Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Espergærde

Strandvejen 354
3060 Espergærde
49 13 01 00
espergaerde@danbolig.dk

Jacob Müggler
Jacob Müggler
Indehaver, Salg og vurdering

Tillid kan ikke købes - kun vindes. Det er vores ambition, at du føler dig inddraget i processen og tryg, når du handler bolig. I 2020 har vi hjulpet over 400 købere og sælgere med deres boligrømme. Køberne og sælgernes tillid og tryghed er afgørende for vores succes.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3050-3490)
Kilde: Boligsiden
Villa: 51%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Espergærde
Kilde: danbolig.dk
37

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Espergærde

Din lokale ejendomsmægler
En succesfuld bolighandel er en kombination af din tryghed og vores ekspertise på boligmarkedet. Vores faste standarder og procedurer har til formål at sikre dig et optimalt salg og et behageligt forløb, når du tager en af de store beslutninger i livet, som et hussalg er.

Tilfredse kunder er det bedste argument
Du er i centrum, og vi yder vores bedste for at forstå netop dine behov og forventninger i forbindelse med hussalg. Din tillid og tryghed er fundamentet for vores succes.

Vores ambition er, at du vil anbefaler os til andre – og kommer tilbage den dag, du igen skal handle bolig. Start med at bestille en gratis, uforpligtende vurdering af din bolig.

Vores erfaring er din styrke
Hos os er indehaverne en del af det team, som du møder i butikken. Vores lokalkendskab er massivt. Alle på kontoret bor i vores lokal område og de fleste er vokset op her. Vi møder dig på gaden og i supermarkedet.

Markedsføring og proces
Vores salgsprocesser inkluderer alle platforme, professionelle fotografer og billedbehandlere, der samlet får din bolig til at fremstå absolut bedst muligt og bliver præsenteret for de rigtige købere.

Hos os tilknyttes du en fast ejendomsmægler, men i princippet er alle ansatte engageret i din handel. Hver uge besøger alle mæglere vores nye salgsemner og lægger i fællesskab strategien for dit hussalg.

Alle typer boliger
Som ejendomsmægler i Espergærde, Snekkersten, Humlebæk, Kvistgård og Tikøb har vi bred erfaring med alle typer boliger -villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, ideelle anparter og liebhaverejendomme. Vi har også stået for flere projektsalg, i blandet andet Snekkersten (Genua) og i Espergærde (Mørdruphusene) samt haft udlejningsprojekter i Humlebæk (Teglgårdshusene) og i Espergærde (Mørdruplejligheder).

Vores flotte butik på Strandvejen præsenterer din bolig for de forbipasserende på Espergærdes populæreste lokalitet. Vi har et stort fokus på vores køberkartotek (match maker), hvor vi har mange købere skrevet op, som venter på deres drømmebolig kommer til salg. Vi er områdets eneste Boliga Premium mægler. Det betyder, at du som sælger hos os får eksklusive fordele, når du skal sælge din bolig. Din bolig bliver fremhævet i søgningerne på boliga.dk og vi har unik adgang til Boligas køberkartotek.

Personlig rådgivning
Hos danbolig Espergærde får du professionel og personlig rådgivning. Vores forretningskultur bygger på god kommunikation og høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, vurdering og finansiering.

Vores kunder oplever os som engagerede og det er vi stolte af. Men for os er troværdighed nøgleordet.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Humlemarken 4, 2. tv.

  "Vil bare sige at Jacob muggler var en fornøjelse at arbejde med. Var meget imponeret" - Anders, sælger af Humlemarken 4, 2.TV.

 • Solgt
  Solgt

  G A Hagemanns Vej 23

  "Tak til Danbolig Espergærde for en helt igennem god indsats, seriøsitet og professionel tilgang til tingene herunder tilbagemeldinger på fremvisninger og telefonopkald ifm. salget af vores hus. Jeg vil helt klart anbefale Danbolig Espergærde :)" - Fleur, sælger af G A Hagemanns Vej 23

 • Solgt
  Solgt

  Marievej 27

  Vi har over en årrække både købt og solgt gennem Danbolig i Espergærde, og vi har altid følt os særdeles godt og professionelt behandlet. De får vores højeste anbefaling- specielt Maria Lindholm, som har været fantastisk 👌🏻

 • Solgt
  Solgt

  Teglgårdsvej 923, 2. th.

  Skal i ud og købe eller sælge så vil jeg til enhver tid anbefale danbolig Espergærde. De er super professionelle og man får en fantastisk rådgivning. Jeg har selv haft fornøjelsen af Thomas Bloch og Jacob Müggler som er et par rigtig dygtige og fine drenge og deres indsats er top dollar!!

 • Solgt
  Solgt

  Kelleris Høj 7

  Stor tak til Jacob, Jacob og Maria for en altid god behandling, tålmodighed og venlighed. Super søde og professionelle

 • Solgt
  Solgt

  Søndermarken 36, 2. th.

  "Danbolig har været rigtig god under hele processen. God til at vejlede, god kommunikation" - Remziye, køber af Søndermarken 36, 2.TH.

Forretningsoplysninger

danbolig Espergærde
Strandvejen 354
3060 Espergærde
CVR: 21354309
Ejendomsmæglerfirmaet Bloch & Partnere Espergærde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Esoft (fotograf), Dansikring (alarm)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Dansk Boligforsikring (Willis), Frida Forsikring

Berlingske, Nordsjælland, Ugebladet, Børsen

Dansikring (alarm)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.