0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vesthimmerland

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
vesthimmerland@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9500-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vesthimmerland
Kilde: danbolig.dk
62

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vesthimmerland

Hos danbolig Vesthimmerland er vi et ungt og dynamisk team, som sætter en ære i, at hjælpe dig trygt gennem dit boligsalg.

Vi fokuserer på engagement og kundens tilfredshed – vi mener, at det første fører til det andet.

Vi tror på, at man bedst finder en køber til en bolig ved at kende sit lokalområde, ramme markedsprisen præcist og informere grundigt og løbende.

Vores store kendskab til lokalområdet gør os i stand til at ramme den rigtige udbudspris, og samtidig er lokalkendskabet afgørende, når vi skal svare på spørgsmål fra interesserede købere.

Og så lægger vi vægt på, at forholdet til vores kunder er præget af respekt og empati. Det er vores mål at have markedets højeste kundetilfredshed.

Vi giver dig og dit boligsalg en personlig og individuel behandling – alle boliger er forskellige, og det samme er de mennesker, der sælger dem, og det tager vi højde for.

Hos os vil du opleve et ualmindeligt højt serviceniveau, og du vil opleve en grundig og kompetent rådgivning i alle faser af salget - fra prisvurderingen til papirarbejdet, når salget er faldet på plads.

Her er vi

 • Thomas Rask Glerup
  Indehaver

  Thomas Rask Glerup

  Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

  22 22 44 99

 • Peter Lange Jepsen
  Indehaver

  Peter Lange Jepsen

  Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

  22 22 44 88

 • Janni Bisgaard Sørensen

  Janni Bisgaard Sørensen

  Ejendomsmægler, MDE

  22 41 77 13

 • Anita Skjødt Eriksen

  Anita Skjødt Eriksen

  Ejendomsmægler, MDE

  22 22 44 92

 • Christina Skriver Pedersen

  Christina Skriver Pedersen

  Salgstrainee

  98 62 44 44

 • Thomas Larsen

  Thomas Larsen

  Ejendomsmægler & Køberrådgiver, MDE

  21 51 24 88

 • Solgt

  Illeris 156

  I forbindelse med salg af vort sommerhus i Hvalpsund kontaktede vi – efter anbefaling – Thomas Rask Glerup, Danbolig Vesthimmerland. Der blev hurtigt udarbejdet et særdeles godt salgsmateriale, salgsproceduren blev professionelt behandlet og salget gennemført på 5 uger. Vi har under hele forløbet følt os velorienterede og godt behandlet, vi kan derfor give Thomas og hele teamet bag Danbolig, Vesthimmerland vore bedste anbefalinger.

 • Solgt

  Aggersundvej 54

  Vi fik med hjælp fra Thomas, danbolig Vesthimmerland, held med at sælge vores lille hus og samtidig købe vores dejlige drømmehus. Vi er derfor super glade og tilfredse med vores samarbejde med Thomas og kan varmt anbefale ham og danbolig til andre sælgere/købere af fast ejendom.

 • Solgt

  Dr. Alexandrines Vej 5

  Efter at have snakket om at sælge vores hus, kontaktede vi Danbolig for en uforpligtende vurdering. En professionel behandling har nu resulteret i at andre kan få glæde af vores dejlige hus og vi får mere tid til at nyde sommerhuset.

 • Solgt

  Grundtvigsvej 2A

  Vi har været utrolige glade for forløbet af både salg og køb af hus. Thomas Glerup fra danbolig har været en stor hjælp og støtte til købet af vores nye ejendom og salget af vores eget. Vi vil varmt anbefale danbolig til andre.

 • Solgt

  Hans Egedes Vej 96

  Vi valgte danbolig, fordi vi kunne mærke kemien var der fra første gang vi mødtes. Vi kan godt lide en samarbejdspartner med noget energi og aktion, samtidigt med der bliver fulgt op på tingene, og de ting fornemmede vi klart, vi kunne få her. Vi må bare sige, at de til fulde levede op til forventningerne. Vi fik sat en skarp pris, vi fik gjort klar til salg på en god og konstruktiv måde, hvor vi fik gode råd, samtidig med at prisen for det hele var fornuftig. En detalje, som vi godt kunne lide, var at alle 4 mæglere kom til møde hos os for at gennemgå huset, i sidste ende til gavn for slut kunden. Godt arbejde!

 • Solgt

  Svalevej 4

  Lige fra den første kontakt med danbolig og til huset blev solgt, har jeg været ovenud tilfreds med forløbet. Danbolig er et yderst professionelt team, som alle arbejdede hårdt for min sag. De prisfastsætter realistisk og giver en professionel rådgivning, således at jeg fik mit hus hurtigt solgt. Nu har jeg og min søn begge handlet igennem danbolig, og vi kan varmt sende vores anbefalinger videre til andre der ønsker at sælge deres bolig.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis forsikringsservice

Esoft, Bolig Vh, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis forsikringsservice

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig