0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Amager Strand

Øresundsvej 124
2300 København S
32 34 04 00
amager.strand@danbolig.dk

Thomas Enevold
Thomas Enevold
Partner, Ejendomsmægler, MDE

Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Amager Strand. Mange har fået øjnene op for vores fantastiske område her ved Øresund. Med flere projekter er Strandparken blevet et trækplaster for alle i Danmark. Området er populært som aldrig før og det forstår vi godt!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2791)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Amager Strand
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Amager Strand

I 2016 var danbolig den mest sælgende ejendomsmæglerkæde på Amager med 601 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig og realistisk salgsvurdering. Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af din bolig, hvad enten du ønsker en vurdering af fx din ejerlejlighed, andelslejlighed, villa eller rækkehus i hele 2300 København S.

Du kan trygt regne med at få en realistisk salgspris første gang. De mange år som øens mægler har givet os et afgørende afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger på Amager med stor præcision.

Salg af bolig
Dit valg af ejendomsmægler er ikke uden betydning, hvis du ønsker et effektivt og hurtigt boligsalg. Derfor har vi sammensat et team af ambitiøse og kvalificerede medarbejdere, der sælger hele Amager fra fire butikker (danbolig Amager Strand, danbolig Amager, danbolig Islands Brygge og danbolig Tårnby/Dragør).

Foruden vores fire velplacerede butikker på Amager, har vi yderligere otte ejendomsmæglerbutikker i København, på Frederiksberg samt I Roskilde foruden en projekt- og erhvervsafdeling. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig ekstra fordele når du sælger din bolig gennem os, da vi ofte hurtigt kan matche køberønsker med de huse og lejligheder vi får til salg.

Når danbolig Amager Strand sælger din bolig, har vi altid flere mæglere ude og besigtige ejendommen. På den måde er du sikret et stort team af medarbejdere, som samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge din bolig, og som samtidig er velforberedte, når interesserede købere ønsker at vide mere om netop din bolig.

I butikken på Øresundsvej guider vi dig igennem hele salgsprocessen. Det endelige salgsforløb kan du, som sælger hos os, være med til at tilrettelægge, da vi lægger vægt på at være fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov.
Vi arbejder hårdt, hvilket bl.a. har resulteret i favorable priser og fornuftige liggetider til mange af vores sælgere samt en udmærkelse som: Årets mest sælgende mæglerkæde på Amager i både 2013, 2014 og 2016*.

Køb af bolig
Køb af bolig er foruden en stor økonomisk beslutning, også tit forbundet med en vis form for usikkerhed hos forbrugeren. Du kan mindske denne usikkerhed ved at vælge os (danbolig Niels Hald), som din køberrådgiver. Du vælger altså fagligt opdaterede rådgivere, der kan tilføre tryghed og overblik over dit forstående boligkøb.

Vi har DE’s tryghedsmærke, hvilket er din garanti for et højt fagligt niveau samt forsikringsdækning. Så uanset om drømmeboligen ligger på Øresundsvej, Øresund Strandpark, Grækenlandskvarteret, Holmbladsgade kvarteret eller Italiens kvarteret, så har vi kapaciteten til at hjælpe dig trygt videre.

*Kilde: Boligsiden.dk /find mægler/beliggende i 2300, 2770, 2791/ pr. 01/01-17, solgt de seneste 12 mdr., inkl. projektsalg

Her er vi

 • Lars Bo Christensen
  Indehaver

  Lars Bo Christensen

  Partner, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  61 20 10 41

 • Thomas Enevold
  Indehaver

  Thomas Enevold

  Partner, Ejendomsmægler, MDE

  32 34 04 00

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • medarbejder billede mangler

  Benny Nielsen

  Administrationschef

  32 34 04 00

 • Ulrik Christensen

  Ulrik Christensen

  Ejendomsmægler, MDE

  23 84 45 00

 • Casper Junge

  Casper Junge

  Salg og vurdering

  61 61 68 55

 • Stefan Søndergaard

  Stefan Søndergaard

  Daglig leder

  32 34 04 00

 • Signe Bach

  Signe Bach

  Salgskoordinator

  32 34 04 00

 • Emil Pedersen

  Emil Pedersen

  Salg og vurdering

  31 53 46 54

 • Solgt

  Sundby Parkvej 2 st tv

  MEGET KOMPETENT OG SERIØS  "Vi har hos Danbolig, Thomas Enevold og de øvrige medarbejdere fået en meget fin behandling i forbindelse med salg af vores ejerlejlighed. Thomas Enevold fremtræder meget kompetent og seriøs. Han og de øvrige medarbejdere har et stort kendskab til lokalområdet ved Sundby Parkvej. Der er hele tiden fulgt op på hvad der skete omkring salget og fremvisninger er foregået nemt og uden besvær for os. Boligen blev solgt hurtigere end forventet til stor glæde for os. Alt i alt kan DanBolig på Øresundsvej kun anbefales til andre i dette område." Venlig hilsen Birthe Lund Hansen og Prudence Howard

 • Solgt

  Kornblomstvej 7, 1. th.

  Mæglerens kendskav til lokalområdet er helt i top :-) Michelle er en utrolig sød sælger. Hun gjorde et godt stykke arbejde. Vidste boligen frem og fortalte mulighederne, men gav også tid til at man selv kunne kigge rundt. Information om det videre forløb frem til overtagelsen af boligen: Support-afdelingen har været utrolig imødekommende og hjælpsomme. Jeg vil blot sige tak for en utrolig god behandling. Dette er første køb og som 22 årig har det været dejligt med god rådgivning om andelsbolig. I får min anbefaling til alle bekendte! Især stor tak til mægler Michelle, som har været behagelig at have dialog med!, Karina Hvid Jensen, Køber af Kornblomstvej 7, 1. th., 2300 København S.

 • Solgt

  Snoghøj Alle 3

  Først vil vi takke for den behandlig vi har fået af jer. Det gik næsten for stærkt med salget, det tog fusen på os . Vi syntes den måde du som ejendomsmægler er på er kanon . Der har Danbolig valgt den rigtige mægler . Vi har kun rosene ord om dig . Når folk får at vide at det kun 14 dage at få solg vores bolig , syntes de det er meget flot . Ps vores nabo har stadig sin bolig til salg efter 3 måneder . Vi har haft besøg af vores køber af boligen , de havde os kun rosende ord om dig . Med venlig hilsen Benny og Annelise Lauridsen, sælger af Snoghøj Alle 3.

 • Solgt

  Ryumgårdvej 79

  Da vi havde besluttet os for at sælge vores hus, fik vi besøg af ejendomsmægler Betina Holecz fra Danbolig Amager Strand. Allerede ved vores første møde var Betina Holecz rigtig godt forberedt og fandt en realistisk pris, der førte til megen aktivitet og et hurtigt salg. Vi har i hele forløbet, følt os i trygge og kompetente hænder. Betina Holecz har haft styr på alt, overholdt alle aftaler og hele tiden informeret og medindraget os. Vi takker for et rigtig godt samarbejde og vil anbefale videre. 17.10.2011 - Venlig hilsen Helle og Finn

 • Solgt

  Korsikavej 5 2. TV

  Hurrah så er vi solgte. Det tog ca. 2½ måned, så havde DanBolig takket være et godt stykke arbejde af Thomas & Benjamin. Lejligheden var besét, fotograferet, annonceret og solgt. Det var et utroligt stykke arbejde. Godt gået. Hjertelig tak for jeres arbejde. Venlig hilsen Lise og Harry

 • Solgt

  Lergravsvej 58 2. TH

  VI ER IKKE I TVIVL: DANBOLIG PÅ ØRESUNDSVEJ ER OMRÅDETS BEDSTE MÆGLER! "Allerede da vi startede med at indhente tilbud fra de forskellige mæglere i området, skilte Danbolig sig klart ud. De kendte området rigtigt godt, og prissatte vores lejlighed i forhold hertil.Da vores lejlighed efterfølgende blev udbudt til salg, kunne vi igen se, hvordan Danbolig skilte sig ud. De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor de enkelte boliger er fremstillet enkelt og professionelt. Vi var særligt positivt overraskede over de utroligt flotte billeder, og vi er helt sikre på, at de var med til "sælge" mange fremvisninger.  Dialogen med vores mægler, Thomas Enevold, og de øvrige mæglere i Danbolig har hele tiden været god og konstruktiv. Særligt Thomas skiller sig ud ved at optræde yderst professionelt og imødekommende. Selv til slut i en hård forhandlingsfase viste Thomas flere gange, at det ikke kun drejer sig om at sælge boliger, men lige så meget om, at alle parter sidder tilbage med en god fornemmelse i maven. Ikke overraskende lykkedes det Danbolig at sælge til den pris, som de i første omgang havde vurderet vores lejlighed til. Så vi er ikke i tvivl: Danbolig på Øresundsvej er områdets bedste ejendomsmægler. Danbolig skiller sig ud fra andre mæglere ved at have en fantastisk hjemmeside. Den er hurtig, overskuelig og billederne sælger boligen." Louise og Lasse

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring, Willis Forsikringsservice I/S

Diverse bladhuse, herunder Børsen, Berlingske Officin, Dragørnyt og Ejendomsavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig