0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Galten / Harlev

Søndergade 47A
8464 Galten
86 94 79 99
galten@danbolig.dk

Mark Andersen
Mark Andersen
Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting i boligmarkedet i og omkring Galten: Flere unge førstegangskøbere søger nemlig et alternativ til den stigende puls og de stigende priser i kulturhovedstaden og har fået øjnene op for vores dejlige område. Sæt derfor til bolig til salg nu”.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8462-8464)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Galten / Harlev
Kilde: danbolig.dk
23

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Galten / Harlev

Velkommen hos danbolig Galten-Harlev - her sætter vi os i dit sted!

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en mægler, som er dus med lokalområdet og ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Galten-Harlev!

Som lokalt forankret ejendomsmægler har vi et indgående kendskab til området og især Galten-Skovby og Harlev, hvor vi selv er vokset op. Vores viden kommer dig til gode, og i samarbejde med vores partnere i Skanderborg-Hørning, Ry og Beder er vi godt dækket ind.

Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag - så fortæller vi i samme ombæring, hvordan vi sikrer dig den bedste pris og det hurtigste salg.

Vi møder dig på din hjemmebane
Vi tror på, at den indbyrdes forståelse imellem sælger og mægler er nøglen til et effektivt salgsforløb. Derfor gør vi alt for at sætte os godt ind i netop din situation - og i den forbindelse er nøgleordene empati, respekt, tillid og faglighed.

Vi er synlige både online og offline
De fleste begynder boligjagten online, hvilket vi tager højde for. Du får din egen side på danbolig.dk med professionelt markedsføringsmateriale herunder lækre billeder, ligesom danboligs markedsføringsværktøj, Clevr, sikrer, at du når ud til så mange mennesker som muligt via bannerreklamer på nettet.

Vi er naturligvis også til stede lokalt i vores fysiske butik på Søndergade 47A i Galten, mens vi samarbejder med Nordea og SuperBrugsen, hvor vi ligeledes kan markedsføre din bolig. Tilmed annoncerer vi fast i den lokale avis, som bliver husstandsomdelt. Med andre ord er vi dér, hvor du er.

Speciale i alle boligtyper og nyudstykkede grunde
Hos danbolig Galten-Harlev er vi åbne over for enhver opgave - det gælder både salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, landejendomme og nyudstykkede grunde. Vi befinder os i et attraktivt område, der oplever en støt stigende interesse fra folk udefra.

Vi hjælper dig med dit kommende boligsalg
På vores kontor i Galten, som åbnede i august 2016, er vi Stine Brøner og Mark Andersen, der er opvokset i henholdsvis Harlev og Galten. Vores kunder roser os for vores imødekommenhed, professionalisme og høje serviceniveau - det er alle parametre, som vi forsøger at være skarpe på.

Besøg hos i butikken i Søndergade eller kontakt os på 86 94 79 99. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Lige nu har vi 23 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Horsevej 14

  Vi kan ikke være mere tilfredse😊 efter at have været til salg hos anden mægler blev vores hus solgt på knap 5 uger 👍 godt gået danbolig. Så vidt vi forstår føler køberne sig på ingen måde ført bag lyset og er præcis lige så glade for handlen som vi er, så absolut win win for alle parter. Vi kan kun anbefale danbolig som 1. Valg - her føler man sig fantastisk tilpas fra dag 1 og hele vejen igennem. Store smiley herfra 😊😊😊

 • Solgt
  Solgt

  Agervangen 32

  Hos danbolig oplevede jeg rigtig venlig og god behandling. Jeg fik et hurtigt og effektivt salg til en rigtig god pris for mig. Huset var solgt på 6 dage til overbud! Jeg følte mig rigtig godt informeret i forbindelse med salget og er meget tilfreds. Dorthe

 • Solgt
  Solgt

  HC Ørsteds Alle 9

 • Solgt
  Solgt

  Hørslevvej 64

 • Solgt
  Solgt

  Vestermarken 18

  Hos danbolig Galten/Harlev fik jeg et hurtigt salg med en super professionel behandling. De vender altid tilbage ved spørgsmål. Kvaliteten er i top, hvilket man også mærker når man træder ind i deres butik. De benytter sig af et let opfølgningssystem. Alle mæglerne kommer ud og ser ejendommen inden den kommer til salg – det virker godt. Stine Brøner leverede et sublimt forløb omkring dialogen med køber og sælger. Jeg vil anbefale alle at sætte deres bolig til salg hos danbolig Galten/Harlev. I vil helt sikkert komme til at opleve en stor professionalisme og engagement.

 • Solgt
  Solgt

  Sydbakken 119

  Kære Danbolig. Vi har nu afsluttet en bolighandel hos jer. Vi har fra første dag oplevet at være i trygt selskab hos jer. Vi er blevet mødt med varme, glæde og altid godt humør. Vi har aldrig været i tvivl om at i var det rigtige valg for os. I har orienteret os grundigt både før og efter div. fremvisninger og åben hus. Det har været en stor positiv oplevelse at gennemføre vores hushandel sammen med jer. Vi ønsker jer al mulig held og lykke i fremtiden. TAK KH Jan og Grethe Rasmussen

Forretningsoplysninger

danbolig Galten / Harlev
Søndergade 47A
8464 Galten
CVR: 37760501

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis

Esoft system, Boligasiden.dk, Uge-bladet, Galten Folkeblad

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis

Uge-Bladet, Galten Folkeblad

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig