Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus Nord

Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
86 10 86 66
aarhus-nord@danbolig.dk

Birgitte Agerskov Bro
Birgitte Agerskov Bro
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler, diplomvaluar, MDE

Kom ind i butikken og få en gratis 2022-kalender. Hvis du har tid og lyst, giver vi også gerne en kop kaffe.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8200-8200)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 47%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus Nord
Kilde: danbolig.dk
38

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og sælger, og hos danbolig Aarhus Nord er vi engagerede mæglere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau.

Vores erfaring i branchen gør, at vi kender markedet og ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig, og at ejendomsmæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

danbolig Aarhus Nord er et nyt og dynamisk team bestående af syv medarbejdere. Vi har specialiseret os i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, villaer og villalejligheder i hele Aarhus N, herunder Christiansbjerg, Riisvangen, Trøjborg, Skejby, Gl. Skejby og Lisbjerg. Vi er et ungt team – hvor alle er bosiddende i Aarhus, og til sammen har vi boet i byen i over 50 år, så vi kender byen indefra.

Vi er den ejendomsmægler, der har størst eksponeringsmulighed – vi har den største butiksfacade, og på grund af vores samarbejde med Nordea, har vi mulighed for at udstille vores boliger til salg flere steder i byen.

Vi lægger vægt på altid at give vores kunder en personlig betjening, for det betyder både større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere salgsforløb. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

Vi samarbejder med Nordea og kan tilbyde finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis din ret til at vælge rådgivere, og købers ret til at vælge boligens finansiering.

Kort sagt, vil vi gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Aarhus Nord. Både når du skal have solgt din bolig, men også når du skal finde dit nye drømmehjem.

Kontakt danbolig Aarhus Nord allerede i dag for at aftale en tid til en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Jens Munks Vej 29

  Jeg er af natur meget kritisk, og alt skal være i orden. At få solgt mit hus, hvor jeg har boet i 50 år, gik over al forventning, Der gik ca. 4 uger, og så var papirerne i orden. Jeg har mærket et arbejdsom team, der har ført projektet meget samvittighedsfuldt gennem hele forløbet, og jeg har hele tiden følt mig tryg ved samarbejdet. Nu arbejder vi videre med at finde en ny bolig til mig. Jeg kan meget varmt anbefale danbolig Aarhus Nord.

 • Solgt
  Solgt

  Aldersrovej 50, 1. TV.

  Det har været en fornøjelse at samarbejde med danbolig Aarhus Nord i forbindelse med salget af vores lejlighed. Vi har fået god rådgivning og service gennem hele forløbet, allerede fra det første, uforpligtende møde. De har altid været til rådighed, og de har håndteret Corona-situationen professionelt. Vi har som førstegangssælgere været yderst tilfredse, og vi har følt os i trygge hænder igennem hele forløbet.

 • Solgt
  Solgt

  Dronning Margrethes Vej 21, KL.

  Vi har været yderst tilfredse med danbolig Aarhus Nord i forbindelse med salget af vores lejlighed. Salget gik hurtigt og hele processen fra start til slut er blevet håndteret meget professionelt. Vi har følt os i trygge hænder under hele forløbet og de medarbejdere vi har været i kontakt med har alle været hjælpsomme og ydet en helt fantastisk service også i forbindelse med ny bolig. Vi er meget glade og vi vil helt sikkert kontakte danbolig Aarhus Nord igen.

 • Solgt
  Solgt

  Niels Juels Gade 25, 2. th.

  Vi handlede ejerlejlighed gennem danbolig, Aarhus Nord. Det var en rigtig god oplevelse. Velforberedt, professionel og serviceminded ejendomsmægler (Mathilde), og en back-office funktion (Kristina) , der gjorde handlen let og tryg, selvom det var med kort overtagelses varsel på den nye ejendom.

 • Solgt
  Solgt

  Østerøgade 3

  Vores oplevelse med danbolig er en stor anbefaling værd. Vi er fra starten blevet modtaget med energi og fuld fokus på vores bolig. Vi er løbende blevet opdateret efter hver fremvisning, og mæglerteamet har været meget proaktive for at skabe aktivitet også af eget initiativ mellem de mange fremvisninger. Huset blev solgt efter små 2 måneder, hvilket primært kan tilskrives deres energi. Vi kan dermed klart anbefale danbolig til andre. Eneste fejl er, at den ene af sælgerne holder med det forkerte hold :-)

 • Solgt
  Solgt

  Skovfaldet 2S

  Hos danbolig Aarhus Nord har vi oplevet et dybt professionelt og ærligt salgsforløb. Der er et stærkt teamwork iblandt mæglerne og holdet bag. Derved får du som sælger ikke bare én mægler men et helt team, som brænder for at sælge din bolig og ikke giver op. Vi kan skrive under på, at danbolig Aarhus Nord er områdets bedste og dygtigste ejendomsmægler.

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus Nord
Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
CVR:
db Aarhus Nord ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank Danmark A/S

Frida Forsikring

Willis Insurance Agency

ETU Forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.