Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksberg C

Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
33 78 25 00
frederiksbergc@danbolig.dk

Nicholai la Cour Mathiesen
Nicholai la Cour Mathiesen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

"Det hele gik meget hurtigt og effektivt. Jeg var godt informeret om interessen og Nicholais aktivitet og vurderinger." Kristine Juul Hare, Boligsiden.dk

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1800-2000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksberg C
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksberg C

Gratis salgsvurdering
I butikken på Gl. Kongevej har vi valgt et team af kvalificerede og målrettede medarbejdere med et stort kendskab til boligmarkedet og lokalområdet. Disse forudsætninger mener vi, er nødvendige for at vurdere boliger med stor præcision og ikke mindst skabe et godt udgangspunkt for et forestående boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du som boligejer ønsker at kende værdien på din bolig.

Salg af bolig
Hos danbolig Frederiksberg C har vi fokus på høj kundetilfredshed. Dette er nødvendigt, hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når den nuværende bolig skal sælges.
Foruden to velplacerede butikker på Frederiksberg har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projekt- og erhvervsafdeling - alle under samme ejer, Niels Hald. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig flere fordele når du sælger gennem os.

Under hele salgsprocessen vil du være tilknyttet din egen personlige mægler, som løbende vil rådgive dig samt holde dig opdateret fx efter hver fremvisning. Herudover vil du få adgang til alle relevante nøgletal med funktionen "Mit salg" på danbolig.dk. På den måde kan du let og overskueligt følge med i salget af din ejendom. Hos os skal et boligsalg være en personlig og unik kundeoplevelse fra start til slut.

Vi arbejder hver dag på, at opnå det bedste boligsalg for vores kunder. Det resulterede bl.a. i, at vi (danbolig Niels Hald Frederiksberg C) var den bedst sælgende mæglerbutik i 2018 på Frederiksberg blandt alle mæglerbutikker i Frederiksberg kommune*.
Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Ved hjælpe af vores markedsføring kan du få eksponeret din ejendom både lokalt og landsdækkende.

Køb af bolig
Ønsker du at købe bolig på Frederiksberg? Uanset om du leder efter en ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart, villa eller rækkehus, så kan vi være behjælpelige med at finde dit nye hjem.

Har du allerede fundet drømmeboligen, så kan danbolig Niels Hald også være behjælpelige med køberrådgivning. Vores BoligSupport-afdeling består bl.a. af uddannede ejendomsmæglere samt DE-certificerede køberrådgivere. BoligSupport er inde over mere end 1200 ejendomshandler om året, hvorfor de har den rette ekspertise til at vejlede dig bedst muligt gennem dit boligkøb.

Følg os på Facebook og se det nyeste udbud af boliger til salg. Find alt fra studieboliger til villalejligheder og liebhaverboliger beliggende Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Lykkeholms Allé, Forhåbningsholms Allé, Rolighedsvej, Bülowsvej m.v.

*Kilde: Boligsiden.dk/ find mægler/ adresse i området/ Frederiksberg kommune/solgt seneste 12 måneder pr. d. 1/1-2019

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Tøndergade 24, st. tv

  Da vi skulle sælge vores lejlighed, valgte vi Danbolig Frederiksberg som mægler, da prisen for at sælge lejligheden, som vi fik tilbudt, var rimelig og på linje med øvrige sammenlignelige priser på markedet. Danbolig Frederiksberg har desuden et stort lokalkendskab, når det gælder Vesterbro, og de havde også før solgt lejligheder i vores ejendom med held og dygtighed. Vi kendte nogle af dem, som har solgt gennem Danbolig Frederiksberg. De havde kun godt at sige om den service, de havde fået, og den pris, det i sidste ende var lykkedes at få for deres lejlighed. Danbolig Frederiksberg har ry for at være kompetent, og det har de levet op til. For os var det vigtigt at føle os godt orienteret og i sikre hænder undervejs i salgsforløbet, og det har vi været med Danbolig Frederiksberg. Vi har fået meget god information om alle dele af salgsprocessen, og vi har fået informationen hurtigt. Fx er det meget flot at man bliver ringet op af mægleren et par timer efter Åbent Hus arrangementerne med telefonisk feed back. Det er også en god service, at alle papirer lægges op på Min Danbolig hjemmesiden. Det har været uvurderligt, at der har været styr på alle sagsakterne samlet ét sted. Endelig har vi i salgets afsluttende faser følt os i trygge hænder med den sagsbehandling, som har sikret papirarbejdet mellem banken, købers advokat, køber, sælger og mægler. Vi har hele tiden følt os godt oplyst om, hvad det næste mulige skridt evt. kunne blive. Vi har løbende fået god og ærlig kommunikation fra mægleren om dette og hint, som kan udbedres for små midler. Vi har fx fået konkrete fif til, hvordan fremstillingen af lejligheden kan ændres på en enkel og ikke alt for dyr måde. Det er god service - og en vigtig grund til, at vi anbefaler Danbolig til andre, som skal sælge. Vi synes, vi har fået god, ærlig og saglig feedback. Og venlig feedback, og det er vigtigt, når det er ens private hjem, som skal sættes til salg. Selv med vores lille lejlighed har mæglerens engagement været i top hele vejen igennem. Vi stod i en økonomisk klemme, og dette havde mægleren forståelse for i sin måde at tilrettelægge salgsstrategien. Danbolig Frederiksberg kom op med nogle løsninger, der var skræddersyet til vores behov. Fx har vi haft stor glæde af køberkartoteket hos Danbolig Frederiksberg. Ved at bruge køberkartoteket målrettet og systematisk kunne vi vente med en evt. dyr annoncering i dagbladene til senere - hvilket ikke blev aktuelt, da lejligheden var solgt forinden. På den måde sparede vi mange penge i sagsomkostninger. Vores lejlighed, som var en lav stuelejlighed på Vesterbro, blev solgt på 3. visning, og det er godt gået. Var det en smart penthouse lejlighed med udsigt over byens tage ville det ikke overraske. Men det kræver en dygtig mægler at sælge en lav stuelejlighed på under en måned. Så er man god. Lotte, Tøndergade 24, st. tv. København

 • Solgt
  Solgt

  Jakob Dannefærds Vej 2, 2. th

  Vi var fra starten meget trygge ved dén måde, medarbejdere hos Danbolig håndterede vores sag. Det første meget positive indtryk var, at mæglerne hele tiden var til rådighed, og havde meget korte svartider på vores spørgsmål ifm. salget af vores ejerlejlighed. Samtidig fik vi meget hurtig respons fra mægleren efter fremvisningerne, hvor vi fik et troværdigt indtryk af, hvordan stemningen havde været – til den pågældende fremvisning. Derfor havde vi under hele forløbet en god fornemmelse af, hvor vi stod som sælgere. Positivt var det også, at der var flere mæglere på vores sag, hvilket muliggjorde mange fremvisninger på relativ kort tid, hvilket slutteligt førte til et salg efter kun 14 dage – til prisen. Bedste hilsner Tidl. Ejer af Jakob Dannefærds Vej 2, 2.th. Lasse Kalhauge Kramer

 • Solgt
  Solgt

  Gammel Kongevej 72B, 3. MF.

  Fantastisk forløb hos Danbolig Frederiksberg C Vi har fået en fantastisk behandling i forbindelse med salg af vores lejlighed samt køb af ny lejlighed hos Danbolig Frederiksberg C. Vores egen lejlighed blev solgt på under en uge, inden den nåede at komme på nettet, og Nanna hos Danbolig var dygtig til lynhurtigt at forstå hvad vi ledte efter. Det betød at vi allerede samme uge havde fundet den perfekte lejlighed, lagt et bud og nu skal flytte ud- og ind den 1/8. En meget stor og varm anbefaling af Danbolig Frederiksberg C og især Nanna herfra. Danbolig Frederiksberg C arbejder iøvrigt tæt sammen med de øvrige Danbolig butikker på Frederiksberg, og vi oplevede at det samarbejde fungerede virkelig godt. Vi ved hvem vi tager fat i hvis vi en dag står og skal sælge eller købe igen :-)

 • Solgt
  Solgt

  Oehlenschlægersgade 10, 2. th.

  "Danbolig udviste ved salget af vores lejlighed stor professionalisme, og vi var gennem hele salgsprocessen helt trygge ved Danboligs håndtering af opgaven, som blev løst gennem dygtigt og målrettet salgsarbejde. Danbolig gav desuden hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger og åbne huse samt løbende information om, hvordan salgsprocessen skred frem. Herudover var det vigtigt for os, at Danbolig lagde stor vægt på selv den mindste detalje i salgsprocessen, og vi har allerede adskillige gange anbefalet familie og venner at bruge Danbolig ved deres næste handel." Majken Rasmussen & Claes Vestergaard, sælgere af Oehlenschlægersgade 10, 2. th.

 • Solgt
  Solgt

  Vester Søgade 78, 2. 4.

  ”Jeg ringede til Nicholai la Cour fra danbolig, da jeg overvejede at sætte min ejerlejlighed til salg nogle måneder frem i tiden. Nicholai overbeviste mig hurtigt om, at det var NU den skulle sættes til salg og at jeg ikke skulle vente. Jeg tænkte at han var eksperten, og fulgte hans råd. Efter en meget professionel opstart og hurtig klargøring til startskuddet med planlagte åbent hus arrangementer, kunne jeg med det samme mærke, at Nicholai ville sælge! Løbende opdateringer på aktuelle fremvisninger, og åbent hus arrangementer. Ligeledes blev min fremlejer også behandlet pænt og løbende oplyst – naturligvis efter min godkendelse. ”Taktikken” var 100% overbevisende og efter 21 dage havde Nicholai en køber i hånden! Godt arbejde! – jeg vil til en hver tid anbefale Nicholai La Cour herunder danbolig Frederiksberg, som værende den rette mægler til et hurtigt, seriøst, og professionelt salg.” Sælger Henrik Kjærgaard Priorvej 11, 2b

 • Solgt
  Solgt

  H.C. Ørsteds Vej 14A, 4. th.

  "I et udfordrende boligmarkede oplevede vi danbolig både kompetent og serviceorienterede. Vores Frederiksberg-ejerlejlighed på 4 værelser på H.C. Ørstedsvej, der iøvrigt har været sat til salg for nogle år siden uden held hos anden mægler, blev præsenteret fint og på fornuftig tid og inden for formidlingsaftalen fik vi solgt, så vi nu har realiseret vores næste boligdrøm. Ud over en generel god vejledning og back up fra danbolig kontoret på alle områder, så vil vi meget gerne fremhæve samarbejdet med Laura Høiby i særlig grad. Med sin helt særlige energi og engagement for vores lejlighed og de ting, som har gjort den så dejlig for os, er hun i høj grad årsagen til effektiv formidling og dermed salget." Mikala Rørbech & Bo Damsted, sælgere af H.C. Ørsteds Vej 14 A, 4. th.

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg C
Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
CVR: 28884885
Ejd.m. Niels Hald Frederiksberg A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring A/S

Diverse bladehuse herunder: Børsen, Berlingske Officin

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig