Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Odder

Rosensgade 5
8300 Odder
86 54 32 66
odder@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8300-8799)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Odder
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Odder

Hos danbolig Odder møder du et meget dynamisk og engageret team – med mange års erfaring at trække på. Vores butik har ligget her i byen i mange år, og folk kender os. Vores store, flotte og lyse lokaler ligger centralt og direkte ud til byens travle handelsgade, Rosensgade ved det flotte torv. Her kan vi præsentere jer for de optimale rammer, når I ønsker at sælge jeres bolig - uanset om det er jeres hus, sommerhus eller lejlighed.

Og så er vi alle sammen lokale – vi er opvokset i byen og bor her i dag, så vi kender hver enkelt vej og hvert eneste stisystem. Det betyder meget, når vi skal vise interesserede købere dit hus – man køber jo ikke bare et hus, men også et kvarter – inklusiv naboer og vejfester og alt det andet – og i den forbindelse kommer vores store kendskab til byen og området både købere og sælgere til gode.

Vi lægger stor vægt på en rigtig prissætning fra begyndelsen. Via vurderingsarbejdet for vores samarbejdspartner Nordea vurderer vi årligt samlet mere end 500 ejendomme og tør dermed godt garantere, at vi årligt er den ejendomsmægler i Odder, der ser og vurderer flest ejendomme. Dette sikrer en høj kvalitet i vores vurderinger, og dermed også en altid seriøs og realistisk vurdering, når I ønsker at sælge jeres bolig.

Vi samarbejder med Nordea og kan tilbyde finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis din ret til at vælge rådgivere, og købers ret til at vælge boligens finansiering.

Vi er glade for vores ”sælger siger”-funktion på hjemmesiden. Her kan du som sælger selv fortælle om din bolig, om området og om mulighederne - både i tekst og billeder. Det er en mulighed, som både sælgere og købere sætter stor pris på.

Vi tilbyder alle vores sælgere markedets bedste fotopakke, hvor alt er produceret af professionelle fotografer. Vi har blandt andet 720˚ fotovisning, hvor man kommer hele vejen rundt i hvert enkelt værelse i huset – det giver et godt og levende indtryk af boligen.

Skal vi sælge dit hus, sommerhus eller feriebolig?
Som lokalkendte ejendomsmæglere i Odder og omegn vil vi gerne dele ud af vores kompetencer når i ønsker at sælge jeres bolig, sommer- eller feriehus. Uanset om i ønsker at købe eller sælge et sommerhus, feriehus eller noget helt tredje, hjælper vi jer med at komme frem til et resultat alle parter er glade for.
Vi har gennem mange år hjulpet mange tilfredse boligsøgende med at finde netop den bolig, der matcher deres drømme og ønsker.
Vi har ligeledes hjulpet mange kunder i Odder og omegn med at sælge deres bolig.

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Odder
Rosensgade 5
8300 Odder
CVR: 29242763
db Odder ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Topdanmark, Dansk Boligforsikring, Frida Forsikring

Odder Avis, E-soft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Topdanmark Dansk Boligforsikring; Frida Forsikring

Odder Avis

E-soft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.