Mørupvej 20
7183 Randbøl

  • 1.195.000 kr.126 m²5 rum
  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 1.633 kr.
  • Boligareal 126 m²
  • Grundareal 2.500 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Naturrigt, stilhed og stor have (bosæt jer billigt)

Nu kan I blive de nye ejere af denne fine villa. Her kommer I til at bo i naturskønne omgivelser med kig til skov og mark, mens I samtidig får kort afstand til Billund og Vejle. Indenfor byder planløsningen på en ideel indretning med en stor stue iåben forbindelse foruden to værelser, et badeværelse og et toilet. I kælderen finder I anvendelige, disponible rum. I bosætter jer i rolige omgivelser, og der er rigeligt med plads at boltre sig på for store og små, fordi grunden råder over 2.500 m2. Der er fra adressen kort afstand til Legoland, og I kan være i Vejle på tyve minutter. Skolebussen kører som prikken over i’et lige forbi døren på vej til skolen i Nørup. Huset er blevet vedligeholdt gennem de senesteår, og i 2014 blev der etableret et træpillefyr, der gør forbrugsomkostningerne er lave.. Dertil er der anlagt terrasse i 2012, mens også garagen har fået skiftet tag og loft i 2018. I disse naturskønne områder får i særdeles fred og ro. Med 2.500 m2 stor grund, er der plads til børnefamilien eller familien med pladskrævende hobbyer. I kan bosætte jer billigt, og måske også bo billigere end hvad I kan bo til leje for. Indenfor kan I glæde jer til detåbne rumforløb, som knytter køkkenet og opholdsstuen sammen på fineste vis. Her kan hele familien samles og være sammen på tværs af aktiviteter. Køkkenet har rustfri stålelementer, og alle hårde hvidevarer er skiftet inden for de sidste treår. Fra stuen er der adgang tilét af de i alt tre værelser, mens de to andre værelser findes i fordelingsgangen bagved køkkenet. Her ligger også det store badeværelse. Der er også et gæstetoilet, som findes I entréen, hvor det er værd at bemærke det store, indbyggede skab. Udenfor kan I nyde solen fra terrasser fra både syd og vest, og havestuen bliver hertil et yndet opholdssted, hvor I kan forlænge sommeren på begge sider af sæsonen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1965
Rum 5
Plan 1
Boligareal 126 m²
Kælder 32 m²
Udestue 30 m²
Garage 30 m²
Carport 16 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 2.500 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 1.633 kr.
Prisudvikling -3.24 %
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.995 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.938 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nørup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nørup
Skøn natur
Fred og ro
Masser af sportsaktiviteter
Film
Derfor flyttede vi hertil

"Vi ønskede en bolig på landet, hvor der var fred og ro og vi kunne høre fuglene synge. Det fik vi til fulde. Det er fantastisk at sidde med en kop kaffe på sin terrasse en søndag morgen og bare nyde roen. Vi ønskede også, et sted hvor vi kunne larme alt det vi vil uden at genere naboerne. Det er bestemt også muligt her. "

Sådan er kvarteret

"Naboerne er søde. Der er god afstand mellem husene, så det er meget stille og roligt. Der findes børn i alderen fra 4-18 blandt naboerne. "

Det viser vi vores gæster

"Vores gæster er ret begejstrede for vores skandaløs ung i entreen, vores køkken og den åbne planløsning imellem stue og køkkenet. "

Her handler vi

"Der er en fantastisk brugs i Vandel som har et stort udvalg. Også af specialvarer. Brugsuddeleren er uddannet somelier, så du kan altid få råd om en god vin. Ellers ligger der i Billund en Rema 1000, Netto, Abc lavpris, SuperBrugsen og en fantastisk bager Nemlig.com levere også til adressen"

Her slapper vi af

"På regnvejrsdage nyder vi at slappe af i sofaen eller lege på børneværelset. Når solen skinner er vi på terrassen eller i haven. Det er skønt at der er så meget græsplæne at boltre sig på. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vores børn er ved at blive større og ønsker sig hvert sit værelse. Derudover vil vi også gerne tættere på Kolding, hvor vi har arbejdsmæssig tilknytning. "

1 lignende villa i nærheden til 1.000.000-1.400.000 kr. på omkring 126 m2

Se lignende boliger
Villa
Nyhed!

Vesterløkke 19, Ny Nørup, 7182 Bredsten

1.145.000 kr. 131 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.