Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Galten / Harlev

Søndergade 47A
8464 Galten
86 94 79 99
galten@danbolig.dk

Stine Brøner
Stine Brøner
Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Har du boligen – så har vi køberen. Vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på boliger i Galten, Skovby og Harlev. Familierne fra byen vil ud at være tættere på naturen og blive en del af de små gode lokalsamfund. Ring allerede i dag for en uforpligtende salgsvurdering.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8462-8464)
Kilde: Boligsiden
Villa: 100%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Galten / Harlev
Kilde: danbolig.dk
23

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Galten / Harlev

Vi er dus med lokalområdet, og sætter os altid i dit sted!

Som lokalt forankret ejendomsmægler har vi et indgående kendskab til området og især Galten, Skovby og Harlev, hvor vi selv er vokset op. Vores viden kommer dig til gode, og i samarbejde med vores partnere i Skanderborg/Hørning, Ry og Beder er vi godt dækket ind.

Speciale i alle boligtyper og nyudstykkede grunde
Hos danbolig Galten/Harlev er vi åbne over for ethvert boligsalg - det gælder både salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, landejendomme og nyudstykkede grunde. Vi befinder os i et attraktivt område, der oplever en støt stigende interesse fra folk udefra.

Vi er synlige både online og offline
De fleste begynder boligjagten online, hvilket vi tager højde for. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge dit boligsalg, og med danbolig’s markedsføringsværktøj Clevr sikrer vi, at du når ud til så mange mennesker som muligt via bannerreklamer på nettet. Vi er naturligvis også til stede lokalt i vores fysiske butik, og vi samarbejder med Nordea og SuperBrugsen i byen, hvor vi ligeledes kan markedsføre din bolig.
Med andre ord; Vi er dér, hvor du er.

Topprofessionel markedsføring af din bolig
Med vores helt eget kreative team, som består af video- og droneoptagelser, vores marketingansvarlig der sørger for at boligen bliver set på de sociale medier, en grafiker der kan kreere indbydende salgsmateriale samt vores helt egen boligstylist, der med friske øjne kan optimere førstehåndsindtrykket. Et team der kan skrue på mange knapper for at gøre din bolig attraktiv og set på markedet.

Besøg os i butikken på Søndergade 47A, godt placeret i Galten, hvor der altid er kaffe på kanden.

Vi hjælper dig trygt igennem din bolighandel.
Kontakt os i dag på 86 94 79 99 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Edelhoffvej 2A, st. tv.

  Super dygtige jordnære ejendomsmæglere derude, de har min største anbefaling :)!

 • Solgt
  Solgt

  Araliavej 8

  ** SOLGT PÅ KUN 20 DAGE ** Efter at have taget beslutningen om at sætte vores hus til salg, havde vi møder med flere ejendomsmæglere. Det stod dog hurtig klart at med Danboligs engagement og store kendskab til lokal området, var det Danbolig Galten, der skulle sælge vores hus. I forbindelse med udformningen af salgsopstilling havde vi en rigtig god dialog omkring valg af billeder og udformning af tekst . Både Stine, Mark og resten af teamets ihærdige indsats gjorde, at huset blev solgt på kun 20 dage og med kr. 15.000 i afslag. Vi kan på det varmeste anbefale at benytte danbolig i Galten. Venlig hilsen Helena og Jesper

 • Solgt
  Solgt

  Horsevej 14

  Vi kan ikke være mere tilfredse😊 efter at have været til salg hos anden mægler blev vores hus solgt på knap 5 uger 👍 godt gået danbolig. Så vidt vi forstår føler køberne sig på ingen måde ført bag lyset og er præcis lige så glade for handlen som vi er, så absolut win win for alle parter. Vi kan kun anbefale danbolig som 1. Valg - her føler man sig fantastisk tilpas fra dag 1 og hele vejen igennem. Store smiley herfra 😊😊😊

 • Solgt
  Solgt

  Saksen 6

  ”Tusinde tak til danbolig Galten/Harlev for hjælp til salget af min ejendom. Hele forløbet har været præget af professionalisme, ordenlighed og engagement. Såvel det forberedende arbejde forinden ejendommen blev udbudt til salg, som det efterfølgende arbejde med fremvisninger af ejendommen og indgåelse af en endelig handlen, har foregået hurtigt, effektivt og top professionelt. Et særligt tak til Mark, som har leveret en fantastisk indsats. Jeg kan på det kraftigste anbefale danbolig Galten/Harlev”.

 • Solgt
  Solgt

  Enebærvej 3

  Danbolig Galten er fantastiske! solgt på 19 dage. De sælger Stjær by med ildhu. Søde og venlige. Fyldt med energi. De lovede os hurtigt salg det fik vi. Kan varmt anbefales.

 • Solgt
  Solgt

  Toftkjærvej 3

  Vi har i dag afleveret nøglerne til de nye ejere af Toftkjærvej 3 i Stjær. Efter overtagelse fra anden mægler har danbolig solgt huset på 2 måneder. Vi kan varmt anbefale danbolig. De sætter en realistisk pris som holder, ingen nedslag i udbudsprisen. De er seriøse og noget der var meget vigtigt for os, de lytter til vores ønsker. Man er med hele vejen, bliver orienteret om hvad der sker mht. køber interesse. Det er Stine og Mark der har været vores kontakter ved danbolig. De er begge nogle behagelige mennesker. Det er hus nummer to de sælger for os og vi har haft samme behagelige oplevelse denne gang som vi havde da de solgte det første hus.

Forretningsoplysninger

danbolig Galten / Harlev
Søndergade 47A
8464 Galten
CVR: 37760501
DB Galten/Harlev ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis

Esoft system, Boligasiden.dk, Uge-bladet, Galten Folkeblad

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis

Uge-Bladet, Galten Folkeblad

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.