Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Randers

Søndergade 3-5
8900 Randers C
86 44 02 04
randers@danbolig.dk

Martin Jacobsen
Martin Jacobsen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

”Boligmarkedet er i topform, og det skyldes især, at investorer, tilflyttere og projektudviklere har fået øje på Randers, som et fantastisk by med et kæmpe udviklingspotentiale."

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8830-9550)
Kilde: Boligsiden
Villa: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Randers
Kilde: danbolig.dk
119

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Randers

Velkommen hos danbolig Randers

danbolig Randers er et dynamisk team, bestående af 8 medarbejdere. Vi kender lokalområdet, og tilbyder dig en positiv og realistisk vurdering af din bolig. – Så sørg for at få en vurdering fra danbolig Randers.

Vi er specialister i salg af villaer, lejligheder, andelsboliger og grunde i Randers og omegn. Vi har køberne og giver dig et indblik i, hvor meget din bolig er værd og viser dig samtidig gerne, hvordan den kan fremstå så attraktiv som muligt for køberne.

Alle mæglerne på vort kontor ser din bolig ved opstart af salget, således at alle 8 medarbejdere kender til detaljerne, når vi står med en potentiel køber, hvilket gør salgsprocessen mere effektiv og dermed bedre og kortere for dig som sælger.

Nøglen til et effektivt boligsalg er markedsføring. Hos danbolig Randers får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig bliver præsenteret med flotte, fristende billeder. Her får du direkte adgang til at se aktiviteten på din bolig, via siden ”mit danbolig”, hvor du med dit unikke login hele tiden kan holde øje med forløbet af salgsprocessen. Et ekstra plus er at du via ”sælger siger” funktionen, har mulighed for at beskrive de ekstra gode ting ved netop din bolig, som køber derefter kan se når de besøger din bolig på nettet.

Et nyt markedsføringsværktøj, som kun benyttes af danbolig, er danbolig Clevr, som er en præcis, bredere og målrettet online markedsføring af din bolig. Clevr har visning af din bolig på 133 af de største danske hjemmesider samt Facebook og Instagram.

Vi går langt for vore kunder og prioriterer tilbagemeldinger efter hver fremvisning, meget højt. Effektiviteten kan ses via Boligsidens kundetilfredshed, hvor vores kundetilfredshed er 9,4 ud af 10 mulige stjerner.

Vi har Randers’ største showroom samt den måske bedste placering en mæglerforretning kan have, midt i byens centrum, lige over for Randersbro, hvor mange mennesker passerer forbi hver dag. Derudover findes et udpluk af danboligs salgsemner også i Nordeas udstilling.

Vi samarbejder med Nordea og tilbyder finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis kundernes ret til selv at vælge pengeinstitut.

Vi står parate alle ugens dage til at sikre dig det professionelle salg eller køb, så ring allerede i dag for en gratis salgsvurdering af din bolig.

Vi glæder os til at tale med dig.

Med venlig hilsen
danbolig Randers

*Kundetilfredshed, www.boligsiden.dk/findmægler

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Venusvej 56

  danbolig i Randers var lige fra dag 1 virkelig positive og motiveret omkring vores hus og fik det solgt på kort tid. Fra vores første møde følte vi os helt trygge ved danbolig, og hele holdet har reageret hurtigt og professionelt som et samlet team omkring salget. Præsentation af boligen på både print og internettet var virkelig super flotte. Helt fantastisk forløb. Venlig hilsen Martin & Eva

 • Solgt
  Solgt

  Haslundkærvej 15

  Det er længe siden, at vi sidst har handlet bolig. Vi ønskede et hurtigt og overskueligt salg. Huset blev solgt efter KUN 2 uger. VI KUNNE IKKE VÆRE MERE TILFREDSE. Lene, sælger af Haslundkærvej 15, 8940 Randers SV.

 • Solgt
  Solgt

  Bellmansvej 5

  SUPER TILFREDS - SOLGT PÅ 10 DAGE! Efter 10 dage blev boligen på Bellmansvej 5 solgt. Fra start til slut er vi blevet mødt f søde og professionelle medarbejdere. Til køb og salg af bolig kan vi varmt anbefale danbolig Randers. Brian og Sofie (købere) og Erik (sælger) af Bellmansvej 5, 8920 Randers NV

 • Solgt
  Solgt

  Svinget 46

  Super god og behagelig service. Jeg fik solgt mit sommerhus indenfor kort og overskuelig tid. Hele teamet har gennem salgsforløbet kommet med gode og skarpe tilbagemeldinger. JEG ER GODT TILFREDS! Thomas, sælger af Svinget 46, 8930 Randers NØ.

 • Solgt
  Solgt

  Hobrovej 400

  SUPER GODT. Sådan har vores oplevelser været hos danbolig Randers. Vi har fået fyldestgørende tilbagemeldinger efter fremvisningerne og en god behandling igennem hele salgsforløbet. Vi er rigtig glade for at kunne stikke solgt skiltet i jorden, før vores naboer! danbolig Randers får vores varmeste anbefalinger! Sælgere af Hobrovej 400, 8920 Randers NV

 • Solgt
  Solgt

  Langåvej 19A

  Vi kan helt klart anbefale danbolig Randers til salg af boliger i Væth og Langå. Vores hus blev solgt på KUN 14 dage og i hele forløbet har danbolig teamet været meget behjælpelige. VI KUNNE IKKE VÆRE MERE TILFREDSE! René og familien, sælgere af Langåvej 19A, 8870 Langå.

Forretningsoplysninger

danbolig Randers
Søndergade 3-5
8900 Randers C
CVR: 34731829
DB RANDERS I ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Willis, Boligsiden, Boliga, E-soft, Randers Onsdag mf.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Randers Onsdag

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig