danbolig Midtdjurs

Søndergade 8 8560 Kolind
Mandag 09:30 - 16:30
Tirsdag 09:30 - 16:30
Onsdag 09:30 - 16:30
Torsdag 09:30 - 16:30
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen hos danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs.

Velkommen hos danbolig Sig og Kristensen – Midtdjurs

danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs er beliggende i Kolind nær Rønde, Mørke, Nimtofte, Ebdrup, Auning, Thorsager og Ryomgård. Vi er din lokale ejendomsmægler i og omkring Midtdjurs og vi er et ungt og dynamisk team, bestående af 4 medarbejdere.
Vi har mange års erfaring med salg af boliger i området, som vi kender ud og ind. Fra Følle Strand i syd til Nimtofte i Nord, har vi gennem de sidste mange år hjulpet lokalområdet med køb og salg af deres bolig.

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Rønde, Mørke, Nimtofte, Ebdrup, Auning, Thorsager og Ryomgård.

Det betaler sig at være grundig i valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler og hos danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs er vi engagerede sælgere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi har alle kendskab til din bolig og lokalområdet. Fra vores udgangspunkt i Kolind, er vi fuldt ud bekendt med hvert et supermarked, frisør, cykelhandler og fritidsaktiviteter i de omkringliggende byer; Nimtofte, Mørke, Rønde og Auning. Vi har gennem de sidste mange år været engageret i boligsalg i både Thorsager, Ugelbølle og sommerhusområdet i Følle Strand.

Vores erfaring, indsats og viden kan gøre forskellen mellem salg og endnu en fremvisning. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I forbindelse med både fremvisninger og henvendelser i butikkerne vil du opleve en seriøs og kompetent tilgang til tingene. Ikke mindst vil du i forbindelse med fremvisninger få de oplysninger, du søger, for at kunne træffe en beslutning for køb.

Skulle den bolig, du besigtiger hos os, ikke falde i din smag, så betyder vores brede udbud af boliger, at vi kan tilbyde dig et godt alternativ, ligesom du kan få gratis økonomisk rådgivning omkring den optimale finansiering gennem vor samarbejdspartner Nordea.

Desuden samarbejder vi med de øvrige danbolig butikker på Djursland samt Aarhus og Randers.

Ejendomsmægler med fokus på dig og din bolig.

Vi står som din ejendomsmægler parate til at sikre dig det bedste salg eller køb, hvad enten du søger villa i Kolind, Ryomgård Rønde, Thorsager, Mørke, Ebdrup, Nimtofte eller Auning eller er på udkig efter sommerhus i Følle. Vi glæder os til at vise dig, hvad særbehandling betyder for dig.

Velkommen til danbolig Sig og Kristensen - Midtdjurs - spørg altid os, inden du vælger ejendomsmægler. Vi oplever stor efterspørgsel på boliger og har haft rekordsalg i 2021, hvor vi var den butik som har solgt flest villaer i Syddjurs! Så vi ved, hvad der skal til. Vores plan er at sælge endnu flere boliger i 2022 - og vi er godt på vej!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,24 ud af 10

baseret på 76 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Fritidsgrunde

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/11
Alternate Text
Solgt

Som førstegangskøbere har vi følt os taget rigtig godt i hånden og trykke. Både Steffen og Maja har været søde til at svare på alle vores spørgsmål igennem hele processen, og de har taget sig god tid både til fremvisninger og på mail. Teamet var gode til at sætte sig ind i vores drømme og ønsker for et sommerhuse, og vi havde en god oplevelse af, at de kunne fornemme hvilke huse, der kunne være relevante for os - og hvilke der var et dårligt match.

– Høgevej 16, Ebdrup
Alternate Text
Solgt

Vi har følt os i de tryggeste hænder gennem hele forløbet som sælgere af vores bolig. Vi kan således give danbolig de allervarmeste anbefalinger! Mikkel fra danbolig har været en uvurderlig hjælp. De har leveret en god og lynhurtig service!

– Søparken 7, Marienhoff
Alternate Text
Solgt

Vi har været fuldt ud tilfredse med danbolig. Vi havde mange fremvisninger af vores hus på Dæmningen 22 og det fungerede rigtig godt at danbolig har så mange mæglere. På den måde har kunderne kunne komme og se huset, når det passede dem bedst. Salgsprocessen er også forløbet fuldstændig efter bogen. Vi har været trygge igennem hele processen og vi føler at Mikkel, Steffen og de andre på kontoret har gjort sig umage for os og kunderne i den anden ende af handlen.

– Dæmningen 22, Kolindsund
Alternate Text
Solgt

Vi har tidligere været i dialog med Steffen fra Danbolig Midtdjurs, i forbindelse med vurdering af ejendommen. Her har Steffen begge gange leveret en yderst professionel og ærlig service og da tiden kom til at vi skulle sælge vores bolig, var valget af mægler ikke svært. Hvad vi havde forventet ville være en længere process, viste sig at være overstået på "rekordtid". Små 4 uger efter boligen var sat til salg, havde vi en underskrevet købsaftale. Steffen og teamet hos Danbolig Midtdjurs har et kendskab til lokalområdet, som ikke matches af andre lokale mæglere. Lokalkendskabet og en ærlig, proffesionel og uhøjtidelig tilgang til faget, ser vi som hovedårsagerne til det gnidningsfrie forløb. Skal i sælge jeres bolig, er i i trygge hænder hos Danbolig Midtdjurs.

– Bakkevænget 5, Feldballe
Alternate Text
Solgt

Den gode service og rådgivning kan anbefales til alle. Jeg har været meget tilfreds med danbolig Kolind! Det hele har været godt. Jeg blev hørt og orienteret gennem hele forløbet, hvilket helt klart har været det bedste ved min oplevelse hos danbolig.

– Mejerivej 8
Alternate Text
Solgt

Jeg har netop solgt min villa på Vestergade 85 i Ryomgård igennem danbolig Kolind. De var yderst imødekommende når jeg kom med spørgsmål og meget hjælpsomme med at forklare de spørgsmål, jeg havde. Jeg har fået en rigtig god behandling, og danbolig leverede en fantastisk indsats. De har et engageret team og man føler sig altid velkommen i butikken. Jeg vil til enhver tid anbefale danbolig Kolind, som lavede et hurtig salg for mig.

– Vestergade 85
Alternate Text
Solgt

I forbindelse med salget af min villa oplevede jeg danbolig som værende meget professionelle. Jeg har brugt Mikkel fra danbolig flere gange og har ikke noget at klage over. Hver gang var prisen sat rigtig, hvilket medførte nogle meget hurtige salg. Jeg har følt mig tryg ved at kunne mærke, at vores ejendomsmægler havde fokus på mit behov og ikke mindst dyb viden om boligmarkedet. Derfor har jeg heller ikke haft behov for at læse det med småt. Der blev lavet et meget flot salgsmateriale, som bl.a. indbefattede en god markedsføring på Facebook. Det har været en god oplevelse, at benytte danbolig, og vi kan varmt anbefale danbolig, hvis I skal sælge Jeres bolig.

– Hvedevej 10
Alternate Text
Solgt

Et godt og professionelt engageret team, der leverer hvad de lover. Vi er fuldt ud tilfredse. Vi havde en professionel, effektiv, nem og dejlig oplevelse. Vi kan klart anbefale dem.

– Enggårdsbakken 20
Alternate Text
Solgt

Hele forløbet har været perfekt. Den bedste vurdering blandt flere og en pris der holdt i virkeligheden samtidig med hurtigt salg. Der er styr på markedsføringen, og der er et godt sammenspil blandt hele teamet, som vi har sat stor pris på. Kunderne kan lide de fremvisninger og den indlevelse som Steffen og Mikkel byder på, og det betyder også rigtig meget. De er bare de bedste! Danbolig Sig & Kristensen får vores bedste anbefalinger!

– Brunmosevej 38, Brunmose
Alternate Text
Solgt

Høj service, god energi, enorm stor hjælp med alt fra a-z. Fra første møde kunne jeg mærke mæglerens energi og lyst til at sælge boligen. Jeg har været yderst tilfreds og sender derfor klart de varmeste anbefalinger deres vej! Virkelig engageret firma, med dygtige og tålmodige medarbejdere.

– Fuglevænget 14
Alternate Text
Solgt

Solgt af danbolig Sig & Kristensen efter flere andre mæglere forgæves havde forsøgt. Det har været en rigtig god og positiv oplevelse af have Steffen Sig og alle andre hos danbolig Sig & Kristensen til at sælge mit hus!

– Tornhøjvej 5, Koed

Boliger til salg eller leje hos os

Fritidsbolig
Nyhed!

Falkevej 74, Ebdrup Mark, 8560 Kolind

548.000 kr. 80 m² 1 rum
Landejendom
Nyhed!

Bode Engvej 4, Bode, 8950 Ørsted

1.399.000 kr. 136 m² 3 rum
Flot 1-plans villa i Nimtofte
Villa
Nyhed!

Sønderskovbakken 36, 8581 Nimtofte

999.000 kr. 140 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Th. Robdrups Vej 8, 8444 Balle

750.000 kr. 104 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Vestergade 33, 8550 Ryomgård

799.000 kr. 119 m² 5 rum
Landejendom
Nyhed!

Robstrupvej 7, Robstrup, 8500 Grenaa

899.000 kr. 217 m² 5 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Midtdjurs
Søndergade 8
8560 Kolind

CVR: 42287261
DB Midtdjurs ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.