0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vesthimmerland

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
vesthimmerland@danbolig.dk

Thomas Rask Glerup
Thomas Rask Glerup
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Vi bestræber os på at få de mest tilfredse kunder og vores høje rangering på boligsiden fortæller os, at vi gør det rigtigt. Så hvis du lægger vægt på god og personlig service og kompetent rådgivning, er vi det rigtige mæglerteam for dig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9500-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vesthimmerland
Kilde: danbolig.dk
79

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vesthimmerland

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt

  Grundtvigsvej 2A

  Vi har været utrolige glade for forløbet af både salg og køb af hus. Thomas Glerup fra danbolig har været en stor hjælp og støtte til købet af vores nye ejendom og salget af vores eget. Vi vil varmt anbefale danbolig til andre.

 • Solgt

  Enghavevej 19

  Da min mor skulle sælge sit hus, valgte vi at tale med flere ejendomsmæglere. Thomas Larsen fra danbolig var i særklasse den bedst forberedte og meget troværdig – og derfor valgte vi danbolig Aars. Det har vi ikke fortrudt – tværtimod. Huset blev solgt på under 2 måneder. Under hele forløbet har der været tæt dialog med danbolig, der har håndteret salget særdeles professionelt. Jeg anbefaler danbolig. Jesper Kristensen

 • Solgt

  Østermarken 37A

  Stor tak til danbolig Vesthimmerland, tak for en meget hurtig handel, flot klaret. Tak for god service, og vejledning med salget af min bolig. Hører jeg om nogle der vil sælge hus, vil jeg til enhver tid anbefale Danbolig i Aars.

 • Solgt

  Bjerghedevej 2

  Vi benyttede danbolig Vesthimmerland da vi satte vores ejendom Bjerghedevej 2 til salg og købte huset på Keldgårdvej 68 i Aars. Især med salget af vores ejendom opstod der mange uventede komplikationer, så Thomas Larsen har virkelig måtte lægge mange timers arbejde og udrede mange forskellige problemer undervejs. Vi må sige at Thomas i den grad har arbejdet for de penge han har tjent. Trods det har vi kun mødt humor og venlighed og engagement fra Thomas og resten af teamet, så derfor kan vi uforbeholdent anbefale danbolig Vesthimmerland.

 • Solgt

  Dronningholmvej 18

  Vi kontakte danbolig om et hus vi gerne vil ud og se. I den forbindelse spurgte mægleren ind til vores krav til et hus, efterfølgende var vi ude og se et par huse. Efter kort tid sagde mægler, at han nu havde fundet huset til os, nemlig Dronningholmvej 18. Vi var solgt med det samme vi så huset. Vi er utrolig glade for at vi valgte danbolig, da vi føler os lyttet til og havde en følelse af, at mægler vil gør alt for at finde huset til os! Vi gerne sige tusind tak for hjælpen. Henriette og Jesper køber af huset.

 • Solgt

  Dr. Alexandrines Vej 5

  Efter at have snakket om at sælge vores hus, kontaktede vi Danbolig for en uforpligtende vurdering. En professionel behandling har nu resulteret i at andre kan få glæde af vores dejlige hus og vi får mere tid til at nyde sommerhuset.

Forretningsoplysninger

danbolig Vesthimmerland
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Aars Avis, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig