Villa

Frydenlund 80, Bredballe
7120 Vejle Øst

  • Kontantpris 5.795.000 kr.
  • Ejerudgift 4.313 kr.
  • Boligareal 245 m²
  • Grundareal 1.096 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Frydenlund 80, Bredballe
7120 Vejle Øst

  • 5.795.000 kr. 245 m² 8 rum

Stor kvalitetsvilla fra 2017 i Tirsbæk Bakker

I et nybyggerkvarter i det eftertragtede Tirsbæk Bakker bliver I mødt af denne drøm af en villa, hvor børnefamilien (også med mange børn) vil stortrives.
Ejendommen er tegnet af Henrik Sundberg (arkitekten bag PharmaNords eksklusive domicil i Vejle) og opført af Uldum Huse og udført med murværk af eksklusive kvalitetssten fra Petersen Tegl med et chancerende farvespil, der er inspireret af Hotel Bella Italia i Sønderborg. Ejendommen fra 2017 har både jordvarme, solceller, genvindingsanlæg og gulvvarme overalt, ligesom der er forberedt til gulvvarme i den dobbelte garage med værksted/cykelskur.
 
Glæd jer til et topmoderne hjem med seperate værelsesafdelinger, åbne opholdsrum og et fantastisk udemiljø.
Børnefamilien vil finde sig godt til rette i hjemmet, hvor der venter jer en separat børneafsnit og forældreafdeling adskilt af fællesareal (køkken/alrum). I gulvet er der indstøbt støjdæmpende foranstaltning imellem de 3 sektioner. Forældresuiten rummer et stort kontor, stort badeværelse med kar og et soveværelse med stor skabsvæg og terrassedør. Soveværelset har ekstra lydisolering. Børnesektionen råder over fem gode værelser, 2 badeværelser og et bryggers med adgang til garagen.
 
De smukke teglsten er videreført inden døre ved den gennemgående brændeovn, der fungerer som en stemningsfuld rumdeler mellem køkken/alrummet og stuen. Brændeovnen har eget (skjult) luftindtag udefra, hvilket sikrer effektiv forbrænding i et moderne, tæt hus. Alle skabselementer er HTH og her er masser af skabsplads, ikke mindst i køkkenet, hvor storfamilien også vil få glæde af 2 køleskabe i fuld højde, 6 ovenskabe (lofthøjde 2,6 m), køligt viktualierum og med masser af hyldeplads og naturlig udluftning, så havregryn og mel holder sig frisk.
 
Ejendommen ligger på en stor, ugeneret og solrig hjørnegrund, og der er herregårdsfliser hele vejen rundt om huset, så solens bane kan følges i løbet af dagen. Haven byder på flere hyggelige uderum og er velanlagt med træer og buske, der blomstrer flot gennem de lune måneder.
 
Mod sydvest venter et stort terrassemiljø med en 30+ kvm overdækket terrasse. I bosætter jer i et lukket nybyggerkvarter i det attraktive Tirsbæk Bakker, hvor naturen venter lige uden for døren, mens alle hverdagens fornødenheder er inden for nær rækkevidde. Der er kort afstand til skoven, søerne og stranden, ligesom der er stisystem til skole, daginstitutioner og Bredballe Center. Centrum er nemt at tilgå og endelig er motorvejen let tilgængelig, hvilket tilgodeser pendleren.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Varmepumpe og jordvarme
Byggeår 2017
Rum 8
Bad 3
Toilet 3
Boligareal 245 m²
Garage 65 m²
Grundareal 1.096 m²
Økonomi
Kontantpris 5.795.000 kr.
Ejerudgift 4.313 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Naturskønt og bynært

I bosætter jer i et lukket nybyggerkvarter i det attraktive Tirsbæk Bakker, hvor naturen venter lige uden for døren, mens alle hverdagens fornødenheder er inden for nær rækkevidde. Der er kort afstand til skoven, søerne og stranden, ligesom der er stisystem til skole, daginstitutioner og Bredballe Center. Centrum er nemt at tilgå, og endelig er motorvejen let tilgængelig, hvilket tilgodeser pendleren.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.696
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Engum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Engum
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Ribevej 64, Ødsted, 7100 Vejle

148 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Humlevangen 7, Bredballe, 7120 Vejle Øst

134 m² 6 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Thulevej 20, Søndermarken, 7100 Vejle

135 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Knabberupvej 117, 7100 Vejle

75 m² 7 rum