0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Galten / Harlev

Søndergade 47A
8464 Galten
86 94 79 99
galten@danbolig.dk

Mark Andersen
Mark Andersen
Ejendomsmægler, MDE

Har du set ”Vores Nabolag”? - Helt unikt kan alle nu gå på opdagelse i det nabolag de drømmer om at købe eller sælge bolig i. Her kan du opdage hemmelighederne og kringelkrogene i vores og dit område. Udforsk nabolaget og tilføj dit favoritsted på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8462-8464)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Galten / Harlev
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Galten / Harlev

Velkommen hos danbolig Galten-Harlev - her sætter vi os i dit sted!

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en mægler, som er dus med lokalområdet og ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Galten-Harlev!

Som lokalt forankret ejendomsmægler har vi et indgående kendskab til området og især Galten-Skovby og Harlev, hvor vi selv er vokset op. Vores viden kommer dig til gode, og i samarbejde med vores partnere i Skanderborg-Hørning, Ry og Beder er vi godt dækket ind.

Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag - så fortæller vi i samme ombæring, hvordan vi sikrer dig den bedste pris og det hurtigste salg.

Vi møder dig på din hjemmebane
Vi tror på, at den indbyrdes forståelse imellem sælger og mægler er nøglen til et effektivt salgsforløb. Derfor gør vi alt for at sætte os godt ind i netop din situation - og i den forbindelse er nøgleordene empati, respekt, tillid og faglighed.

Vi er synlige både online og offline
De fleste begynder boligjagten online, hvilket vi tager højde for. Du får din egen side på danbolig.dk med professionelt markedsføringsmateriale herunder lækre billeder, ligesom danboligs markedsføringsværktøj, Clevr, sikrer, at du når ud til så mange mennesker som muligt via bannerreklamer på nettet.

Vi er naturligvis også til stede lokalt i vores fysiske butik på Søndergade 47A i Galten, mens vi samarbejder med Nordea og SuperBrugsen, hvor vi ligeledes kan markedsføre din bolig. Tilmed annoncerer vi fast i den lokale avis, som bliver husstandsomdelt. Med andre ord er vi dér, hvor du er.

Speciale i alle boligtyper og nyudstykkede grunde
Hos danbolig Galten-Harlev er vi åbne over for enhver opgave - det gælder både salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, landejendomme og nyudstykkede grunde. Vi befinder os i et attraktivt område, der oplever en støt stigende interesse fra folk udefra.

Vi hjælper dig med dit kommende boligsalg
På vores kontor i Galten, som åbnede i august 2016, er vi Stine Brøner og Mark Andersen, der er opvokset i henholdsvis Harlev og Galten. Vores kunder roser os for vores imødekommenhed, professionalisme og høje serviceniveau - det er alle parametre, som vi forsøger at være skarpe på.

Besøg hos i butikken i Søndergade eller kontakt os på 86 94 79 99. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Lige nu har vi 22 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Hørslevvej 64

  Hos danbolig Galten / Harlev sidder der nogle rigtig søde og kompetente medarbejdere. Jeg har fået en rigtig god rådgivning igennem hele salgsforløbet. Min ejendom blev solgt hurtigt og nemt. Jeg vil hjertens gerne anbefale andre at sætte deres bolig til salg hos danbolig Galten / Harlev.

 • Solgt

  Vestermarken 18

  Hos danbolig Galten/Harlev fik jeg et hurtigt salg med en super professionel behandling. De vender altid tilbage ved spørgsmål. Kvaliteten er i top, hvilket man også mærker når man træder ind i deres butik. De benytter sig af et let opfølgningssystem. Alle mæglerne kommer ud og ser ejendommen inden den kommer til salg – det virker godt. Stine Brøner leverede et sublimt forløb omkring dialogen med køber og sælger. Jeg vil anbefale alle at sætte deres bolig til salg hos danbolig Galten/Harlev. I vil helt sikkert komme til at opleve en stor professionalisme og engagement.

 • Solgt

  Rohde 17

  Jeg er meget tilfreds med forløbet af salget af min ejendom hos Danbolig Galten/Harlev. Alle aftaler er blevet fulgt til dørs og prissætningen var rigtig til markedet. Den gode salgsannonce gav mange fremvisninger og jeg oplevede altid en god feedback på og dialog om fremvisningerne. Stine havde en god dialog med de potentielle købere og jeg tror at Stines seriøse og tillidsbaserede tilgang har gjort en forskel for at min ejendom blev solgt hurtigt og godt.

 • Solgt

  Ryvej 49

  Det første jeg tænker på er at der helt fra starten af har været en imødekommenhed samt effektivt behandling. Som første gangs køber har jeg følt mig taget seriøst imens jeg har fået en grundig gennemgang af salgsopstillingen samt købsgennemgangen. Den effektive behandling, har været igennem hurtige svar fra kommunikation med sælger samt mulighed for at se huset. Igennem ejendomsmægleren blev der en god omgangstone for både sælger og købers private økonomi/privat liv. Mit besøg i butikken i Galten blev en oplevelse hvor jeg følte mig velkommen og hvor der var sat god tid af til mig. Jeg vil uden tvivl kunne anbefale danbolig i Galten til andre både sælger og køber. De er alle venlige, effektive, imødekommende og besidder stor respekt for sælger/køber.

 • Solgt

  Bredsig 22

  Fantastisk rådgivning og god service! Aktiv mægler som gør alt for at få solgt vores villa med den bedste dialog! De bedste anbefalinger herfra.

 • Solgt

  Kiltorn 74

  Da vi havde rengjort vores hus, så den kunne blive fremvist for første gang, tænkte vi på vej ud af indkørslen, at det nok ikke var sidste gang, vi skulle bruge tid på dét. Men sådan gik det ikke. Solgt efter første fremvisning. Vi bad danbolig Galten/Harlev om et hurtigt salg, og det fik vi. Prissat realistisk jf. områdets m2 pris. Vi brugte derfor mere tid på etablering af salget, end selve salget. Professionel rådgivning, hvor alt bliver vendt. Og vi følte os altid velkommen i butikken, hvis der lige var et par spørgsmål. Dialog, information og opfølgning, kan der ikke sættes én finger på. Meget tryg handel hos Stine og Mark, som varmt kan anbefales!

Forretningsoplysninger

danbolig Galten / Harlev
Søndergade 47A
8464 Galten
CVR: 37760501

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis

Esoft system, Boligasiden.dk, Uge-bladet, Galten Folkeblad

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis

Uge-Bladet, Galten Folkeblad

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig