Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Beder

Kirkebakken 22
8330 Beder
86 93 65 66
beder@danbolig.dk

Jesper Bjerg
Jesper Bjerg
Indehaver

Har du boligen - så har vi køberen. Vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på boliger i Sydbyen - herunder Malling, Beder, Mårslet og Solbjerg. Området er populært som aldrig før bla. grundet den skønne natur og de gode transportmuligheder til Aarhus.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8320-8355)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Beder
Kilde: danbolig.dk
53

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Beder

Din lokale ejendomsmægler i Østjyllands smørhul.

Solidt lokalkendskab, stor erfaring med køb og salg af boliger og lokalområdets stærkeste ejendomsmæglerteam. Hos danbolig Beder får du de bedste vilkår for at opnå et hurtigt salg til den bedste pris, og vi dækker områderne Beder, Malling, Mårslet og Solbjerg, hvor vi er specialister i salg af villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, andelsboliger, landejendomme og sommerhuse.

Energisk ejendomsmæglerteam på tværs af fire butikker
Siden 2017 har vi arbejdet tæt sammen med vores andre butikker i Skanderborg/Hørning, Ry og Galten/Harlev, hvilket gør at vi kan trække i flere tråde og nå bredere ud til potentielle købere. Det tætte samarbejde gør din bolig tilgængelig på et større marked, ligesom du kan drage fordel af hele teamet’s viden og erfaring med køb og salg af bolig.

Vores butik på Kirkebakken midt i Beder har siden 2001 været drevet af Jesper Bjerg. Teamet består af dedikerede medarbejdere, som alle står klar til at give dig en ærlig og realistisk rådgivning.

Topprofessionel markedsføring af din bolig
Med vores helt eget kreative team, som består af video- og droneoptagelser, vores marketingansvarlig der sørger for at boligen bliver set på de sociale medier, en grafiker der kan kreere indbydende salgsmateriale samt vores helt egen boligstylist, der med friske øjne kan optimere førstehåndsindtrykket. Et team der kan skrue på mange knapper for at gøre din bolig attraktiv og set på markedet.

Besøg os i butikken på Kirkebakken 22, centralt placeret og tæt på Beder Torv.

Vi hjælper dig trygt igennem din bolighandel.
Kontakt os i dag på 86 93 65 66 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bækvej 25

  "I forbindelse med salget af vores hus har vi oplevet danbolig Beder som særdeles serviceminded og proaktiv. Hele vejen igennem forløbet havde mægleren en stor gejst i forhold til, at vores hus snart skulle blive solgt. Set i lyset heraf kan vi klart anbefale danbolig Beder".

 • Solgt
  Solgt

  Kærgårdsparken 29

  - Behageligt - Effektivt - Præcist

 • Solgt
  Solgt

  Præstegårdsvej 98

  "Den hurtige handel og mæglerens opdatering hele tiden. Jeg følte mig godt tilpas i alle situationer og havde fuld tillid til mægleren".

 • Solgt
  Solgt

  Agernvej 83

  "Jesper fik solgt vores hus på meget kort tid. Det var en helt igennem tryg oplevelse, som var fyldt med respekt for den sårbare situation, det kan være at sælge sit hus. Han sætter sig ind i hvilken betydning huset har haft for os sælgere, og formår at formidler det videre på en respektfuld måde. Kan så meget anbefale Jesper som manden der skal sælge dit hus, hvis man ønsker en tryg, kort og respektfuld proces".

 • Solgt
  Solgt

  Tranbjerg Hovedgade 39

  ''Efter at have vurderet flere mæglere i forbindelse med salg af vores ejendom i Tranbjerg faldt vores valg på danbolig Beder som velbevandrede eksperter i Aarhus Syd bolighandler. Selvfølgelig var pakken og prisen "et godt tilbud" men alt afgørende for vores valg blev vores overbevisning om at mægleren, Claus Dalsgaard/danbolig Beder, var i stand til at sælge vores hus og ikke kun vise det frem. Allerede ved det første møde var vi overbevist om at Claus kunne fremstå troværdig, professionel og med evnen til at skabe empati, følelser der resulterede i at potentielle købere ville se mulighederne i netop vores hus. Og endnu mere begejstrede blev vi da vi oplevede et helt danbolig team i Beder med samme ånd og indstilling. Dertil kommer den utrættelige indsats fra Claus og teamet der på rekord tid førte til salg af vores ejendom. Vi har kun haft en god og professionel oplevelse med danbolig Beder.''

 • Solgt
  Solgt

  Stationsvej 9

  "Jeg kan kun anbefale danbolig, da hele processen med salg af mit hus, er gået meget hurtigt og på en meget ordentlig måde. Hver gang der var brug for et møde, blev der sat god tid af til mødet, og når jeg havde tid. Og hver gang jeg havde spørgsmål, svarede danbolig hurtigt og helt konkret på mine forespørgsler. Der var altid information til mig om, hvor mange fremvisninger, hvornår de lå, og også besked om, hvornår fremvisningen var slut. Jeg følte mig tryg ved at have fremmede i mit hus, da mægler altid var i nærheden af dem. Jeg var ovenud tilfreds med boligstylistens råd og fotografens gode billeder. Mægler var meget grundig og kyndig ved gennemgang af alle papirerne, da jeg underskrev slutsedlen. Jeg har indtryk af en "ordentlighed" og respektfuld måde at fremvise mit hus på. Og jeg har hele tiden fornemmet, at danbolig var der for mig. Til slut føler jeg mig "taget i hånden" på den gode måde ift. alt det papirarbejde, der skal foretages efter salget. Så jeg kan kun give danbolig Beder og mægler Christina Jespersen de bedste anbefalinger".

Forretningsoplysninger

danbolig Beder
Kirkebakken 22
8330 Beder
CVR: 13976678
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET BJERG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Boligsiden.dk, Ejendomsavisen & Lokalavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Frida & Willis

Ejendomsavisen & Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.