Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Børkop & Brejning

Ny Boder 19
7080 Børkop
75 86 87 00
boerkop@danbolig.dk

Rasmus Rüsz
Rasmus Rüsz
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Der er gang i udstykningerne, og lige nu har vi 34 sommerhusgrunde til salg i Mørkholt tæt på Vejle Fjord - så drømmer du om dit eget sommerhus, så kontakt os og hør nærmere på tlf. 7586 8700

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7080-7080)
Kilde: Boligsiden
Villa: 45%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Børkop & Brejning
Kilde: danbolig.dk
38

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Børkop & Brejning

Børkop er en by med vokseværk, og den positive udvikling, som vores lokalområde gennemgår, er vi selvfølgelig hele tiden opdateret på. Det påvirker boligmarkedet, men det er ikke kun derfor, vi har fingeren på den lokale puls – vi kan simpelthen ikke lade være.

Vi elsker at sælge boliger netop i Børkop, Brejning, Gårslev, Andkær, Skærup og Smidstrup og alt derimellem - fordi det er vores hjemmebane, og det er en af grundende til, at du bør vælge os som din ejendomsmægler. Så er du sikker på både at få et ærligt og et tilfredsstillende bud på, hvad din bolig er værd.

Vi er et ungt, resultatorienteret team, der primært sælger nyere huse og villaer til børnefamilien i Børkop og Brejning, mens vores kystnære beliggenhed også tilføjer masser af erfaring med salg af sommerhuse i Hvidbjerg.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vælger du at indgå en aftale med os, ser vi det som vores fornemmeste opgave at bekræfte dig i, at du har truffet det rigtige valg.

Tryg fra start til slut
Når vi skal sælge din bolig, er din tryghed i højsædet. Det betyder, at vi løbende sørger for at afholde statusmøder, så du altid ved, hvor vi er i processen. Vi er ærlige, og vi holder alle indgåede aftaler med dig. Gennem hele forløbet er grundighed og troværdighed nøgleord for os.

Vores mål er at sælge din bolig så hurtigt som muligt til den rigtige pris. Vi satser meget på annoncering både trykt og digitalt, og vi har en central beliggenhed lige ved butikstorvet i Børkop, hvor din bolig præsenteres flot i vinduespartierne. Vores hjemmeside, Facebook og intelligent digital markedsføring via danbolig clevr er ligeledes en integreret del af vores værkstøjskasse. Vi gør kort sagt det, der skal til, for at din bolig bliver solgt.

Fire samarbejdende danbolig-mæglere
Vi arbejder tæt sammen med danbolig Vejle, danbolig Fredericia og danbolig Middelfart. Det giver os den fordel, at kundekartoteket firdobles og dermed også muligheden for at skabe det rette match mellem sælger og køber. Tilsammen dækker vi størstedelen af Trekantsområdets attraktive kystlinje, og du får dermed ikke blot en men hele fire lokalkendte mæglere i ryggen – til samme pris.

Lad os vise dig, hvorfor vi er det bedste kort at have på hånden, når du skal sælge din bolig. Vi garanterer, at vi gør det, der skal til for at leve op til dine forventninger.

Vi arbejder også med erhvervssager og her er vi de lokale mæglere samtidig med at vi samarbejder med vores erhvervsafdeling danbolig Erhvervscenter Syd som dækker hele syd og Sønderjylland. Det er din sikkerhed for, at vi når længst muligt omkring og det kræver kun et telefonopkald fra dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Sct. Jørgens Parken 1

  Er super tilfreds som købere af huset. Vi er begge nye på boligmarkedet. Vi fik alle ting forklaret grundigt, så vi kunne forstå alle tingene osv. Tak for en god handel. :)

 • Solgt
  Solgt

  Nyboesgade 1

  Camilla er særdeles kompetent og har opført sig yderst professionelt og har helt i gennem været super behagelig at arbejde sammen med.

 • Solgt
  Solgt

  Bystedvej 1

  Vi har været godt tilfredse med danbolig som har solgt vores hus på kort tid – 13 liggedage, efter at vi havde to andre mæglere i flere år uden resultat. Vi har fået en god behandling og vil gerne anbefale danbolig. Sælger af Bystedvej 1

 • Solgt
  Solgt

  Avlsgårdsvej 36

  Jeg solgte mit hus igennem danbolig Børkop & Brejning på blot 30 dage. Jeg er yderst tilfreds med danboligs professionelle måde at arbejde på. Jeg har altid fået tilbagemeldinger efter fremvisninger og har følt mig i trygge hænder. Jeg vil til enhver tid anbefale danbolig Børkop & Brejning.

 • Solgt
  Solgt

  Søndervænget 10

  Min oplevelse med danbolig v/ Caroline Outzen er meget god. Der har været givet meget god information omkring mit hussalg. God indføring i sagen samt god opfølgning i løbet af salgsperioden. Jeg er altid blevet taget godt imod, når jeg har henvendt mig både pr. telefon og ved fremmøde i butikken. Tak for engagement fra medarbejdernes side, og tak for god hjælp fra din side, Caroline. - Sælger af Søndervænget 10

 • Solgt
  Solgt

  Bystedparken 6

  Vi har virkelig haft et meget tilfredstillende forløb. Der blev virkelig investeret den nødvendige tid. Selvom mægleren egentlig var kørt hjem og havde fri, blev der virkelig sat ind, for at komme i mål med salget af vores hus. Derudover har det været rart, at alle mæglerne havde set og kendte vores hus og dets kvaliteter så de alle var klædt godt på til fremvisninger.

Forretningsoplysninger

danbolig Børkop & Brejning
Ny Boder 19
7080 Børkop
CVR: 26662044
Stokkendal og Rüsz A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

E-soft (fotograf)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Danmark A/S

Tryg

Boligvejle, Boligavisen Fredericia, Trekantens Folkeblad

E-soft (fotograf)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.