Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Randers

Søndergade 3-5
8900 Randers C
86 44 02 04
randers@danbolig.dk

Christian Mortensen
Christian Mortensen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

”Boligmarkedet er i topform, og det skyldes især, at investorer, tilflyttere og projektudviklere har fået øje på Randers, som en fantastisk by med et kæmpe udviklingspotentiale."

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8870-8983)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Randers
Kilde: danbolig.dk
120

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Randers

Velkommen hos danbolig Randers
Skal du sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig – en mægler som ved, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktivt som muligt. Det ved vi hos danbolig Randers.

En lang erfaring har givet os indgående viden om boligmarkedet i både Randers, Langå og omegn. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig – og hvordan vi vil præsentere den for at sikre det hurtigste salg til den bedste pris.

Sådan markedsfører vi din bolig online - med det rette digitale udblik:
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt og profitabelt boligsalg. Hos os får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, indbydende billeder, hvor du selv kan tilføje nogle stikord om din bolig og hvor du eksklusivt får indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende. Derudover kan, vi gennem danboligs online markedsføringsværktøj, clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som placereres på de hjemmesider, de besøger mest.

offline markedsføring…
Vi har adresse på en af Randers mest synlige placeringer, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af flere tusinde mennesker hver eneste dag. Her – såvel som i Nordea – kan vi præsentere din bolig.

Et vellykket salgsforløb starter med et godt samarbejde
Vi sætter ikke kun ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Det indebærer blandt andet, at vi skræddersyer salgsforløbet, så det passer lige netop til dig. Du bestemmer, hvordan, hvornår og hvor ofte du vil kontaktes.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Når du sælger din bolig hos os, sætter du til salg ved et dygtigt team af mæglere, som er specialiseret i salg af både villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, lystejendomme og grunde i hele Randers og omegn. Når du sælger hos os, vil alle mæglere og sags koordinatorer kende detaljerne om din bolig – det betyder, at vi alle kan henvise til din bolig, når vi kommer i kontakt med potentielle købere – og det gør salgsperioden kortere.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Randers
Når du sælger gennem os, holder vi dig opdateret gennem hele salgsforløbet, og rådgiver dig om den bedste markedsføringsstrategi, ikke kun før men også undervejs.

Vi gør altid vores ypperste for at være den bedste lokale ejendomsmægler. En ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Og det ses af vores sælgeres anmeldelser: 100 % er nemlig så tilfredse at de vil anbefale os til andre.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lassesminde 3

  Vi har lige skrevet under på vores nye hjem, og fra første kontakt, har vi fået en yderst behagelig oplevelse, hvilket uden tvivl har gjort det hele til en positiv oplevelse. Dette ønsker vi også for andre, og den ved vi de får hos danbolig Randers.

 • Solgt
  Solgt

  Helmsvej 17

  Vi følte os i trygge hænder hele vejen. Efter at have boet i vores dejlige hjem i 40 år, ville vi prøve noget nyt og valgte derfor at sælge. Vi er blevet holdt i hånden af kompetente mæglere og guidet igennem processen på bedste vis. Huset blev solgt og danbolig fandt drømmeboligen til os, så vi kan umuligt være mere tilfredse.

 • Solgt
  Solgt

  Søndergade 29

  Endnu en tilfreds sælger hos danbolig Randers! danbolig Randers har været en super mægler, som har holdt os godt opdateret, samt lyttet til sælger.

 • Solgt
  Solgt

  Orgelvej 36

  danbolig Randers har sørget for at hele forløbet med at skulle sælge vores hjem igennem mange år har været trygt og behageligt. Vi har igennem processen oplevet en masse kompetente og professionelle medarbejdere, som alle har ydet deres bedste for at gøre oplevelsen god for os. Vi siger mange tak til hele teamet hos danbolig Randers og vi vil anbefale dem, hvis du står og skal have solgt din bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Hobrovej 400

  SUPER GODT. Sådan har vores oplevelser været hos danbolig Randers. Vi har fået fyldestgørende tilbagemeldinger efter fremvisningerne og en god behandling igennem hele salgsforløbet. Vi er rigtig glade for at kunne stikke solgt skiltet i jorden, før vores naboer! danbolig Randers får vores varmeste anbefalinger! Sælgere af Hobrovej 400, 8920 Randers NV

 • Solgt
  Solgt

  Villavej 18

  Stor tak til danbolig Randers for at have fundet vores drømmehus. Vi er super tilfredse med den behandling vi har modtaget igennem hele forløbet med køb af bolig. En meget stor tak til den lokale ejendomsmægler Christian for at give os kendskab til området og byen.

Forretningsoplysninger

danbolig Randers
Søndergade 3-5
8900 Randers C
CVR: 34731829
DB RANDERS I ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Willis, Boligsiden, Boliga, E-soft, Randers Onsdag mf.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Randers Onsdag

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.