0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksberg C

Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
33 78 25 00
frederiksbergc@danbolig.dk

Nicholai la Cour Mathiesen
Nicholai la Cour Mathiesen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

"Det hele gik meget hurtigt og effektivt. Jeg var godt informeret om interessen og Nicholais aktivitet og vurderinger." Kristine Juul Hare, Boligsiden.dk

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1800-2000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 89%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksberg C
Kilde: danbolig.dk
10

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksberg C


Gratis salgsvurdering
I butikken på Gl. Kongevej har vi valgt et team af kvalificerede og målrettede medarbejdere med et stort kendskab til boligmarkedet og lokalområdet. Disse forudsætninger mener vi, er nødvendige for at vurdere boliger med stor præcision og ikke mindst skabe et godt udgangspunkt for et forestående boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du som boligejer ønsker at kende værdien på din bolig.

Salg af bolig
Hos danbolig Frederiksberg C har vi fokus på høj kundetilfredshed. Dette er nødvendigt, hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når den nuværende bolig skal sælges.
Foruden tre velplacerede butikker på Frederiksberg har vi yderligere 12 boligbutikker samt en projekt- og erhvervsafdeling - alle under samme ejer, Niels Hald. Dette giver os et ekstraordinært stort kundegrundlag, og dig flere fordele når du sælger gennem os.

Under hele salgsprocessen vil du være tilknyttet din egen personlige mægler, som løbende vil rådgive dig samt holde dig opdateret fx efter hver fremvisning. Herudover vil du få adgang til alle relevante nøgletal med funktionen "Mit salg" på danbolig.dk. På den måde kan du let og overskueligt følge med i salget af din ejendom. Hos os skal et boligsalg være en personlig og unik kundeoplevelse fra start til slut.

Vi arbejder hele tiden på, at skabe de bedste resultater for vores kunder, hvilket bl.a. har resulteret i, at vi (danbolig Niels Hald) i 2016 solgte ejerlejligheder til den højeste gennemsnits kvadratmeterpris blandt alle mæglerkæder i Frederiksberg Kommune*. Et resultat vi og vores kunder er rigtig glade for.

Køb af bolig
Ønsker du at købe bolig på Frederiksberg? Uanset om du leder efter en ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart, villa eller rækkehus, så kan vi være behjælpelige med at finde dit nye hjem.

Har du allerede fundet drømmeboligen, så kan danbolig Niels Hald også være behjælpelige med køberrådgivning. Vores BoligSupport-afdeling består bl.a. af uddannede ejendomsmæglere samt DE-certificerede køberrådgivere. BoligSupport er inde over mere end 1200 ejendomshandler om året, hvorfor de har den rette ekspertise til at vejlede dig bedst muligt gennem dit boligkøb.

Følg os på Facebook og se det nyeste udbud af boliger til salg. Find alt fra studieboliger til villalejligheder og liebhaverboliger beliggende Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Lykkeholms Allé, Forhåbningsholms Allé, Rolighedsvej, Bülowsvej m.v.

*Kilde: Boligsiden.dk/ find mægler/ adresse i området/ Frederiksberg kommune/ gns. m2 pris af alle solgte ejerlejligheder/ blandt alle mæglerkæder/ pr. 29.12.16

Her er vi

 • Solgt

  Sankt Thomas Allé 3, 3. tv

  Vi forespurgte om vores lejlighed kunne sælges og fik at vide at det kunne den – og endda hurtigt og til en væsentlig højere pris end vi havde regnet med. Efter et halvt år havde vi så bestemt os og nu blev lejligheden sat til salg – og prisen blev sat lidt op. Lejligheden blev solgt på 9 dage og stort set til prisen. – oven i købet til nogen søde mennesker. Professionel behandling fra start til slut. Venlig Hilsen Poul Tørring, Sankt Thomas Allé 3, 3. tv.

 • Solgt

  Tøndergade 24, st. tv

  Da vi skulle sælge vores lejlighed, valgte vi Danbolig Frederiksberg som mægler, da prisen for at sælge lejligheden, som vi fik tilbudt, var rimelig og på linje med øvrige sammenlignelige priser på markedet. Danbolig Frederiksberg har desuden et stort lokalkendskab, når det gælder Vesterbro, og de havde også før solgt lejligheder i vores ejendom med held og dygtighed. Vi kendte nogle af dem, som har solgt gennem Danbolig Frederiksberg. De havde kun godt at sige om den service, de havde fået, og den pris, det i sidste ende var lykkedes at få for deres lejlighed. Danbolig Frederiksberg har ry for at være kompetent, og det har de levet op til. For os var det vigtigt at føle os godt orienteret og i sikre hænder undervejs i salgsforløbet, og det har vi været med Danbolig Frederiksberg. Vi har fået meget god information om alle dele af salgsprocessen, og vi har fået informationen hurtigt. Fx er det meget flot at man bliver ringet op af mægleren et par timer efter Åbent Hus arrangementerne med telefonisk feed back. Det er også en god service, at alle papirer lægges op på Min Danbolig hjemmesiden. Det har været uvurderligt, at der har været styr på alle sagsakterne samlet ét sted. Endelig har vi i salgets afsluttende faser følt os i trygge hænder med den sagsbehandling, som har sikret papirarbejdet mellem banken, købers advokat, køber, sælger og mægler. Vi har hele tiden følt os godt oplyst om, hvad det næste mulige skridt evt. kunne blive. Vi har løbende fået god og ærlig kommunikation fra mægleren om dette og hint, som kan udbedres for små midler. Vi har fx fået konkrete fif til, hvordan fremstillingen af lejligheden kan ændres på en enkel og ikke alt for dyr måde. Det er god service - og en vigtig grund til, at vi anbefaler Danbolig til andre, som skal sælge. Vi synes, vi har fået god, ærlig og saglig feedback. Og venlig feedback, og det er vigtigt, når det er ens private hjem, som skal sættes til salg. Selv med vores lille lejlighed har mæglerens engagement været i top hele vejen igennem. Vi stod i en økonomisk klemme, og dette havde mægleren forståelse for i sin måde at tilrettelægge salgsstrategien. Danbolig Frederiksberg kom op med nogle løsninger, der var skræddersyet til vores behov. Fx har vi haft stor glæde af køberkartoteket hos Danbolig Frederiksberg. Ved at bruge køberkartoteket målrettet og systematisk kunne vi vente med en evt. dyr annoncering i dagbladene til senere - hvilket ikke blev aktuelt, da lejligheden var solgt forinden. På den måde sparede vi mange penge i sagsomkostninger. Vores lejlighed, som var en lav stuelejlighed på Vesterbro, blev solgt på 3. visning, og det er godt gået. Var det en smart penthouse lejlighed med udsigt over byens tage ville det ikke overraske. Men det kræver en dygtig mægler at sælge en lav stuelejlighed på under en måned. Så er man god. Lotte, Tøndergade 24, st. tv. København

 • Solgt

  Gammel kongevej 35A, 2. tv

  I forbindelse med salget af vores andelslejlighed oplevede vi danbolig på Gl. Kongevej som en yderst kompetent samarbejdspartner. Vi var især imponerede over det ekstremt høje aktivitetsniveau, og vi havde en fornemmelse af, at danbolig på Gammel Kongevej konstant fokuserede målrettet på os og vores lejlighed. I den periode, hvor lejligheden var til salg, var der stort set konstant fremvisninger, åbne huse og anden form for salgsrettet aktivitet. Det imponerede os virkelig. Og vi var aldrig rigtigt i tvivl om, at det indenfor kort tid ville lykkes danbolig at få vores lejlighed solgt til den rigtige pris. I forbindelse med fremvisningerne og de åbne huse oplevede vi det særdeles velgørende og positivt, at danbolig altid gav en grundig feedback umiddelbart efter hver salgsaktivitet. Og vi fik god, konstruktiv og kompetent sparring omkring, hvad vi selv kunne gøre for at optimere processen, herunder små tips og tricks. Og følte os dermed på alle måder i gode hænder. Vi kan kun give vores absolut varmeste anbefalinger til andre, der overvejer at sælge deres bolig. Og vi kan i allerhøjeste grad vouche for, at man med danbolig som samarbejdspartner har givet sig selv de bedste kort på hånden til et evt salg. Mange hilsner Tanja Petersen & Mads Nørregård Gammel Kongevej 35A, 2tv

 • Solgt

  Jakob Dannefærds Vej 2, 2. th

  Vi var fra starten meget trygge ved dén måde, medarbejdere hos Danbolig håndterede vores sag. Det første meget positive indtryk var, at mæglerne hele tiden var til rådighed, og havde meget korte svartider på vores spørgsmål ifm. salget af vores ejerlejlighed. Samtidig fik vi meget hurtig respons fra mægleren efter fremvisningerne, hvor vi fik et troværdigt indtryk af, hvordan stemningen havde været – til den pågældende fremvisning. Derfor havde vi under hele forløbet en god fornemmelse af, hvor vi stod som sælgere. Positivt var det også, at der var flere mæglere på vores sag, hvilket muliggjorde mange fremvisninger på relativ kort tid, hvilket slutteligt førte til et salg efter kun 14 dage – til prisen. Bedste hilsner Tidl. Ejer af Jakob Dannefærds Vej 2, 2.th. Lasse Kalhauge Kramer

 • Solgt

  Folkvarsvej 15, 2. th

  "Danbolig rykkede hurtigt i hele forløbet. En flot annonce avlede en med det samme en stor efterspørgsel, og godt en uge efter vores annonce var online, var lejligheden solgt uden afslag i prisen. Derudover fik vi også den ønskede overtagelsesdato, som lå hele fem måneder fremme i tiden. Venlig hilsen Sælger af Folkvarsvej 15, 2. th, 2000 Frederiksberg

 • Solgt

  Enghavevej 53, st. th.

  Der er styr på tingene og det giver en stor trykhedsfølelse i den store beslutning der er ved at skulle købe en bolig.

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg C
Gl. Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
CVR: 28884885

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring A/S

Diverse bladehuse herunder: Børsen, Berlingske Officin

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.