Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bjerringbro

Torvegade 10 Y
8850 Bjerringbro
86 68 12 48
bjerringbro@danbolig.dk

Søren Nielsen
Søren Nielsen
Ejendomsmægler & valuar MDE

Vi ligger lige i smørhullet mellem Viborg, Randers og Silkeborg, mens pengene samtidig rækker lidt længere her end i de større byer. Det er en tryg by omgivet af skøn natur, og derfor er købersegmentet stort. Derfor ved vi også, hvordan vi bedst sælger din bolig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8840-8850)
Kilde: Boligsiden
Villa: 78%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bjerringbro
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bjerringbro

Velkommen hos danbolig Bjerringbro

Søger du en ejendomsmægler, der kan sælge din bolig ud fra en helhed, der inkluderer både bolig og beliggenhed, er det os, du skal kontakte. Hvis nogen ved, hvor den letteste smutvej til stationen er, og om der går sti hele vejen til skolen, er det os. Vi kender vores område ud og ind, fordi vi både bor og arbejder her, og det er en af grundene til, at vi er så gode til at sælge boliger netop her. Et boligsalg handler nemlig ikke kun om, at sælge en bolig – vi sælger også et område.

Området omkring Bjerringbro og Rødkærsbro er naturskønt, og vi har fornøjelsen af både Gudenåen og Tange Sø i vores opland, der blandt andet indeholder byer som Mammen, Løvskal, Hjorthede, Lee, Hjermind, Gullev, Sahl og selvfølgelig Tange.

Troværdig og ærlig snak
Vi lægger vægt på troværdighed og høj moral både over for køber og sælger. Derfor er vi også stolte af, at vi har mange gensalg, hvor køber vender tilbage, når næste fase i livet venter, og det er på tide at flytte i noget nyt. Og det er ikke noget, vi bare siger – vi har en rigtig høj kundetilfredshed på boligsiden.dk, og vi er desuden den lokale mægler fra Bjerringbro med lavest gennemsnitligt nedslag i prisen på villaer i Bjerringbro på blot seks procent. (kilde: Boligsiden, find mægler d. 7. nov. 2017)

Så hvis du går med tanker om at sælge din bolig uanset, om der er tale om en villa, et rækkehus, en ejerlejlighed, andelsbolig eller hobbylandbrug, bør du kontakte os. Vi arbejder med ’solgt eller gratis’, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Professionel markedsføring
En god præsentation af din bolig er en vigtig del af salget, og vi sørger for at de dygtigste fotografer viser din bolig fra den allerbedste side. Både trykt og online markedsføring via vores hjemmeside, Facebook og det intelligente værktøj danbolig clevr, sikrer alt sammen, at din bolig bliver set af køberne. Hvis vi da ikke har fat i den rigtige i forvejen via vores køberkartotek.

Vi har nemlig et rigtig godt samarbejde med Nordea, der er den største bank for private kunder i Bjerringbro. Derfor har vi fat i køberne allerede, når de går med de første tanker om at investere i en bolig. Vores boliger bliver vist i banken, og de opfordrer også ofte køberne til at kontakte os, når de ved, hvordan økonomien ser ud. Derefter kan vi høre nærmere om, hvorvidt de ønsker at blive en del af vores køberkartotek, eller måske har vi allerede den rette bolig liggende.

Lad os tage en snak om, hvordan vi hjælper dig trygt gennem et boligsalg. Vi glæder os til at høre fra dig.

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Bjerringbro
Torvegade 10 Y
8850 Bjerringbro
CVR: 35335994

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea bank

Tryg, Willis forsikringsservice

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg

Gudenådalens Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.