Sådan markedsfører vi din bolig

Hos danbolig skræddersyer vi altid en markedsføringsplan på baggrund af den salgsstrategi, vi sammen finder frem til er den rigtige for lige netop dig og din bolig.

På baggrund af markedsanalyser og stor lokalindsigt rådgiver vi om, hvad der gør sig gældende lige der, hvor din bolig sættes til salg – og hvordan du som sælger kan få det bedste boligsalg.

Salgsstrategi

Salgsstrategi handler nogle gange om valget mellem et hurtigt salg eller et salg til den højeste pris, for det er ikke altid, at de to ting går hånd i hånd.

Du drømmer måske om så en høj salgspris som muligt – og det forstår vi godt. Men en for høj salgspris kan betyde, at salgsperioden bliver længere, end du havde forventet. I nogle tilfælde betyder den lange salgstid også, at prisen ender med at blive lavere, end den ville have været, hvis den var tilpasset markedsprisen fra start.

  • Lav pris: Hvis du har brug for et hurtigt salg
  • Markedsprisen: Modsvarer de aktuelle priser for lignende boliger i området
  • Høj pris: Længere salgstid, men også plads til forhandling

Sidder du med en liebhaverbolig, er det typisk en helt andet salgsstrategi, der skal i spil, og her kan vi med et helt særligt liebhaverkoncept også tilbyde kompetent og professionel rådgivning om det bedste salg.

Book en boligvurdering og få indsigt i den rigtige salgsstrategi for dig og din bolig.

Innovativ boligpræsentation

Langt de fleste starter deres boligjagt på nettet, og hos danbolig får din bolig et stærkt visuelt udtryk via en palette af innovative og brugervenlige løsninger på danboligs digitale udstillingsvindue; danbolig.dk. Blandt andet præsenteres din bolig med premium kvalitetsbilleder, en interaktiv plantegning og virtual reality (VR).

Derudover har du med Sælger Siger mulighed for at berige din boligpræsentation med personlige beskrivelser af de ting ved dit hjem, som du sætter allermest pris på. På den måde kan være med til at øge din boligs værdi og få den til at skille sig ud i mængden. Sælger Siger udfyldes i fællesskab med din lokale mægler.

Når din bolig præsenteres på danbolig.dk, præsenteres den samtidig på boligsiden.dk, som er Danmarks mest besøgte boligportal.* Du får dermed både en indbydende boligpræsentation og maximal eksponering over for relevante købere.

Fakta om danbolig.dk

  • Mere end 1,1 mio. nye brugere hver måned
  • Ingen forstyrrende reklamer
  • Mere end 2,7 mio. besøg om måneden
  • Mere end 500.000 søgeforespørgsler hver måned
Kilde: Google Analytics, maj 2023

Vi sælger ikke kun din bolig, men også alt det rundt om

Med det prisvindende og markedsførende digitale salgsværktøj Vores Nabolag, der giver en unik indsigt i og tips til din boligs nabolag, sikrer vi de optimale betingelser for det bedste boligsalg.

Vi sender Matchmails til relevante købere i danbolig Matchmaker

Vi har tusindvis af potentielle købere, der har skrevet sig op i vores køberkartotek, og ved at udsende matchmails sikrer vi os, at målgruppen får øje på din bolig, så snart den sættes til salg.

Vi eksponerer din bolig over for interesserede købere i hele Danmark

Med intelligent annoncering sørger vi for en præcis og målrettet online markedsføring af din bolig der, hvor køberne er.

Synlighed i lokalområdet

Boligannoncer i lokalavisen og i butiksudstillinger hos din danbolig-butik og eventuelt også hos den lokale Nordea filial er blot nogle af mulighederne, du får, når det kommer til lokal synlighed.

Hos os finder du forskellige annoncepakker, der kan matche den markedsføringsplan, vi er blevet enige om. Hvilken annoncepakke, der matcher lige præcis dit boligsalg, afhænger blandt andet af, om målsætningen er et hurtigt salg eller et salg til den højeste pris.

Åbent hus og fremvisninger

Vi arrangerer løbende åbent hus og fremvisninger for interesserede købere. Se vores tips og tricks til, hvordan din bolig med fordel kan klargøres.