De Lichtenbergs Vej 34, Nørup
7182 Bredsten

  • 1.595.000 kr.180 m²6 rum
  • Kontantpris 1.595.000 kr.
  • Ejerudgift 2.059 kr.
  • Boligareal 180 m²
  • Grundareal 15.000 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Nedlagt landbrug i Nørup - perfekt til hestehold

Hvis I drømmer om et liv på landet, hvor I ikke går på kompromis med nærheden til hverdagens fornødenheder, skal I kigge nærmere på de stille omgivelser i Nørup. Her finder I dette nedlagte landbrug med mulighed for hestehold. Ejendommen byder på cirka 1,5 hektar græsmarker og skov samt tre udbygninger, så I får masser af plads, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Ejendommen tilbyder optimale forhold for jer, der gerne vil holde heste. Der er allerede indhegnede hestefolde og masser af plads til at anlægge en ridebane, hvis I ønsker det. I får også tre gode udbygninger, og selve grunden grænser op til byens smukke kirke, hvilket understreger idyllen. Selve stuehuset præsenterer sig med rødt murværk, og indenfor fordeler kvadratmeterne sig over stueplan, en uudnyttet loftsetage og et kælderrum. I får blandt andet tre værelser, tre stuer, et spisekøkken og et badeværelse. Boligen trænger til modernisering. Selvom I bosætter jer i skønne, landlige omgivelser, er det let at få hverdagen til at fungere. Hyggelige Ny Nørup ligger blot to kilometer væk, og her finder I både indkøb, skole, pasningstilbud og sport. Samtidig bor i tæt på smukke Engelsholm slot med både højskole, skole og sø.Der er også kort afstand til Vejle og Billund, så ejendommen er også ideel for pendleren.Ejendommen er pt. under udstykning og det endelige areal vil ca. blive 1,5 ha.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1880
Rum 6
Bad 1
Toilet 1
Plan 3
Boligareal 180 m²
Kælder 10 m²
Udbygninger 875 m²
Grundareal 15.000 m²
Økonomi
Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift 2.059 kr.
Finansiering
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.983 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.574 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønt og bynært

Selvom I bosætter jer i skønne, landlige omgivelser, er det let at få hverdagen til at fungere. Hyggelige Ny Nørup ligger blot to kilometer væk, og her finder I både indkøb, skole, pasningstilbud og idrætsfaciliteter. Der er ikke mere end 20 minutters kørsel til Vejle og Østjyske Motorvej, så ejendommen er også ideel for pendleren.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nørup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nørup
Skøn natur
Fred og ro
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.