Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Middelfart

Algade 83
5500 Middelfart
64 41 61 71
middelfart@danbolig.dk

Jesper Blomstrøm
Jesper Blomstrøm
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke, Vurderingskonsulent for Nordea Kredit

Udover salg af alle typer ejendomme, tilbyder vi ligeledes køberrådgivning som også er en af vores kernekompetencer. Med os er du godt stillet og kan derfor være helt tryg når du skal købe bolig. Vi garanterer høj faglig standard samt ærlighed så du ved hvad du går ind til.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5400-5592)
Kilde: Boligsiden
Villa: 86%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Middelfart
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Middelfart

Din lokale ejendomsmægler i Middelfart og opland
Vi er din lokale ejendomsmægler og vi dækker området i Middelfart og opland, vi har ekspertise i formidling villa, parcelhus, andelsbolig, ejerlejlighed, nedlagte landbrug og sommerhus mm.

Hos os får du en ejendomsmægler som kender dit lokalområde og som kan give en realistisk vurdering af din bolig. Tilsammen består vi af et hold af 3 engagerede medarbejdere, som udgør et dynamisk salgsteam, der står parat til at hjælpe dig videre.

Hos os får du en gratis og uforpligtende salgsvurdering – Så tøv ikke med at kontakte os.

Sådan markedsfører vi din bolig
Nøglen til et effektivt boligsalg er den helt rigtige markedsføring. Hos os får du en helt ideel beliggenhed med præsentation af din ejendom lige ud til gågaden i byen, hvor vi har en enorm stor synlighed med mange forbigående, som interessant følger med i nye og solgte boliger i vores vinduer.

Det får du hos os…
Vi sætter kunden i højsædet og giver en professional og personlig vejledning gennem hele dit boligsalg. Vi tilrettelægger en salgsstrategi der passer til dig samt tilpasser vi os dig og din kalender. Sælger du gennem os, holder vi dig løbende opdateret gennem hele salgsprocessen og rådgiver dig gennem forløbet fra a-z.

Kundetilfredshed
Vores kunder roser os for, at vi er pålidelige og grundige. Vi lægger stor vægt på at have den ærlige dialog fra starten og give dig et indblik i boligmarkedet. Derudover bliver vi rost for vores sublime markedsføring samt vores store køberkartotek, som du får direkte adgang til med din ejendom.

Køberrådgivning
Udover salg af alle typer ejendomme, tilbyder vi ligeledes køberrådgivning som også er en af vores kernekompetencer. Med os er du godt stillet og kan derfor være helt tryg når du skal købe bolig. Vi garanterer høj faglig standard samt ærlighed så du ved hvad du går ind til.

danbolig Erhverv
Vi arbejder også med erhvervssager og her samarbejder vi med vores erhvervsafdeling danbolig Erhvervscenter Syd som dækker Sydjylland og Fyn. Det er din sikkerhed for, at vi når længst muligt omkring.

Kontakt os allerede i dag, eller kig forbi butikken til en snak – vi glæder os til at hjælpe dit boligsalg eller køb på vej.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Svinget 17

  Super god betjening og rådgivning. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og salgsprocessen. Stor ros til hele Teamet hos danbolig som altid har været meget hjælpsomme, venlige og professionelle. De har især været rigtig gode til at klare mange fremvisninger. De bedste anbefalinger herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Rømøvænget 69

  Vi har haft glæden af at have Jacob Lundsfryd og Danbolig Middelfart som vores ejendomsmægler i sommeren 2021. Fra vi mødtes første gang og hele vejen gennem salgsprocessen har Jacob udført et meget professionelt og dygtigt stykke arbejde. Jacob er fagligt dygtig, serviceminded og yderst behagelig at samarbejde med. En tak skal desuden lyde til Jesper Blomstrøm, som afløste Jacob midlertidigt, da Jacob holdt lidt velfortjent sommerferie. Jacob, Jesper og Danbolig Middelfart fortjener vores varmeste anbefaling.

 • Solgt
  Solgt

  Kåsvænget 37

  Vores forældres hus på Kåsvænget 37 i Strib, blev solgt af Danbolig på kun 12 dage. Virkelig imponerende og det var resultatet af et meget professionelt arbejde af Jesper og hans team hos Danbolig i Middelfart. Vi var i trygge hænder fra start og blev løbende orienteret af Danbolig om kundernes interesse for huset. I forbindelse med salget er vi blevet guidet hurtigt og venligt. Igen var vi i gode hænder med sikker hjælp fra team Danbolig. Vi kan kun give Danbolig den bedste anbefaling. Venlig hilsen sælger og familie Kåsvænget 37, Strib

Forretningsoplysninger

danbolig Middelfart
Algade 83
5500 Middelfart
CVR: 41967838
Ejendomsmæglerfirmaet J. Blomstrøm

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Danmark A/S

Topdanmark

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Topdanmark - Dansk Boligforsikring

Melfarposten

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.