Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Haderslev

Nørregade 44
6100 Haderslev
74 52 00 42
haderslev@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6070-6100)
Kilde: Boligsiden
Villa: 64%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Haderslev
Kilde: danbolig.dk
58

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Haderslev

Velkommen hos danbolig Haderslev - din lokale personlige mægler i Sønderjylland

Når du vælger danbolig Haderslev som din lokale ejendomsmægler, er du sikret en professionel behandling med fuld tryghed gennem hele salgsforløbet. Vi har stor erfaring med køb og salg af bolig, mens et dybdegående kendskab til vores lokalområde giver dig de bedste forudsætninger for at sælge din ejendom hurtigt - og til den bedste pris. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og hør, hvordan vi hjælper dig med din bolighandel.

Vi er specialister i samtlige typer af ejendomme, herunder villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, andelsboliger, landejendomme og fritidshuse, og vi dækker en stor del af Haderslev Kommune og byerne omkring.

Vores markedsområde er primært koncentreret omkring Haderslev, Starup, Øsby, Hejsager, Kelstrup, Hoptrup, Diernæs, Marstrup, Moltrup, Fjelstrup, Christiansfeld, Stepping, Hejlsminde, Hejls og Sjølund. Vi er alle bosat i området, og kender derfor både de smukkeste naturarealer og de små smutveje ude i villakvartererne.

Topprofessionel markedsføring af din ejendom
Lader du os repræsentere dig og din ejendom, får du en effektiv markedsføring, der giver din bolig den bredest mulige eksponering. Vi sørger for professionelle billeder og tekster på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk. Og med det nye digitale værktøj danbolig clevr målretter vi annonceringen af din bolig på nettet, så den når ud til mulige købere, der matcher din ejendom og prisklasse.

Vi bor centralt i Haderslev, hvor mange folk dagligt passerer vores flot belyste udstillingsvindue. Vi udstiller også din bolig i Nordeas filial i Haderslev, ligesom vi er faste annoncører i de lokale aviser. Dermed får du en målrettet markedsføring af din bolig såvel online som offline.

Personlig håndtering og tryghed i salgsforløbet
Hos os er engagement og grundighed en selvfølge, og vi gør, hvad vi kan, for at du skal føle dig hørt fra første møde til salgsaftalen er underskrevet. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, holder dig opdateret om nyt i forløbet og at det er de samme kompetente medarbejdere, der varetager dine interesser fra start til slut. Med andre ord er du i centrum, når du vælger danbolig Haderslev.

Vi arbejder også med erhvervssager og her er vi de lokale mæglere samtidig med at vi samarbejder med vores erhvervsafdeling danbolig Erhvervscenter Syd som dækker hele syd og Sønderjylland. Det er din sikkerhed for, at vi når længst muligt omkring og det kræver kun et telefonopkald fra dig.

På Nørregade 44 midt i Haderslev møder du et ungt, dynamisk team bestående af fire dedikerede medarbejdere, som alle arbejder for at give dig en kvalificeret og effektiv hånd med din bolighandel.

Vi er din personlige ejendomsmægler.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Aabenraavej 21

  Generelt en super professionel håndtering af vores hussalg. Kompetent rådgivning og altid til at få fat på. En ejendomsmægler der har fuldstændig styr på tingene.

 • Solgt
  Solgt

  Badstuegade 5, 1.

  Vi var meget glade for samarbejdet med alle medarbejderne i Danbolig Haderslev. En god og rolig kommunikation gennem hele forløbet.

 • Solgt
  Solgt

  Fjordglimt 21

  Hvis og når jeg skal sælge igen bliver det helt sikkert Danbolig Haderslev. De er søde, rare og enormt imødekommende og empatiske. Ordentlighed er et rigtig overordnet ord at sætte på dem. De er virkelig gode at samarbejde med

Forretningsoplysninger

danbolig Haderslev
Nørregade 44
6100 Haderslev
CVR: 31051215
DB Haderslev ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis

E-Soft / Boligsiden / Boliga

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea

Willis

Ugeavisen / Boligsiden

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.