0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Amager Strand

Øresundsvej 124
2300 København S
32 34 04 00
amager.strand@danbolig.dk

Thomas Enevold
Thomas Enevold
Partner, Ejendomsmægler, MDE

Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Amager Strand. Mange har fået øjnene op for vores fantastiske område her ved Øresund. Med flere projekter er Strandparken blevet et trækplaster for alle i Danmark. Området er populært som aldrig før og det forstår vi godt!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2791)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Amager Strand
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Amager Strand

danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle ejendomsmæglere på Amager med 626 salg i alt*

Gratis salgsvurdering
Et godt boligsalg starter med en grundig og realistisk salgsvurdering. Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af din bolig, hvad enten du ønsker en vurdering af fx din ejerlejlighed, andelslejlighed, villa eller rækkehus i hele 2300 København S.

Du kan trygt regne med at få en realistisk salgspris første gang. De mange år som øens mægler har givet os et afgørende afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger på Amager med stor præcision.

Salg af bolig
Dit valg af ejendomsmægler er ikke uden betydning, hvis du ønsker et effektivt og hurtigt boligsalg. Derfor har vi sammensat et team af ambitiøse og kvalificerede medarbejdere, der sælger hele Amager fra fire butikker (danbolig Amager Strand, danbolig Amager, danbolig Islands Brygge og danbolig Tårnby/Dragør).

Foruden vores fire velplacerede butikker på Amager, har vi yderligere otte ejendomsmæglerbutikker i København, på Frederiksberg samt i Roskilde. Derudover en projekt- og erhvervsafdeling. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig ekstra fordele når du sælger din bolig gennem os, da vi ofte hurtigt kan matche køberønsker med de huse og lejligheder vi får til salg.

Når danbolig Amager Strand sælger din bolig, har vi altid flere mæglere ude og besigtige ejendommen. På den måde er du sikret et stort team af medarbejdere, som samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge din bolig og som samtidig er velforberedte, når interesserede købere ønsker at vide mere om netop din bolig.

I butikken på Øresundsvej guider vi dig igennem hele salgsprocessen. Det endelige salgsforløb kan du, som sælger hos os være med til at tilrettelægge, da vi lægger vægt på at være fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov.
Vi arbejder hårdt, hvilket bl.a. har resulteret i favorable priser og fornuftige liggetider til mange af vores sælgere samt en udmærkelse som: Årets mest sælgende mæglerkæde på Amager i både 2013, 2014 og 2016*.

Køb af bolig
Køb af bolig er foruden en stor økonomisk beslutning, også tit forbundet med en vis form for usikkerhed hos forbrugeren. Du kan mindske denne usikkerhed ved at vælge os (danbolig Niels Hald), som din køberrådgiver. Du vælger altså fagligt opdaterede rådgivere, der kan tilføre tryghed og overblik over dit forstående boligkøb.

Vi har DE’s tryghedsmærke, hvilket er din garanti for et højt fagligt niveau samt forsikringsdækning. Så uanset om drømmeboligen ligger på Øresundsvej, Øresund Strandpark, Grækenlandskvarteret, Holmbladsgade kvarteret eller Italiens kvarteret, så har vi kapaciteten til at hjælpe dig trygt videre.

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler, med adresse i området 2300 + 2770 + 2791, pr. 03/07-17 inkl. projektsalg.

Her er vi

 • Lars Bo Christensen
  Indehaver

  Lars Bo Christensen

  Partner, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  61 20 10 41

 • Thomas Enevold
  Indehaver

  Thomas Enevold

  Partner, Ejendomsmægler, MDE

  32 34 04 00

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • medarbejder billede mangler

  Benny Nielsen

  Administrationschef

  32 34 04 00

 • Ulrik Christensen

  Ulrik Christensen

  Ejendomsmægler, MDE

  23 84 45 00

 • Casper Junge

  Casper Junge

  Salg og vurdering

  61 61 68 55

 • Stefan Søndergaard

  Stefan Søndergaard

  Daglig leder

  32 34 04 00

 • Signe Bach

  Signe Bach

  Salgskoordinator

  32 34 04 00

 • Emil Pedersen

  Emil Pedersen

  Salg og vurdering

  31 53 46 54

 • Solgt

  Caprivej 9, 4. tv

  Kæmpe smiley til Michelle :) Hun er en rigtig sød pige, der er god til at se mulighederne. Jeg har haft en rigtig god dialog med Michelle - og en rigtig god oplevelse, at kommunikation ikke har været afhæfning af danboligs åbningstider.

 • Solgt

  Mellemforts Alle 2, st. tv.

  Jeg har været meget tilfreds med handlens forløb, den personlige kontakt og varigheden. Jeg synes, at jeg har fået nøjagtig det, som mægler stillede mig i udsigt til ved det første møde, hvor netværket mellem butikkerne bl.a. blev fremhævet. Det har vist sig at være meget effektivt. Desuden viste mæglers råd og timing i forhold til at ændre den udbudte pris sig at være helt rigtig målt på antallet af fremvsininger og et hurtigt gennemført salg. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at handle med DanBolig, og jeg vil fremhæve valget over for venner og bekendte. 30.08.2011 - M.v.h. Martin Sun Larsen

 • Solgt

  Greisvej 120

    Vi fik lavet en vurdering af Thomas Enevold fra Danbolig på Øresundsvej da vi skulle sælge vores hus på Greisvej 120 2300 Kbh S. Han var så god/grundig til at forklare alt hvad man skal vide ved sådan en handel at vi valgte at nøjes med tilbud fra Danbolig. Hvorfor spilde andres tid med tilbud, når man har bestemt sig for Danbolig. Handelforløb. 1.Dag 2 fremvisning for de andre mæglere fra Danbolig,så de kunne træde ind og være forberedt, hvis de skulle tage over. 2.Hurtig annoncering. 3.Altid besked dagen før ved fremvisning.Altid et lille brev med besked om der var interesse for huset. 4.Thomas Enevold følger altid op på sagen og ringer ofte med oplysninger om salgets status. 5.Ja vi føler virkelig at Thomas er sælgers mand. 6.Danbolig solgte vores hus på 8 uger og til en pris vi ikke havde drømt om. 7.Derfor anbefaler vi Danbolig for proffesionel og hurtig handel. Karin og Tim Rasmussen

 • Solgt

  Lergravsvej 46, 1. tv.

  VORES VALG AF DANBOLIG AMAGER STRAND VAR DET HELT RIGTIGE! SOLGT PÅ UNDER 3 UGER. "Grunden til vi valgte DanBolig Amager Strand, var deres store kendskab til nærområdetog vores andelsforening i særdeleshed.Vores ejendomsmægler, Betina Holecz, indfriede vores håb og forventninger allerede ved første møde. Hun er meget professionel, kompetent, smilende og imødekommende. Vi fik en grundig gennemgang af handlingsplanen og tingene blev sat iværk. Der blev bestilt fotograf, som tog nogle fantastiske flotte billeder af vor lejlighed, behagelig oplevelse og yderst professionel fotograf.Interessen for lejligheden var fra starten stor og Betina var hele tiden opmærksom på, at informereos om hvordan det gik. Vi kan kun give DanBolig Amager Strand og i særdeleshed Betina vores bedste anbefalinger for et godtog professionelt samarbejde, vi følte fra første dag, at vi var i trygge hænder."07.08.2011 M.v.h. Hanne og Jan Kikkenborg

 • Solgt

  Øresund Parkvej 1, 3. tv.

  SOLGT PÅ BLOT 5 UGER Vi er meget optaget af at finde en ny lejlighed i Paris (som ikke lykkedes endnu...)det er ikke så nemt som det har været at sælge vores lejlighed gennem dig! Efter blot 5 uger har vi solgt vores 100m2 store ejerlejlighed gennem DanBolig Niels Hald på Øresundsvej 124. Vi har været meget tilfreds med samarbejdet med vores mægler, Thomas Enevold, som har været yderst professionelt og pålideligt. Han kan virkeligt sit håndværk, der bliver talt seriøst og yderst velfunderet, alle aftaler bliver overholdt og markedsføringen er meget effektiv.  Vi giver ham helt klart en 'elite-smiley'! Med venlig hilsen Cornelia Frank og Pierpaolo Gamba 

 • Solgt

  Sallingvej 48, 2. th

  Mæglerens indsats for at få solgt boligen: Perfekt tilgang til salget. Benjamin fik interesserede ud hurtigt og gjorde et flot stykke arbejde for at tilgodese mine interesser i prisforhandling. Mægleren overholde de aftaler i havde: Til pinkt og prikke. Mægleren var let at komme i kontakt med: Benjamin var tilgændelig under hele forløbet, morgen som aften, selv i hans ferie. Generelle kommentarer til danbolig Amager Strand: Vi havde ikke forestillet os, at vores lejlighed kunne sælges på under en måned i dagens marked, så vi tager hatten af for Benjamin og hans Team, og tror på, at det er mere forstand end held.

Forretningsoplysninger

danbolig Amager Strand
Øresundsvej 124
2300 København S
CVR: 28884850

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring, Willis Forsikringsservice I/S

Diverse bladhuse, herunder Børsen, Berlingske Officin, Dragørnyt og Ejendomsavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd