danbolig Vildbjerg, Aulum og Videbæk

Østvænget 18A 7480 Vildbjerg
Lørdag Åben efter aftale
Søndag Åben efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00

Velkommen hos danbolig Vildbjerg, Aulum og Videbæk

Hos danbolig Vildbjerg, Aulum og Videbæk tør vi godt prale af at være din lokalkendte ejendomsmægler i både Vildbjerg, Timring, Skibbild, Aulum, Hodsager, Feldborg, Haderup, Videbæk, Vorgod-Barde, Troldhede, Rimmerhus, Spjald, Grønbjerg, Ørnhøj og Sørvad. Vores erfarne og energiske team består nemlig af lokale fra alle egne af det store geografiske område.

Ligesom vi har været til stede i lokalområdet de seneste 20 år, er vi også i høj grad til stede på internettet, hvor du for eksempel kan følge med i vores nyheder på Facebook. Vi tilbyder en gratis salgsvurdering, så tøv ikke med at kontakte os, uanset om du har en villa, landejendom, landbrugsejendom, ejerlejlighed, helårsgrund eller et rækkehus du står overfor at skulle sælge.

Stor viden om de små ting
Vores garvede ejendomsmæglerteam kender alle kroge og hjørner af lokalområderne ned til mindste detalje, og flere af os er både født og opvokset her. Vi kender derfor til mange af ejendommenes historie, de hurtigste og sikreste veje til de nærmeste skoler, og alt hvad der rører sig lokalt i både forretningslivet og foreningslivet.

Den store viden om lokalsamfundet giver os en rigtig god indsigt i egnens boligmarked, så vi kan prissætte din bolig præcist fra starten og vejlede de potentielle købere bedst muligt.

Et stærkt sammentømret team
Vi er gamle i gårde, for butikken startede allerede i 1990'erne, og foruden de mange års erfaring, har den lange historie givet os den glæde, at vi har mange gengangere blandt vores kunder. Det tager vi til os som en ros for vores høje faglighed og den gode behandling, du som kunde får hos os.

På kontoret vil du møde en god, blandet flok af entusiastiske kollegær med hver sit specialområde. Vi betragter os selv som et hold, eller måske endda næsten som en lille familie, og det betyder, at vi altid supplerer og støtter hinanden.

På den måde sikrer vi hele tiden kvaliteten i vores arbejde, ligesom der altid er en medarbejder, der kan hjælpe dig som kunde, fordi vi alle er inde i sagerne.

Mød os både på nettet og i lokalsamfundet
Vi markedsfører os bredt både lokalt og på nettet – en meget stor del af boligmarkedet findes allerede på internettet, og derfor mener vi, at det er naturligt hele tiden at udforske og udnytte de nye muligheder, som det giver os.

Online annoncering er en anden måde at være til stede på, end når vi møder en kunde i håndboldklubben, men effekten kan være den samme – nemlig at hjælpe boligdrømmene på vej, og sikre din bolig de bedst mulige forudsætninger for at møde sin næste ejer.

Vi bruger for eksempel vores online markedsføringsprogram danbolig clevr, som målretter annoncer for din bolig mod de potentielle købere. Vi er ligeledes meget flittige brugere af de sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram, og vi har mange købere, som henvender sig, fordi de har opdaget deres drømmebolig via netop de sociale medier.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dit boligsalg.

Hos danbolig Vildbjerg, Aulum og Videbæk er vi et stærkt, lokalkendt hold, der står klar til at hjælpe dig igennem dit boligsalg. Hos os vægter vi kundeservice og god rådgivning gennem hele processen højt. Ring for en uforpligtende vurdering allerede i dag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 23 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Landejendomme

Fritidsboliger

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/8
Alternate Text
Solgt

Fremragende oplevelse

Vores ønsker blev taget alvorligt, vi blev aldrig ‘efterladt’ men hørt. Line, helt specifikt, har været helt enorm god til at kommunikere og give sin ærlige mening til kende. Fremragende. Fra første møde til underskrift gik der små 14 dage. Fuldstændig fantastisk. Jeg har intet negativt at nævne. Kun positive ord. Kæmpe anbefaling herfra.

– Vinkelvej 19
Alternate Text
Solgt

Engagerede medarbejdere

Vi mødte fra start til slut kun kompetente og engagerede medarbejdere. Et højt kommunikationsniveau og ekspertise. En stor anbefaling herfra

– Skovvænget 51
Alternate Text
Solgt

Stor anbefaling

Jeg vil gerne anbefale jer til andre da min oplevelser har været til ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ i var der når jeg havde brug for det👍

– Lundbyvej 9
Alternate Text
Solgt

Professionel håndtering

Tak til hele teamet for en meget professionel håndtering af salget af vores hus. En særlig tak til Lillian som på alle måder har været helt fantastisk. Du er så dygtig til, det du gør. De varmeste anbefalinger fra os. TAK.

– Højgårdsvej 2
Alternate Text
Solgt

Tak for indsatsen

Vi vil gerne sende vores varmeste anbefalinger til danbolig. Vi har lige siden vi tog fat i Line, følt os trygge i forløbet. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og vi har ikke på noget tidspunkt været nervøse. Line og hendes team har været gode til at følge op, på fremvisningerne - både før og efter, og der har altid været en god dialog. Vi har følt at de er gået ind i vores hussalg med 110%, og gjort alt for at kunne hjælpe os videre. Så kæmpe tak og kæmpe highfive til særligt Line og Louise som virkelig har gjort en fantastisk indsats både med fremvisninger og de mange delinger og fine videoer på facebook. Tak for kampen og indsatsen - I er for seje 💪🏼

– Engvej 39
Alternate Text
Solgt

Varmeste anbefalinger

Vil på det varmeste anbefale Danbolig i Vildbjerg. De har på bedste vis arbejdet stenhårdt, for at sælge mit hus. I hele salgsperioden har der konstant været en rigtig god stemning og dialog.

– Sørvadvej 11, Nr Felding
Alternate Text
Solgt

Ovenud tilfredse

Vi har været meget glade for Line i forbindelse med salg af vores hus. Hun svarer altid, og er meget hjælpsom. Der bliver også fuldt rigtig flot op på tingene fra kontoret.

– Holstebrovej 8
Alternate Text
Solgt

Fineste behandling

Vi har fået den fineste behandling , i har gjort så stort stykke arbejde for os , tillige med har i fundet de fineste købere for os , så vi kan kun være tilfredse med jer . vil anbefale jer til andre. Huset er solgt inden til salg skiltet nåede at komme op, flot.

– Merrildvej 19

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Grønbækparken 31, 7490 Avlum

2.595.000 kr. 175 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Agerfeldvej 7, 7550 Sørvad

2.395.000 kr. 152 m² 4 rum
Landejendom
Nyhed!

Løgagervej 40, 6973 Ørnhøj

1.895.000 kr. 158 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Rønnealle 21, Troldhede, 6920 Videbæk

1.150.000 kr. 159 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Vorgodvej 29, Barde, 6920 Videbæk

475.000 kr. 80 m² 1 rum
Villa
Nyhed!

Videbækvej 56, 7480 Vildbjerg

1.295.000 kr. 234 m² 5 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Vildbjerg, Aulum og Videbæk
Østvænget 18A
7480 Vildbjerg

CVR: 10037166
EJENDOMSMÆGLERANPARTSSELSKABET JOHS. PEDERSEN

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.