Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Beder

Kirkebakken 22
8330 Beder
86 93 65 66
beder@danbolig.dk

Jesper Bjerg
Jesper Bjerg
Indehaver/Ejendomsmægler MDE

Har du boligen - så har vi køberen. Vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på boliger i Sydbyen - herunder Malling, Beder, Mårslet og Solbjerg. Området er populært som aldrig før bla. grundet den skønne natur og de gode transportmuligheder til Aarhus.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8320-8355)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Beder
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Beder

Velkommen til danbolig Beder - din lokale ejendomsmægler i Østjyllands smørhul

Solidt lokalkendskab, stor erfaring med køb og salg af boliger og lokalområdets stærkeste ejendomsmæglerteam. Hos danbolig Beder får du de bedste vilkår for at opnå et hurtigt salg til den bedste pris. Konkakt os for en uforpligtende salgsvurdering og hør, hvordan vi hjælper dig igennem en bolighandel.

Hos danbolig Beder har vi en af de største markedsandele i områderne Mårslet, Solbjerg, Malling og Beder på salg af villaer*, men vi er også specialister i salg af rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme og sommerhuse. Vi holder til i den smukke natur syd for den jyske hovedstad, Aarhus, tæt på Marselisborgskovene og nogle af Østjyllands bedste strande.

Energisk ejendomsmæglerteam på tværs af fire butikker
Siden februar 2017 har vi arbejdet tæt sammen med vores kolleger i Ry, Galten / Harlev og Skanderborg / Hørning. Det giver mulighed for at trække på hinandens viden og erfaring, ligesom vi kan markedsføre din bolig på et større marked.

Vores butik på Kirkebakken midt i Beder har siden 2001 været drevet af Jesper Bjerg. Teamet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle står klar til at give dig en ærlig og realistisk rådgivning.

Topprofessionel markedsføring af din bolig
Når du vælger os som din lokale ejendomsmægler, kan du være sikker på, at du får en god og effektiv markedsføringsindsats. Professionelle billeder og tekst præsenterer din bolig på bedste vis, mens vores brug af sociale medier sikrer dig den bredest mulige eksponering på nettet.

Desuden benytter vi danbolig Clevr, som er et intelligent digitalt værktøj, der målretter annonceringen af din bolig mod potentielle kunder, der er relevante for din ejendom og dens prisklasse.

Vi møder dig i øjenhøjde
Selvom meget i dag foregår online, mener vi også, at det er vigtigt at se hinanden i øjnene. Derfor prioriterer vi synligheden i lokalområdet højt. Vi er alle bosat i området, og vi annoncerer fast i lokale aviser som Lokalavisen og Jyllands Posten. Vi værner også om lokalsamfundets fritids- og foreningsliv ved at støtte sport og erhverv.

Hos danbolig Beder tror vi på, at vi med åbenhed, gensidig tillid og troværdighed når længst. Vi står klar til enhver opgavetype, men oplever i øjeblikket, at vores naturskønne område tiltrækker mange børnefamilier fra Aarhus.

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler med adresse i området 8320 + 8355 + 8340 + 8330 pr. 01/11-17.

Lige nu har vi 32 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

Hvor meget er din bolig er steget?
Få svar på Vurderingsweekend

Tilmeld dig

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Nymarks Alle 131

  Siger mange tak for en god behandling ved salg af bolig og der ikke gik lang tid med at få solgt, samt også prisen var som aftalt. Jeg kan kun være tilfreds. Tak

 • Solgt
  Solgt

  Tranbjerg Hovedgade 39

  ''Efter at have vurderet flere mæglere i forbindelse med salg af vores ejendom i Tranbjerg faldt vores valg på Danbolig Beder som velbevandrede eksperter i Aarhus Syd bolighandler. Selvfølgelig var pakken og prisen "et godt tilbud" men alt afgørende for vores valg blev vores overbevisning om at mægleren, Claus Dalsgaard/Danbolig Beder, var i stand til at sælge vores hus og ikke kun vise det frem. Allerede ved det første møde var vi overbevist om at Claus kunne fremstå troværdig, professionel og med evnen til at skabe empati, følelser der resulterede i at potentielle købere ville se mulighederne i netop vores hus. Og endnu mere begejstrede blev vi da vi oplevede et helt Danbolig Team i Beder med samme ånd og indstilling. Dertil kommer den utrættelige indsats fra Claus og Teamet der på rekord tid førte til salg af vores ejendom. Vi har kun haft en god og professionel oplevelse med Danbolig Beder.''

 • Solgt
  Solgt

  Kærgårdsparken 29

  - Behageligt - Effektivt - Præcist

 • Solgt
  Solgt

  Bækvej 25

  I forbindelse med salget af vores hus har vi oplevet danbolig Beder som særdeles serviceminded og proaktiv. Hele vejen igennem forløbet havde mægleren en stor gejst i forhold til, at vores hus snart skulle blive solgt. Set i lyset heraf kan vi klart anbefale danbolig Beder.

 • Solgt
  Solgt

  Mustrupvej 97B

  "Fra jeg kontaktede Danbolig Beder med henblik på salg, blev der hurtigt sat gang i tingene. Der blev aftalt et møde dagen efter hvor vi gennemgik huset og aftalte pris og salgsstrategi. Da det formelle var på plads og huset blev fremvist første gang, var der en handel i hus dagen efter. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Danbolig Beder for deres salgsarbejde og skarpe prissætning."

 • Solgt
  Solgt

  Byagervænget 7

  "En A-Z oplevelse, hvor vi fra starten var fuldt ud trygge ved at overlade salget af vores hus til danbolig. Vi er sikre på, at danboligs dygtighed og lokale kendskab var en stor medvirkende faktor til, at huset blev solgt på ca. 1 måned."

Forretningsoplysninger

danbolig Beder
Kirkebakken 22
8330 Beder
CVR: 13976678
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET BJERG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Boligsiden.dk, Ejendomsavisen & Lokalavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Frida & Willis

Ejendomsavisen & Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.