Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Beder

Kirkebakken 22
8330 Beder
86 93 65 66
beder@danbolig.dk

Jesper Bjerg
Jesper Bjerg
Indehaver/Ejendomsmægler MDE

Vi søger netop nu boliger til salg i både Malling, Beder, Mårslet og Solbjerg. Udover at mange børnefamilier fra Aarhus søger væk fra byen og længere sydpå - tættere på naturen, oplever vi også stor efterspørgsel fra lokale familier, som ønsker anden bolig i samme område.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8320-8355)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Beder
Kilde: danbolig.dk
57

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Beder

Velkommen til danbolig Beder - din lokale mægler i Østjyllands smørhul

Solidt lokalkendskab, stor erfaring med køb og salg af boliger og lokalområdets stærkeste mæglerteam. Hos danbolig Beder får du de bedste vilkår for at opnå et hurtigt salg til den bedste pris. Konkakt os for en uforpligtende salgsvurdering og hør, hvordan vi hjælper dig igennem en bolighandel.

Hos danbolig Beder har vi en af de største markedsandele i områderne Mårslet, Solbjerg, Malling og Beder på salg af villaer*, men vi er også specialister i salg af rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme og sommerhuse. Vi holder til i den smukke natur syd for den jyske hovedstad, Aarhus, tæt på Marselisborgskovene og nogle af Østjyllands bedste strande.

Energisk mæglerteam på tværs af fire butikker
Siden februar 2017 har vi arbejdet tæt sammen med vores kolleger i Ry, Galten-Harlev og Skanderborg-Hørning. Det giver mulighed for at trække på hinandens viden og erfaring, ligesom vi kan markedsføre din bolig på et større marked.

Vores butik på Kirkebakken midt i Beder har siden 2001 været drevet af Jesper Bjerg. Teamet består af ni dedikerede medarbejdere, som alle står klar til at give dig en ærlig og realistisk rådgivning.

Topprofessionel markedsføring af din bolig
Når du vælger os som din lokale mægler, kan du være sikker på, at du får en god og effektiv markedsføringsindsats. Professionelle billeder og tekst præsenterer din bolig på bedste vis, mens vores brug af sociale medier sikrer dig den bredest mulige eksponering på nettet.

Desuden benytter vi danbolig clevr, som er et intelligent digitalt værktøj, der målretter annonceringen af din bolig mod potentielle kunder, der er relevante for din ejendom og dens prisklasse.

Vi møder dig i øjenhøjde
Selvom meget i dag foregår online, mener vi også, at det er vigtigt at se hinanden i øjnene. Derfor prioriterer vi synligheden i lokalområdet højt. Vi er alle bosat i området, og vi annoncerer fast i lokale aviser som Lokalavisen og Jyllands Posten. Vi værner også om lokalsamfundets fritids- og foreningsliv ved at støtte sport og erhverv.

Hos danbolig Beder tror vi på at vi med åbenhed, gensidig tillid og troværdighed når længst. Vi står klar til enhver opgavetype, men oplever i øjeblikket, at vores naturskønne område tiltrækker mange børnefamilier fra Aarhus.

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler med adresse i området 8320 + 8355 + 8340 + 8330 pr. 01/11-17.

Lige nu har vi 57 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Byagervænget 7

  "En A-Z oplevelse, hvor vi fra starten var fuldt ud trygge ved at overlade salget af vores hus til danbolig. Vi er sikre på, at danboligs dygtighed og lokale kendskab var en stor medvirkende faktor til, at huset blev solgt på ca. 1 måned."

 • Solgt
  Solgt

  Mustrupvej 159

  "Jytte og jeg besluttede i April 2017 at sælge vort hus i Mårslet, og kontaktede danbolig Beder, som har godt kendskab til markedet i Mårslet/Beder. Jesper kom og vurderede huset. Det levede op til vore forventninger og huset blev sat til salg og solgt på 1 dag. Solgt til prisen. Super god information, betjening, alt i alt en super oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale danbolig Beder."

 • Solgt
  Solgt

  Kærgårdsparken 29

  - Behageligt - Effektivt - Præcist

 • Solgt
  Solgt

  Mustrupvej 71

 • Solgt
  Solgt

  Norsmindevej 84

  danBolig Beder var helt igennem professionelle, til stede og engagerede.

 • Solgt
  Solgt

  Præstegårdsvej 98

  Den hurtige handel og mæglerens opdatering hele tiden. Jeg følte mig godt tilpas i alle situationer og havde fuld tillid til mægleren.

Forretningsoplysninger

danbolig Beder
Kirkebakken 22
8330 Beder
CVR: 13976678

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Tryg

Boligsiden.dk, Ejendomsavisen & Lokalavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Tryg & Willis

Ejendomsavisen & Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig