Rækkehus
Nyhed!

Nordre Villavej 17D, Uhrhøj
7100 Vejle

  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.656 kr.
  • Boligareal 97 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus
Nyhed!

Nordre Villavej 17D, Uhrhøj
7100 Vejle

  • 2.495.000 kr. 97 m² 4 rum

Spændende enderækkehus på det gamle Uhrhøj

I bor tæt på skove og Vejles centrum, når I rykker til det gamle Uhrhøj. Her finder I et enderækkehus, der løbende er opdateret siden 2021, hvor man har skiftet de fleste vinduer, fornyet glasset i næsten alle de resterende vinduer, moderniseret badeværelset og fået lagt fjernvarme ind. Hjemmet er fordelt på fire etager, og fra den øverste etage har I udgang til en terrasse.   Boligen har en spændende indretning i forskudte plan, hvilket skaber en dejlig dynamik. I omtrent midten af hjemmet har I køkken/alrummet, som er stilrent i hvid og med flere Siemens-hvidevarer, der omfatter en indbygget kaffemaskine. Opvaskemaskinen er skiftet i 2023. Når man træder et par trin op, kommer man til stuen, som er nydelig med trægulv, og herfra leder en trappe op til tagterrassen. De to værelser ligger samlet ved entréen, og de er begge lyse og indretningsvenlige, ligesom begge værelser giver udsigt over byen. I skal også begive jer til kælderen og se det lyse, pæne rum hernede, som kan tjene et væld af formål. Det er ligeledes hernede, at I har badeværelset med bruseniche og det praktiske bryggers.   Det bliver en fornøjelse at tage plads på tagterrassen, hvor I kan se frem til mange solskinstimer, og I får den fineste baggrund i form af udsigten over Vejle by. Der er også terrasse i niveau med terrænet, og derudover skal I lægge mærke til den grønne fælleshave. I indkørslen er det muligt at oplade elbil. Ejerforeningen er velfungerende, og der er to fælles skure.   Dagligdagen klarer I nemt, for der er gåafstand til busforbindelser, daginstitution og indkøb, og I kan cykle til flere skoler. I fritiden kan I udforske naturen med skove omkring jer. I kan selvfølgelig også begive jer til centrum og eksempelvis nyde stemningen under paraplyerne i Vejle Midtpunkt. I kan også cykle til togstationen, og der er under fem minutter i bil til motorvejen.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1991
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 4
Boligareal 97 m²
Grundareal 3.811 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 2.656 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Naturen, byen og alt det praktiske

Dagligdagen klarer I nemt, for der er gåafstand til busforbindelser, daginstitution og indkøb, og I kan cykle til flere skoler. I fritiden kan I udforske naturen med skove omkring jer. I kan selvfølgelig også begive jer til centrum og eksempelvis nyde stemningen under paraplyerne i Vejle Midtpunkt. I kan også cykle til togstationen, og der er under fem minutter i bil til motorvejen.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.696
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vor Frelsers

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vor Frelsers
Skøn natur
Hipt og ungt
God shopping
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle

138 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Chr Hansensvej 11, Grejsdalen, 7100 Vejle

81 m² 2 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Bovænget 12, Smidstrup, 7000 Fredericia

130 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Koldingvej 107, 7100 Vejle

107 m² 5 rum