Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Kolding

Skippergården, Buen 12
6000 Kolding
75 50 26 00
kolding@danbolig.dk

Henning Larsen
Henning Larsen
Ejendomsmægler, MDE

Kolding har de seneste år oplevet en positiv udvikling, herunder den fortsatte udvidelse af Drejens, Bjert, Dalby og Vonsild mm. Der sker en masse nyt i Kolding og det har vi helt styr på, for vi sælger ikke kun boliger, men også et lokalområde.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6000-6640)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Kolding
Kilde: danbolig.dk
119

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Kolding

Danbolig Kolding, din lokale ejendomsmægler.

Skal du sælge din bolig i Kolding, så bestil allerede i dag en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos danbolig Kolding ved vi at valget af ejendomsmægler er en vigtig beslutning. Vi har en afgørende betydning for, hvordan du kommer bedst videre og realiserer nye boligdrømme. danbolig Kolding har siden 1995 solgt boliger i Kolding kommune. Vores mange års erfaring fra boligmarkedet i Kolding kommune, sammen med vores store ekspertise og lokalkendskab, sikrer vi dig en gennemført bolighandel af høj kvalitet med vores erfarne ejendomsmæglere og sagskoordinatorer med baggrund som ejendomsmæglere. Vi tilbyder også køberrådgivning med stor ekspertise fra vores uddannede køberrådgivere.

Vi sørger for, at du som sælger er med på sidelinjen i alt, hvad vi foretager os. Det er dine ønsker og behov, der er afgørende for, hvordan vi tilrettelægger din bolighandel – det er dig, der er i centrum. Vi ved at en flot præsentation af din bolig, giver dig det bedste salg. Vi tilbyder derfor branchens bedste markedsføringsmateriale med billeder i høj kvalitet og en moderne prisvindende hjemmeside. Så ved du at din bolig står forrest på boligmarkedet med den bedst mulige præsentation. Derudover har du igennem danbolig clevr adgang til markedets bedste digitale markedsføring.

Vi har altid et stort udbud af villaer, ejerlejligheder, boliglandbrug og mange andre boligtyper. Vores netværk er bredt, og vores altid opdaterede køberkartotek er uvurderligt. Det giver os den største køberberøring og den bedste mulighed for at sælge din bolig.
Hos danbolig Kolding har vi en meget høj kundetilfredshed både iblandt vores købere og sælgere. Vi arbejder hver dag på at give en professionel og personlig betjening til vores kunder. Vi har i hele salgsforløbet en meget tæt dialog med vores sælgere, så kan vi sikre os den rigtige rådgivning og det bedste salg med udgangspunkt i netop dine behov.

Kontakt os for en uformel snak omkring din bolig eller bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering på www.danbolig.dk/bestil-salgsvurdering/

Køberrådgivning:
Har du brug for køberrådgivning? Hos danbolig Kolding tilbyder vi køberrådgivning, hvor vi bestræber os på at give dig et professionelt og trygt forløb, med fokus på tæt dialog gennem hele processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  V/Buen 8

  "En forretning tegnes af den medarbejder der står for kontakten. Jens Ehmsen er meget proaktiv og en fantastisk ambassadør for Danbolig Kolding".

 • Solgt
  Solgt

  Fredensgade 26, 1. tv.

  Jeg kontaktede Danbolig med ønske om salg af lejlighed i Kolding. Vi aftaler at de sælger inden ½ år, ellers er det gratis. Efter 5 uger er lejligheden solgt, det hele er overstået, og der er 4 uger til køber overtager..... Danbolig kan deres kram og de gør det.... Vi fik god behandling og ærlige svar.. Tak for det. Mvh en glad sælger .....

 • Solgt
  Solgt

  Magnolievej 7

  ”Har fået god rådgivning i forbindelse med hussalg der kun tog 12 dage. Vi har derudover brugt Danbolig til køberrådgivning, hvilket vi har været ovenud tilfredse med."

 • Solgt
  Solgt

  Esbjergvej 289

  "Opnåede et utroligt hurtigt salg som var en første prioritet og er simpelthen ovenud lykkelig for at opgaven blev løst så hurtigt og så til en fair pris. Rosende ord for ihærdighed og den varmeste anbefaling skal der lyde herfra." -Sælger af landejendom-

 • Solgt
  Solgt

  Nyhegnet 17

  "Danbolig solgte min nabos hus på 12 dage, hvilket jeg også havde forventet, men 4 uger er heller ikke dårligt. Den ildhu og ekspertise Jens Ehmsen har lagt i at sælge min bolig fortjener stor ros. Gav fantastisk god orientering om forløbet undervejs gennem de 4 uger det tog at sælge ejendommen".

Forretningsoplysninger

danbolig Kolding
Skippergården, Buen 12
6000 Kolding
CVR: 26673720
Ejendomsmæglerfirmaet Henning Larsen & Co ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

ETU, FRIDA og Dansk Boligforsikring

Lokalbladet Budstikken

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.