0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus Nord

Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
86 10 86 66
aarhus-nord@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8200-8200)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus Nord
Kilde: danbolig.dk
36

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og sælger, og hos danbolig Aarhus Nord er vi engagerede mæglere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau.

*Vores erfaring i branchen gør, at vi kender markedet og ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig, og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

danbolig Aarhus Nord er et nyt og dynamisk team bestående af fem medarbejdere. Vi har specialiseret os i salg af både lejligheder, andelsboliger, rækkehuse og villaer i hele Aarhus N. Vi er et ungt team – hvor alle er bosiddende i Aarhus, og til sammen har vi boet i byen i over 50 år, så vi kender byen indefra.

Vi er den mægler, der har størst eksponeringsmulighed – vi har den største butiksfacade, og på grund af vores samarbejde med Nordea, har vi mulighed for at udstille vores boliger til salg flere steder i byen.

Vi lægger vægt på altid at give vores kunder en personlig betjening, for det betyder både større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere salgsforløb. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

Vi samarbejder med Nordea og kan tilbyde finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis din ret til at vælge rådgivere, og købers ret til at vælge boligens finansiering.

Kort sagt, vil vi gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Aarhus Nord. Både når du skal have solgt din bolig, men også når du skal finde dit nye drømme hjem.

Kontakt danbolig Aarhus Nord allerede i dag for at aftale en tid for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Lige nu har vi 36 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Almindingen 4

  "Jeg skulle stå for salget af min tantes hus og valgte danbolig på Trøjborg som samarbejdspartner. danbolig kom med det bedste salgsprospekt og en fornuftig prissætning. For mig var det vigtigt, at danbolig kunne gennemføre salgsprocessen selvstændigt indenfor en overskuelig tidshorisont. danbolig levede til fulde op til mine forventninger, og takket være særdeles kompetente og behagelige mæglere, følte jeg mig fra første færd rigtig tryg ved samarbejdet. Jeg kan på det varmeste anbefale danbolig som samarbejdspartner".

 • Solgt

  Trøjborgvej 24, 3. th

  Som køber bliver man ofte gjort opmærksom på, at mægleren kun er sælgers 'mand' - det var bestemt ikke tilfældet i forbindelse med vores lejlighedskøb. Vi blev guided professionelt og imødekommende med en stor hjælpsomhed, som ikke sluttede ved underskrivelsen af købsaftalen. Når man køber af en mægler, der er bosat i - og derfor har stor viden om - lokalområdet, så mødes man i kvarteret og begejstres sammen over handlen. Og vi har fået en uovertruffen hjælp med de mange småting, som en handel medfører. Vi er fulde af beundring over danbolig Aarhus Nord - vil ikke tøve et sekund, hvis vi skal søge råd om køb og salg i fremtiden.

 • Solgt

  Niels Juels Gade 23, 2. TV.

  Gennem en serie af succesfulde salg hos Danbolig Aarhus C og Aarhus N kan vi konkludere, at Danbolig har været den rigtige sparringspartner for os. Danbolig har været meget opstillingsparat og haft os, som kunde, i fokus hele vejen igennem. Vi har oplevet en seriøs og ansvarlig holdning til vores ejendomme hos alle Danboligs medarbejdere, og kan kun udtrykke vores tilfredshed med Danbolig Aarhus C og Aarhus N, som i fremtiden også vil være en af vores foretrukne samarbejdspartnere. NRE Group, Jonas Olesen

 • Solgt

  Niels Juels Gade 91, 4. TH.

  Da jeg for nylig besluttede, at sælge min andelsbolig, var jeg slet ikke i tvivl om, at Danbolig Aarhus Nord skulle hjælpe mig med dette. Fra første møde, oplevede jeg en meget varm og professionel behandling og jeg havde stor tillid til Danbolig Aarhus Nord. Allerede efter 4 dage var min lejlighed solgt, og jeg kunne komme videre med et nyt kapitel. Jeg kan derfor varmt anbefale Danbolig Aarhus Nord.

 • Solgt

  Nordre Ringgade 102, 3. TV.

  Vi synes at Danbolig afdeling Århus Nord, samarbejder fantastisk godt som et TEAM. Det har været rigtig vigtigt for vores følelse af, at være i hænderne på gode, professionelle mæglere, som vi fuldt har haft tillid til. Skønt at kunne mærke, at samarbejdet glider så godt mellem alle parter og at være blevet præsenteret for alle implicerede inden salgsforløbet.

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus Nord
Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N
CVR:

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.