0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Amager Strand

Øresundsvej 124
2300 København S
32 34 04 00
amager.strand@danbolig.dk

Thomas Enevold
Thomas Enevold
Partner, Ejendomsmægler, MDE

Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Amager Strand. Mange har fået øjnene op for vores fantastiske område her ved Øresund. Med flere projekter er Strandparken blevet et trækplaster for alle i Danmark. Området er populært som aldrig før og det forstår vi godt!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2791)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 56%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Amager Strand
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Amager Strand

I 2016 var danbolig den mest sælgende ejendomsmæglerkæde på Amager med 601 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig og realistisk salgsvurdering. Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af din bolig, hvad enten du ønsker en vurdering af fx din ejerlejlighed, andelslejlighed, villa eller rækkehus i hele 2300 København S.

Du kan trygt regne med at få en realistisk salgspris første gang. De mange år som øens mægler har givet os et afgørende afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger på Amager med stor præcision.

Salg af bolig
Dit valg af ejendomsmægler er ikke uden betydning, hvis du ønsker et effektivt og hurtigt boligsalg. Derfor har vi sammensat et team af ambitiøse og kvalificerede medarbejdere, der sælger hele Amager fra fire butikker (danbolig Amager Strand, danbolig Amager, danbolig Islands Brygge og danbolig Tårnby/Dragør).

Foruden vores fire velplacerede butikker på Amager, har vi yderligere otte ejendomsmæglerbutikker i København, på Frederiksberg samt I Roskilde foruden en projekt- og erhvervsafdeling. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig ekstra fordele når du sælger din bolig gennem os, da vi ofte hurtigt kan matche køberønsker med de huse og lejligheder vi får til salg.

Når danbolig Amager Strand sælger din bolig, har vi altid flere mæglere ude og besigtige ejendommen. På den måde er du sikret et stort team af medarbejdere, som samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge din bolig, og som samtidig er velforberedte, når interesserede købere ønsker at vide mere om netop din bolig.

I butikken på Øresundsvej guider vi dig igennem hele salgsprocessen. Det endelige salgsforløb kan du, som sælger hos os, være med til at tilrettelægge, da vi lægger vægt på at være fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov.
Vi arbejder hårdt, hvilket bl.a. har resulteret i favorable priser og fornuftige liggetider til mange af vores sælgere samt en udmærkelse som: Årets mest sælgende mæglerkæde på Amager i både 2013, 2014 og 2016*.

Køb af bolig
Køb af bolig er foruden en stor økonomisk beslutning, også tit forbundet med en vis form for usikkerhed hos forbrugeren. Du kan mindske denne usikkerhed ved at vælge os (danbolig Niels Hald), som din køberrådgiver. Du vælger altså fagligt opdaterede rådgivere, der kan tilføre tryghed og overblik over dit forstående boligkøb.

Vi har DE’s tryghedsmærke, hvilket er din garanti for et højt fagligt niveau samt forsikringsdækning. Så uanset om drømmeboligen ligger på Øresundsvej, Øresund Strandpark, Grækenlandskvarteret, Holmbladsgade kvarteret eller Italiens kvarteret, så har vi kapaciteten til at hjælpe dig trygt videre.

*Kilde: Boligsiden.dk /find mægler/beliggende i 2300, 2770, 2791/ pr. 01/01-17, solgt de seneste 12 mdr., inkl. projektsalg

Her er vi

 • Lars Bo Christensen
  Indehaver

  Lars Bo Christensen

  Partner, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  61 20 10 41

 • Thomas Enevold
  Indehaver

  Thomas Enevold

  Partner, Ejendomsmægler, MDE

  32 34 04 00

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • medarbejder billede mangler

  Benny Nielsen

  Administrationschef

  32 34 04 00

 • Ulrik Christensen

  Ulrik Christensen

  Ejendomsmægler, MDE

  23 84 45 00

 • Casper Junge

  Casper Junge

  Salg og vurdering

  61 61 68 55

 • Stefan Søndergaard

  Stefan Søndergaard

  Daglig leder

  32 34 04 00

 • Signe Bach

  Signe Bach

  Salgskoordinator

  32 34 04 00

 • Emil Pedersen

  Emil Pedersen

  Salg og vurdering

  31 53 46 54

 • Solgt

  Øresund Parkvej 17, 4. th

  Mæglerens indsats for at få solgt boligen? ”Energisk og effektiv i et vanskeligt marked” Information om fremvisning af boligen? ”Som aftalt under hensyn til, at boligen var fraflyttet” Mægleren overholdt de aftaler, I lavede? ”Punktligt” Mæglerens rådgivning af dig i forhandlingsforløbet? ”Seriøs og relevant under hensyntagen til markedssituationen” Generelle kommentarer? ”Valget af Danbolig Amager Strand forekom fra starten naturligt, da denne forretning har de fleste gensalg i bebyggelsen og dermed indgående kendskab til forholdene. Mine forventninger om tilfredsstillende salgsarbejde blev fuldt ud indfriet.”

 • Solgt

  Bremensgade 71, st. tv.

  Jeg har været yderst tilfreds med den behandling jeg har fået generelt hos Danbolig Amager Strand, men vil specielt fremhæve Benjamin Stender, som jeg har haft et super godt samarbejde med fra start til slut. Der har været en klar kommunikation hele vejen. Specielt hans ærlige og direkte måde at sige; hvad jeg skulle fokusere på, at få udbedret, i forhold til at gøre boligen mere attraktiv, men også i forhold til hvordan markedet udviklede sig, så jeg ikke blev så overasket over pris udviklingen. det er immervæk rarere at høre den lidt sværere del, som forventet salgspris og tidshorisont; før som siden. Vil helt sikkert anbefale ham til andre i mit netværk. Tak for en god oplevelse!

 • Solgt

  Ryumgårdvej 79

  Da vi havde besluttet os for at sælge vores hus, fik vi besøg af ejendomsmægler Betina Holecz fra Danbolig Amager Strand. Allerede ved vores første møde var Betina Holecz rigtig godt forberedt og fandt en realistisk pris, der førte til megen aktivitet og et hurtigt salg. Vi har i hele forløbet, følt os i trygge og kompetente hænder. Betina Holecz har haft styr på alt, overholdt alle aftaler og hele tiden informeret og medindraget os. Vi takker for et rigtig godt samarbejde og vil anbefale videre. 17.10.2011 - Venlig hilsen Helle og Finn

 • Solgt

  Nørholm Alle 21

  Vi er meget tilfredse med salget af vores bolig og vil helt sikkert anbefale DanBolig til familie og venner. Tak for et godt samarbejde. 18.08.2011 - M.v.h. Dennis og Mikael Nielsen

 • Solgt

  Øresund Parkvej 1 1. TH

  Danbolig - eksperter i Strandparken Da vi pludselig stod med drømmehuset og derfor skulle sælge vores lejlighed i Strandparken forholdsvis hurtigt - men også til den rigtige pris, valgte vi Danbolig på Øresundsvej til udfordringen. På lidt over en måned lykkedes det dem at finde den perfekte køber til vores lejlighed og til en fin pris. De har virkelig forstand på Strandparken og kender området og lejlighederne på fingerspidserne - salgstallene taler deres eget tydelige sprog. Kan virkelig anbefales. Vh Mira og Rolf, Øresund Parkvej 1,1.th.

 • Solgt

  Greisvej 120

    Vi fik lavet en vurdering af Thomas Enevold fra Danbolig på Øresundsvej da vi skulle sælge vores hus på Greisvej 120 2300 Kbh S. Han var så god/grundig til at forklare alt hvad man skal vide ved sådan en handel at vi valgte at nøjes med tilbud fra Danbolig. Hvorfor spilde andres tid med tilbud, når man har bestemt sig for Danbolig. Handelforløb. 1.Dag 2 fremvisning for de andre mæglere fra Danbolig,så de kunne træde ind og være forberedt, hvis de skulle tage over. 2.Hurtig annoncering. 3.Altid besked dagen før ved fremvisning.Altid et lille brev med besked om der var interesse for huset. 4.Thomas Enevold følger altid op på sagen og ringer ofte med oplysninger om salgets status. 5.Ja vi føler virkelig at Thomas er sælgers mand. 6.Danbolig solgte vores hus på 8 uger og til en pris vi ikke havde drømt om. 7.Derfor anbefaler vi Danbolig for proffesionel og hurtig handel. Karin og Tim Rasmussen

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring, Willis Forsikringsservice I/S

Diverse bladhuse, herunder Børsen, Berlingske Officin, Dragørnyt og Ejendomsavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig