Fasanvej 17, Bredballe
7120 Vejle Øst

  • 11.995.000 kr.166 m²5 rum
  • Kontantpris 11.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.679 kr.
  • Boligareal 166 m²
  • Grundareal 788 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Flot, arkitekttegnet villa med udsigt over fjorden i det attraktive Bredballe

På en lille lukket vej med udsigt over fjorden i Bredballe toner denne lækre, nyopførte arkitekttegnede villa i tre etager frem. Ejendommen består af i alt 249 etagemeter, og er bygget med meget høj kvalitet af materialer hele vejen igennem. Boligen er opført efter alle kunstens regler, med stor fokus på vedligeholdelsesfrie materialer i form af skiffer beklædning samt kobber på hele facaden. I stueplan venter den unikke voksenafdeling, hvor I fra masterbed room har store vinduespartier med udsigt til både garage samt fjorden. På forældrebadeværelset er der stor glasafskærmet bruseniche hvor man ledes direkte videre ud til husets udendørsbruser, hvorfra man kan nyde de friske morgenbade, samt udsigten året rundt. Fra husets 1. sal hvor der både er vinrum, toilet samt køkken/alrum og stue er der ligeledes en fantastik udsigt. Både i køkkenet og på de to badeværelser samt gæstetoilettet imponerer de flotte Vola-armaturer i messing, og derudover er alt inventar i køkkenet, bryggerset, på badeværelserne og i det rummelige walk-in-closet specialdesignet til huset af Rørvang Furniture. Alle trægulve er fuldlimet for at give den helt optimale akustik i rummene. Endelig er alle indvendige døre uden synlige karme speciallavet i USA. Der er endvidere blødgøringsanlæg, genvindingsanlæg, solceller samt alt lys og spot er LED. I sommerhalvåret bliver den anseelige tagterrasse uden tvivl omdrejningspunktet for mange afslappende stunder og lækre middage under åben himmel. Med kig til vandet og skoven i baggrunden kan I nemt følge årstiderne herfra, og med tanke for den kræsende familie, er der ingen tvivl om, at den direkte adgang til husets underetage giver nogle fine muligheder for egen teenageafdeling med eget bad. Der er ingen tvivl om, at et hus i denne kategori, er ikke noget man får lov at opleve hver dag, så giv gerne danbolig Vejle et kald, for en rundtur i denne skønne ejendom.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2020
Byggeår 2020
Rum 5
Bad 2
Toilet 3
Plan 3
Boligareal 166 m²
Kælder 83 m²
Garage 35 m²
Carport 35 m²
Grundareal 788 m²
Økonomi
Kontantpris 11.995.000 kr.
Ejerudgift 3.679 kr.
Finansiering
Udbetaling 600.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 58.691 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 48.342 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Attraktivt, roligt og naturskønt

Huset ligger højt placeret på en lille, lukket vej, som er ganske rolig med kort gåafstand til skoven og fjorden. Til fods når I også hurtigt busstoppestedet, og derudover er der cykelafstand til skole, daginstitution og indkøb. Endelig bringer bilen jer nemt til det spændende udvalg af shopping, spisesteder og kulturelle oplevelser i centrum.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Bredballe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bredballe
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.