Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus Nord

Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
86 10 86 66
aarhus-nord@danbolig.dk

Birgitte Agerskov Bro
Birgitte Agerskov Bro
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler, diplomvaluar, MDE

Der er meget snak om coronas betydning for boligmarkedet, men faktum er, at der er færre boliger til salg - og det skaber rift om dem. Vi tilbyder dig ekstra tryghed med Solgt eller Gratis. Læs mere her: https://danbolig.dk/boligsalg/boligmarkeds-abc/solgt-eller-gratis/

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8200-8200)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 45%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus Nord
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord.

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og sælger, og hos danbolig Aarhus Nord er vi engagerede mæglere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau.

Vores erfaring i branchen gør, at vi kender markedet og ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig, og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

danbolig Aarhus Nord er et nyt og dynamisk team bestående af otte medarbejdere. Vi har specialiseret os i salg af lejligheder, andelsboliger, rækkehuse og villaer i hele Aarhus N. Vi er et ungt team – hvor alle er bosiddende i Aarhus, og til sammen har vi boet i byen i over 50 år, så vi kender byen indefra.

Vi er den mægler, der har størst eksponeringsmulighed – vi har den største butiksfacade, og på grund af vores samarbejde med Nordea, har vi mulighed for at udstille vores boliger til salg flere steder i byen.

Vi lægger vægt på altid at give vores kunder en personlig betjening, for det betyder både større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere salgsforløb. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

Vi samarbejder med Nordea og kan tilbyde finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis din ret til at vælge rådgivere, og købers ret til at vælge boligens finansiering.

Kort sagt, vil vi gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Aarhus Nord. Både når du skal have solgt din bolig, men også når du skal finde dit nye drømmehjem.

Kontakt danbolig Aarhus Nord allerede i dag for at aftale en tid for en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Niels Juels Gade 8, 1. TV.

  Vores salgsforløb hos danbolig Aarhus Nord var meget kort – dette skyldes at danbolig Aarhus Nord formåede at sælge vores lejlighed på kun 3 uger til den ønskede pris og overtagelse. Vi har igennem hele forløbet været yderst tilfredse med forretningens behagelige og professionelle service på alle parameter. Deres kompetencer har været udover det vi forventede, og vi kan ikke andet end anbefale danbolig Aarhus Nord til andre sælgere.

 • Solgt
  Solgt

  Ivar Huitfeldts Gade 64A, ST.

  Vi vil gerne sige tak for et godt samarbejde med danbolig Aarhus Nord, som har været præget af venlighed, vilje til at ville hjælpe os og rigtig god opfølgning efter hver fremvisning. Tusind tak.

 • Solgt
  Solgt

  Willemoesgade 64, 1. th.

  Vi har været meget glade for Danbolig, som solgte vores lejlighed på under en uge til prisen. Vores ejendomsmægler har ikke kun været dygtig og professionel, men har også vist interesse for os som mennesker. Vi tror på, at den gode kemi er vejen til et godt salg. Sådan har det i hvert fald været for os. Vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Egegade 4B

  Mit rækkehus havde været til salg ved en anden mægler i cirka 7 måneder uden en eneste seriøs køber. Jeg skiftede til danbolig Aarhus Nord, og Thor Damgaard løste opgaven på kun 3 uger. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet, og jeg kan varmt anbefale danbolig Aarhus Nord.

 • Solgt
  Solgt

  Nordvestpassagen 33

  Vi har i forbindelse med vort salg af bolig i Aarhus Nord, udelukkende haft positive oplevelser i vort samarbejde med Michael Karlsen fra danbolig. Michael fik med en yderst professionel tilgang, efter han overtog salgsansvaret, gang i vort hussalg. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Michael og danbolig Aarhus Nord.

 • Solgt
  Solgt

  Trøjborgvej 2B, 3. TH.

  danbolig Aarhus Nord fik solgt min lejlighed hurtigt og stort set til prisen - som var høj! Det er jo succeskriterie nummer et. Derudover fik jeg også rigtig god behandling. Alle medarbejdere fulgte op på aftaler, og jeg havde bare grundlæggende en følelse af, at mit boligsalg var i gode hænder. Da jeg bor i København, men skulle sælge bolig i Aarhus, betød det ekstra meget for mig at kunne have tillid til min mægler. Jeg var jo fysisk langt fra bolig og salgsproces, men alt foregik fuldstændig uden problemer. Jeg kan på det varmeste anbefale teamet bag danbolig Aarhus Nord.

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus Nord
Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
CVR:
db Aarhus Nord ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank Danmark A/S

Frida Forsikring

Willis Insurance Agency

ETU Forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.