0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Randers

Søndergade 3-5
8900 Randers C
86 44 02 04
randers@danbolig.dk

Martin Jacobsen
Martin Jacobsen
Indehaver - ejendomsmægler, MDE

”Vi elsker Randers og arbejder hver dag for at få flere familier til byen.”

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8830-9550)
Kilde: Boligsiden
Villa: 61%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Randers
Kilde: danbolig.dk
107

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Randers

Velkommen hos danbolig Randers

danbolig Randers er et dynamisk team, bestående af 6 medarbejdere. Vi kender lokalområdet, og tilbyder dig en positiv og realistisk vurdering af din bolig. – Så sørg for at få en vurdering fra danbolig Randers.

Vi er specialister i salg af villaer, lejligheder, andelsboliger og grunde i Randers og omegn. Vi har køberne og giver dig et indblik i, hvor meget din bolig er værd og viser dig samtidig gerne, hvordan den kan fremstå så attraktiv som muligt for køberne.

Alle mæglerne på vort kontor ser din bolig ved opstart af salget, således at alle 6 medarbejdere kender til detaljerne, når vi står med en potentiel køber, hvilket gør salgsprocessen mere effektiv og dermed bedre og kortere for dig som sælger.

Nøglen til et effektivt boligsalg er markedsføring. Hos danbolig Randers får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig bliver præsenteret med flotte, fristende billeder. Her får du direkte adgang til at se aktiviteten på din bolig, via siden ”mit danbolig”, hvor du med dit unikke login hele tiden kan holde øje med forløbet af salgsprocessen. Et ekstra plus er at du via ”sælger siger” funktionen, har mulighed for at beskrive de ekstra gode ting ved netop din bolig, som køber derefter kan se når de besøger din bolig på nettet.

Et nyt markedsføringsværktøj, som kun benyttes af danbolig, er danbolig Clevr, som er en præcis, bredere og målrettet online markedsføring af din bolig. Clevr har visning af din bolig på 133 af de største danske hjemmesider samt Facebook og Instagram.

Vi går langt for vore kunder og prioriterer tilbagemeldinger efter hver fremvisning, meget højt. Effektiviteten kan ses via Boligsidens kundetilfredshed, hvor vores kundetilfredshed er 9,7 ud af 10 mulige stjerner.

Vi har Randers’ største showroom samt den måske bedste placering en mæglerforretning kan have, midt i byens centrum, lige overfor Randersbro, hvor mange mennesker passerer forbi hver dag. Derudover findes et udpluk af danboligs salgsemner også i Nordeas udstilling.

Vi samarbejder med Nordea og tilbyder finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis kundernes ret til selv at vælge pengeinstitut.

Vi står parate alle ugens dage til at sikre dig det professionelle salg eller køb, så ring allerede i dag for en gratis salgsvurdering af din bolig.

Vi glæder os til at tale med dig.

Med venlig hilsen
danbolig Randers

*Kundetilfredshed, www.boligsiden.dk/findmægler

Her er vi

 • Solgt

  Glarbjergvej 26

  "Godt arbejde! danbolig Randers har solgt vores bolig til vores store tilfredsstillelse. De var altid tilgængelige, og forhandlingsfasen var især et super godt forløb. Vores varmeste anbefalinger herfra. Venlig hilsen Jens Christian og Sarah"

 • Solgt

  Lille Voldgade 10, 3.

  "Det er slet ikke til at tro at vores lejlighed allerede er solgt nu! Vi er meget glade for at vi i sidste ende valgte danbolig Randers som ejendomsmægler. Vi har fået en super god behandling og har følt os trygge hele vejen igennem. Det hele har været nemt og lige til og nu kan vi komme videre…" - Berit & Jens

 • Solgt

  Egholmsvej 17

  ”SUCCES – sådan vil jeg kort og godt beskrive vores samarbejde med danbolig Randers. Et ungt powerfyldt og professionelt TEAM, som arbejder seriøst med fremvisningerne, mæglingen mellem køber og sælger – OG ikke mindst, så skabtes der de resultater de lovede. De var det perfekte match for os! Vi ELSKER vores SOLGT skilt foran huset”

 • Solgt

  Ole Rømers Vej 8

  "danbolig Randers har nu solgt min bolig, og igennem hele forløbet har jeg været meget tilfreds med salgsprocessen. Jeg vil helt klart anbefale danbolig Randers og deres altid smilende, imødekommende og gode service." Lisbeth D. Hagen, Ole Rømers Vej 8

 • Solgt

  Landevejen 236

  Skønt! Vores ejendom er solgt! Efter mange overvejelser valgte vi at sælge vores elskede landejendom hos danbolig Randers. Ejendommen er nu solgt og det er vi rigtig glade for. Vi kan nu kigge fremad og bruge mere tid på dejlige ting, som rejser og ferier i udlandet :) Mvh. Connie

 • Solgt

  Egholmsvej 17

Forretningsoplysninger

danbolig Randers
Søndergade 3-5
8900 Randers C
CVR: 34731829

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Willis, Boligsiden, Boliga, E-soft, Randers Onsdag mf.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Randers Onsdag

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.