danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs

Søndergade 8 8560 Kolind
Mandag 09:30 - 16:30
Tirsdag 09:30 - 16:30
Onsdag 09:30 - 16:30
Torsdag 09:30 - 16:30
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen hos danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs.

Velkommen hos danbolig Mikkel T. Kristensen – Midtdjurs

danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs er beliggende i Kolind nær Rønde, Mørke, Nimtofte, Ebdrup, Auning, Thorsager og Ryomgård. Vi er din lokale ejendomsmægler i og omkring Midtdjurs og vi er et ungt og dynamisk team, bestående af 4 medarbejdere.
Vi har mange års erfaring med salg af boliger i området, som vi kender ud og ind. Fra Følle Strand i syd til Nimtofte i Nord, har vi gennem de sidste mange år hjulpet lokalområdet med køb og salg af deres bolig.

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Rønde, Mørke, Nimtofte, Ebdrup, Auning, Thorsager og Ryomgård.

Det betaler sig at være grundig i valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler og hos danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs er vi engagerede sælgere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi har alle kendskab til din bolig og lokalområdet. Fra vores udgangspunkt i Kolind, er vi fuldt ud bekendt med hvert et supermarked, frisør, cykelhandler og fritidsaktiviteter i de omkringliggende byer; Nimtofte, Mørke, Rønde og Auning. Vi har gennem de sidste mange år været engageret i boligsalg i både Thorsager, Ugelbølle og sommerhusområdet i Følle Strand.

Vores erfaring, indsats og viden kan gøre forskellen mellem salg og endnu en fremvisning. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I forbindelse med både fremvisninger og henvendelser i butikkerne vil du opleve en seriøs og kompetent tilgang til tingene. Ikke mindst vil du i forbindelse med fremvisninger få de oplysninger, du søger, for at kunne træffe en beslutning for køb.

Skulle den bolig, du besigtiger hos os, ikke falde i din smag, så betyder vores brede udbud af boliger, at vi kan tilbyde dig et godt alternativ, ligesom du kan få gratis økonomisk rådgivning omkring den optimale finansiering gennem vor samarbejdspartner Nordea.

Desuden samarbejder vi med de øvrige danbolig butikker på Djursland samt Aarhus og Randers.

Ejendomsmægler med fokus på dig og din bolig.

Velkommen til danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs - spørg altid os, inden du vælger ejendomsmægler.

Det betaler sig at være grundig i valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler og hos danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs er vi engagerede sælgere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi har alle kendskab til din bolig og lokalområdet. Fra vores udgangspunkt i Kolind, er vi fuldt ud bekendt med hvert et supermarked, frisør, cykelhandler og fritidsaktiviteter i de omkringliggende byer; Nimtofte, Mørke, Rønde og Auning. Vi har gennem de sidste mange år været engageret i boligsalg i både Thorsager, Ugelbølle og sommerhusområdet i Følle Strand.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,2 ud af 10

baseret på 17 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Fritidsgrunde

Følg også med her

Teamet

Vi står som din ejendomsmægler parate til at sikre dig det bedste salg eller køb, hvad enten du søger villa i Kolind, Ryomgård Rønde, Thorsager, Mørke, Ebdrup, Nimtofte eller Auning eller er på udkig efter sommerhus i Følle. Vi glæder os til at vise dig, hvad særbehandling betyder for dig.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Vi har haft en meget god oplevelse af at købe sommerhus gennem Danbolig. Vi følte os trygge i en meget spændingsfyldt proces, og mægleren var god til at fornemme sælgerens og vores behov. Ved fremvisning var der god tid til at fornemme stedet, og vi fik efterfølgende hurtigt svar på vores spørgsmål over mail og telefon. De har i Danbolig Midtdjurs et stort kendskab til lokalområdet og formår også at udvise den nære og lokale stemning ved f.eks. at ringe med opdateringer i processen og invitere os forbi deres kontor. Vi kan varmt anbefale Danbolig Midtdjurs!

– Kraghøjvej 197, Ebdrup
Alternate Text
Solgt

Vi har været meget tilfredse igennem hele forløbet, men især vejledning ved fastsættelsen af prisen, samt det løbende informationsniveau. Hele personalet er vi meget tilfredse med og vi fik solgt hurtigt til prisen!

– Bygmarken 52
Alternate Text
Solgt

Forløbet levede 100% op til vores forventninger. Vi havde en rigtig god kemi med mægleren. Vi var især glade for Mikkels engagement og altid rare måde at være på samt den gode tilbagemelding og mange fremvisninger.

– Lerbakken 40, Følle
Alternate Text
Solgt

danbolig Kolind har været meget imødekommende, nede på jorden, nemme at kontakte og venlige samt gode til at besvare alle spørgsmål. Reel og god vejledning igennem hele salget. 10 ud af 10 i anbefaling, da vi fik et hurtigt salg!

– Ebdrupvej 15
Alternate Text
Solgt

Vi havde tre lokale mæglere ude for at vurdere vores hus, og hver af dem værdiansatte huset til samme pris. Mikkel og det resterende team fra danbolig Kolind kunne bare lidt mere end de andre, følte vi. Mikkel er en rar og imødekommende person, som ikke pakker tingene ind, og ikke lover mere end han kan holde. Vores mavefornemmelse skulle da også vise sig at holde stik. Vi fik nemlig solgt vores hus til prisen, og blot på få uger. Under salgsprocessen var Mikkel og det resterende team inde over salget i form af fremvisninger, spørgsmål, m.m., hvilket fungerede rigtig godt for os. På den måde var det ligegyldigt hvem man fik fat i, eller som ringede til os, da alle havde et gennemgående kendskab til vores bolig. Skulle vi på et tidspunkt sælge vores nuværende bolig, ja så er der ingen tvivl om hvilken mægler vi vil vælge – danbolig Kolind – naturligvis.

– Enggårdsbakken 5

Boliger til salg eller leje hos os

Fritidsgrund
Nyhed!

Kraghøjvej 151, Ebdrup, 8560 Kolind

299.000 kr. 1.930 m²
Villa
Nyhed!

Ingvorstrupvej 1, Revn, 8500 Grenaa

345.000 kr. 122 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Lemmervej 4, Lemmer, 8544 Mørke

1.399.000 kr. 137 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Pederstrup Bygade 9, Pederstrup, 8560 Kolind

1.495.000 kr. 215 m² 5 rum
Fritidsgrund
Nyhed!

Kraghøjvej 203A, Ebdrup, 8560 Kolind

345.000 kr. 1.256 m²
Landejendom

Borumvej 65, 8381 Tilst

3.699.000 kr. 131 m² 5 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs

Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Kærbyvej 24, Kærby, 8560 Kolind

254 m² 5 rum
Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Lundskovvej 2, 8500 Grenaa

109 m² 3 rum
Solgt juli 2024
Fritidsbolig
Solgt

Nøddevej 25, Thorsager, 8410 Rønde

109 m² 3 rum
Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Sangstrupvej 1A, Voldby, 8500 Grenaa

129 m² 4 rum

Køberrådgivning hos danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Lokale tilvalgsmuligheder:

• Prisforhandling

• Deltagelse på fremvisninger

• Deltagelse ved gennemgang af bygningen med købers egen byggesagkyndige

• Deltagelse på overtagelsen+ aflæsning af målere

Vi står klar til at hjælpe dig godt og sikkert i gennem dit boligkøb!

Hos danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs har vi mange års erfaring med køberrådgivning, og vi er uddannet køberrådgivere med Tryghedsmærke fra Dansk Ejendomsmæglerforening. Dette gør, at vi med den bedste viden og erfaring, kan rådgive dig fra start til slut.

Vi tilbyder også prisforhandling, således at du ikke selv skal forsøge at få nedslag i købsprisen. Dette klarer vi for dig.
Derudover tilbyder vi også at tage med på fremvisning, hvor vi kan guide og rådgive angående den specifikke bolig.

Ring til danbolig Midtdjurs til en gratis og uforpligtende snak på tlf. 8639 2888.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Mikkel T. Kristensen - Midtdjurs
Søndergade 8
8560 Kolind

CVR: 42287261
DB Midtdjurs ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.