Bakkelyst 12, Skibet
7100 Vejle

  • 2.995.000 kr.149 m²5 rum
  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.020 kr.
  • Boligareal 149 m²
  • Grundareal 723 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Flot villa med suveræn udsigt over Vejle Ådal

Leder I efter et hus med wauw-effekt, så skal I se nærmere på denne fine villa, der ligger i det naturskønne område Skibet. Her er udsigten over Vejle Ådal den store force, mens planløsningen byder på lyse og rummelige opholdsrum samt et stort disp. rum med mange anvendelsesmuligheder. I kan glæde jer til fire værelser, et stort køkken/alrum i forbindelse med stuen, et badeværelse og et gæstetoilet. Dertil er der en stor skøn træterrasse med optimale solforhold og en have med flot udsigt.Med bopæl på Bakkelyst 12 er I placeret i naturskønne omgivelser og tæt på Bindeballestien, mens I også får kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder. I finder både daginstitution, Skibet Skole, idrætsfaciliteter, indkøb og busforbindelser til Vejle centrum og Billund inden for kort afstand.  Køkken/alrummet er pænt og nydeligt med et funktionelt køkken, der rummer god opbevaringsplads. Her får I gode forhold til madlavningen med en ovn i ergonomisk placeret højde, mens der i spisestuen er plads til det store langbord, hvor måltiderne kan nydes. Stuen har en skøn atmosfære takket være det fine lysindfald, der strømmer ind gennem de brede ruder for enden af rummet. Blikket vil naturligt orientere sig herhen mod, da udsigten over Vejle Ådal er meget smuk og samtidig er den med til at skabe den behagelige stemning i stuen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1996
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Boligareal 149 m²
Carport 52 m²
Grundareal 723 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 3.020 kr.
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.765 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.160 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Fordelagtig belligenhed

Med bopæl på Bakkelyst 12 er I placeret i naturskønne omgivelser og tæt på Bindeballestien, mens I også får kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder. I finder både daginstitution, Skibet Skole, idrætsfaciliteter og busforbindelser til Vejle centrum inden for en radius af én kilometer.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Skibet

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skibet
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.