Villa

Stejlbjergparken 12, Bredballe
7120 Vejle Øst

  • Kontantpris 9.495.000 kr.
  • Ejerudgift 7.873 kr.
  • Boligareal 261 m²
  • Grundareal 2.098 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Stejlbjergparken 12, Bredballe
7120 Vejle Øst

  • 9.495.000 kr. 261 m² 8 rum

Moderniseret villa med udsigt over fjord og skov i Bredballe

Udsigtsvillaen på toppen af Stejlbjergparken er en veludført ejendom, der frem for alt drager fordel af et pragtfuldt panorama over Vejle Fjord. Takket være omfattende moderniseringer og arkitekttegnede løsninger får I også fornøjelsen af en bolig, som er gennemtænkt og spækket med kvalitetsmaterialer. Derudover venter jer en harmonisk beliggenhed mellem lige dele natur og by i det attraktive Bredballe.   Der er udsigt til fjorden fra flere af husets rum, og køkken/alrummet er ingen undtagelse. Vældige vinduespartier løfter nemlig sløret for det naturskønne panorama og sørger samtidig for, at sollyset strømmer ubesværet ind i hjemmet. Køkkenet er et stilrent eksemplar fra uno form, og I får masser af plads til at indrette hyggelige sektioner i det store, sammenhængende opholdsrum.   Udover det åbne opholdsrum kan I se frem til hele seks værelser, to badeværelser og et bryggers foruden redskabsskuret i forbindelse med carporten. To af værelserne har direkte adgang til udemiljøer, og udsigten kommer til sin fulde ret fra det ene værelse på førstesalen, som er knyttet til den sydvendte altan.   Mens udsigten over vandet gør indtryk inde fra huset såvel som i forhaven og på altanen, kan I nyde en malerisk kulisse af skov i den lukkede baghaven med eftermiddags- og aftensol. I skovbrynet er der etableret et "svævende" anneks, og ved huset kan I indtage et stort terrassemiljø med udekøkken, udepejs og overdækning.   Kombinationen af naturen i nærområdet og den korte afstand til alle hverdagens fornødenheder gør beliggenheden helt særlig. Som udsigten vidner om, kan I let begive jer til vandet og ud i skoven, og ligeledes når børnene hurtigt Kirkebakkeskolen og idrætsfaciliteterne, der knytter sig dertil. Det lukkede kvarter giver tryghed for småbørnsforældre, og dernæst byder Bredballe på gode pasningstilbud og dagligvareforretninger.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1985
Ombygget 2011
Rum 8
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 261 m²
Carport 47 m²
Udhus 21 m²
Grundareal 2.098 m²
Økonomi
Kontantpris 9.495.000 kr.
Ejerudgift 7.873 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Naturskønt og bekvemt

Kombinationen af naturen i nærområdet og den korte afstand til alle hverdagens fornødenheder gør beliggenheden helt særlig. Som udsigten vidner om, kan I let begive jer til vandet og ud i skoven, og ligeledes når børnene hurtigt Kirkebakkeskolen og idrætsfaciliteterne, der knytter sig dertil. Det lukkede kvarter giver tryghed for småbørnsforældre, og dernæst byder Bredballe på gode pasningstilbud og dagligvareforretninger.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.696
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bredballe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bredballe
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Da vi skulle arbejde i Vejle efter nogle år med bopæl i udlandet, faldt vi med det samme for Bredballe og huset på toppen af Stejlbjergparken. "

Sådan er kvarteret

"Vi har skønne naboer og har i mange år nydt godt at gåafstand sammen med vores børn til børnehave og skole. Dejlig natur er lige udenfor døren til et aktivt liv."

Det viser vi vores gæster

"Det første vores gæster falder for ved vores hus er helt naturligt den pragfulde udsigt over Vejle Fjord og Munkebjerg skovene. Udsigten fascinerer i alt slags vej - ikke mindst når de mange lystbåde sejler rundt på sommerdage. Når vejret er klart, kan man se helt til Fyn. "

Her handler vi

"For enden af vejen besøger vi ofte Slagter Grønvall. Resten af dagligvareindkøb kan klares i Bredballe Centeret eller i Vejle midtby. "

Her slapper vi af

"Til afslapning vil vi fremhæve vores lukkede baghave med eftermiddags- og aftensol. Her nyder vi alle årstider. "Bagsiden" ved vores hus blev beskrevet godt i følgende artikel: https://www.danskeboligarkitekter.dk/boligreportager/tilbygning-forvandlede-trist-terrasse-til-intimt-uderum"

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har boet mere end 25 år i vores skønne hus og nu er vores børn blevet store. Vi har derfor fået lyst til nye oplevelser i Aarhus. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

2 lignende villaer i nærheden til 8.100.000-10.900.000 kr. på omkring 261 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Villa

Vinbjergvej 20, Bredballe, 7120 Vejle Øst

10.745.000 kr. 244 m² 7 rum
Villa

Julianelund 46, Bredballe, 7120 Vejle Øst

9.995.000 kr. 303 m² 7 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Bredballe

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Chr Hansensvej 11, Grejsdalen, 7100 Vejle

81 m² 2 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Bovænget 12, Smidstrup, 7000 Fredericia

130 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Koldingvej 107, 7100 Vejle

107 m² 5 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Buen 5, 7182 Bredsten

114 m² 4 rum