Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hundested

Kajgaden 9H
3390 Hundested
47 72 33 90
hundested@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3360-3390)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hundested
Kilde: danbolig.dk
6

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hundested

danbolig Hundested har byens bedste beliggenhed, nemlig i hjertet af Hundested Havn. Vores butik har åbent alle ugens dage, da vi ønsker at være fleksible overfor vores mange kunder – køber som sælger. Vi er i butikken mellem kl. 11.00 og kl. 16.00 i hverdagen og mellem kl. 10.00 og kl. 13.00 i weekenden og derudover efter aftale. Vores telefon er åben mandag - torsdag 09.00-17.00, fredag 09.00-16.00 og lørdag - søndag 10.00-13.00

I vores butik i Hundested dækker vi et stort område, som breder sig ud over 3390 Hundested, 3360 Liseleje samt 3370 Melby. Hundested er et populært sommerhusområde, såvel som villakvarter. Udover fritidshuse og villaer beskæftiger vi os også med landbrugsejendomme, lejligheder, grunde og andelsboliger. Vores kendskab til de mange områder i Hundested såsom Hundested Nord, Lynæs, Sølager, St. Karlsminde, Kikhavn, Nødebohuse, Torup, Torp Magle, Tollerup, Tømmerup, Hald Strand og Amager Huse gør os ideelle til at sælge din ejendom, eller som køber guide dig til den rigtige beslutning om, hvilket område du skal købe bolig. Udover vores ekspertise i Hundested, kan vi også hjælpe dig med salg eller køb i alle kroge af f.eks. Liseleje. Den populære ferieby ud til Kattegat og den populære Liseleje Strand, samt Hyllingebjerg rummer en masse sommerstemning og glade gæster hvert år. Søger i mere ro og fred kan Melby være ideelt til dig. Melby Enghave eller Evetofte er to super hyggelige sommerhusområder, som ligger centralt i Halsnæs kommune, så man nemt kan komme til de omkring liggende byer. Et klassisk sommerhusområde blandt marker og skøn natur, hvor man nemt kan komme til med offentlig transport.

I danbolig Hundested har vi huse i alle prisklasser - både helårshuse og fritidshuse. Vi har gjort det til vores speciale, at finde det helt rigtige hus til køberen og ligeledes give vores sælgere en troværdig og engageret mægleroplevelse, når de står overfor et salg. Vi har med vores butikker i Hundested og Frederiksværk et stærkt købernetværk og et fantastisk lokalkendskab, så vi kan hjælpe både køber og sælger godt videre. Vi strækker os langt for vores kunder, og det vil du mærke, hvis du kigger ind til os på havnen hos danbolig Hundested, Kajgade 9H.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Stedmodervej 6

  Jeg er rigtig tilfreds med den måde hele handlen er foregået på og alt den hjælp jeg har fået. Jeg vil helt sikkert bruge danbolig Hundested igen, når jeg skal sælge huset i fremtiden. Køber af Stedmodervej 6, 3390 Hundested

 • Solgt
  Solgt

  Hermelinvej 23

  Vi har været rigtig glade for at handle sommerhus igennem danbolig. Vi satte stor pris på, at mægleren var lokal og kunne fortælle os om nærområdets mange muligheder. Kommunikationen var rigtig god og der blev fulgt op hele vejen igennem, så vi følte at vi hele tiden var opdateret. Vi vil gerne anbefale danbolig Hundested til alle andre der skal købe sommerhus. Køberne af Hermelinvej 23, 3390 Hundested

 • Solgt
  Solgt

  Lindevænget 7

  Så er vores sommerhus i Hald Strand SOLGT! Det gik lynene hurtigt og til en meget god pris. Processen har været så fin med danbolig Hundested, som vi har brugt både som sælger og køber. Super søde mennesker, tryghed omkring alle papirer, aftaler og hvad der ellers hører med. Så vi siger TAK for denne gang og dribler videre mod et nyt sted på danmarks kortet.

 • Solgt
  Solgt

  Bakkesvinget 3

  danbolig fik solgt vores sommerhus lynhurtigt til over prisen. De har været dygtige til at gennemgå alle de formelle ting og holdt os orienteret undervejs. Vi kan anbefale danbolig Hundested.

 • Solgt
  Solgt

  Kragesvej 6

  Super hurtig handel og altid søde og hjælpsomme. Sune er en ærlig mægler, der tør sige tingene som de er. Så vil klart anbefale danbolig Hundested til andre. Sælger af Kragesvej 6, 3370 Melby

 • Solgt
  Solgt

  Bagerstræde 1C

  danbolig i Hundested er fuld af søde, rare og dygtige medarbejdere. De sælger hurtigt huse og anbefales derfor :)

Forretningsoplysninger

danbolig Hundested
Kajgaden 9H
3390 Hundested
CVR: 38024434
Lykke & Ørsted Hundested ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.