Villa

Bovænget 12, Smidstrup
7000 Fredericia

  • Kontantpris 1.295.000 kr.
  • Ejerudgift 1.769 kr.
  • Boligareal 130 m²
  • Grundareal 805 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Bovænget 12, Smidstrup
7000 Fredericia

  • 1.295.000 kr. 130 m² 4 rum

Indflytningsklar villa med god planløsning og skøn beliggenhed

Denne velholdte ejendom ligger på et roligt vænget i Smidstrup og beriger børnefamilien med et velindrettet boligareal i ét plan samt en dejlig, ugeneret have. Rødstensvillaen er grundigt vedligeholdt og ligeledes renoveret. Heriblandt er der i 2021 skiftet rør i bryggerset og lagt nye gulve i bryggers, køkken 2 værelser og gangen. Der medfølger også en dobbelt carport, og endelig tilgodeser nærmiljøet alle jeres behov.   
 
Huset er på opvarmet både med vandbåren varmekilde samt luft-luft pumpen der er med til at holde forbruget nede. Den store vinkelstue og køkkenet med spiseplads udgør boligens opholdsrum. Særligt i stuen vælter sollyset ind ad de sydvendte vinduer, som også løfter sløret for terrassen og haven udenfor, mens brændeovnen giver stemningen et nøk opad i aftentimerne. Bemærk det smukke bøgeparketgulv fra Junckers.   
 
Udover stuen og køkkenet byder boligen på tre regulære værelser, et badeværelse og et bryggers. Samtlige værelser er lyse og indretningsvenlige samt udstyret med indbyggede skabe. Det ene værelse har direkte adgang til badeværelset, og bryggerset er med egen indgang udefra.   
 
Haven er velanlagt og nem at holde. Den består hovedsageligt af græs og terrassemiljøer, der fanger solen fra samtlige vinkler, og der er også en hyggelig glaspavillon. Den sydvestvendte terrasse består af sandstensfliser, som bidrager med en varm atmosfære. Omkring hele grunden er der hæk.   
 
I bosætter jer på en blind vej i den fredelige by Smidstrup, der ligger få kilometer syd for Vejle. Her er der alt, hvad børnefamilien har brug for. Det inkluderer Smidstrup-Skærup Skole såvel som sportsfaciliteter og pasningstilbud, og byen stiller også en dagligvareforretning til rådighed. I når det hele til fods
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Naturgas
Byggeår 1976
Ombygget 1998
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Boligareal 130 m²
Carport 50 m²
Grundareal 805 m²
Økonomi
Kontantpris 1.295.000 kr.
Ejerudgift 1.769 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Trygt og bekvemt

I bosætter jer på et roligt vænget i hyggelige smidstrup, der ligger få kilometer syd for Vejle. Her er der alt, hvad børnefamilien har brug for. Det inkluderer Smidstrup-Skærup Skole såvel som sportsfaciliteter og pasningstilbud, og byen stiller også en dagligvareforretning til rådighed. I når det hele til fods.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.696
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Smidstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Smidstrup
Godt naboskab
Masser af sportsaktiviteter
Rigt foreningsliv
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi havde begge fået arbejde i området og faldt for huset med det samme, dets charme, skønne udeområder og store lyse rum var alt hvad vi drømte om sammen med byens fantastiske sammenhold og aktive foreningsliv "

Det viser vi vores gæster

"I de kolde måneder viser vi vores gæster ind i det rummelige lyse køkken & store stue hvor ilden i brændeovnen spreder hyggen. I de varme måneder er det særligt haven & de hyggelige stenbede med krukker, den private terrasse og pavillonen for længer sæsonerne der står højt på listen."

Her handler vi

"I Smidstrup daglig brugs kan man få alt til hverdagen og vi sætter dem ofte. De giver hvert år en del af deres overskud til byens børn i krogårdens Børnehus samt skolen og det støtter vi meget op om. Skal vi på udkig efter varer i Netto, Rema eller coop365 kører vi den korte tur til Børkop. "

Her slapper vi af

"Vi nyder meget at sidde i vores pavillon, her bliver både forår og efterår forlænget så vi kan nyde haven meget længere og det samme med en skøn sommer aften. I de kolde måneder sidder vi i stuen med ilden knitrende i brændeovnen og stearinlys tændt og nyder varmen og hyggen. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vores beslutning om at fraflytte vores hus er med tungt hjerte, vi har elsket at bo her og kommer til at savne huset og området meget, men grundet fysiske udfordringer efter en mislykket operation er det nødvendigt for os at komme i noget mindre og hvor andre tager sig af vedligeholdelse. "

Sådan er kvarteret

"Bovænget er en skøn lukket villavej med både unge, familier med børn & ældre. Jeres nærmeste naboer er meget venlige & hjælpsomme & her holder vi øje med hinandens huse i fx ferier & hjælper hinanden når der er behov for det. Samtidig er der også ro til bare at være jer selv & nyde roen der er her."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

2 lignende villaer i nærheden til 1.100.000-1.500.000 kr. på omkring 130 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Villa
Nyhed!

Elbækvej 35, Elbæk, 7080 Børkop

1.295.000 kr. 126 m² 4 rum
Villa

Syrenvej 1E, 7080 Børkop

1.475.000 kr. 130 m² 4 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Smidstrup

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Ribevej 64, Ødsted, 7100 Vejle

148 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Humlevangen 7, Bredballe, 7120 Vejle Øst

134 m² 6 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Thulevej 20, Søndermarken, 7100 Vejle

135 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Knabberupvej 117, 7100 Vejle

75 m² 7 rum