Villa
Ny pris!

Hindbærhaven 36, Bredballe
7120 Vejle Øst

  • Kontantpris 3.365.000 kr.
  • Ejerudgift 3.392 kr.
  • Boligareal 137 m²
  • Grundareal 842 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa
Ny pris!

Hindbærhaven 36, Bredballe
7120 Vejle Øst

  • 3.365.000 kr. 137 m² 6 rum

Etplansvilla med skøn udsigt over Bredballe

På en højtbeliggende, lukket vej i Bredballe ligger denne kvalitetsvilla i ét plan, med lyse, åbne rum og en flot udsigt over området.
 
Planløsningen er veldisponeret og familievenlig med fire værelser og to badeværelser i separate afsnit, samt et stort sammenhængende opholdsrum, som er husets hjerte. En let nedsænket stue, store sydvendte vinduespartier og ovenlysvindue ved spisepladsen giver masser af lys og luft. Køkken/alrum er klinkebelagt med et flot åbent køkken, og der er lyse trægulve i stuen og alle værelser. Fra spisepladsen er der adgang til den overdækkede del af en stor sydvendt terrasse, som er oplagt til grill og lange sommerdage.
 
I forældreafdelingen får man glæde af indbygningsskabe samt direkte adgang til et badeværelse. Ligeledes er der et kontor/værelse. I modsatte ende af huset ligger to fine børneværelser i forbindelse med endnu et badeværelse. Derudover er der entre samt bryggers med vaskefaciliteter, opbevaringsplads og direkte udgang til den integrerede, dobbelte carport.
 
Villaen er løbende renoveret, senest med et Svane køkken i 2020, og med trægulve i alle rum og nye store vinduespartier i stue og alrum i 2017. Herudover har villaen fået installeret fjernvarme i sommeren 2023.
 
Haven er velanlagt og overskuelig, med flere solrige terrasser, drivhus og plads til udendørs leg og køkkenhave. Endelig er der et stort skur på 31 m2 med god opbevaringsplads og mulighed for at have et værksted.
 
Beliggenheden er ideel for børnefamilien. Huset ligger på en blind vej med direkte adgang til de stisystemer, der forbinder hele Bredballe. Skole, dagtilbud og idrætsfaciliteter ligger inden for cykelafstand, og der er kort afstand til flere busforbindelser. Dagligvarekøb kan let klares i Bredballe Centeret, og der er kun ti minutters kørsel til centrum af Vejle.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2000
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 137 m²
Carport 29 m²
Udhus 31 m²
Grundareal 842 m²
Økonomi
Kontantpris 3.365.000 kr.
Ejerudgift 3.392 kr.
Du er inviteret til Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det sund fornuft at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend 9.-10. marts – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Attraktiv placering i Bredballe

Beliggenheden er meget familievenlig af flere årsager. Huset ligger på en blind vej med direkte adgang til stisystemerne, der forbinder hele Bredballe. Inden for cykelafstand finder I skole og dagtilbud, og dagligvarekøb kan let klares i Bredballe Center. Til andre slags indkøb er der kun ti minutters kørsel til centrum af Vejle.
Kommunen i tal
Indbyggere 121.616
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bredballe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bredballe
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede til Vejle fra Sjælland og synes straks om Bredballe, da der er alt vi lige skal bruge i hverdagen. Derudover tæt på skov og strand. Vi faldt straks for huset. Det er godt indrettet med et fint kig ud over Bredballe. Brugbar have til leg og gøremål. Nemt til skole og indkøb."

Sådan er kvarteret

"På Hindbærhaven bor folk i alle aldre. Alle er meget venlige. På vores vænge holder vi vejfester og mødes til hyggeaftner. Der er boldbane og flere legepladser. Desuden meget fint stisystem til både indkøb, skole og motionsturen, "

Det viser vi vores gæster

"Udsigten fra køkken og stue er så fin. Der er et fint lysindfald i stuen. Vores nye køkken synes vores naboer og øvrige gæster er lækkert. "

Her handler vi

"Rema ved Bredballe Centeret og Bilka"

Her slapper vi af

"Vi nyder vores terrasser om sommeren, og vores stue med godt lys og kig. Særligt solopgangen nyder vi. God gåtur i området ved Tirsbæk Bakker, den lange tur går ned til fjorden."

Hvorfor flytter vi herfra

"Børnene er færdige med folkeskolen. Efter snart 17 år i Bredballe ønsker vi at prøve noget andet. Vi håber på at en ny familie vil nyde vores dejlige hus. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

2 lignende villaer i nærheden til 2.900.000-3.900.000 kr. på omkring 137 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Villa

Brombærhaven 50, Bredballe, 7120 Vejle Øst

3.650.000 kr. 149 m² 6 rum
Villa

Grejsdalsvej 451, 7100 Vejle

3.295.000 kr. 152 m² 6 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Bredballe

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Gl Højenvej 1, Højen, 7100 Vejle

138 m² 6 rum
Solgt februar 2024
Lejlighed
Solgt

Havneøen 9, 9., 7100 Vejle

405 m² 6 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Møllevej 4, Vinding, 7100 Vejle

143 m² 5 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Drosselvej 1, 7100 Vejle

191 m² 7 rum