0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksberg C

Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
33 78 25 00
frederiksbergc@danbolig.dk

Nicholai la Cour Mathiesen
Nicholai la Cour Mathiesen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

"Det hele gik meget hurtigt og effektivt. Jeg var godt informeret om interessen og Nicholais aktivitet og vurderinger." Kristine Juul Hare, Boligsiden.dk

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1800-2000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 90%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksberg C
Kilde: danbolig.dk
16

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksberg C


Gratis salgsvurdering
I butikken på Gl. Kongevej har vi valgt et team af kvalificerede og målrettede medarbejdere med et stort kendskab til boligmarkedet og lokalområdet. Disse forudsætninger mener vi, er nødvendige for at vurdere boliger med stor præcision og ikke mindst skabe et godt udgangspunkt for et forestående boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du som boligejer ønsker at kende værdien på din bolig.

Salg af bolig
Hos danbolig Frederiksberg C har vi fokus på høj kundetilfredshed. Dette er nødvendigt, hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når den nuværende bolig skal sælges.
Foruden tre velplacerede butikker på Frederiksberg har vi yderligere 12 boligbutikker samt en projekt- og erhvervsafdeling - alle under samme ejer, Niels Hald. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig flere fordele når du sælger gennem os.

Under hele salgsprocessen vil du være tilknyttet din egen personlige mægler, som løbende vil rådgive dig samt holde dig opdateret fx efter hver fremvisning. Herudover vil du få adgang til alle relevante nøgletal med funktionen "Mit salg" på danbolig.dk. På den måde kan du let og overskueligt følge med i salget af din ejendom. Hos os skal et boligsalg være en personlig og unik kundeoplevelse fra start til slut.

Vi arbejder hele tiden på, at skabe de bedste resultater for vores kunder, hvilket bl.a. har resulteret i, at vi (danbolig Niels Hald) i 2016 solgte ejerlejligheder til den højeste gennemsnits kvadratmeterpris blandt alle mæglerkæder i Frederiksberg Kommune*. Et resultat vi og vores kunder er rigtig glade for.

Køb af bolig
Ønsker du at købe bolig på Frederiksberg? Uanset om du leder efter en ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart, villa eller rækkehus, så kan vi være behjælpelige med at finde dit nye hjem.

Har du allerede fundet drømmeboligen, så kan danbolig Niels Hald også være behjælpelige med køberrådgivning. Vores BoligSupport-afdeling består bl.a. af uddannede ejendomsmæglere samt DE-certificerede køberrådgivere. BoligSupport er inde over mere end 1200 ejendomshandler om året, hvorfor de har den rette ekspertise til at vejlede dig bedst muligt gennem dit boligkøb.

Følg os på Facebook og se det nyeste udbud af boliger til salg. Find alt fra studieboliger til villalejligheder og liebhaverboliger beliggende Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Lykkeholms Allé, Forhåbningsholms Allé, Rolighedsvej, Bülowsvej m.v.

*Kilde: Boligsiden.dk/ find mægler/ adresse i området/ Frederiksberg kommune/ gns. m2 pris af alle solgte ejerlejligheder/ blandt alle mæglerkæder/ pr. 29.12.16

Her er vi

 • Solgt

  Carl Bernhards Vej 3, 3. th.

  Hurtigt og professionelt salg af min lejlighed Hele processen i forbindelse med salget af lejligheden har kørt rigtig godt. Lige fra den indledende snak og op til salget blev gennemført. Hver gang jeg har talt med med enten Nicholai La Cour Mathiesen eller en af hans folk fra Danbolig på Frederiksberg har der været fuldstændig styr på alle detaljer, og jeg har fået svar på alle mine spørgsmål indenfor få timer. Nu hvor salget er gennemført sidder jeg med et indtryk af, at jeg har valgt en ejendomsmægler, hvor alt det bagvedligende bare fungerer, og som har overskud til at holde mig orienteret og sagt tingene som de var. Jeg vælger gerne Danbolig på Frederiksberg igen, næste gang jeg skal sælge en lejlighed. Venlig hilsen Morten Avsum - Carl Bernhards Vej 3, 3. th.

 • Solgt

  Vesterbrogade 129, 2. th

  Jeg har fået en top professionel og engageret behandling og håber at Danbolig vil hjælpe mig til at finde min nye bolig. Helle Wellendorp Vesterbrogade 129, 2. th.

 • Solgt

  Sankt Thomas Allé 3, 3. tv

  Vi forespurgte om vores lejlighed kunne sælges og fik at vide at det kunne den – og endda hurtigt og til en væsentlig højere pris end vi havde regnet med. Efter et halvt år havde vi så bestemt os og nu blev lejligheden sat til salg – og prisen blev sat lidt op. Lejligheden blev solgt på 9 dage og stort set til prisen. – oven i købet til nogen søde mennesker. Professionel behandling fra start til slut. Venlig Hilsen Poul Tørring, Sankt Thomas Allé 3, 3. tv.

 • Solgt

  Vester Søgade 78, 2. 4.

  ”Jeg ringede til Nicholai la Cour fra danbolig, da jeg overvejede at sætte min ejerlejlighed til salg nogle måneder frem i tiden. Nicholai overbeviste mig hurtigt om, at det var NU den skulle sættes til salg og at jeg ikke skulle vente. Jeg tænkte at han var eksperten, og fulgte hans råd. Efter en meget professionel opstart og hurtig klargøring til startskuddet med planlagte åbent hus arrangementer, kunne jeg med det samme mærke, at Nicholai ville sælge! Løbende opdateringer på aktuelle fremvisninger, og åbent hus arrangementer. Ligeledes blev min fremlejer også behandlet pænt og løbende oplyst – naturligvis efter min godkendelse. ”Taktikken” var 100% overbevisende og efter 21 dage havde Nicholai en køber i hånden! Godt arbejde! – jeg vil til en hver tid anbefale Nicholai La Cour herunder danbolig Frederiksberg, som værende den rette mægler til et hurtigt, seriøst, og professionelt salg.” Sælger Henrik Kjærgaard Priorvej 11, 2b

 • Solgt

  Lykkesholms Alle 7B, 3. th.

  Min ejendomsmægler Nicholai La Cour Mathiesen, Danbolig, Frederiksberg C viste allerede fra vurderingen af min lejlighed oprigtig interesse i at formidle en handel, hvor jeg som sælger og den kommende ejer begge vílle føle, at have gjort en god handel. Nicholai havde sat sig godt ind i prisniveauet for det område lejligheden er beliggende, havde velovervejede forslag til sammensætning af en udbudspris, hvor der på forhånd var givet en køber et indirekte prisnedslag. Salgsarbejdet var intenst og alle aftaler blev overholdt, og jeg blev uopfordret holdt løbende orienteret om køberinteresse etc. Da handlen var en realitet nøjagtigt 3 uger efter formidlingsaftalen var indgået, havde jeg opnået en pris, der oversteg udbudsprisen med ca. 2%. Helt igennem et flot og professionelt salgsarbejde. Jeg kan derfor kun anbefale Danbolig Frederiksberg C og ikke mindst Nicholai som er den daglige leder. Jan Michael Stenberg Lykkesholms Allé 7b, 3. th.

 • Solgt

  Vesterbrogade 171, 3. th.

  Uhyggelig effektivt salg - Det virker det hele - kan kun anbefale Frederiksberg afdeling (Nanna) - det virker som om hun kan sælge alt i en ruf.

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg C
Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
CVR: 28884885

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring A/S

Diverse bladehuse herunder: Børsen, Berlingske Officin

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 22.-23. september.