Glæd dig! Ny hjemmeside på vej

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hammel

Østergade 13
8450 Hammel
86 96 25 25
hammel@danbolig.dk

Anders Lauridsen
Anders Lauridsen
Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

"Vi har utrolig travlt hos danbolig Hammel. Det skyldes især stigende interesse for boliger i vores lokalområde blandt folk bosat i Aarhus. De har fået øjnene op for, at vi i Hammel har super gode faciliteter og væsentlige lavere huspriser end i Aarhus"

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8450-8883)
Kilde: Boligsiden
Villa: 85%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hammel
Kilde: danbolig.dk
34

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hammel

Velkommen hos danbolig Hammel!

Alle sælgere er interesserede i det hurtigste salg til den bedste pris. Hos danbolig Hammel ved vi, hvad der skal til for at opnå det. Vi tilbyder over 30 års erfaring med køb og salg af bolig, en målrettet markedsføringsindsats, og så kender vi naturligvis alle de smukkeste naturområder, ethvert vejnavn og stisystemerne i villakvartererne i vores lokalområde.

Vi er specialister i alle ejendomstyper, herunder villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger og mindre landejendomme. Samtidig favner vores lokalkendskab en stor del af Favrskov Kommune, hvor vi især beskæftiger os med byerne Hammel, Fårvang, Ulstrup, Thorsø og Gjern blandt mange andre.

Hør, hvad du kan få for din bolig, og hvordan vi sikrer dig et effektivt salgsforløb ved at kontakte os allerede i dag. Det er kvit og frit samt helt uforpligtende.

Online markedsføring af høj kvalitet
Hos danbolig Hammel skræddersyer vi et forløb, som passer ind i din tidsplan og til dit temperament. Din bolig får en plads på vores prisvindende hjemmeside, og med den følger en serie lækre billeder taget af vores professionelle fotografer.

Derudover sørger vores digitale markedsføringsværktøj, danbolig clevr, for stor eksponering af din bolig gennem annoncer på nettet, som er målrettet specifikt til køberne i netop din boligs prisklasse.

Vi holder til midt på hovedgaden i Hammel, hvor mange mennesker dagligt passerer vores store vinduespartier. Desuden er vi faste annoncører i de lokale aviser, hvilket skaber yderligere eksponering i hele kommunen. Vi bliver også mere og mere digitale og har indgået samarbejde med ByensNyt.dk/8450 samt VORES Hammel så eksponeringen på nettet også breder endnu længere ud til potentielle kunder.

Vi håndterer dit boligsalg professionelt
Engagement, ordentlighed og grundighed er en del af vores dna. Vi bestræber os på at følge dig trygt gennem hele salgsprocessen. Det indebærer blandt andet at overholde alle aftaler og orientere løbende om dit boligsalg.

danbolig Hammel er med andre ord det rigtige valg, hvis du efterspørger en erfaren, lokal og troværdig mægler, som kan sit håndværk. Det indikerer tilfredsheden blandt vores kunder også: Hele 95 procent er således fuldt tilfredse med os ifølge den seneste opgørelse på boligsiden.dk.

Her er vi

  • Solgt
    Solgt

    Lyngvej 2

Forretningsoplysninger

danbolig Hammel
Østergade 13
8450 Hammel
CVR: 18401991
Anders Birkebæk Lauridsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

esoft systems a/s, Boligsiden dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea kredit

Willis, Frida

Favrskov Posten, danbolig.dk, Boligmarkedet Østjylland, Favrskov Avisen

E-soft, boligsiden.dk

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Glæd dig! Ny hjemmeside på vej

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.