Lysgårdvej 17, Skelhøje
7470 Karup J

  • 998.000 kr.180 m²5 rum
  • Kontantpris 998.000 kr.
  • Ejerudgift 1.713 kr.
  • Boligareal 180 m²
  • Grundareal 1.050 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Få den smukke natur helt tæt på i Skelhøje

Her får I naturen helt tæt på, da den gedigne murermestervilla ligger direkte ned til smeltevandsdalen i Skeløje. Foruden de smukke omgivelser kan I glæde jer over masser af plads i boligen og et gedigent udhus. Endelig skal I også huske at gå en tur rundt i haven med krinkelkroge og havepavillonen, hvorfra udsigten imponerer.
 
Der bliver rig mulighed for snøre løbeskoene, gå lange ture i det fri eller smutte afsted på cyklen, da dalen strækker sig helt ind til Dollerup Bakker og Hald Sø, hvor I kan bade. Lokalsamfundet i Skeløje er også noget helt særligt, da der er købmand og pasningstilbud, mens skolebussen har kurs mod Frederiks og Hald Ege, medmindre I vælger at tage cyklen og følge den gamle banesti. Ligeledes kan I stige på bussen mod Herning og Viborg, mens også de mindre omkringliggende byer er klar med masser af tilbud.
 
Ejendommen er beliggende på en hyggelig grund, der strækker sig ned mod smeltevandsdalen, i den ende er der etableret en hyggelig pavillon med smuk udsigt over det betagende landskab. Turen gennem haven er en særlig oplevelse grundet de mange kroge skabt af forskellige planter, der ikke alene skaber et hyggeligt miljø men også læ uanset hvilken vej vinden blæser.
 
Huset fremstår som en stilfuld murermestervilla med med vandskurede facader, muret gesims og sprossevinduer. Huset er i stueplan indrettet med et hyggeligt køkken-alrum med et lyst elementkøkken, i forlængelse heraf findes en hyggelig opholdsstue med glimrende lysindfald, flotte brede plankegulve og brændeovn. Etagen har også et praktisk viktualierum, et badeværelse samt en herskabelig entré med flot svungen trappeløb til 1. sal. Første sal er indrettet med et møblerbar repos, tre værelser og et stort badeværelse med sauna. Endelig er der kælderen med tre disponible rum og et fyrrum.
 
Til huset hører endvidere et gedigent udhus opført i en kvalitet og en størrelse der giver mange anvendelsesmuligheder. For nuværende er udhuset i stueplan indrettet med god gildestue, en garage samt et mindre udhus. 1. salen er indrettet med et stort depot, et repos samt et lille disponibelt rum der i gamle dage har været anvendt til boligformål.
 
Er det jer, der elsker naturen og vil bo side om side med den, så kontakt os for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1933
Ombygget 1977
Rum 5
Plan 3
Boligareal 180 m²
Kælder 30 m²
Garage 70 m²
Grundareal 1.050 m²
Økonomi
Kontantpris 998.000 kr.
Ejerudgift 1.713 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.944 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.987 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Lysgård

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lysgård
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villa i nærheden til 800.000-1.100.000 kr. på omkring 180 m2

Se lignende boliger
Villa

Birkevej 7, 7470 Karup J

895.000 kr. 164 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.