Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Espergærde

Strandvejen 354
3060 Espergærde
49 13 01 00
espergaerde@danbolig.dk

Jacob Müggler
Jacob Müggler
Indehaver, Salg og vurdering

tillid kan ikke købes. … kun vindes. Det er vores ambition, at du føler dig inddraget i processen og tryg, når du handler bolig. i 2020 har vi hjulpet over 400 købere og sælgere med deres boligrømme. Køberne og sælgernes tillid og tryghed er afgørende for vores succes.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3050-3490)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Espergærde
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Espergærde

Din lokale ejendomsmægler
En succesfuld bolighandel er en kombination af din tryghed og vores ekspertise på boligmarkedet. Vores faste standarder og procedurer har til formål at sikre dig et optimalt salg og et behageligt forløb, når du tager en af de store beslutninger i livet, som et hussalg er.

Tilfredse kunder er det bedste argument
Du er i centrum, og vi yder vores bedste for at forstå netop dine behov og forventninger i forbindelse med hussalg. Din tillid og tryghed er fundamentet for vores succes.

Vores ambition er, at du anbefaler os til andre – og kommer tilbage den dag, du igen skal handle bolig. Start med at bestille en gratis, uforpligtende vurdering af din bolig.

Vores erfaring er din styrke
Hos os er indehaverne en del af det team, som du møder i butikken. Vores lokalkendskab er massivt. Alle på kontoret bor i Espergærde eller Humlebæk. De fleste er endda vokset op her. Vi møder dig på gaden og i supermarkedet.

Markedsføring og proces
Vores salgsprocesser inkluderer alle platforme, professionelle fotografer og billedbehandlere, der samlet får din bolig til at fremstå absolut bedst muligt og bliver præsenteret for de rigtige købere.

Hos os tilknyttes du en fast ejendomsmægler, men i princippet er alle ansatte engageret i din handel. Hver uge besøger alle mæglere vores nye salgsemner og lægger i fællesskab strategien for dit hussalg.

Alle typer boliger
Som ejendomsmægler i Espergærde, Snekkersten, Humlebæk, Kvistgård og Tikøb har vi bred erfaring med alle typer boliger - rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, ideelle anparter og liebhaverejendomme.

Vores butik på Strandvejen præsenterer din bolig for de forbipasserende på Espergærdes populæreste lokalitet, havnen. Vi har udstillingsvindue i Espergærdecentret og et stort lokalt netværk. Vores kundekartotek ligger ofte inde med køberen.

Personlig rådgivning
Hos danbolig Espergærde får du professionel og personlig rådgivning. Vores forretningskultur bygger på god kommunikation og høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, vurdering og finansiering.

Vores kunder oplever os som engagerede og det er vi stolte af. Men for os er troværdighed nøgleordet. Vi gør os altid umage. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi siger aldrig noget, vi ikke mener.Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lindevej 10

  "Jacob Müggler var yderst professionel, pålidelig, altid klar til at svare på spørgsmål og arrangere fremvisningerne. Som første gangs køber var det meget vigtigt for mig at føle mig tryg ved køb af huset. Det klarede Danbolig Espergærde rigtig fint :-)" - Zuzanna, køber af Lindevej 10

 • Solgt
  Solgt

  Teglgårdsvej 460

  En rigtig god oplevelse med dette hussalg. ´Mine forældre er sælgerne og de har været yderst tilfredse med den behandling de har fået. Der har været plads til at de kunne følge med i processen og med en stor forståelse for deres situation. (Det er Deres datter - som har udfyldt dette skema)

 • Solgt
  Solgt

  Godthåbsvej 25

  Vi vil gerne sige teamet i Danbolig tak for et godt forløb vedrørende salget af vores bolig Godthåbsvej 25 i Espergærde. Som førstegangs sælgere er det af stor betydning, at man får en kvalificeret og kompetent vejledning i alle salgets forskellige faser. Tvivlstilfælde blev altid hurtigt løst – og altid med en venlig og positiv vejledning fra alle på kontoret.Vi kan fra god erfaring varmt anbefale bolighandel gennem Danbolig i Espergærde. Det har været en god oplevelse. STOR TAK til jer alle.

 • Solgt
  Solgt

  Kelleris Høj 7

  Stor tak til Jacob, Jacob og Maria for en altid god behandling, tålmodighed og venlighed. Super søde og professionelle

 • Solgt
  Solgt

  Hannevej 8

  Vi skiftede til Danbolig Espergærde, og det gik fra den ene yderlighed til den anden. I Danbolig mødte vi et top-professionelt team hele vejen rundt. Vi er så taknemmelige for Jacobs måde at håndtere forløbet på, han har holdt os i hånden fra start til slut, og været helt fantastisk til at følge op og give status. Vi vil til enhver tid anbefale Danbolig Espergærde og selv vælge dem igen. Den allerstørste anbefaling og lige så stor TAK 🙏🏻 fra os.

 • Solgt
  Solgt

  Mørdrupvænget 18

  Jeg har været meget tilfreds med Jacob Müggler og det samarbejde vi har haft. Han har hele tiden meldt tilbage til mig efter fremvisninger og også hvis der har været andre ting. Kan kun anbefale ham til andre.

Forretningsoplysninger

danbolig Espergærde
Strandvejen 354
3060 Espergærde
CVR: 21354309
Ejendomsmæglerfirmaet Bloch & Partnere Espergærde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Esoft (fotograf), Dansikring (alarm)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Dansk Boligforsikring (Willis), Frida Forsikring

Berlingske, Nordsjælland, Ugebladet, Børsen

Dansikring (alarm)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.