Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bent Kohls

Helgolandsgade 20
7500 Holstebro
70 25 02 22
holstebro@danbolig.dk

Torben Sørensen
Torben Sørensen
Ejendomsmægler, MDE

Holstebro - Vestjyllands hovedstad" - er en by i vækst. Byen er gennem tiderne kåret som Danmarks bedste handelsby med en af landets flotteste gågader. Alt tyder på fortsat stor vækst, særligt nu hvor Holstebro er tilsluttet motorvejsnettet.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7500-7500)
Kilde: Boligsiden
Helårsgrund: 42%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bent Kohls
Kilde: danbolig.dk
92

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bent Kohls

Velkommen hos danbolig Bent Kohls - din lokale ejendomsmægler i Holstebro.

danbolig Bent Kohls står bag danbolig-butikkerne i Viborg og Holstebro. Populært siger vi, at vi er én virksomhed med 2 butikker og i alt 10 medarbejdere heraf 6 uddannede ejendomsmæglere. Hos danbolig Bent Kohls gør vi os umage for at kende vores lokalområde. Vi ønsker at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen - også når det gælder boligmarkedet. Vi bor alle i vores lokalområde - ja, de fleste af os er enten født og opvokset her, eller også har vi en mangeårig tilknytning til området. Hos os får du derfor et indgående lokalkendskab, som for os er en af de vigtigste faktorer, når du handler ejendom. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så vi kan give dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre med dit boligsalg.

Hos danbolig Bent Kohls opfatter vi os selv som rådgiver og samarbejdspartner. Vi planlægger derfor salget af din bolig sammen med dig. Ejendomsmægleren med den højeste pris eller det laveste salær er ikke altid det rigtige valg. Korrekt prissætning vil sammen med en velgennemtænkt markedsføringsstrategi være altafgørende. Desuden mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi både professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere, så din ejendom tager sig bedst muligt ud både digitalt og i de trykte medier.

danbolig Bent Kohls er et team af kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. I teamet har vi flere specialister, som begge butikker trækker på, når der er brug for det. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vi opnår det, der for vores kunder er det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi afholder løbende statusmøder med vores sælgere, hvor vi gennemgår den aktuelle salgssituation for netop deres ejendom og drøfter fremtidige salgstiltag, for kun gennem en tæt dialog, sikrer vi vores kunder det bedste resultat.

God rådgivning behøver ikke at koste en formue. Hos danbolig Bent Kohls tilbyder vi "solgt eller gratis", og vi mener det. Den eneste udgift, du selv skal afholde er eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke. Skulle vi mod forventning ikke sælge din ejendom indenfor den aftalte periode, er du frit stillet, og der er ingen udgifter forbundet med det arbejde, vi har udført. Det tilbud får du sjældent hos vores konkurrenter.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fabersvej 90

 • Solgt
  Solgt

  Ole Rømers Vej 8

  Vi vil gerne takke for en rigtig god handel - vi er virkeligt spændte på at flytte ind. Vi er meget tilfredse med den måde handlen er foregået på. Da vi er førstegangskøbere har der selvfølgelig været mange ting, vi har været i tvivl om, men vi har fået den bedste vejledning, vi kunne få, og vi har været rigtig glad for hele forløbet. Lige fra start til slut har der intet negativt været at sige. Tusind tak for en god handel - nu glæder vi os til at få nøglen.

 • Solgt
  Solgt

  Struervej 125

  Hos danbolig Bent Kohls har vi følte os rigtig trygge!! Det er absolut de mest professionelle, ærlige og realistiske ejendomsmæglere. De har været rigtig gode til at råde og vejlede i de udfordringer, der har været i forbindelse med at sælge vores bolig! Det er tre utrolig dygtige ejendomsmæglere og tilsammen udgør de bare et hammer godt team!!!! Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til alle dem, der overvejer at sætte hus til salg!!! Med de erfaringer vi har fået med os, er danbolig Bent Kohls det klart bedste valg, vi har gjort!!!

 • Solgt
  Solgt

  Hvedevænget 17

  Jeg synes generelt, at alle hos Danbolig har gjort et godt stykke arbejde. Det gælder også den nye mægler hos Danbolig (Kristina), som måtte tage over kort efter huset var sat til salg, fordi den mægler, der startede sagen op (Rasmus) fratrådte. En stor tak til de øvrige i firmaet (Morten, Daniel, Rikke i Holstebro samt Karen i Viborg), som også har hjulpet til med råd, vejledning, information og selve salget. Varme knus til jer alle herfra - og tak for godt samarbejde.

 • Solgt
  Solgt

  Uhresøvej 53

  "Vi vil gerne sige tusind tak til Danbolig Holstebro for deres store indsats ved vores boligsalg. Med deres ihærdighed og entusiasme lykkedes det os at få solgt huset på blot 14 dage. Samarbejdet med mægler og kontoret har været særdeles tilfredsstillende - og vi giver hermed Danbolig Holstebro vores bedste anbefalinger...."

 • Solgt
  Solgt

  Parkvej 18

  I forbindelse med salget af vores hus blev vi bekræftet i vores formodning om, at det er altafgørende at samarbejde med en mægler, som har “fingeren på pulsen” inden for markedet. Alle mæglere kan jo sætte et hus til salg, men kunsten må være efterfølgende rent faktisk at få det solgt. Vi kunne jo se på statistikkerne, at danbolig i Holstebro var den mægler, som procentvis fik solgt flest af de huse, de annoncerede til salg. Den statistik taler jo sit eget sprog, så for os var det indlysende, at det var jer, som skulle varetage salget af vores hus. Samarbejdet kan vi ikke sætte en finger på. Alt forløb præcis som aftalt, og efter ca. 100 dage, kunne vi sætte solgt-skiltet i vinduet. Stor tak til jer for samarbejdet - vi er yderst tilfredse med både forløb og resultat.

Forretningsoplysninger

danbolig Bent Kohls
Helgolandsgade 20
7500 Holstebro
CVR: 34028419
Bent Kohls I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Diverse pantebrevsopkøbere

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.