Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Espergærde

Strandvejen 354
3060 Espergærde
49 13 01 00
espergaerde@danbolig.dk

Thomas Bloch
Thomas Bloch
Indehaver, ejendomsmægler, MDE, HD (R)

hjertet banker.
Indlevelse er nødvendig for en individuel, personlig service. Som mægler skal vi forstå netop dit behov, og for at sælge din bolig skal vi kende køberens behov. Ring til os på 4913 0100 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3050-3490)
Kilde: Boligsiden
Villa: 61%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Espergærde
Kilde: danbolig.dk
44

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Espergærde

Din lokale ejendomsmægler
En succesfuld bolighandel er en kombination af din tryghed og vores ekspertise på boligmarkedet. Vores faste standarder og procedurer har til formål at sikre dig et optimalt salg og et behageligt forløb, når du tager en af de store beslutninger i livet, som et hussalg er.

Tilfredse kunder er det bedste argument
Du er i centrum, og vi yder vores bedste for at forstå netop dine behov og forventninger i forbindelse med hussalg. Din tillid og tryghed er fundamentet for vores succes.

Vores ambition er, at du anbefaler os til andre – og kommer tilbage den dag, du igen skal handle bolig. Start med at bestille en gratis, uforpligtende vurdering af din bolig.

Vores erfaring er din styrke
Hos os er indehaverne en del af det team, som du møder i butikken. Vores lokalkendskab er massivt. Alle på kontoret bor i Espergærde eller Humlebæk. De fleste er endda vokset op her. Vi møder dig på gaden og i supermarkedet.

Markedsføring og proces
Vores salgsprocesser inkluderer alle platforme, professionelle fotografer og billedbehandlere, der samlet får din bolig til at fremstå absolut bedst muligt og bliver præsenteret for de rigtige købere.

Hos os tilknyttes du en fast ejendomsmægler, men i princippet er alle ansatte engageret i din handel. Hver uge besøger alle mæglere vores nye salgsemner og lægger i fællesskab strategien for dit hussalg.

Alle typer boliger
Som ejendomsmægler i Espergærde, Snekkersten, Humlebæk, Kvistgård og Tikøb har vi bred erfaring med alle typer boliger - rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, ideelle anparter og liebhaverejendomme.

Vores butik på Strandvejen præsenterer din bolig for de forbipasserende på Espergærdes populæreste lokalitet, havnen. Vi har udstillingsvindue i Espergærdecentret og et stort lokalt netværk. Vores kundekartotek ligger ofte inde med køberen.

Personlig rådgivning
Hos danbolig Espergærde får du professionel og personlig rådgivning. Vores forretningskultur bygger på god kommunikation og høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, vurdering og finansiering.

Vores kunder oplever os som engagerede og det er vi stolte af. Men for os er troværdighed nøgleordet. Vi gør os altid umage. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi siger aldrig noget, vi ikke mener.Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Tibberuplund 1

  Tak for en flot indsats. Jeg har været meget tilfreds med forløbet og dialogen.

 • Solgt
  Solgt

  Søndermarken 36, 2. TH.

  "Danbolig har været rigtig god under hele processen. God til at vejlede, god kommunikation" - Remziye, køber af Søndermarken 36, 2.TH.

 • Solgt
  Solgt

  Skovgaardsvej 4

  "Det er fantastisk service hele kontoret har ydet ifm. købet. Skønt at opleve." Tina, køber af Skovgaardsvej 4, 3000 Helsingør

 • Solgt
  Solgt

  Lergravsvej 13I

  Det er mit indtryk af forløbet at vi blev mødt af en meget høj professionalitet i mægler erhvervet. Der var ydermere en god fornemmelse for at alle ting var koordineret og tilrettelagt. Jakob, som er vores mægler, har en sådan fin intonation at han oplevedes som vores samarbejdspartner og ikke som en sælgere. Kan kun anbefale jer til andre.

 • Solgt
  Solgt

  G A Hagemanns Vej 23

  "Tak til Danbolig Espergærde for en helt igennem god indsats, seriøsitet og professionel tilgang til tingene herunder tilbagemeldinger på fremvisninger og telefonopkald ifm. salget af vores hus. Jeg vil helt klart anbefale Danbolig Espergærde :)" - Fleur, sælger af G A Hagemanns Vej 23

 • Solgt
  Solgt

  Lindevej 10

  "Jacob Müggler var yderst professionel, pålidelig, altid klar til at svare på spørgsmål og arrangere fremvisningerne. Som første gangs køber var det meget vigtigt for mig at føle mig tryg ved køb af huset. Det klarede Danbolig Espergærde rigtig fint :-)" - Zuzanna, køber af Lindevej 10

Forretningsoplysninger

danbolig Espergærde
Strandvejen 354
3060 Espergærde
CVR: 21354309
Ejendomsmæglerfirmaet Bloch & Partnere Espergærde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Esoft (fotograf), Dansikring (alarm)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Dansk Boligforsikring (Willis), Frida Forsikring

Berlingske, Nordsjælland, Ugebladet, Børsen

Dansikring (alarm)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.