0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus Nord

Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
86 10 86 66
aarhus-nord@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8200-8200)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus Nord
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord.

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og sælger, og hos danbolig Aarhus Nord er vi engagerede mæglere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau.

*Vores erfaring i branchen gør, at vi kender markedet og ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig, og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

danbolig Aarhus Nord er et nyt og dynamisk team bestående af fem medarbejdere. Vi har specialiseret os i salg af lejligheder, andelsboliger, rækkehuse og villaer i hele Aarhus N. Vi er et ungt team – hvor alle er bosiddende i Aarhus, og til sammen har vi boet i byen i over 50 år, så vi kender byen indefra.

Vi er den mægler, der har størst eksponeringsmulighed – vi har den største butiksfacade, og på grund af vores samarbejde med Nordea, har vi mulighed for at udstille vores boliger til salg flere steder i byen.

Vi lægger vægt på altid at give vores kunder en personlig betjening, for det betyder både større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere salgsforløb. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

Vi samarbejder med Nordea og kan tilbyde finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis din ret til at vælge rådgivere, og købers ret til at vælge boligens finansiering.

Kort sagt, vil vi gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Aarhus Nord. Både når du skal have solgt din bolig, men også når du skal finde dit nye drømme hjem.

Kontakt danbolig Aarhus Nord allerede i dag for at aftale en tid for en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Her er vi

 • Solgt

  Willemoesgade 64, 1. th.

  Vi har været meget glade for Danbolig, som solgte vores lejlighed på under en uge til prisen. Vores ejendomsmægler har ikke kun været dygtig og professionel, men har også vist interesse for os som mennesker. Vi tror på, at den gode kemi er vejen til et godt salg. Sådan har det i hvert fald været for os. Vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger.

 • Solgt

  Niels Juels Gade 91, 4. TH.

  Da jeg for nylig besluttede, at sælge min andelsbolig, var jeg slet ikke i tvivl om, at Danbolig Aarhus Nord skulle hjælpe mig med dette. Fra første møde, oplevede jeg en meget varm og professionel behandling og jeg havde stor tillid til Danbolig Aarhus Nord. Allerede efter 4 dage var min lejlighed solgt, og jeg kunne komme videre med et nyt kapitel. Jeg kan derfor varmt anbefale Danbolig Aarhus Nord.

 • Solgt

  Kløvermarksvej 5, 1. TH.

  Vores salg af lejligheden gik som smurt i olie. En overlegen service, kompetente medarbejder, en ordentlig pris og sidst men absolut ikke mindst, kun 17 dage fra første møde i butikken til jeg stod med en underskrevet aftale. DanBolig Århus N, er uden sammenligning den bedste mægler jeg har mødt (læs, jeg har prøvet det før) DanBolig Århus N får min allerbedste anbefalinger, ALT er kørt efter bogen og så på rekordtid.

 • Solgt

  Blomsterlunden 47, 1. mf.

  Vi valgte, at det var Michael Pedersen, der skulle stå for salget af vores bolig, da han formåede at være nærværende og ordentlig fra første møde. Denne oplevelse fik vi igennem hele salgsperioden. Michael er en sælger på den gode måde. Han vil absolut være vores første valg igen!

 • Solgt

  Trøjborgvej 24, 3. th

  Som køber bliver man ofte gjort opmærksom på, at mægleren kun er sælgers 'mand' - det var bestemt ikke tilfældet i forbindelse med vores lejlighedskøb. Vi blev guided professionelt og imødekommende med en stor hjælpsomhed, som ikke sluttede ved underskrivelsen af købsaftalen. Når man køber af en mægler, der er bosat i - og derfor har stor viden om - lokalområdet, så mødes man i kvarteret og begejstres sammen over handlen. Og vi har fået en uovertruffen hjælp med de mange småting, som en handel medfører. Vi er fulde af beundring over danbolig Aarhus Nord - vil ikke tøve et sekund, hvis vi skal søge råd om køb og salg i fremtiden.

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus Nord
Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
CVR:

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig