Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Børkop & Brejning

Ny Boder 19
7080 Børkop
75 86 87 00
boerkop@danbolig.dk

Rasmus Rüsz
Rasmus Rüsz
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Der er gang i udstykningerne, og lige nu har vi 34 sommerhusgrunde til salg i Mørkholt tæt på Vejle Fjord - så drømmer du om dit eget sommerhus, så kontakt os og hør nærmere på tlf. 7586 8700

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7080-7080)
Kilde: Boligsiden
Fritidsgrund: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Børkop & Brejning
Kilde: danbolig.dk
51

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Børkop & Brejning

Børkop er en by med vokseværk, og den positive udvikling, som vores lokalområde gennemgår, er vi selvfølgelig hele tiden opdateret på. Det påvirker boligmarkedet, men det er ikke kun derfor, vi har fingeren på den lokale puls – vi kan simpelthen ikke lade være.

Vi elsker at sælge boliger netop i Børkop, Brejning, Gårslev, Andkær, Skærup og Smidstrup og alt derimellem - fordi det er vores hjemmebane, og det er en af grundende til, at du bør vælge os som din ejendomsmægler. Så er du sikker på både at få et ærligt og et tilfredsstillende bud på, hvad din bolig er værd.

Vi er et ungt, resultatorienteret team, der primært sælger nyere huse og villaer til børnefamilien i Børkop og Brejning, mens vores kystnære beliggenhed også tilføjer masser af erfaring med salg af sommerhuse i Hvidbjerg.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vælger du at indgå en aftale med os, ser vi det som vores fornemmeste opgave at bekræfte dig i, at du har truffet det rigtige valg.

Tryg fra start til slut
Når vi skal sælge din bolig, er din tryghed i højsædet. Det betyder, at vi løbende sørger for at afholde statusmøder, så du altid ved, hvor vi er i processen. Vi er ærlige, og vi holder alle indgåede aftaler med dig. Gennem hele forløbet er grundighed og troværdighed nøgleord for os.

Vores mål er at sælge din bolig så hurtigt som muligt til den rigtige pris. Vi satser meget på annoncering både trykt og digitalt, og vi har en central beliggenhed lige ved butikstorvet i Børkop, hvor din bolig præsenteres flot i vinduespartierne. Vores hjemmeside, Facebook og intelligent digital markedsføring via danbolig clevr er ligeledes en integreret del af vores værkstøjskasse. Vi gør kort sagt det, der skal til, for at din bolig bliver solgt.

Fire samarbejdende danbolig-mæglere
Vi arbejder tæt sammen med danbolig Vejle, danbolig Fredericia og danbolig Middelfart. Det giver os den fordel, at kundekartoteket firdobles og dermed også muligheden for at skabe det rette match mellem sælger og køber. Tilsammen dækker vi størstedelen af Trekantsområdets attraktive kystlinje, og du får dermed ikke blot en men hele fire lokalkendte mæglere i ryggen – til samme pris.

Lad os vise dig, hvorfor vi er det bedste kort at have på hånden, når du skal sælge din bolig. Vi garanterer, at vi gør det, der skal til for at leve op til dine forventninger.

Vi arbejder også med erhvervssager og her er vi de lokale mæglere samtidig med at vi samarbejder med vores erhvervsafdeling danbolig Erhvervscenter Syd som dækker hele syd og Sønderjylland. Det er din sikkerhed for, at vi når længst muligt omkring og det kræver kun et telefonopkald fra dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Sct. Jørgens Parken 1

  Er super tilfreds som købere af huset. Vi er begge nye på boligmarkedet. Vi fik alle ting forklaret grundigt, så vi kunne forstå alle tingene osv. Tak for en god handel. :)

 • Solgt
  Solgt

  Munkebo 8

  Vi har solgt vores hus gennem Danbolig på 50 dage. Vi valgte Danbolig, fordi vi kunne se, at de kunne sælge huse i området. Camilla kom og vurderede huset, og det levede helt op til vores forventninger. Vi havde 4 fremvisninger, hvor to af dem endte ud i bud. Efter hver fremvisning blev vi ringet op, og fik et "referat" om den mulige køber, og efterfølgende blev der fulgt op på interessen fra mæglerne. Ved det ene bud var der en del spørgsmål, som Danbolig gjorde alt for at løse, og også hele tiden sørgede for at orientere os i processen. Vi har gennem hele forløbet følt os trygge i processen og vil anbefale Danbolig i Børkop til andre, som vil sælge deres hus.

 • Solgt
  Solgt

  Bystedparken 6

  Vi har virkelig haft et meget tilfredstillende forløb. Der blev virkelig investeret den nødvendige tid. Selvom mægleren egentlig var kørt hjem og havde fri, blev der virkelig sat ind, for at komme i mål med salget af vores hus. Derudover har det været rart, at alle mæglerne havde set og kendte vores hus og dets kvaliteter så de alle var klædt godt på til fremvisninger.

 • Solgt
  Solgt

  Kragelundvænget 85

  Vi har fra start til slut været meget tilfredse med vores forløb som køber hos danbolig Børkop & Brejning. Vi oplevede hurtigt svar ved henvendelse, professionel og venlig kommunikation samt engagement i at få enderne til at mødes i hushandlen. Alle fremvisninger af huset var altid behagelige med en god dialog. Det har været en rigtig god oplevelse at købe bolig via danBolig. - Køber af Kragelundvænget 85

 • Solgt
  Solgt

  Østergårdsvej 3

  Tak for en god handel på meget kort tid. Det har været en god kommunikation og professionel orientering fra start til slut. Dygtigt og hjælpsomt personale hele vejen igennem. Det var et rigtigt valg, vi fik gjort. Vi kan godt anbefale danbolig til salg af ejendom. - Sælger af Østergårdsvej 3

 • Solgt
  Solgt

  Nyboesgade 1

  Camilla er særdeles kompetent og har opført sig yderst professionelt og har helt i gennem været super behagelig at arbejde sammen med.

Forretningsoplysninger

danbolig Børkop & Brejning
Ny Boder 19
7080 Børkop
CVR: 26662044
Stokkendal og Rüsz A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

E-soft (fotograf)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Danmark A/S

Tryg

Boligvejle, Boligavisen Fredericia, Trekantens Folkeblad

E-soft (fotograf)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.