0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Stokkendal & Rüsz

Ny Boder 19
7080 Børkop
75 86 87 00
boerkop@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7080-7080)
Kilde: Boligsiden
Villa: 46%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Stokkendal & Rüsz
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Stokkendal & Rüsz

Børkop er en by med vokseværk, og den positive udvikling, som vores lokalområde gennemgår, er vi selvfølgelig hele tiden opdateret på. Det påvirker boligmarkedet, men det er ikke kun derfor, vi har fingeren på den lokale puls – vi kan simpelthen ikke lade være.

Vi elsker at sælge boliger netop i dette skønne, spændende lokalområde, og det er en af grundende til, at du bør vælge os som din ejendomsmægler. Så er du sikker på både at få et ærligt og et tilfredsstillende bud på, hvad din bolig er værd.

Vi er et ungt, resultatorienteret team, der primært sælger nyere huse og villaer til børnefamilien i Børkop og Brejning, mens vores kystnære beliggenhed også tilføjer masser af erfaring med salg af sommerhuse i Hvidbjerg.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vælger du at indgå en aftale med os, ser vi det som vores fornemmeste opgave at bekræfte dig i, at du har truffet det rigtige valg.

Tryg fra start til slut
Når vi skal sælge din bolig, er din tryghed i højsædet. Det betyder, at vi løbende sørger for at afholde statusmøder, så du altid ved, hvor vi er i processen. Vi er ærlige, og vi holder alle indgåede aftaler med dig. Gennem hele forløbet er grundighed og troværdighed nøgleord for os.

Vores mål er at sælge din bolig så hurtigt som muligt til den rigtige pris. Vi satser meget på annoncering både trykt og digitalt, og vi har en central beliggenhed lige ved butikstorvet i Børkop, hvor din bolig præsenteres flot i vinduespartierne. Vores hjemmeside, Facebook og intelligent digital markedsføring via danbolig clevr er ligeledes en integreret del af vores værkstøjskasse. Vi gør kort sagt det, der skal til, for at din bolig bliver solgt.

Fire samarbejdende danbolig-mæglere
Vi arbejder tæt sammen med danbolig Vejle, danbolig Fredericia og danbolig Middelfart. Det giver os den fordel, at kundekartoteket firdobles og dermed også muligheden for at skabe det rette match mellem sælger og køber. Tilsammen dækker vi størstedelen af Trekantsområdets attraktive kystlinje, og du får dermed ikke blot en men hele fire lokalkendte mæglere i ryggen – til samme pris.

Lad os vise dig, hvorfor vi er det bedste kort at have på hånden, når du skal sælge din bolig. Vi garanterer, at vi gør det, der skal til for at leve op til dine forventninger.

Lige nu har vi 50 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 4
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Rosenvej 6

  Alt i alt en rigtig god oplevelse igennem hele forløbet. Samt altid meget imødekomne, når man kommer uanmeldt i butikken.

 • Solgt

  Niels Pedersensvej 35A

  Vi har været utrolig glade for, at vi valgte Jer. Et grundigt og dygtigt forarbejde fra start, en meget realistisk vurdering og prissætning, en venlig, sød og altid positiv behandling. Altid imødekomne over for vores ønsker og evt. ændringer. Dygtigt arbejde med foto og internetopsætning. Super opfølgning på interesserede købere. Tusind tak for Jeres super arbejde!

 • Solgt

  Syrenvej 4

  Vi har kun ros til DanBolig i Børkop. De er vildt professionelle og har bare styr på det de laver. Der udover er det nogle vildt søde mennesker som altid er i mødekommende og smilene. Man føler sig altid velkomme til at ringe eller kigge ind på kontoret. Vi kan kun anbafale DanBolig i Børkop. Der er ingen tvivl om, at skal vi sælge eller købe hus igen vil vi kontakte dem. Det skal lige siges at grunden til vi ikke er blevet inviteret til et status møde efter de 5 uger er fordi de hvade solgt vores hus efter 3 uger!! Vildt fantastisk.

 • Solgt

  Solsortevej 10

  Mægleren har taget sig af alt, vi har blot kunnet læne os tilbage.

Forretningsoplysninger

danbolig Stokkendal & Rüsz
Ny Boder 19
7080 Børkop
CVR: 26662044

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

E-soft (fotograf)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Danmark A/S

Tryg

Boligvejle, Boligavisen Fredericia, Trekantens Folkeblad

E-soft (fotograf)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig