Beddingen 55
7100 Vejle

  • Kontantpris 4.645.000 kr.
  • Ejerudgift 3.957 kr.
  • Boligareal 162 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus
Nyhed!

Beddingen 55
7100 Vejle

  • 4.645.000 kr. 162 m² 4 rum

Kvalitetsrækkehus med tagterrasse og udsigt til Vejle Fjord

Som ejere af dette nyopførte rækkehus fra 2020 får I en fantastisk ramme om hverdagen i en bolig af højeste kvalitet og med fjorden, åen og alle Vejles tilbud lige udenfor hoveddøren. Huset breder sig over tre plan og byder blandt andet på to værelser, et stort opholdsmiljø, en gårdhave og en sublim tagterrasse med udsigt til Vejlefjordbroen.  Boligen har gulvvarme på begge plan, og de samme uno form-elementer går igen for en stilmæssig rød tråd. Foruden et gæstetoilet og et bryggers indeholder stueplanet et stort opholdsmiljø, hvor køkken og stue er integreret. Der er terassedøre i begge ender, og køkkenet er holdt helt i hvid og emmer af nordisk design.  Bevæger I jer mod første sal, ankommer I til en værelsesafdeling, hvor I finder to værelser og et badeværelse. Begge værelser har faste skabe til garderoben, og fordelingsgangen har ligeledes ekstra skabsplads. Både badeværelset og gæstetoilettet er udført med KUMA-bordplader.  Glæd jer til at indtage de mange terrasser, hvor I får optimale betingelser for at nyde solens stråler på alle tidspunkter af dagen. Der er opsat en elektrisk markise med lys i 2022 i den hyggelige gårdhave, og til boligen hører desuden to isolerede skure. Tagterrassen tager udelivet til nye højder med udsigt over åen, fjorden og Vejlefjordbroen.  I bosætter jer i naturskønne omgivelser med åen og fjorden lige udenfor døren, så I kan nemt sætte en kajak i vandet, tage en frisk dukkert eller gå smukke ture. Fra adressen er der kort afstand til centrum og det maritime havnemiljø, og nærmiljøet byder endvidere på alt fra skole og daginstitution til indkøbsmuligheder.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke A2015
Byggeår 2020
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 162 m²
Carport 13 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 156 m²
Økonomi
Kontantpris 4.645.000 kr.
Ejerudgift 3.957 kr.

Ved vand og by

I bosætter jer i naturskønne omgivelser med åen og fjorden lige udenfor døren, så I kan nemt sætte en kajak i vandet, tage en frisk dukkert eller gå smukke ture. Fra adressen er der kort afstand til centrum og det maritime havnemiljø, og nærmiljøet byder endvidere på alt fra skole og daginstitution til indkøbsmuligheder.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Søndermarken og Centrum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Søndermarken og Centrum
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.