0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vesthimmerland

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
vesthimmerland@danbolig.dk

Peter Lange Jepsen
Peter Lange Jepsen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Vi bestræber os på at få de mest tilfredse kunder, og vores høje rangering på boligsiden fortæller os, at vi gør det rigtigt. Så hvis du lægger vægt på god og personlig service og kompetent rådgivning, er vi det rigtige mæglerteam for dig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9500-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vesthimmerland
Kilde: danbolig.dk
69

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vesthimmerland

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg, skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars, og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup - hvor vi er den bedst sælgende mægler - samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service, lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt, og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske, og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig, uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig, og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger, og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Her er vi

 • Thomas Rask Glerup
  Indehaver

  Thomas Rask Glerup

  Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

  22 22 44 99

 • Peter Lange Jepsen
  Indehaver

  Peter Lange Jepsen

  Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

  22 22 44 88

 • Janni Bisgaard Sørensen

  Janni Bisgaard Sørensen

  Ejendomsmægler, MDE

  22 41 77 13

 • Anita Skjødt Eriksen

  Anita Skjødt Eriksen

  Ejendomsmægler, MDE

  22 22 44 92

 • Christina Skriver Pedersen

  Christina Skriver Pedersen

  Salgstrainee

  98 62 44 44

 • Thomas Larsen

  Thomas Larsen

  Ejendomsmægler & Køberrådgiver, MDE

  21 51 24 88

 • Solgt

  Solvænget 80

  Jeg er yderst tilfreds med det korte salgsforløb, og så fik jeg endda prisen for huset. Det er helt igennem gledet nemt og ubesværet.

 • Solgt

  Hans Egedes Vej 96

  Vi valgte danbolig, fordi vi kunne mærke kemien var der fra første gang vi mødtes. Vi kan godt lide en samarbejdspartner med noget energi og aktion, samtidigt med der bliver fulgt op på tingene, og de ting fornemmede vi klart, vi kunne få her. Vi må bare sige, at de til fulde levede op til forventningerne. Vi fik sat en skarp pris, vi fik gjort klar til salg på en god og konstruktiv måde, hvor vi fik gode råd, samtidig med at prisen for det hele var fornuftig. En detalje, som vi godt kunne lide, var at alle 4 mæglere kom til møde hos os for at gennemgå huset, i sidste ende til gavn for slut kunden. Godt arbejde!

 • Solgt

  Grundtvigsvej 2A

  Vi har været utrolige glade for forløbet af både salg og køb af hus. Thomas Glerup fra danbolig har været en stor hjælp og støtte til købet af vores nye ejendom og salget af vores eget. Vi vil varmt anbefale danbolig til andre.

 • Solgt

  V. Stadionsvej 3

  Det har været en fornøjelse at købe hus med Anita som mægler. Hun fremviser et hus på en utrolig god måde - kunne svare på spørgsmålene og informere om det vi havde brug for. Hendes søde og vindende væsen er jo bare et plus oven i.

 • Solgt

  Tokesvej 3, 2. mf.

  Jeg har igennem den periode jeg har haft min andelsbolig til salg, været særdeles tilfreds med den måde hvorpå annonceringen og vejledningen har været. Jeg har følt mig rigtig godt behandlet, og jeg vil til enhver tid anbefale danbolig til andre sælgere.

 • Solgt

  Dr. Alexandrines Vej 5

  Efter at have snakket om at sælge vores hus, kontaktede vi Danbolig for en uforpligtende vurdering. En professionel behandling har nu resulteret i at andre kan få glæde af vores dejlige hus og vi får mere tid til at nyde sommerhuset.

Forretningsoplysninger

danbolig Vesthimmerland
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis forsikringsservice

Esoft, Bolig Vh, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis forsikringsservice

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig