Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Galten / Harlev

Søndergade 47A
8464 Galten
86 94 79 99
galten@danbolig.dk

Stine Brøner
Stine Brøner
Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Har du boligen – så har vi køberen. Vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på boliger i Galten, Skovby og Harlev. Familierne fra byen vil ud at være tættere på naturen og blive en del af de små gode lokalsamfund. Ring allerede i dag for en uforpligtende salgsvurdering.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8462-8464)
Kilde: Boligsiden
Villa: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Galten / Harlev
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Galten / Harlev

Vi er dus med lokalområdet, og sætter os altid i dit sted!

Som lokalt forankret ejendomsmægler har vi et indgående kendskab til området og især Galten, Skovby og Harlev, hvor vi selv er vokset op. Vores viden kommer dig til gode, og i samarbejde med vores partnere i Skanderborg/Hørning, Ry og Beder er vi godt dækket ind.

Speciale i alle boligtyper og nyudstykkede grunde
Hos danbolig Galten/Harlev er vi åbne over for ethvert boligsalg - det gælder både salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, landejendomme og nyudstykkede grunde. Vi befinder os i et attraktivt område, der oplever en støt stigende interesse fra folk udefra.

Vi er synlige både online og offline
De fleste begynder boligjagten online, hvilket vi tager højde for. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge dit boligsalg, og med danbolig’s markedsføringsværktøj Clevr sikrer vi, at du når ud til så mange mennesker som muligt via bannerreklamer på nettet. Vi er naturligvis også til stede lokalt i vores fysiske butik, og vi samarbejder med Nordea og SuperBrugsen i byen, hvor vi ligeledes kan markedsføre din bolig.
Med andre ord; Vi er dér, hvor du er.

Topprofessionel markedsføring af din bolig
Med vores helt eget kreative team, som består af video- og droneoptagelser, vores marketingansvarlig der sørger for at boligen bliver set på de sociale medier, en grafiker der kan kreere indbydende salgsmateriale samt vores helt egen boligstylist, der med friske øjne kan optimere førstehåndsindtrykket. Et team der kan skrue på mange knapper for at gøre din bolig attraktiv og set på markedet.

Besøg os i butikken på Søndergade 47A, godt placeret i Galten, hvor der altid er kaffe på kanden.

Vi hjælper dig trygt igennem din bolighandel.
Kontakt os i dag på 86 94 79 99 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fasanvej 16

  Vi har fra første gang vi trådte ind af døren til Danbolig Galten følt os trygge. Det var jo et salg af vores hjertens barn, som vi lagde i deres hænder. Vi havde en god mave fornemmelse og følte, at den måde de fremviste vort hjem på, kun ville ende ud i noget positivt. Vort salg, skete over kort tid, med ganske få fremvisninger. Vi oplevede et stort arrangement og en professionel indsats fra Stine og Mark hele vejen igennem salgsprocessen og vil varmt anbefale Danbolig Galten.

 • Solgt
  Solgt

  Toftkjærvej 3

  Vi har i dag afleveret nøglerne til de nye ejere af Toftkjærvej 3 i Stjær. Efter overtagelse fra anden mægler har danbolig solgt huset på 2 måneder. Vi kan varmt anbefale danbolig. De sætter en realistisk pris som holder, ingen nedslag i udbudsprisen. De er seriøse og noget der var meget vigtigt for os, de lytter til vores ønsker. Man er med hele vejen, bliver orienteret om hvad der sker mht. køber interesse. Det er Stine og Mark der har været vores kontakter ved danbolig. De er begge nogle behagelige mennesker. Det er hus nummer to de sælger for os og vi har haft samme behagelige oplevelse denne gang som vi havde da de solgte det første hus.

 • Solgt
  Solgt

  HC Ørsteds Alle 9

  Vi følte os 100% trygge fra start til slut. Stine og Mark sørgede for mange fremvisninger sammenlignet med den konkurrerende mægler, vi startede med at have vores hus til salg hos. Huset blev solgt på få måneder efter vi skiftede til danbolig. De bedste anbefalinger herfra!

 • Solgt
  Solgt

  Agervangen 32

  Hos danbolig oplevede jeg rigtig venlig og god behandling. Jeg fik et hurtigt og effektivt salg til en rigtig god pris for mig. Huset var solgt på 6 dage til overbud! Jeg følte mig rigtig godt informeret i forbindelse med salget og er meget tilfreds.

 • Solgt
  Solgt

  Gl Skolevej 4

  Vi har været meget tilfredse med danbolig i Galten/Harlev. Vi har fået den bedste behandling og det viste sig også, at selvom vi selv tvivlede på, at det var muligt at sælge vores hus, så lykkedes det – efter kun 2 fremvisninger! Stine og Mark har været dygtige til at fremvise vores hus, så det kom helt til sin ret og viste sit potentiale. Vi kan kun medgive danbolig vores bedste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Langelinie 24

  Salget af Langelinie 24 i Skjørring gennem Danbolig Galten, har vi kun godt at sige omkring. Vi føler at vi blev taget med hele vejen gennem forløbet og har fået orientering om når der var noget nyt om salget. Vi kan varmt anbefale andre at gå til Danbolig.

Forretningsoplysninger

danbolig Galten / Harlev
Søndergade 47A
8464 Galten
CVR: 37760501
DB Galten/Harlev ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis

Esoft system, Boligasiden.dk, Uge-bladet, Galten Folkeblad

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis

Uge-Bladet, Galten Folkeblad

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.