Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Espergærde

Strandvejen 354
3060 Espergærde
49 13 01 00
espergaerde@danbolig.dk

Jacob Müggler
Jacob Müggler
Indehaver, Salg og vurdering

tillid kan ikke købes. … kun vindes. Det er vores ambition, at du føler dig inddraget i processen og tryg, når du handler bolig. i 2020 har vi hjulpet over 400 købere og sælgere med deres boligrømme. Køberne og sælgernes tillid og tryghed er afgørende for vores succes.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3050-3490)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Espergærde
Kilde: danbolig.dk
35

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Espergærde

Din lokale ejendomsmægler
En succesfuld bolighandel er en kombination af din tryghed og vores ekspertise på boligmarkedet. Vores faste standarder og procedurer har til formål at sikre dig et optimalt salg og et behageligt forløb, når du tager en af de store beslutninger i livet, som et hussalg er.

Tilfredse kunder er det bedste argument
Du er i centrum, og vi yder vores bedste for at forstå netop dine behov og forventninger i forbindelse med hussalg. Din tillid og tryghed er fundamentet for vores succes.

Vores ambition er, at du anbefaler os til andre – og kommer tilbage den dag, du igen skal handle bolig. Start med at bestille en gratis, uforpligtende vurdering af din bolig.

Vores erfaring er din styrke
Hos os er indehaverne en del af det team, som du møder i butikken. Vores lokalkendskab er massivt. Alle på kontoret bor i Espergærde eller Humlebæk. De fleste er endda vokset op her. Vi møder dig på gaden og i supermarkedet.

Markedsføring og proces
Vores salgsprocesser inkluderer alle platforme, professionelle fotografer og billedbehandlere, der samlet får din bolig til at fremstå absolut bedst muligt og bliver præsenteret for de rigtige købere.

Hos os tilknyttes du en fast ejendomsmægler, men i princippet er alle ansatte engageret i din handel. Hver uge besøger alle mæglere vores nye salgsemner og lægger i fællesskab strategien for dit hussalg.

Alle typer boliger
Som ejendomsmægler i Espergærde, Snekkersten, Humlebæk, Kvistgård og Tikøb har vi bred erfaring med alle typer boliger - rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, ideelle anparter og liebhaverejendomme.

Vores butik på Strandvejen præsenterer din bolig for de forbipasserende på Espergærdes populæreste lokalitet, havnen. Vi har udstillingsvindue i Espergærdecentret og et stort lokalt netværk. Vores kundekartotek ligger ofte inde med køberen.

Personlig rådgivning
Hos danbolig Espergærde får du professionel og personlig rådgivning. Vores forretningskultur bygger på god kommunikation og høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, vurdering og finansiering.

Vores kunder oplever os som engagerede og det er vi stolte af. Men for os er troværdighed nøgleordet. Vi gør os altid umage. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi siger aldrig noget, vi ikke mener.Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Tibberuplund 1

  Tak for en flot indsats. Jeg har været meget tilfreds med forløbet og dialogen.

 • Solgt
  Solgt

  Blomstermarken 20

  Vi har købt hus via Julie Sommer fra Danbolig i Espergærde og det gik som smurt. Vi er meget tilfredse.

 • Solgt
  Solgt

  Strandvejen 232A, ST. TV.

  Lis: "Vi fik en god, personlig og relevant opfølgning i hele salgsprocessen. Vi har været meget tilfredse med Danboligs håndtering af sagen."

 • Solgt
  Solgt

  G A Hagemanns Vej 23

  "Tak til Danbolig Espergærde for en helt igennem god indsats, seriøsitet og professionel tilgang til tingene herunder tilbagemeldinger på fremvisninger og telefonopkald ifm. salget af vores hus. Jeg vil helt klart anbefale Danbolig Espergærde :)" - Fleur, sælger af G A Hagemanns Vej 23

 • Solgt
  Solgt

  Godthåbsvej 25

  Vi vil gerne sige teamet i Danbolig tak for et godt forløb vedrørende salget af vores bolig Godthåbsvej 25 i Espergærde. Som førstegangs sælgere er det af stor betydning, at man får en kvalificeret og kompetent vejledning i alle salgets forskellige faser. Tvivlstilfælde blev altid hurtigt løst – og altid med en venlig og positiv vejledning fra alle på kontoret.Vi kan fra god erfaring varmt anbefale bolighandel gennem Danbolig i Espergærde. Det har været en god oplevelse. STOR TAK til jer alle.

 • Solgt
  Solgt

  Lergravsvej 13I

Forretningsoplysninger

danbolig Espergærde
Strandvejen 354
3060 Espergærde
CVR: 21354309
Ejendomsmæglerfirmaet Bloch & Partnere Espergærde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Esoft (fotograf), Dansikring (alarm)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Dansk Boligforsikring (Willis), Frida Forsikring

Berlingske, Nordsjælland, Ugebladet, Børsen

Dansikring (alarm)

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.