Lübker Allé 63
8581 Nimtofte

  • Kontantpris 1.670.000 kr.
  • Ejerudgift 4.073 kr.
  • Boligareal 110 m²
  • Grundareal 105 m²
  • Rum 3
Fritidsbolig

Lübker Allé 63
8581 Nimtofte

  • 1.670.000 kr. 110 m² 3 rum

Fritidsbolig ved det smukke Lübker Golf Resort

Velkommen til denne dejlige fritidsbolig, beliggende ved det smukke Lübker Golf Resort. Området er særdeles anerkendt for fantastiske golfoplevelser og grønne omgivelser.
 
Boligen består af en præsentabel entré/fordelergang med trappe til 1. sal, samt adgang til to gode værelser, der er ideelle til både kontor, soveværelse eller børneværelse. Derudover et flot moderne badeværelse med lyse elementer og bruseniche. Endvidere bryggers med vaskeafdeling og skabsplads.
 
På 1.sal går vi ind i husets hjerte, det store lækre køkken iåben forbindelse med rummelig stue. Det smukke rum fremstår med store flotte vinduespartier og fantastisk lysindfald. Stuen er med brændeovn, der skaber en dejlig hyggelig stemning og varme. Stuen er med god plads til både en spise- og TV-afdeling. Fra stuen er der direkte udgang til skøn overdækket altan, med dejlig udsigt til naturen og golfbanen. Bemærk der er installeret fibernet og fjernvarme i boligen, samt gulvvarme over alt.
 
Boligen ligger ved Lübker Square som byder på et vandland, wellness, fitness, restaurant og masser af muligheder for at opleve ro og velvære, så man rigtig kan koble fra. Der er endvidere fine parkeringsmuligheder ved boligen. Derudover skønne terrasser, med plads til de lange grillaftner og hygge. Derudover er Djursland kendt for sine naturskønne områder og med de gode børnevenlige badestrande. Djurs Sommerland ligger i kort kørselsafstand fra Lübker Golf Resort og der er også kort afstand til b.la. Randers Regnskov, Kattegatcentret i Grenå, Fregatten Jylland og Ree Park i Ebeltoft, samt Put and Take.
 
Bemærk at der også er rige muligheder for god lejeindtægt, som bidrag til egen husleje. Huset er pt. udlejet gennem Novasol. Der medfølger vognly til boligen og 4 armbånd til Lübker Square.
 
Kontakt danbolig Sig og Kristensen i dag for yderligere spørgsmål eller fremvisning på tlf. 8639 2888.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 2008
Rum 3
Plan 1
Boligareal 110 m²
Grundareal 105 m²
Økonomi
Kontantpris 1.670.000 kr.
Ejerudgift 4.073 kr.
Prisudvikling -4.57 %
Finansiering
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.665 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.556 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 44.086
Skatteprocent 25,9%
Grundskyld 33,8‰
Kirkeskat 1%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nimtofte

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nimtofte
Skøn natur
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren