Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Beder

Kirkebakken 22
8330 Beder
86 93 65 66
beder@danbolig.dk

Jesper Bjerg
Jesper Bjerg
Indehaver/Ejendomsmægler MDE

Vi søger netop nu boliger til salg i både Malling, Beder, Mårslet og Solbjerg. Udover at mange børnefamilier fra Aarhus søger væk fra byen og længere sydpå - tættere på naturen, oplever vi også stor efterspørgsel fra lokale familier, som ønsker anden bolig i samme område.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8320-8355)
Kilde: Boligsiden
Villa: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Beder
Kilde: danbolig.dk
36

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Beder

Velkommen til danbolig Beder - din lokale ejendomsmægler i Østjyllands smørhul

Solidt lokalkendskab, stor erfaring med køb og salg af boliger og lokalområdets stærkeste ejendomsmæglerteam. Hos danbolig Beder får du de bedste vilkår for at opnå et hurtigt salg til den bedste pris. Konkakt os for en uforpligtende salgsvurdering og hør, hvordan vi hjælper dig igennem en bolighandel.

Hos danbolig Beder har vi en af de største markedsandele i områderne Mårslet, Solbjerg, Malling og Beder på salg af villaer*, men vi er også specialister i salg af rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme og sommerhuse. Vi holder til i den smukke natur syd for den jyske hovedstad, Aarhus, tæt på Marselisborgskovene og nogle af Østjyllands bedste strande.

Energisk ejendomsmæglerteam på tværs af fire butikker
Siden februar 2017 har vi arbejdet tæt sammen med vores kolleger i Ry, Galten / Harlev og Skanderborg / Hørning. Det giver mulighed for at trække på hinandens viden og erfaring, ligesom vi kan markedsføre din bolig på et større marked.

Vores butik på Kirkebakken midt i Beder har siden 2001 været drevet af Jesper Bjerg. Teamet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle står klar til at give dig en ærlig og realistisk rådgivning.

Topprofessionel markedsføring af din bolig
Når du vælger os som din lokale ejendomsmægler, kan du være sikker på, at du får en god og effektiv markedsføringsindsats. Professionelle billeder og tekst præsenterer din bolig på bedste vis, mens vores brug af sociale medier sikrer dig den bredest mulige eksponering på nettet.

Desuden benytter vi danbolig Clevr, som er et intelligent digitalt værktøj, der målretter annonceringen af din bolig mod potentielle kunder, der er relevante for din ejendom og dens prisklasse.

Vi møder dig i øjenhøjde
Selvom meget i dag foregår online, mener vi også, at det er vigtigt at se hinanden i øjnene. Derfor prioriterer vi synligheden i lokalområdet højt. Vi er alle bosat i området, og vi annoncerer fast i lokale aviser som Lokalavisen og Jyllands Posten. Vi værner også om lokalsamfundets fritids- og foreningsliv ved at støtte sport og erhverv.

Hos danbolig Beder tror vi på, at vi med åbenhed, gensidig tillid og troværdighed når længst. Vi står klar til enhver opgavetype, men oplever i øjeblikket, at vores naturskønne område tiltrækker mange børnefamilier fra Aarhus.

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler med adresse i området 8320 + 8355 + 8340 + 8330 pr. 01/11-17.

Lige nu har vi 36 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

Rekordhøje salgspriser lige nu*
– hvad kan din bolig sælges for?

Book nu

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Byagervænget 7

  "En A-Z oplevelse, hvor vi fra starten var fuldt ud trygge ved at overlade salget af vores hus til danbolig. Vi er sikre på, at danboligs dygtighed og lokale kendskab var en stor medvirkende faktor til, at huset blev solgt på ca. 1 måned."

 • Solgt
  Solgt

  Kærgårdsparken 29

  - Behageligt - Effektivt - Præcist

 • Solgt
  Solgt

  Bækvej 25

  I forbindelse med salget af vores hus har vi oplevet danbolig Beder som særdeles serviceminded og proaktiv. Hele vejen igennem forløbet havde mægleren en stor gejst i forhold til, at vores hus snart skulle blive solgt. Set i lyset heraf kan vi klart anbefale danbolig Beder.

 • Solgt
  Solgt

  Stationsvej 9

  Jeg kan kun anbefale DanBolig, da hele processen med salg af mit hus, er gået meget hurtigt og på en meget ordentlig måde. Hver gang der var brug for et møde, blev der sat god tid af til mødet, og når jeg havde tid. Og hver gang jeg havde spørgsmål, svarede DanBolig hurtigt og helt konkret på mine forespørgsler. Der var altid information til mig om, hvor mange fremvisninger, hvornår de lå, og også besked om, hvornår fremvisningen var slut. Jeg følte mig tryg ved at have fremmede i mit hus, da mægler altid var i nærheden af dem. Jeg var ovenud tilfreds med boligstylistens råd og fotografens gode billeder. Mægler var meget grundig og kyndig ved gennemgang af alle papirerne, da jeg underskrev slutsedlen. Jeg har indtryk af en "ordentlighed" og respektfuld måde at fremvise mit hus på. Og jeg har hele tiden fornemmet, at DanBolig var der for mig. Til slut føler jeg mig "taget i hånden" på den gode måde i.f.t. alt det papirarbejde, der skal foretages efter salget. Så jeg kan kun give DanBolig i Beder og mægler Christina Jespersen de bedste anbefalinger. Mange hilsner, Stationsvej 9.

 • Solgt
  Solgt

  Norsmindevej 84

  danBolig Beder var helt igennem professionelle, til stede og engagerede.

 • Solgt
  Solgt

  Mustrupvej 159

  "Jytte og jeg besluttede i April 2017 at sælge vort hus i Mårslet, og kontaktede danbolig Beder, som har godt kendskab til markedet i Mårslet/Beder. Jesper kom og vurderede huset. Det levede op til vore forventninger og huset blev sat til salg og solgt på 1 dag. Solgt til prisen. Super god information, betjening, alt i alt en super oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale danbolig Beder."

Forretningsoplysninger

danbolig Beder
Kirkebakken 22
8330 Beder
CVR: 13976678
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET BJERG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Boligsiden.dk, Ejendomsavisen & Lokalavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Frida & Willis

Ejendomsavisen & Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.