Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Børkop & Brejning

Ny Boder 19
7080 Børkop
75 86 87 00
boerkop@danbolig.dk

Rasmus Rüsz
Rasmus Rüsz
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

I både Børkop og Brejning er mange nyere kvarterer kommet til med villaer, der er tilpasset den moderne børnefamilies behov, og området er også en perfekt ramme om familielivet. Her er alt lige fra gode folkeskoler, trygge villaveje, skøn natur til gode transportforbindelser

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7080-7080)
Kilde: Boligsiden
Villa: 60%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Børkop & Brejning
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Børkop & Brejning

Børkop er en by med vokseværk, og den positive udvikling, som vores lokalområde gennemgår, er vi selvfølgelig hele tiden opdateret på. Det påvirker boligmarkedet, men det er ikke kun derfor, vi har fingeren på den lokale puls – vi kan simpelthen ikke lade være.

Vi elsker at sælge boliger netop i dette skønne, spændende lokalområde, og det er en af grundende til, at du bør vælge os som din ejendomsmægler. Så er du sikker på både at få et ærligt og et tilfredsstillende bud på, hvad din bolig er værd.

Vi er et ungt, resultatorienteret team, der primært sælger nyere huse og villaer til børnefamilien i Børkop og Brejning, mens vores kystnære beliggenhed også tilføjer masser af erfaring med salg af sommerhuse i Hvidbjerg.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vælger du at indgå en aftale med os, ser vi det som vores fornemmeste opgave at bekræfte dig i, at du har truffet det rigtige valg.

Tryg fra start til slut
Når vi skal sælge din bolig, er din tryghed i højsædet. Det betyder, at vi løbende sørger for at afholde statusmøder, så du altid ved, hvor vi er i processen. Vi er ærlige, og vi holder alle indgåede aftaler med dig. Gennem hele forløbet er grundighed og troværdighed nøgleord for os.

Vores mål er at sælge din bolig så hurtigt som muligt til den rigtige pris. Vi satser meget på annoncering både trykt og digitalt, og vi har en central beliggenhed lige ved butikstorvet i Børkop, hvor din bolig præsenteres flot i vinduespartierne. Vores hjemmeside, Facebook og intelligent digital markedsføring via danbolig clevr er ligeledes en integreret del af vores værkstøjskasse. Vi gør kort sagt det, der skal til, for at din bolig bliver solgt.

Fire samarbejdende danbolig-mæglere
Vi arbejder tæt sammen med danbolig Vejle, danbolig Fredericia og danbolig Middelfart. Det giver os den fordel, at kundekartoteket firdobles og dermed også muligheden for at skabe det rette match mellem sælger og køber. Tilsammen dækker vi størstedelen af Trekantsområdets attraktive kystlinje, og du får dermed ikke blot en men hele fire lokalkendte mæglere i ryggen – til samme pris.

Lad os vise dig, hvorfor vi er det bedste kort at have på hånden, når du skal sælge din bolig. Vi garanterer, at vi gør det, der skal til for at leve op til dine forventninger.

Lige nu har vi 25 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

Rekordhøje salgspriser lige nu*
– hvad kan din bolig sælges for?

Book nu

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kragelundvænget 85

  Vi har fra start til slut været meget tilfredse med vores forløb som køber hos danbolig Børkop & Brejning. Vi oplevede hurtigt svar ved henvendelse, professionel og venlig kommunikation samt engagement i at få enderne til at mødes i hushandlen. Alle fremvisninger af huset var altid behagelige med en god dialog. Det har været en rigtig god oplevelse at købe bolig via danBolig. - Køber af Kragelundvænget 85

 • Solgt
  Solgt

  Roarsvej 19

  Vi vil til enhver tid anbefale danbolig Børkop, som førte os trygt igennem salget af vores hus. Camilla fandt hurtigt køberne og huset blev solgt på blot 14 dage! Camilla og resten af danbolig er smilende, professionelle og vi har altid fået gode tilbagemeldinger på alle fremvisninger. - Også var der pebernødder ad libitum til møderne. Sælger af Roarsvej 19

 • Solgt
  Solgt

  Elbækvej 56

  danbolig Børkop og Brejning har på kun 66 dage solgt mit dejlige rækkehus på Elbækvej 56 i Børkop. Under hele salgsforløbet har danbolig været skarpe på både tilbagemeldinger og anden aktivitet. Både under og efter salgsforløbet har jeg følt mig tryg og velkommen hos danbolig. Jeg kan varmt anbefale teamet hos danbolig - tak for et godt samarbejde. Sælger af Elbækvej 56, 7080 Børkop

 • Solgt
  Solgt

  Bundsgaard 4

  Kompetente, engagerede og altid smilende medarbejdere, var med til at mit hussalg blev en succes. Selvom der var mange fremvisninger og run på, så var det altid med en respekt for mit privatliv.

 • Solgt
  Solgt

  Munkebakken 10

  Tak for dejlig samarbejde omkring salg af mit hus. I har altid tid når jeg har henvendt mig, og forklaret hvis der er noget jeg ikke lige har forstået. Kort sagt har jeg følt mig tryg hos danbolig. I får 10 fra mig og alt lykke på jeres vej. Mange tak - Sælger af Munkebakken 10, 7080 Børkop

 • Solgt
  Solgt

  Søndervænget 10

  Min oplevelse med danbolig v/ Caroline Outzen er meget god. Der har været givet meget god information omkring mit hussalg. God indføring i sagen samt god opfølgning i løbet af salgsperioden. Jeg er altid blevet taget godt imod, når jeg har henvendt mig både pr. telefon og ved fremmøde i butikken. Tak for engagement fra medarbejdernes side, og tak for god hjælp fra din side, Caroline. - Sælger af Søndervænget 10

Forretningsoplysninger

danbolig Børkop & Brejning
Ny Boder 19
7080 Børkop
CVR: 26662044
Stokkendal og Rüsz A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

E-soft (fotograf)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Danmark A/S

Tryg

Boligvejle, Boligavisen Fredericia, Trekantens Folkeblad

E-soft (fotograf)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.