Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Himmerland - Aars

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
aars@danbolig.dk

Thomas Rask Glerup
Thomas Rask Glerup
Ejendomsmægler, MDE

Med udgangspunkt i Aars sælger vi boliger i hele Vesthimmerland. Så uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9600-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 78%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Himmerland - Aars
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Himmerland - Aars

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup, Løgstør og Nørager samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Galgehøj 111

  Vi har været yderst tilfredse med Thomas Larsens indsats. Dejligt at få tilbagemelding på samtlige fremvisninger. Rigtig god dialog. Thomas Larsen er yderst professionel og klaret opgaven meget tilfredsstillende.

 • Solgt
  Solgt

  Hersomsvej 16

  Vi har været MEGET tilfreds med jeres håndtering af salg af min mors hus på Hersomsvej. I har været meget professionelle og i har altid været nem at komme i kontakt med. I har altid været klar til at svare på mine spørgsmål. Den første gang vi mødte Thomas, da vi skulle finde ud af hvem der skulle sælge min mors hus, så var vi ikke i tvivl om at det skulle være DANBOLIG i Års. Det var en yderst behagelig oplevelse. Thomas var meget opmærksom på, at det ikke lige var vores spidskompetence at sælge hus. Han fortalte os stille og roligt om processen. Det samme da vi have bestemt, at det skulle være Thomas der skulle sælge mors hus, var gennemgangen af kontrakten helt unikt. Susanne du har også altid været parat til at hjælpe mig, når jeg havde brug for din hjælp, samt hurtig til at ringe tilbage. Så TUSIND tak for en meget behagelig oplevelse at sælge hus gennem jer i DANBOLIG, Års.

 • Solgt
  Solgt

  Østermarken 39

  Vi valgte DanBolig Vesthimmerland fordi, det var vigtigt for os at finde en troværdig mægler, der kunne sætte den rigtige pris fra starten, med så fornuftig en tidshorisont som muligt, og som forstod en "stor-families" behov. Vi er meget tilfredse med Thomas Larsens kompetente og ærlige rådgivning i salget af vores bolig, som blev solgt på 16dage. At DanBolig også kunne hjælpe os videre i vores næste hus er endnu et kæmpe plus. Endnu engang bare TAK

 • Solgt
  Solgt

  Kong Haralds Vej 34

  Jeg valgte at sætte mit hus til salg gennem danbolig, hvor mægler Thomas Glerup fik opgaven. Det var en stor beslutning at skulle sælge sit hus, hvor man har boet siden 1974. Men Thomas Glerup formåede at gøre mig tryg i hele processen fra start til huset blev solgt. Huset blev ligeledes lynhurtigt solgt og pga. den store interesse fik jeg en god pris for huset. Et stort tak og mine varmeste anbefalinger til danbolig i Aars.

 • Solgt
  Solgt

  Stenildhøjdalen 73

  Vi valgte Danbolig Aars da vi allerede fra første møde med Thomas Glerup fik et godt indtryk og en god dialog omkring salget af vores bolig. Huset var knapt kommet til salg før Thomas havde de første fremvisninger og huset blev solgt efter ganske få dage på markedet. Vi er meget tilfredse med den rådgivning og behandling vi har fået af Thomas Glerup og Danbolig Aars og vi har følt os trygge i hele processen med salget af vores bolig. Vi kan give de bedste anbefalinger til Danbolig Aars.

 • Solgt
  Solgt

  Sjøstrupvej 16

  "Efter at have forsøgt og sælge vores bolig tidligere uden held, krævede det et tilløb og forberedelse mentalt og indlede en salgsproces igen, men med Thomas' grundige og ærlige rådgivning følte vi os trygge og klar til at sætte vores bolig til salg. Knap var huset kommet online da de første interesseret meldte sig og 3 uger efter lå der 2 købsbud. Vi er utrolig taknemmelige for den behandling og vejledning vi har fået ved Danbolig, og tilskriver dem en stor del af æren for at vi kan komme videre til nye rammer og nye drømme. Vi giver Danbolig de bedste og varmeste anbefalinger."

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Aars
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854
Vesthimmerland Bolig ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Aars Avis, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.