0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Odense - Lejlighedsbutikken

Jernbanegade 28
5000 Odense C
66 19 48 84-3
odensecity@danbolig.dk

Tore Wiben
Tore Wiben
Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

Så nærmer vi os studiestart for diverse vinterhold og dette betyder en større efterspørgsel efter lejligheder til forældrekøb. Ønsker du at sælge din bolig? Så er det nu, at du skal bestille en gratis salgsvurdering af din lejlighed. Kontakt os på 6619 4884 - tryk 3.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5000-5690)
Kilde: Boligsiden
Villa: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Odense - Lejlighedsbutikken
Kilde: danbolig.dk
10

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Odense - Lejlighedsbutikken

Velkommen hos Lejlighedsbutikken
Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. Skal du sælge din bolig, bør du vælge en lokal ejendomsmægler i Odense, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig – Herved bliver salgstiden kortere og fortjenesten større.
danbolig Odense består af Lejlighedsbutikken og 4 andre danbolig butikker og vi står altid parat til at betjene dig og give dig den service du ønsker. Vi står til rådighed alle ugens syv dage - du kan ringe til os hver dag fra 8-22 og få svar på spørgsmål, aftale en vurdering eller en fremvisning og er der når du har behov for det.

Vores engagerede medarbejdere har mange års erfaring fra boligmarkedet i Odense og omegn og vi har stor ekspertise i formidling af fast ejendom. Til sammen har vi mere end en menneskealders expertise indenfor bolighandel.
Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget din bolig er værd – og vi vil samtidig præsentere for dig, hvordan vi vil sikre det hurtigste salg, til den bedste pris, mens du betaler et fair salær.

Vi samarbejder alle for at få solgt din bolig til den bedste pris.
Alle medarbejdere i butikken har været ude at se din bolig og vi ved, hvor vigtig hver eneste telefonopkald, fremvisning samt kunde er og at ejendomsmæglerens indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning. Vi er din rådgiver og det sætter vi en ære i.
I danbolig Odense – Lejlighedsbutikken, har vi valgt at specialisere os i salg af ejerlejligheder, villalejligheder samt andelsboliger. Dette betyder, at vi har et helt specielt kendskab til byens ejerforeninger, andelsboligforeninger og en stor faglig kompetence, som kan blive afgørende for dit salg.
Vi har en stor synlighed og et meget stort køberkartotek fra vores 5 butikker i Odense, hvilket sikre dig et effektivt salg.

Et godt samarbejde er afgørende for et succesfuldt salg.
Vi sørger for, at du, som sælger, er med i alt, hvad vi foretager os. Det er dine ønsker og behov, der er afgørende for, hvordan vi tilrettelægger din handel – det er dig og din bolig, der er i fokus. Her kan bl.a. nævnes direkte og oprigtig tilbagemelding efter hver fremvisning og månedlige statusmøder. Du er altid i trygge hænder.


Vores tilgang er tilfredse kunder.
Vi hjælper dig med din bolighandel fra vores fem butikker i Odense, hvilket betyder, at vi giver dig en større synlighed, bredere kundeflade samt et mere effektivt salg.
Vi måler løbende på tilfredsheden blandt vores sælgere og rådgiver dig ikke kun før, men også undervejs og efter salget.

Kontakt danbolig Odense - Lejlighedsbutikken – Sammen med dig kan vi gøre en forskel i dit boligsalg, vi glæder os til at byde dig velkommen.

Her er vi

 • Kenneth Gregers
  Indehaver

  Kenneth Gregers

  Ejendomsmægler, MDE

  66 19 48 84-3

 • Tore Wiben
  Indehaver

  Tore Wiben

  Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

  66 19 48 84

 • Mette Christensen

  Mette Christensen

  Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke fra DE

  22 45 89 41

 • Lene Sundahl Sørensen

  Lene Sundahl Sørensen

  Sagskoordinator

  66 19 48 84

 • Nicolai Hansen

  Nicolai Hansen

  Ejendomsmægler, MDE

  20 16 48 84

 • Caroline Lundstrøm

  Caroline Lundstrøm

  Sagskoordinator

  66 19 48 84

 • Kasper Falkner Kabbel

  Kasper Falkner Kabbel

  Salg & Vurdering

  31 75 49 56

 • Solgt

  Kirkegårds Allé 13

  Hus solgt på 11 dage, what´s not to like :)

 • Solgt

  Fjordvænget 35

  Jeg har kun suplerlativer at komme med : Tore og hans team har udført deres job meget professionelt og hurtigt ..Tore har den evne og ro over sig, at man føler sig tryg ved, at det hele “nok skal gå”.. Så tak herfra - I får min bedste anbefaling ..

 • Solgt

  Hjallesevej 17, 2.

  Jeg Har haft et helt igennem fantastisk forløb med Tore og hans kolleger, de har sørget for det hele, og jeg har følt mig i trykke hænder fra start til slut. Men det var en kort fornøjelse, for salget gik jo stærkt.

 • Solgt

  Fengersvej 30, ST.

  Kan på alle måder anbefale danbolig Lejlighedsbutikken i Odense. Nicolai som var " min" mægler, har på meget professionel og personlig vis, hjulpet mig i alle processens dele; ligesom resten af "holdet" i danbolig har ageret med samme flotte kompetencer. Jeg er super glad for og taknemmelig over det hurtige gode forløb. Der gik kun godt en måned fra 1. Kontakt til min bolig var solgt. Tak

 • Solgt

  Døckerslundsvej 2A, ST. TH.

  Jeg har været fuldt ud tilfreds med forløbet. De er kompetente mæglere og yder en stor indsats for at få din lejlighed solgt hurtigst muligt.

 • Solgt

  Tolderlundsvej 83, ST. TV.

  Jeg vil gerne sige 1000 tak for et super godt samarbejde! ;) Til alle der overvejer salg gennem danbolig - lejlighedsbutikken. Det kan varmt anbefales!

Forretningsoplysninger

danbolig Odense - Lejlighedsbutikken
Jernbanegade 28
5000 Odense C
CVR: 34220670

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft A/S, Fynske Medier, Boligsiden.dk, Jysk Fynske Medier

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Willis

Jyske Fynske Medier

esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.