Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Himmerland - Aars

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
aars@danbolig.dk

Thomas Rask Glerup
Thomas Rask Glerup
Ejendomsmægler, MDE

Med udgangspunkt i Aars sælger vi boliger i hele Vesthimmerland. Så uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9600-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 74%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Himmerland - Aars
Kilde: danbolig.dk
46

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Himmerland - Aars

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup, Løgstør og Nørager samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kong Haralds Vej 30

  Tak til DanBolig Aars for god, venlig og loyal behandling. Vi har fra starten af sat stort pris på det engagement og loyalitet vi mødte fra Thomas Larsen. Thomas gav os en tryghed ved første møde, så vi valgte DanBolig; men ikke pga selskabet eller deres renomme, men vi valgte Thomas og hans team, pågrund af Thomas. Hele vegne igennem følte vi at Thomas holdte os i hånde og var på vores side, han er grundig og sætter minutiøst ind i sine sager. Han har igennem hele processen været meget flexible og nærmest været til rådighed døgnet rundt - at han så fik en tilfredstende pris for vores hus, viser blot at han er dygtigt til sit håndværk. Vi kan varmt anbefalde DanBolig Aars.

 • Solgt
  Solgt

  Hans Egedes Vej 197

  Efter at have snakket med Danbolig Aars, var jeg ikke tvivl om hvem der skulle sælge mit hus. Selv om det ikke blev solgt den første måned har jeg aldrig følt at salget gik i stå. Danbolig så hele tiden muligheder, og under hele forløbet har der været en rigtig god dialog. Stort tak til Danbolig Aars. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Hans Egedes Vej 271

  "Tak til begge Thomasér og danbolig i Aars for hurtigt salg af vores dejlige bolig. Vi har følt os trygge og haft en god dialog igennem hele processen. Man bliver mødt med professionalisme og stor grundighed. Vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger"

 • Solgt
  Solgt

  Solsortevej 9

  “Vi valgte Danbolig og Thomas Larsen til at sælge vores hus på Solsortevej 9. Vi kendte Thomas fra et tidligere salg og var ikke i tvivl om at vælge ham til at løse opgaven. Vi er blevet mødt med god dialog, åbenhed og professionalisme. Vi har været trygge i hele processen og oplevet at alle Thomas’er i Danbolig har være engageret i salget af vores hus . Vi gir Danbolig vores bedste anbefalinger.”

 • Solgt
  Solgt

  Langagervej 10

  ”Vi valgte at sætte vores hus til salg i Gedsted hos danbolig i Aars. Det gjorde vi fordi vi følte os meget trygge i forløbet. Vi må sige, at det kom vi aldrig til at fortryde, da huset blev solgt meget hurtigt. Vi var meget imponeret over de billeder som danboligs fotograf fik taget af vores hus. Et kæmpe tak herfra til hele teamet hos danbolig. I har vores bedste anbefalinger!”

 • Solgt
  Solgt

  Stenildhøjdalen 73

  Vi valgte Danbolig Aars da vi allerede fra første møde med Thomas Glerup fik et godt indtryk og en god dialog omkring salget af vores bolig. Huset var knapt kommet til salg før Thomas havde de første fremvisninger og huset blev solgt efter ganske få dage på markedet. Vi er meget tilfredse med den rådgivning og behandling vi har fået af Thomas Glerup og Danbolig Aars og vi har følt os trygge i hele processen med salget af vores bolig. Vi kan give det bedste anbefalinger til Danbolig Aars.

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Aars
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854
Vesthimmerland Bolig ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Aars Avis, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.