0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vesthimmerland

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
vesthimmerland@danbolig.dk

Thomas Rask Glerup
Thomas Rask Glerup
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Vi bestræber os på at få de mest tilfredse kunder og vores høje rangering på boligsiden fortæller os, at vi gør det rigtigt. Så hvis du lægger vægt på god og personlig service og kompetent rådgivning, er vi det rigtige mæglerteam for dig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9500-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 64%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vesthimmerland
Kilde: danbolig.dk
77

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vesthimmerland

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt

  Dronningholmvej 3

  Vi valgte Danbolig til at sælge vores bolig Dronningholmvej 3, da vi gerne ville købe Spurvevej 8, og det må siges at være en god beslutning. Vi fik solgt på 3 dage, og det gik helt problemfrit. Stor ros til Thomas Larsen for det meget professionelle arbejde i forhold til begge handler. Vi vil gerne give Danbolig Aars vores varmeste anbefalinger.

 • Solgt

  Dronningholmvej 40

  Tusinde tak til danbolig for det hurtige og professionelle salg af vores hus, samt den personlige interesse om vores videre liv. Det eneste vi skal koncentrere os om, er at få pakket. Kan kun anbefales danbolig til dem, der skal sælge bolig.

 • Solgt

  Svalevej 4

  Lige fra den første kontakt med danbolig og til huset blev solgt, har jeg været ovenud tilfreds med forløbet. Danbolig er et yderst professionelt team, som alle arbejdede hårdt for min sag. De prisfastsætter realistisk og giver en professionel rådgivning, således at jeg fik mit hus hurtigt solgt. Nu har jeg og min søn begge handlet igennem danbolig, og vi kan varmt sende vores anbefalinger videre til andre der ønsker at sælge deres bolig.

 • Solgt

  Tyttebærvej 13

  Danbolig Aars har været en uvurderlig støtte i salget af vores hus. Vi har altid følt, vi var i gode hænder , blevet velinformeret og inddraget i diverse tiltag for salget. De har givet os en professionel behandling. Personalet har gennem hele forløbet været særdeles aktive, imødekommende og venlige. Danbolig Aars skal have vore varmeste anbefalinger.

 • Solgt

  Dr. Louises Vej 4

  Vi har solgt vores forældres hus gennem danbolig. Thomas Larsen gav os en rigtig god og grundig gennemgang af, hvordan processen af hussalget ville komme til at forløbe. Derfor faldt valget på danbolig. Undervejs i forløbet var danbolig gode til at informere om fremvisninger og tilbagemeldinger fra disse. Løbende har der været afholdt møder om det videre forløb. Vi har altid kunnet kontakte danbolig om stort og småt. Selv efter salget af huset står dørene åbne og som vi har gjort brug af. Vi har hele vejen igennem forløbet følt os trygge og hørt. Alt i alt en rigtig fin proces.

 • Solgt

  Bogfinkevej 3

  At sælge hus er en tillidssag. Hvad er den rigtige pris? Hvor lang tid vil det tage? Hvor mange fremvisninger skal der til? Vi må sige, at Thomas Larsen og danbolig har levet op til vores forventninger. Det har været et super samarbejde fra den indledende samtale og til vi havde solgt huset. Selv da Thomas skulle holde ferie overtog hans kollega på bedste vis. Vi håber ikke, at vi skal sælge hus de næste mange år, men hvis vi skal, vil det helt sikkert blive gennem danbolig igen.

Forretningsoplysninger

danbolig Vesthimmerland
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Aars Avis, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig