0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bent Kohls

Helgolandsgade 20
7500 Holstebro
70 25 02 22
holstebro@danbolig.dk

Torben Sørensen
Torben Sørensen
Ejendomsmægler, MDE

Holstebro - Vestjyllands hovedstad" - er en by i vækst. Byen er gennem tiderne kåret som Danmarks bedste handelsby med en af landets flotteste gågader. Alt tyder på fortsat stor vækst ikke mindst, når Holstebro snart tilsluttes motorvejsnettet.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7500-7500)
Kilde: Boligsiden
Villa: 64%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bent Kohls
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bent Kohls

Velkommen hos danbolig Bent Kohls - din lokale ejendomsmægler i Holstebro.

danbolig Bent Kohls står bag danbolig-butikkerne i Viborg og Holstebro. Populært siger vi, at vi er én virksomhed med 2 butikker og i alt 10 medarbejdere heraf 4 uddannede ejendomsmæglere. Hos danbolig Bent Kohls gør vi os umage for at kende vores lokalområde. Vi ønsker at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen - også når det gælder boligmarkedet. Vi bor alle i vores lokalområde - ja, de fleste af os er enten født og opvokset her, eller også har vi en mangeårig tilknytning til området. Hos os får du derfor et indgående lokalkendskab, som for os er en af de vigtigste faktorer, når du handler ejendom. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så vi kan give dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre med dit boligsalg.

Hos danbolig Bent Kohls opfatter vi os selv som rådgiver og samarbejdspartner. Vi planlægger derfor salget af din bolig sammen med dig. Ejendomsmægleren med den højeste pris eller det laveste salær er ikke altid det rigtige valg. Korrekt prissætning vil sammen med en velgennemtænkt markedsføringsstrategi være altafgørende. Desuden mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi både professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere, så din ejendom tager sig bedst muligt ud både digitalt og i de trykte medier.

danbolig Bent Kohls er et team af kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. I teamet har vi flere specialister, som begge butikker trækker på, når der er brug for det. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vi opnår det, der for vores kunder er det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi afholder løbende statusmøder med vores sælgere, hvor vi gennemgår den aktuelle salgssituation for netop deres ejendom og drøfter fremtidige salgstiltag, for kun gennem en tæt dialog, sikrer vi vores kunder det bedste resultat.

God rådgivning behøver ikke at koste en formue. Hos danbolig Bent Kohls tilbyder vi "solgt eller gratis", og vi mener det. Den eneste udgift, du selv skal afholde er eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke. Skulle vi mod forventning ikke sælge din ejendom indenfor den aftalte periode, er du frit stillet, og der er ingen udgifter forbundet med det arbejde, vi har udført. Det tilbud får du sjældent hos vores konkurrenter.

Lige nu har vi 50 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Ole Rømers Vej 8

  Vi vil gerne takke for en rigtig god handel - vi er virkeligt spændte på at flytte ind. Vi er meget tilfredse med den måde handlen er foregået på. Da vi er førstegangskøbere har der selvfølgelig været mange ting, vi har været i tvivl om, men vi har fået den bedste vejledning, vi kunne få, og vi har været rigtig glad for hele forløbet. Lige fra start til slut har der intet negativt været at sige. Tusind tak for en god handel - nu glæder vi os til at få nøglen.

 • Solgt

  Hvedevænget 17

  Jeg synes generelt, at alle hos Danbolig har gjort et godt stykke arbejde. Det gælder også den nye mægler hos Danbolig (Kristina), som måtte tage over kort efter huset var sat til salg, fordi den mægler, der startede sagen op (Rasmus) fratrådte. En stor tak til de øvrige i firmaet (Morten, Daniel, Rikke i Holstebro samt Karen i Viborg), som også har hjulpet til med råd, vejledning, information og selve salget. Varme knus til jer alle herfra - og tak for godt samarbejde.

 • Solgt

  Valmuevej 67

  Vi købte vores første ejendom igennem danbolig Holstebro. De har været yderst fleksible med fremvisningerne, og da vi kom til købsdagen, tog de meget hensyn til, at det var vores første køb. De er et godt, professionelt team, som vi til hver en tid vil anbefale til andre.

 • Solgt

  Rønnebærvej 15

  Vi har ikke noget sammenligningsgrundlag, da vi har boet det samme sted i over 40 år, men kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med den professionelle behandling, som danbolig har givet os hele vejen igennem forløbet vedr. salg af vort hus. Der bliver hurtigt og seriøst fulgt op på alle spørgsmål, man stiller.

 • Solgt

  Struervej 125

  Hos danbolig Bent Kohls har vi følte os rigtig trygge!! Det er absolut de mest professionelle, ærlige og realistiske ejendomsmæglere. De har været rigtig gode til at råde og vejlede i de udfordringer, der har været i forbindelse med at sælge vores bolig! Det er tre utrolig dygtige ejendomsmæglere og tilsammen udgør de bare et hammer godt team!!!! Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til alle dem, der overvejer at sætte hus til salg!!! Med de erfaringer vi har fået med os, er danbolig Bent Kohls det klart bedste valg, vi har gjort!!!

 • Solgt

  Uhresøvej 53

  "Vi vil gerne sige tusind tak til Danbolig Holstebro for deres store indsats ved vores boligsalg. Med deres ihærdighed og entusiasme lykkedes det os at få solgt huset på blot 14 dage. Samarbejdet med mægler og kontoret har været særdeles tilfredsstillende - og vi giver hermed Danbolig Holstebro vores bedste anbefalinger...."

Forretningsoplysninger

danbolig Bent Kohls
Helgolandsgade 20
7500 Holstebro
CVR: 34028419

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring

Diverse pantebrevsopkøbere

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Ja

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig