Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bent Kohls

Helgolandsgade 20
7500 Holstebro
70 25 02 22
holstebro@danbolig.dk

Bent Kohls
Bent Kohls
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

Holstebro - Vestjyllands hovedstad" - er en by i vækst. Byen er flere gange og nu også i 2020 kåret som Danmarks bedste handelsby med en af landets flotteste gågader. Alt tyder på fortsat stor vækst, særligt nu hvor Holstebro er tilsluttet motorvejsnettet.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7500-7500)
Kilde: Boligsiden
Villa: 76%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bent Kohls
Kilde: danbolig.dk
42

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bent Kohls

Velkommen hos danbolig Bent Kohls - din lokale ejendomsmægler i Holstebro.

danbolig Bent Kohls står bag danbolig-butikkerne i Viborg og Holstebro. Populært siger vi, at vi er én virksomhed med 2 butikker og i alt 10 medarbejdere heraf 6 uddannede ejendomsmæglere. Hos danbolig Bent Kohls gør vi os umage for at kende vores lokalområde. Vi ønsker at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen - også når det gælder boligmarkedet. Vi bor alle i vores lokalområde - ja, de fleste af os er enten født og opvokset her, eller også har vi en mangeårig tilknytning til området. Hos os får du derfor et indgående lokalkendskab, som for os er en af de vigtigste faktorer, når du handler ejendom. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så vi kan give dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre med dit boligsalg.

Hos danbolig Bent Kohls opfatter vi os selv som rådgiver og samarbejdspartner. Vi planlægger derfor salget af din bolig sammen med dig. Ejendomsmægleren med den højeste pris eller det laveste salær er ikke altid det rigtige valg. Korrekt prissætning vil sammen med en velgennemtænkt markedsføringsstrategi være altafgørende. Desuden mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi både professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere, så din ejendom tager sig bedst muligt ud både digitalt og i de trykte medier.

danbolig Bent Kohls er et team af kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. I teamet har vi flere specialister, som begge butikker trækker på, når der er brug for det. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vi opnår det, der for vores kunder er det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi afholder løbende statusmøder med vores sælgere, hvor vi gennemgår den aktuelle salgssituation for netop deres ejendom og drøfter fremtidige salgstiltag, for kun gennem en tæt dialog, sikrer vi vores kunder det bedste resultat.

God rådgivning behøver ikke at koste en formue. Hos danbolig Bent Kohls tilbyder vi "solgt eller gratis", og vi mener det. Den eneste udgift, du selv skal afholde er eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke. Skulle vi mod forventning ikke sælge din ejendom indenfor den aftalte periode, er du frit stillet, og der er ingen udgifter forbundet med det arbejde, vi har udført. Det tilbud får du sjældent hos vores konkurrenter.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kobberupvej 175

  Generelt har vores oplevelse med Danbolig været god. Der blev meldt tilbage ved hver fremvisning, hvilket vi ikke var vant til fra den første mægler, vi havde. Danbolig avisen er ligeledes et godt medie. Vi havde igennem hele forløbet tillid til mægleren og følte os godt behandlet. Vil gerne hermed anbefale Danbolig!

 • Solgt
  Solgt

  Ole Rømers Vej 8

  Vi vil gerne takke for en rigtig god handel - vi er virkeligt spændte på at flytte ind. Vi er meget tilfredse med den måde handlen er foregået på. Da vi er førstegangskøbere har der selvfølgelig været mange ting, vi har været i tvivl om, men vi har fået den bedste vejledning, vi kunne få, og vi har været rigtig glad for hele forløbet. Lige fra start til slut har der intet negativt været at sige. Tusind tak for en god handel - nu glæder vi os til at få nøglen.

 • Solgt
  Solgt

  Nr Felding Kirkevej 12

  1000 tak for jeres meget fine og søde måde at være på i forbindelse meget salget at vores hus. I har været en god og faglig hjælp og meget ærlige med hensyn til prisen på huset. Vi følte os trygge allerede ved første møde. Jeg vil varmt anbefale danbolig. De er ærlige, flinke og meget nede på jorden. Endnu engang tak for hjælpen og god sommer til jer alle.

 • Solgt
  Solgt

  Vald Poulsens Vej 66

  Vi har været yderst tilfreds med Marco - altid imødekommende og har altid vendt hurtig tilbage på vore mange spørgsmål. Også Corona blev overholdt til punkt og prikke.

 • Solgt
  Solgt

  Valmuevej 67

  Vi købte vores første ejendom igennem danbolig Holstebro. De har været yderst fleksible med fremvisningerne, og da vi kom til købsdagen, tog de meget hensyn til, at det var vores første køb. De er et godt, professionelt team, som vi til hver en tid vil anbefale til andre.

 • Solgt
  Solgt

  Struervej 125

  Hos danbolig Bent Kohls har vi følte os rigtig trygge!! Det er absolut de mest professionelle, ærlige og realistiske ejendomsmæglere. De har været rigtig gode til at råde og vejlede i de udfordringer, der har været i forbindelse med at sælge vores bolig! Det er tre utrolig dygtige ejendomsmæglere og tilsammen udgør de bare et hammer godt team!!!! Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til alle dem, der overvejer at sætte hus til salg!!! Med de erfaringer vi har fået med os, er danbolig Bent Kohls det klart bedste valg, vi har gjort!!!

Forretningsoplysninger

danbolig Bent Kohls
Helgolandsgade 20
7500 Holstebro
CVR: 34028419
Bent Kohls I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Diverse pantebrevsopkøbere

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.