Ringvej 51, Kølvrå
7470 Karup J

  • 935.000 kr. 101 m² 4 rum
  • Kontantpris 935.000 kr.
  • Ejerudgift 1.294 kr.
  • Boligareal 101 m²
  • Grundareal 810 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Villa med god kælder og hyggelig have i naturskønne Kølvrå

Der er sørget for skønne forhold ude som inde i denne renoverede villa, der ligger i Kølvrå ved Karup. Kvadratmeterne fordeler sig over halvandet plan med etåbent opholdsmiljø, tre værelser og en virkelig god kælder. Ude frister køkkenhaven, mens bålstedet og terrassen med markise er klar til de solrige sommerdage.
 
Huset har glaseret tegltag, og det er malet udvendigt i 2020, mens der indendørs venter flere højdepunkter i form af gulvvarme i stueetagen og det ene rum i kælderen, der iøvrigt har et fint indeklima på grund af pillefyret.
 
Rundturen starter i stueplan med det lyse Vordingborg-køkken, som har dejlige lysindfald og loftspots. Køkkenet haråben forbindelse til stuen, hvor I samles om Netflix og fredagsslik i sofahjørnet, mens det lange spisebord danner ramme om fødselsdagsfejringer og hverdagsmåltider. Fra stuen er der iøvrigt dør til terrassen. Stueplanet fuldendes af badeværelset med bruseniche. På første sal venter tre værelser, og så skal I bemærke udsigten heroppe fra. I kælderen er der tre disponible rum og et bryggers af høj standard.
 
Den hævede træterrassse er ideel til måltider underåben himmel, og herfra fører et par trin ned på græsset, som strækker sig mod køkkenhaven med fristende højbede. Bagerst i haven er der anlagt en lille terrasse, og så er der på grunden et skur fra 2018 samt en carport.
 
I flytter til et roligt kvarter i Kølvrå, som er omgivet af den smukkeste natur i form af skov,å og Banestien. Derudover har I både golfbanen og mountainbikespor i køreafstand, så I kan fylde de varme dage med aktiviteter udendørs. For enden af vejen ligger børnehave og vuggestue, mens I når Karups butikker på cirka fem minutter i bil. Det er ligeledes her, I finder skolen. Geografisk er I tilmed mellem Viborg, Herning, Skive og Silkeborg.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1956
Rum 4
Plan 3
Boligareal 101 m²
Kælder 64 m²
Carport 50 m²
Udhus 18 m²
Grundareal 810 m²
Økonomi
Kontantpris 935.000 kr.
Ejerudgift 1.294 kr.
Prisudvikling -6.03 %
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.619 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.725 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Karup og Kølvrå

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Karup og Kølvrå
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.