Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Beder

Kirkebakken 22
8330 Beder
86 93 65 66
beder@danbolig.dk

Jesper Bjerg
Jesper Bjerg
Indehaver

Har du boligen - så har vi køberen. Vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på boliger i Sydbyen - herunder Malling, Beder, Mårslet og Solbjerg. Området er populært som aldrig før bla. grundet den skønne natur og de gode transportmuligheder til Aarhus.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8320-8355)
Kilde: Boligsiden
Villa: 63%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Beder
Kilde: danbolig.dk
41

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Beder

Din lokale ejendomsmægler i Østjyllands smørhul.

Solidt lokalkendskab, stor erfaring med køb og salg af boliger og lokalområdets stærkeste ejendomsmæglerteam. Hos danbolig Beder får du de bedste vilkår for at opnå et hurtigt salg til den bedste pris, og vi dækker områderne Beder, Malling, Mårslet og Solbjerg, hvor vi er specialister i salg af villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, andelsboliger, landejendomme og sommerhuse.

Energisk ejendomsmæglerteam på tværs af fire butikker
Siden 2017 har vi arbejdet tæt sammen med vores andre butikker i Skanderborg/Hørning, Ry og Galten/Harlev, hvilket gør at vi kan trække i flere tråde og nå bredere ud til potentielle købere. Det tætte samarbejde gør din bolig tilgængelig på et større marked, ligesom du kan drage fordel af hele teamet’s viden og erfaring med køb og salg af bolig.

Vores butik på Kirkebakken midt i Beder har siden 2001 været drevet af Jesper Bjerg. Teamet består af dedikerede medarbejdere, som alle står klar til at give dig en ærlig og realistisk rådgivning.

Topprofessionel markedsføring af din bolig
Med vores helt eget kreative team, som består af video- og droneoptagelser, vores marketingansvarlig der sørger for at boligen bliver set på de sociale medier, en grafiker der kan kreere indbydende salgsmateriale samt vores helt egen boligstylist, der med friske øjne kan optimere førstehåndsindtrykket. Et team der kan skrue på mange knapper for at gøre din bolig attraktiv og set på markedet.

Besøg os i butikken på Kirkebakken 22, centralt placeret og tæt på Beder Torv.

Vi hjælper dig trygt igennem din bolighandel.
Kontakt os i dag på 86 93 65 66 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Tranbjerg Hovedgade 39

  ''Efter at have vurderet flere mæglere i forbindelse med salg af vores ejendom i Tranbjerg faldt vores valg på danbolig Beder som velbevandrede eksperter i Aarhus Syd bolighandler. Selvfølgelig var pakken og prisen "et godt tilbud" men alt afgørende for vores valg blev vores overbevisning om at mægleren, Claus Dalsgaard/danbolig Beder, var i stand til at sælge vores hus og ikke kun vise det frem. Allerede ved det første møde var vi overbevist om at Claus kunne fremstå troværdig, professionel og med evnen til at skabe empati, følelser der resulterede i at potentielle købere ville se mulighederne i netop vores hus. Og endnu mere begejstrede blev vi da vi oplevede et helt danbolig team i Beder med samme ånd og indstilling. Dertil kommer den utrættelige indsats fra Claus og teamet der på rekord tid førte til salg af vores ejendom. Vi har kun haft en god og professionel oplevelse med danbolig Beder.''

 • Solgt
  Solgt

  Mustrupvej 159

  "Jytte og jeg besluttede i April 2017 at sælge vort hus i Mårslet, og kontaktede danbolig Beder, som har godt kendskab til markedet i Mårslet/Beder. Jesper kom og vurderede huset. Det levede op til vore forventninger og huset blev sat til salg og solgt på 1 dag. Solgt til prisen. Super god information, betjening, alt i alt en super oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale danbolig Beder."

 • Solgt
  Solgt

  Præstegårdsvej 98

  Den hurtige handel og mæglerens opdatering hele tiden. Jeg følte mig godt tilpas i alle situationer og havde fuld tillid til mægleren.

 • Solgt
  Solgt

  Agernvej 83

  Jesper fik solgt vores hus på meget kort tid. Det var en helt igennem tryg oplevelse, som var fyldt med respekt for den sårbare situation, det kan være at sælge sit hus. Han sætter sig ind i hvilken betydning huset har haft for os sælgere og formår at formidler det videre på en respektfuld måde. Kan så meget anbefale Jesper som manden der skal sælge dit hus, hvis man ønsker en tryg, kort og respektfuld proces.

 • Solgt
  Solgt

  Byagervænget 7

  "En A-Z oplevelse, hvor vi fra starten var fuldt ud trygge ved at overlade salget af vores hus til danbolig. Vi er sikre på, at danboligs dygtighed og lokale kendskab var en stor medvirkende faktor til, at huset blev solgt på ca. 1 måned."

 • Solgt
  Solgt

  Byagervej 82P

  Vi var utrolig glade for danbolig Beder og deres ejendomsmæglere Jesper og Christina, som vi har været i dialog med. De var meget nærværende og yderst professionelle i hele processen, hvor vi følte os godt med i loopet hele vejen.

Forretningsoplysninger

danbolig Beder
Kirkebakken 22
8330 Beder
CVR: 13976678
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET BJERG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Boligsiden.dk, Ejendomsavisen & Lokalavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Frida & Willis

Ejendomsavisen & Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.