Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Kolding

Skippergården, Buen 12
6000 Kolding
75 50 26 00
kolding@danbolig.dk

Henning Larsen
Henning Larsen
Ejendomsmægler, MDE

Vi sælger stadig boliger.

Trods Corona er der stadig stor efterspørgsel på boliger i Kolding. Kolding er en by i udvikling og med mange tilflyttere grundet byens centrale beliggenhed. Det er derfor stadig et godt tidspunkt at sætte bolig til salg. Ring og hør mere.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6000-6640)
Kilde: Boligsiden
Villa: 51%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Kolding
Kilde: danbolig.dk
129

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Kolding

danbolig ”din lokale ejendomsmægler”

Skal du sælge din bolig, så bestil allerede i dag en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos danbolig ved vi, at valget af ejendomsmægler er en vigtig beslutning. Vi har en afgørende betydning for, hvordan du kommer bedst videre og realiserer nye drømme. Hos danbolig Kolding har vi mange års erfaring fra boligmarkedet i Kolding Kommune. Vores store ekspertise og lokalkendskab sikrer dig en gennemført bolighandel af høj kvalitet med 6 erfarne ejendomsmæglere og 3 sagskoordinatorer.

Vi sørger for, at du som sælger er med på sidelinjen i alt, hvad vi foretager os. Det er dine ønsker og behov, der er afgørende for, hvordan vi tilrettelægger din bolighandel – det er dig, der er i centrum.
Vi ved at en flot præsentation af din bolig, giver dig det bedste salg. Vi tilbyder derfor branchens bedste markedsføringsmateriale med billeder i høj kvalitet og en moderne prisvindene hjemmeside. Så ved du, at din bolig står forrest på boligmarkedet med den bedst mulige præsentation. Derudover har du igennem danbolig clevr adgang til markedets bedste digitale markedsføring.

Danbolig Kolding har siden 1995 solgt boliger i Kolding. Vi har altid et stort udbud af ejendomme, vores netværk er bredt, og vores køberkartotek uvurderligt. Det giver os den største køberberøring og den bedste mulighed for at sælge din bolig.
Hos danbolig Kolding har vi en meget høj kundetilfredshed både blandt vores købere og sælgere. Vi arbejder hver dag på at give en professionel og personlig betjening til vores kunder. Vi har i hele salgsforløbet en meget tæt dialog med vores sælgere, så kan vi sikre os den rigtige rådgivning og det bedste salg med udgangspunkt i netop dine behov.

Kontakt os gerne for en uformel snak omkring din bolig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fredensgade 26, 1. TV.

  Jeg kontaktede Danbolig med ønske om salg af lejlighed i Kolding. Vi aftaler at de sælger inden ½ år, ellers er det gratis. Efter 5 uger er lejligheden solgt, det hele er overstået, og der er 4 uger til køber overtager..... Danbolig kan deres kram og de gør det.... Vi fik god behandling og ærlige svar.. Tak for det. Mvh en glad sælger .....

 • Solgt
  Solgt

  Esbjergvej 289

  "Opnåede et utroligt hurtigt salg som var en første prioritet og er simpelthen ovenud lykkelig for at opgaven blev løst så hurtigt og så til en fair pris. Rosende ord for ihærdighed og den varmeste anbefaling skal der lyde herfra." -Sælger af landejendom-

Forretningsoplysninger

danbolig Kolding
Skippergården, Buen 12
6000 Kolding
CVR: 26673720
Ejendomsmæglerfirmaet Henning Larsen & Co ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Lokalbladet Budstikken

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.