Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Espergærde

Strandvejen 354
3060 Espergærde
49 13 01 00
espergaerde@danbolig.dk

Jacob Müggler
Jacob Müggler
Indehaver, Salg og vurdering

tillid kan ikke købes. … kun vindes. Det er vores ambition, at du føler dig inddraget i processen og tryg, når du handler bolig. i 2020 har vi hjulpet over 400 købere og sælgere med deres boligrømme. Køberne og sælgernes tillid og tryghed er afgørende for vores succes.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3050-3490)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Espergærde
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Espergærde

Din lokale ejendomsmægler
En succesfuld bolighandel er en kombination af din tryghed og vores ekspertise på boligmarkedet. Vores faste standarder og procedurer har til formål at sikre dig et optimalt salg og et behageligt forløb, når du tager en af de store beslutninger i livet, som et hussalg er.

Tilfredse kunder er det bedste argument
Du er i centrum, og vi yder vores bedste for at forstå netop dine behov og forventninger i forbindelse med hussalg. Din tillid og tryghed er fundamentet for vores succes.

Vores ambition er, at du anbefaler os til andre – og kommer tilbage den dag, du igen skal handle bolig. Start med at bestille en gratis, uforpligtende vurdering af din bolig.

Vores erfaring er din styrke
Hos os er indehaverne en del af det team, som du møder i butikken. Vores lokalkendskab er massivt. Alle på kontoret bor i Espergærde eller Humlebæk. De fleste er endda vokset op her. Vi møder dig på gaden og i supermarkedet.

Markedsføring og proces
Vores salgsprocesser inkluderer alle platforme, professionelle fotografer og billedbehandlere, der samlet får din bolig til at fremstå absolut bedst muligt og bliver præsenteret for de rigtige købere.

Hos os tilknyttes du en fast ejendomsmægler, men i princippet er alle ansatte engageret i din handel. Hver uge besøger alle mæglere vores nye salgsemner og lægger i fællesskab strategien for dit hussalg.

Alle typer boliger
Som ejendomsmægler i Espergærde, Snekkersten, Humlebæk, Kvistgård og Tikøb har vi bred erfaring med alle typer boliger - rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, ideelle anparter og liebhaverejendomme.

Vores butik på Strandvejen præsenterer din bolig for de forbipasserende på Espergærdes populæreste lokalitet, havnen. Vi har udstillingsvindue i Espergærdecentret og et stort lokalt netværk. Vores kundekartotek ligger ofte inde med køberen.

Personlig rådgivning
Hos danbolig Espergærde får du professionel og personlig rådgivning. Vores forretningskultur bygger på god kommunikation og høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, vurdering og finansiering.

Vores kunder oplever os som engagerede og det er vi stolte af. Men for os er troværdighed nøgleordet. Vi gør os altid umage. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi siger aldrig noget, vi ikke mener.Lige nu har vi 22 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

Rekordhøje salgspriser lige nu*
– hvad kan din bolig sælges for?

Book nu

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lergravsvej 13I

  Det er mit indtryk af forløbet at vi blev mødt af en meget høj professionalitet i mægler erhvervet. Der var ydermere en god fornemmelse for at alle ting var koordineret og tilrettelagt. Jakob, som er vores mægler, har en sådan fin intonation at han oplevedes som vores samarbejdspartner og ikke som en sælgere. Kan kun anbefale jer til andre.

 • Solgt
  Solgt

  Strandvejen 232A, ST. TV.

  Lis: "Vi fik en god, personlig og relevant opfølgning i hele salgsprocessen. Vi har været meget tilfredse med Danboligs håndtering af sagen."

 • Solgt
  Solgt

  Piavej 7

  Jeg synes I har gjort det super godt! Vil helt sikkert bruge Danbolig igen. Vi har haft fornøjelsen af at købe hus igennem Danbolig i Espergærde, en meget positiv oplevelse! Første hus vi var blevet lune på, endte desværre med at blive solgt til anden siden, men vi blev konstant informeret om udviklingen via Danbolig Nicolai Hammering som både ringet og sms’et os hver gang der var nyt i sagen, så vi ud fra dette kunne træffe vores beslutninger. Ved hus nummer 2 var Nicolai Hammering meget hurtig og behjælpelig til at få planlagt fremvisninger til os med kort varsles. Vi blev godt informeret, god tid ved fremvisningen og der var god kontakt både weekend og aften, Ja Nicolai Hammering stod faktisk til rådighed 24/7 for os, takkeværet hans hurtige arbejde og gode info, fik vi købt vores drømmehus blot 15 dage efter det var kommet på market. Så hvis vi skal købe eller sælge hus i fremtiden er det klart Danbolig i Espergærde vi vil vælge Stor ros til Nicolai Hammering. Hilsen Jesper og Sarah

 • Solgt
  Solgt

  Lergravsvej 13I

 • Solgt
  Solgt

  Tibberuplund 1

  Tak for en flot indsats. Jeg har været meget tilfreds med forløbet og dialogen.

 • Solgt
  Solgt

  Kærsgårdvej 13

  "Jeg har haft et super fint forløb med Jacob. Han har holdt mig løbende opdateret og er meget tilfreds med hele hans håndtering af salget." - Karin, sælger af Kærsgårdvej 13

Forretningsoplysninger

danbolig Espergærde
Strandvejen 354
3060 Espergærde
CVR: 21354309
Ejendomsmæglerfirmaet Bloch & Partnere Espergærde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Esoft (fotograf), Dansikring (alarm)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Dansk Boligforsikring (Willis), Frida Forsikring

Berlingske, Nordsjælland, Ugebladet, Børsen

Dansikring (alarm)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.