danbolig Midtdjurs

Søndergade 8 8560 Kolind
Torsdag 09:30 - 16:30
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:30 - 16:30
Tirsdag 09:30 - 16:30
Onsdag 09:30 - 16:30

Velkommen hos danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs.

Velkommen hos danbolig Sig og Kristensen – Midtdjurs

danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs er beliggende i Kolind nær Rønde, Mørke, Nimtofte, Ebdrup, Auning, Thorsager og Ryomgård. Vi er din lokale ejendomsmægler i og omkring Midtdjurs og vi er et ungt og dynamisk team, bestående af 4 medarbejdere.
Vi har mange års erfaring med salg af boliger i området, som vi kender ud og ind. Fra Følle Strand i syd til Nimtofte i Nord, har vi gennem de sidste mange år hjulpet lokalområdet med køb og salg af deres bolig.

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Rønde, Mørke, Nimtofte, Ebdrup, Auning, Thorsager og Ryomgård.

Det betaler sig at være grundig i valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler og hos danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs er vi engagerede sælgere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi har alle kendskab til din bolig og lokalområdet. Fra vores udgangspunkt i Kolind, er vi fuldt ud bekendt med hvert et supermarked, frisør, cykelhandler og fritidsaktiviteter i de omkringliggende byer; Nimtofte, Mørke, Rønde og Auning. Vi har gennem de sidste mange år været engageret i boligsalg i både Thorsager, Ugelbølle og sommerhusområdet i Følle Strand.

Vores erfaring, indsats og viden kan gøre forskellen mellem salg og endnu en fremvisning. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I forbindelse med både fremvisninger og henvendelser i butikkerne vil du opleve en seriøs og kompetent tilgang til tingene. Ikke mindst vil du i forbindelse med fremvisninger få de oplysninger, du søger, for at kunne træffe en beslutning for køb.

Skulle den bolig, du besigtiger hos os, ikke falde i din smag, så betyder vores brede udbud af boliger, at vi kan tilbyde dig et godt alternativ, ligesom du kan få gratis økonomisk rådgivning omkring den optimale finansiering gennem vor samarbejdspartner Nordea.

Desuden samarbejder vi med de øvrige danbolig butikker på Djursland samt Aarhus og Randers.

Ejendomsmægler med fokus på dig og din bolig.

Velkommen til danbolig Sig og Kristensen - Midtdjurs - spørg altid os, inden du vælger ejendomsmægler.

Det betaler sig at være grundig i valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler og hos danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs er vi engagerede sælgere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi har alle kendskab til din bolig og lokalområdet. Fra vores udgangspunkt i Kolind, er vi fuldt ud bekendt med hvert et supermarked, frisør, cykelhandler og fritidsaktiviteter i de omkringliggende byer; Nimtofte, Mørke, Rønde og Auning. Vi har gennem de sidste mange år været engageret i boligsalg i både Thorsager, Ugelbølle og sommerhusområdet i Følle Strand.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,2 ud af 10

baseret på 16 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Fritidsgrunde

Følg også med her

Teamet

Vi står som din ejendomsmægler parate til at sikre dig det bedste salg eller køb, hvad enten du søger villa i Kolind, Ryomgård Rønde, Thorsager, Mørke, Ebdrup, Nimtofte eller Auning eller er på udkig efter sommerhus i Følle. Vi glæder os til at vise dig, hvad særbehandling betyder for dig.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/8
Alternate Text
Solgt

Vi har haft en meget god oplevelse af at købe sommerhus gennem Danbolig. Vi følte os trygge i en meget spændingsfyldt proces, og mægleren var god til at fornemme sælgerens og vores behov. Ved fremvisning var der god tid til at fornemme stedet, og vi fik efterfølgende hurtigt svar på vores spørgsmål over mail og telefon. De har i Danbolig Midtdjurs et stort kendskab til lokalområdet og formår også at udvise den nære og lokale stemning ved f.eks. at ringe med opdateringer i processen og invitere os forbi deres kontor. Vi kan varmt anbefale Danbolig Midtdjurs!

– Kraghøjvej 197, Ebdrup
Alternate Text
Solgt

Vi har været meget tilfredse igennem hele forløbet, men især vejledning ved fastsættelsen af prisen, samt det løbende informationsniveau. Hele personalet er vi meget tilfredse med og vi fik solgt hurtigt til prisen!

– Bygmarken 52
Alternate Text
Solgt

Forløbet levede 100% op til vores forventninger. Vi havde en rigtig god kemi med mægleren. Vi var især glade for Mikkels engagement og altid rare måde at være på samt den gode tilbagemelding og mange fremvisninger.

– Lerbakken 40, Følle
Alternate Text
Solgt

danbolig Kolind har været meget imødekommende, nede på jorden, nemme at kontakte og venlige samt gode til at besvare alle spørgsmål. Reel og god vejledning igennem hele salget. 10 ud af 10 i anbefaling, da vi fik et hurtigt salg!

– Ebdrupvej 15
Alternate Text
Solgt

Jeg vil klart anbefale Danbolig Kolind da de to unge mænd giver en høj faglig rådgivning og har et stort kendskabet til lokalområdet. Jeg har følt mig godt behandlet og er blevet informeret om det der skete i processen. Hvis jeg havde spørgsmål var de tilrådighed. Tak for hjælpen med salg af mit hus. Jeg vil klart anbefale Danbolig.

– Th. Robdrups Vej 8
Alternate Text
Solgt

Som førstegangskøbere har vi følt os taget rigtig godt i hånden og trykke. Både Steffen og Maja har været søde til at svare på alle vores spørgsmål igennem hele processen, og de har taget sig god tid både til fremvisninger og på mail. Teamet var gode til at sætte sig ind i vores drømme og ønsker for et sommerhuse, og vi havde en god oplevelse af, at de kunne fornemme hvilke huse, der kunne være relevante for os - og hvilke der var et dårligt match.

– Høgevej 16, Ebdrup
Alternate Text
Solgt

Vi har følt os i de tryggeste hænder gennem hele forløbet som sælgere af vores bolig. Vi kan således give danbolig de allervarmeste anbefalinger! Mikkel fra danbolig har været en uvurderlig hjælp. De har leveret en god og lynhurtig service!

– Søparken 7, Marienhoff
Alternate Text
Solgt

Vi har været fuldt ud tilfredse med danbolig. Vi havde mange fremvisninger af vores hus på Dæmningen 22 og det fungerede rigtig godt at danbolig har så mange mæglere. På den måde har kunderne kunne komme og se huset, når det passede dem bedst. Salgsprocessen er også forløbet fuldstændig efter bogen. Vi har været trygge igennem hele processen og vi føler at Mikkel, Steffen og de andre på kontoret har gjort sig umage for os og kunderne i den anden ende af handlen.

– Dæmningen 22, Kolindsund

Boliger til salg eller leje hos os

Landejendom
Nyhed!

Tustrup Kærvej 2A, Tustrup, 8961 Allingåbro

1.495.000 kr. 162 m² 4 rum
Lejlighed
Nyhed!

Kirkegårdsvej 8, st.., 8400 Ebeltoft

525.000 kr. 70 m² 2 rum
Helårsgrund
Nyhed!

Marienhoffvej 27A, 8550 Ryomgård

495.000 kr. 1.139 m²
Villa
Nyhed!

Skovdalsvej 2, 8544 Mørke

1.999.000 kr. 185 m² 5 rum
Villa

Ramten Hedevej 6, 8586 Ørum Djurs

999.000 kr. 244 m² 6 rum
Lejlighed

Anemonevej 21, 8410 Rønde

1.525.000 kr. 65 m² 3 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Midtdjurs

Solgt november 2023
Villa
Solgt

Vestergade 33, 8550 Ryomgård

119 m² 5 rum
Solgt november 2023
Lejlighed
Solgt

Åkrogen 4H, 1., 8500 Grenaa

36 m² 1 rum
Solgt november 2023
Villa
Solgt

Grenaavej 95, Thorsø, 8500 Grenaa

157 m² 4 rum
Solgt november 2023
Rækkehus
Solgt

Vesterågade 28, 8560 Kolind

87 m²

Køberrådgivning hos danbolig Midtdjurs

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Lokale tilvalgsmuligheder:

• Prisforhandling

• Deltagelse på fremvisninger

• Deltagelse ved gennemgang af bygningen med købers egen byggesagkyndige

• Deltagelse på overtagelsen+ aflæsning af målere

Vi står klar til at hjælpe dig godt og sikkert i gennem dit boligkøb!

Hos danbolig Midtdjurs har vi mange års erfaring med køberrådgivning, og vi er uddannet køberrådgivere med Tryghedsmærke fra Dansk Ejendomsmæglerforening. Dette gør, at vi med den bedste viden og erfaring, kan rådgive dig fra start til slut.

Vi tilbyder også prisforhandling, således at du ikke selv skal forsøge at få nedslag i købsprisen. Dette klarer vi for dig.
Derudover tilbyder vi også at tage med på fremvisning, hvor vi kan guide og rådgive angående den specifikke bolig.

Ring til danbolig Midtdjurs til en gratis og uforpligtende snak på tlf. 8639 2888.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Midtdjurs
Søndergade 8
8560 Kolind

CVR: 42287261
DB Midtdjurs ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.