Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Middelfart

Algade 83
5500 Middelfart
64 41 61 71
middelfart@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5466-5592)
Kilde: Boligsiden
Villa: 73%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Middelfart
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Middelfart

danbolig Middefart formidler alle typer ejendomme i Middelfart og opland – villaer, parcelhuse, andelsboliger, ejerlejligheder, nedlagte landbrug og fritidshuse. Vores engagerede medarbejdere udgør til sammen et meget dynamisk salgsteam, der står parat til at hjælpe dig med dit boligsalg.

Vores kunder roser os for, at vi er pålidelige og grundige. De sætter blandt andet pris på, at vi sætter realistiske priser, så du som sælger senere undgår skuffelser eller en alt for lang salgsproces.

Vi arbejder tæt sammen med danbolig-butikkerne i Fredericia, Vejle og Børkop, og det betyder, at du som sælger hos os ikke har ét, men fire mæglerhold til at arbejde for dit boligsalg. Samtidig betyder det, at du har adgang til et meget stort kundekartotek.

Vores samarbejde med Nordea betyder desuden, at du som sælger får adgang til en af byens bedste banker, og at den finansielle del af processen forløber ubesværet og på fordelagtige vilkår.

Vi markedsfører altid vores boliger bredt, blandt andet i de lokale aviser, i de lokale Nordea-filialer og selvfølgelig på nettet. Vi bruger branchens bedste fotografer og har derfor de flotteste annoncer.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Grønnegade 13

  Hos danbolig Middelfart får man en god, venlig og yderst kompetent behandling. Meget professionel sagsbehandling og der blev gået til yderlighederne (positivt) for at få handlen i hus. Jeg vil helt klart anbefale danbolig til andre.

 • Solgt
  Solgt

  Skovhaven 23

  Ramte prisen og solgte på 14 dage. Jeg fik danbolig Middelfart anbefalet af en person, som jeg stoler på. Her mødte jeg venlige og professionelle mennesker. Her følte jeg mig tryg, de ramte prisen og boligen blev solgt på 14 dage efter ni måneder hos en anden mægler. Så jeg er meget tilfreds.

 • Solgt
  Solgt

  Hollændervej 53

  Mælgeren havde utrolig stor kendskab til ejendommen, et fantastisk humør og en rigtig god måde at takle de problemer der var, samt at formidle kontakten mellem os og sælger. En rigtig god og professionel oplevelse at købe hos danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Nederballevænget 14

  En mægler med indsigt og respekt. Jacob var god til at forklare os de forskellige aspekter af en bolighandel. Samtidigt optrådte han med god respekt for den situation, det er, når man sælger en bolig, man har levet i i en menneskealder. Med Jacob fik vi hos danbolig Middelfart en mand, der ville det. Det er vi tilfredse med.

Forretningsoplysninger

danbolig Middelfart
Algade 83
5500 Middelfart
CVR: 31483492
Stokkendal & Rüsz, Fredericia & Middelfart A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Danmark A/S

Tryg forsikring A/S

E-soft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring A/S

Melfar posten, Boligavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.