Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Middelfart

Algade 83
5500 Middelfart
64 41 61 71
middelfart@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5466-5592)
Kilde: Boligsiden
Villa: 74%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Middelfart
Kilde: danbolig.dk
27

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Middelfart

danbolig Middefart formidler alle typer ejendomme i Middelfart og opland – villaer, parcelhuse, andelsboliger, ejerlejligheder, nedlagte landbrug og fritidshuse. Vores engagerede medarbejdere udgør til sammen et meget dynamisk salgsteam, der står parat til at hjælpe dig med dit boligsalg.

Vores kunder roser os for, at vi er pålidelige og grundige. De sætter blandt andet pris på, at vi sætter realistiske priser, så du som sælger senere undgår skuffelser eller en alt for lang salgsproces.

Vi arbejder tæt sammen med danbolig-butikkerne i Fredericia, Vejle og Børkop, og det betyder, at du som sælger hos os ikke har ét, men fire mæglerhold til at arbejde for dit boligsalg. Samtidig betyder det, at du har adgang til et meget stort kundekartotek.

Vores samarbejde med Nordea betyder desuden, at du som sælger får adgang til en af byens bedste banker, og at den finansielle del af processen forløber ubesværet og på fordelagtige vilkår.

Vi markedsfører altid vores boliger bredt, blandt andet i de lokale aviser, i de lokale Nordea-filialer og selvfølgelig på nettet. Vi bruger branchens bedste fotografer og har derfor de flotteste annoncer.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lærkevej 6

  Vi købte vores bolig ved danbolig Middelfart. Det har været en meget tilfredsstillende oplevelse. Hele håndteringen fra Jacobs side var perfekt. Han var venlig og meget korrekt i hele sin ageren. Vi er meget tilfredse og kan anbefale Jacob på det varmeste.

 • Solgt
  Solgt

  Fænøsund Park 3, 4. 3.

  danbolig Middelfart overtog min bolig, efter en anden mægler forgæves havde forsøgt at sælge den gennem syv måneder. Pludselig oplevede jeg det samme antal fremvisninger på små to måneder, som den anden mægler havde på syv måneder. Det skyldes et effektivt køberkartotek, og det medvirkede også til, at min bolig blev solgt på under tre måneder. Samtidig må jeg sige, at markedsføringen af boligen var helt sublim. Der blev skudt en film i huset og benyttet en videodrone til at vise placeringen og omgivelserne. Sidst, men ikke mindst, blev jeg holdt løbende orienteret undervejs. Jeg er tilfreds.

 • Solgt
  Solgt

  Strandvejen 40

  Hele fremgangsmåden hos danbolig Middelfart var ganske tilfredsstillende for mig. Kasper fortjener stor ros. Min bolig blev solgt hurtigere, end jeg havde regnet med. Samtidig oplevede jeg, at medarbejderne var hurtige til at vende retur, når der var noget, eller der havde været en fremvisning. Alt i alt er jeg meget tilfreds.

 • Solgt
  Solgt

  Solbakken 64

  Kasper Alexandersen har gennem hele forløbet været meget kompetent, tålmodig, høflig og samarbejdsvillig. Selv lige midt i julefrokosten udleverede han nøgler uden en eneste sur mine. Kunderne er virkelig i centrum her, og jeg vil til enhver tid anbefale danbolig Middelfart og Kasper til andre, der enten ønsker at købe eller sælge bolig. Her fornemmer man virkelig at være i trygge hænder. Min varmeste anbefaling til danbolig og Kasper.

 • Solgt
  Solgt

  Algade 52

  Er blevet godt vejledt og orienteret under hele forløbet. Jakob Lundsfryd og Elisabeth D. Frøkjær har været imødekommende og troværdige og hermed bidraget til at salget af huset er sket på en positiv og tryg måde.

 • Solgt
  Solgt

  Merianvej 2

  Jeg fik min bolig solgt af danbolig Middelfart på kun tre måneder. Medarbejderne var gode til at overdrage informationer til hinanden, da vi kom ind i en ferieperiode. Dette var ganske betryggende. Samtidig blev der altid vendt retur efter en fremvisning. Det var rart. Jeg er absolut tilfreds.

Forretningsoplysninger

danbolig Middelfart
Algade 83
5500 Middelfart
CVR: 31483492
Stokkendal & Rüsz, Fredericia & Middelfart A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Danmark A/S

Tryg forsikring A/S

E-soft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring A/S

Melfar posten, Boligavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.