Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Næstved

Banegårdspladsen 3
4700 Næstved
55 73 71 00
naestved@danbolig.dk

Allan Hansen
Allan Hansen
Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

Vi holder åbent, men vi skal stå sammen om at passe på hinanden. Hos danbolig Næstved tager vi myndighedernes skærpede regler meget alvorligt og har derfor taget en række forholdsregler på fremvisninger, vurderinger, besøg i butikken mv. Lad os sammen passe på hinanden!

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4160-4736)
Kilde: Boligsiden
Villa: 71%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Næstved
Kilde: danbolig.dk
49

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Næstved

Et godt boligsalg starter med en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos danbolig Næstved – din lokale og personlige ejendomsmægler.

Vi er eksperter i boligsalg og det er det, vi brænder for. Vi tager os af alt indenfor salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, andelsboliger, boliglandbrug, liebhaverejendomme og grunde. Den personlige mægler er ikke bare én person, men et effektivt team på 10 engagerede medarbejdere, som alle arbejder mod samme mål – nemlig salg af din bolig.

Vores markedsområde dækker hele Næstved Kommune og nærmeste omegn. Det er hér, at du som boligsælger får udbytte af vores store lokalkendskab, netværk og mange års erfaring. Alle vore mæglere er bosiddende i området og dybt forankrede i det lokale. Vi kan derfor give dig en realistisk vurdering af din bolig, som sikrer dig en kortere salgstid og den bedste pris.

Hos os får du både fordelene ved den lokale, selvstændige ”købmand” og fordelene ved den store, landsdækkende ”supermarkedskæde” via vores kædesamarbejde i danbolig og vores samarbejde med Nordens største bank, Nordea.

Selve salgsprocessen tilrettelægger vi i samarbejde med dig og med udgangspunkt i dine ønsker og behov og vi rådgiver dig om evt. tiltag, som kan salgsoptimere din bolig.

Den rigtige markedsføring er med til at sikre dig den højest mulige pris. Med en professionel fotooptagelse sørger vi for, at din bolig præsenteres bedst muligt i enhver sammenhæng såvel online som offline og med vores mange markedsføringsværktøjer sikrer vi, at vi rammer alle potentielle købere i markedet. Det sker bl.a. via
- Det lokale netværk.
- Vores landsdækkende køberkartotek, danbolig MatchMaker.
- Boligudstillinger i vores egen butik på Banegårdspladsen, hvor mange tusind mennesker passerer dagligt, i Nordea på torvet i Næstved og i Karrebæksminde.
- Avisannoncering.
- Facebook med ”boost”.
- danbolig clevr., som er intelligent online markedsføring via bannere, som placeres på de hjemmesider, som boligkøberne besøger mest.

Det er vores ambition at være byens bedste mægler og levere markedets bedste bolighandel for dig som sælger og det arbejder vi målrettet på med udgangspunkt i vores forretningsværdier: Kompetence, empati, dynamik og troværdighed. Hele 95% *) af vore kunder er ikke bare tilfredse, men vil rent faktisk anbefale os til andre og DU skal være vores næste ambassadør.
*) Kilde: Boligsiden.dk

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Orionvej 117

  Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og danbolig Næstved har levet helt op til vores forventninger med salg og køb af bolig. Vi har i hele forløbet haft et rigtigt godt samarbejde, der har været en god kemi mellem os alle. Vi vil helt klart anbefale Danbolig til andre.

 • Solgt
  Solgt

  Hvedevænget 135

  Sælger: "Vi har fået en helt fantastisk rådgivning. danbolig Næstved var der hele tiden for os, alle aftaler har været overholdt og alt er foregået på en tryg og overskuelig måde. Vi sætter pris på deres ærlighed, dem kan man stole på"

 • Solgt
  Solgt

  Elverhøjvej 58

  Sælger: "Vi har været meget tilfredse med den behandling, vi har fået hos danbolig Næstved. Alt var så perfekt og hele forløbet som helhed har været en god oplevelse"

 • Solgt
  Solgt

  Jagtvej 3

  Hele salget har været en smertefri proces. Jeg har kun oplevet professionalisme, så jeg vil ikke vil tøve med at bruge danbolig Næstved igen, hvis jeg skulle få brug for at købe eller sælge. I kan være stolte af jeres team, så tak herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Parkvej 156, st. 136.

  Alt gik som smurt og uden problemer. Den måde, medarbejderne samarbejder på om at nå målet, er en meget succesfuld fremgangsmåde. Jeg vil helt sikkert anbefale danbolig Næstved.

 • Solgt
  Solgt

  Køgevej 15

  Købere: ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde, alt har været perfekt. Blevet godt informeret og alt blev skrevet ned. Gode mails frem og tilbage vi er meget tilfredse med hele forløbet. De har gjort deres job med stor tilfredshed, altid smilende og imødekommende. Dejligt samarbejde med de skønne mæglere - tak for det!”

Forretningsoplysninger

danbolig Næstved
Banegårdspladsen 3
4700 Næstved
CVR: 17447408
Allan Hansen Ejendomsmæglerfirma Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring og Frida Forsikring

Boligsiden A/S, Boliga ApS og e-soft systems A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring og Frida Forsikring

Sjællandske Medier, Berlingske og Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.