Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Himmerland - Aars

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
aars@danbolig.dk

Thomas Rask Glerup
Thomas Rask Glerup
Ejendomsmægler, MDE

Med udgangspunkt i Aars sælger vi boliger i hele Vesthimmerland. Så uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9600-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 80%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Himmerland - Aars
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Himmerland - Aars

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup, Løgstør og Nørager samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Lige nu har vi 50 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

Hvor meget er din bolig er steget?
Få svar på Vurderingsweekend

Tilmeld dig

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kaj Munksvej 17

  Vi har været ovenud tilfredse med valget af danbolig som mægler. Vi har fået en venlig, professionel og yderst kompetent behandling, og fik solgt vores hus langt hurtigere end forventet. Vi var lidt skeptiske i forhold til at sætte til salg midt i en coronasituation. Men danbolig mødte udfordringen med ro og overblik og gjorde os trygge som kunder. Så en klar anbefaling herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Bækkevej 5

  “Vi har været meget tilfreds med salget hos Danbolig. Det har været en seriøs og loyal oplevelse, derfor kan vi varmt anbefale at sætte til salg hos Danbolig Aars. “

 • Solgt
  Solgt

  Grønnegade 15

  Lidt ord herfra fra meget tilfredse hus sælgere: Vi vil gerne slå et slag for danbolig Himmerland, som vi klart vil anbefale til andre. Boligen blev solgt hurtigere end forventet og hele forløbet er kørt upåklageligt. Vi er blevet rådført og informeret bedre end vi turde håbe på og til det siger vi tak til Thomas for hans professionalisme. Vi fortryder ikke et sekund at vi satte vores bolig til salg i samarbejde med danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Stenildhøjdalen 75

  Vi valgte Danbolig Himmerland - Aars, da vi allerede fra første møde med Thomas Glerup følte os imødekommet ift. vores drømme og ønsker for fremtiden. Vi har været utrolig glade for den rådgivning og hjælp som Danbolig har bistået os med, under vores salg. Thomas Glerup har ydet en professionel, men samtidig personlig behandling. Vi har følt os i trygge hænder og er blevet guidet igennem diverse rapporter, billeder mm., med fuld tilfredshed. Vi kan kun varmt anbefale Danbolig Himmerland - Aars.

 • Solgt
  Solgt

  Kong Valdemars Vej 17

  Sælgerne udtaler: "Danbolig har hjulpet os med at realiserer vores drøm om at sælge vores hus og føre en ny drøm ud i livet. Der har været en professionel tilgang til os som kunder og håndteringen af salget fra start til slut. Vi takker for en super proces, og giver de bedste anbefalinger herfra!"

 • Solgt
  Solgt

  Blomstermarken 10

  Sælger af Blomstermarken 10. Blære udtaler: Jeg vil gerne give danbolig et stort tak for deres professionelle indsats i forbindelse med salget af mit hus i Blære på Blomstermarken 10. Jeg har været tryg i hele forløbet, lige fra prisfastsættelse til at huset blev solgt til et hold unge og glade mennesker. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til danbolig Himmerland i Aars.

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Aars
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854
Vesthimmerland Bolig ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Aars Avis, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.