Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksberg C

Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
33 78 25 00
frederiksbergc@danbolig.dk

Nicholai la Cour Mathiesen
Nicholai la Cour Mathiesen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

"Det hele gik meget hurtigt og effektivt. Jeg var godt informeret om interessen og Nicholais aktivitet og vurderinger." Kristine Juul Hare, Boligsiden.dk

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1800-2000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 85%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksberg C
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksberg C

Gratis salgsvurdering
I butikken på Gl. Kongevej har vi valgt et team af kvalificerede og målrettede medarbejdere med et stort kendskab til boligmarkedet og lokalområdet. Disse forudsætninger mener vi, er nødvendige for at vurdere boliger med stor præcision og ikke mindst skabe et godt udgangspunkt for et forestående boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du som boligejer ønsker at kende værdien på din bolig.

Salg af bolig
Hos danbolig Frederiksberg C har vi fokus på høj kundetilfredshed. Dette er nødvendigt, hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når den nuværende bolig skal sælges.
Foruden to velplacerede butikker på Frederiksberg har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projekt- og erhvervsafdeling - alle under samme ejer, Niels Hald. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig flere fordele når du sælger gennem os.

Under hele salgsprocessen vil du være tilknyttet din egen personlige mægler, som løbende vil rådgive dig samt holde dig opdateret fx efter hver fremvisning. Herudover vil du få adgang til alle relevante nøgletal med funktionen "Mit salg" på danbolig.dk. På den måde kan du let og overskueligt følge med i salget af din ejendom. Hos os skal et boligsalg være en personlig og unik kundeoplevelse fra start til slut.

Vi arbejder hver dag på, at opnå det bedste boligsalg for vores kunder. Det resulterede bl.a. i, at vi (danbolig Niels Hald Frederiksberg C) var den bedst sælgende mæglerbutik i 2018 på Frederiksberg blandt alle mæglerbutikker i Frederiksberg kommune*.
Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Ved hjælpe af vores markedsføring kan du få eksponeret din ejendom både lokalt og landsdækkende.

Køb af bolig
Ønsker du at købe bolig på Frederiksberg? Uanset om du leder efter en ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart, villa eller rækkehus, så kan vi være behjælpelige med at finde dit nye hjem.

Har du allerede fundet drømmeboligen, så kan danbolig Niels Hald også være behjælpelige med køberrådgivning. Vores BoligSupport-afdeling består bl.a. af uddannede ejendomsmæglere samt DE-certificerede køberrådgivere. BoligSupport er inde over mere end 1200 ejendomshandler om året, hvorfor de har den rette ekspertise til at vejlede dig bedst muligt gennem dit boligkøb.

Følg os på Facebook og se det nyeste udbud af boliger til salg. Find alt fra studieboliger til villalejligheder og liebhaverboliger beliggende Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Lykkeholms Allé, Forhåbningsholms Allé, Rolighedsvej, Bülowsvej m.v.

*Kilde: Boligsiden.dk/ find mægler/ adresse i området/ Frederiksberg kommune/solgt seneste 12 måneder pr. d. 1/1-2019

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Jakob Dannefærds Vej 2, 2. th

  Vi var fra starten meget trygge ved dén måde, medarbejdere hos Danbolig håndterede vores sag. Det første meget positive indtryk var, at mæglerne hele tiden var til rådighed, og havde meget korte svartider på vores spørgsmål ifm. salget af vores ejerlejlighed. Samtidig fik vi meget hurtig respons fra mægleren efter fremvisningerne, hvor vi fik et troværdigt indtryk af, hvordan stemningen havde været – til den pågældende fremvisning. Derfor havde vi under hele forløbet en god fornemmelse af, hvor vi stod som sælgere. Positivt var det også, at der var flere mæglere på vores sag, hvilket muliggjorde mange fremvisninger på relativ kort tid, hvilket slutteligt førte til et salg efter kun 14 dage – til prisen. Bedste hilsner Tidl. Ejer af Jakob Dannefærds Vej 2, 2.th. Lasse Kalhauge Kramer

 • Solgt
  Solgt

  Folkvarsvej 15, 2. th

  "Danbolig rykkede hurtigt i hele forløbet. En flot annonce avlede en med det samme en stor efterspørgsel, og godt en uge efter vores annonce var online, var lejligheden solgt uden afslag i prisen. Derudover fik vi også den ønskede overtagelsesdato, som lå hele fem måneder fremme i tiden. Venlig hilsen Sælger af Folkvarsvej 15, 2. th, 2000 Frederiksberg

 • Solgt
  Solgt

  Enghavevej 53, st. th.

  Der er styr på tingene og det giver en stor trykhedsfølelse i den store beslutning der er ved at skulle købe en bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Oehlenschlægersgade 10, 2. th.

  "Danbolig udviste ved salget af vores lejlighed stor professionalisme, og vi var gennem hele salgsprocessen helt trygge ved Danboligs håndtering af opgaven, som blev løst gennem dygtigt og målrettet salgsarbejde. Danbolig gav desuden hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger og åbne huse samt løbende information om, hvordan salgsprocessen skred frem. Herudover var det vigtigt for os, at Danbolig lagde stor vægt på selv den mindste detalje i salgsprocessen, og vi har allerede adskillige gange anbefalet familie og venner at bruge Danbolig ved deres næste handel." Majken Rasmussen & Claes Vestergaard, sælgere af Oehlenschlægersgade 10, 2. th.

 • Solgt
  Solgt

  Duevej 44, st. tv.

  "Det kan være svært at træffe sin endelige beslutning for om man skal sælge og flytte videre. Hos Danbolig på Gammel Kongevej får man kyndig vejledning og et blidt, men absolut ikke anmassende skub. Ydermere er der stor forståelse for alle de overvejelser man gør sig ved et boligskift, og alle spørgsmål besvares af professionelle mæglere, der også viser en sympatisk interesse for at man kommer godt videre." Sælger Dea Brøkner Diemar, Duevej 44, st. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Carl Bernhards Vej 3, 3. th.

  Hurtigt og professionelt salg af min lejlighed Hele processen i forbindelse med salget af lejligheden har kørt rigtig godt. Lige fra den indledende snak og op til salget blev gennemført. Hver gang jeg har talt med med enten Nicholai La Cour Mathiesen eller en af hans folk fra Danbolig på Frederiksberg har der været fuldstændig styr på alle detaljer, og jeg har fået svar på alle mine spørgsmål indenfor få timer. Nu hvor salget er gennemført sidder jeg med et indtryk af, at jeg har valgt en ejendomsmægler, hvor alt det bagvedligende bare fungerer, og som har overskud til at holde mig orienteret og sagt tingene som de var. Jeg vælger gerne Danbolig på Frederiksberg igen, næste gang jeg skal sælge en lejlighed. Venlig hilsen Morten Avsum - Carl Bernhards Vej 3, 3. th.

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg C
Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
CVR: 28884885
Ejd.m. Niels Hald Frederiksberg A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring A/S

Diverse bladehuse herunder: Børsen, Berlingske Officin

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.