Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Randers

Søndergade 3-5
8900 Randers C
86 44 02 04
randers@danbolig.dk

Martin Jacobsen
Martin Jacobsen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

”Boligmarkedet er i topform, og det skyldes især, at investorer, tilflyttere og projektudviklere har fået øje på Randers, som et fantastisk by med et kæmpe udviklingspotentiale."

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8870-8983)
Kilde: Boligsiden
Villa: 74%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Randers
Kilde: danbolig.dk
101

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Randers

Velkommen hos danbolig Randers
Skal du sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig – en mægler som ved, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktivt som muligt. Det ved vi hos danbolig Randers.

En lang erfaring har givet os indgående viden om boligmarkedert i både Randers, Langå og omegn. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig – og hvordan vi vil præsentere den for at sikre det hurtigste salg til den bedste pris.

Sådan markedsfører vi din bolig online - med det rette digitale udblik:
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt og profitabelt boligsalg. Hos os får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, indbydende billeder, hvor du selv kan tilføje nogle stikord om din bolig og hvor du eksklusivt får indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende. Derudover kan, vi gennem danboligs online markedsføringsværktøj, clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som placereres på de hjemmesider, de besøger mest.

offline markedsføring…
Vi har adresse på en af Randers mest synlige placeringer, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af flere tusinde mennesker hver eneste dag. Her – såvel som i Nordea – kan vi præsentere din bolig.

Et vellykket salgsforløb starter med et godt samarbejde
Vi sætter ikke kun ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Det indebærer blandt andet, at vi skræddersyer salgsforløbet, så det passer lige netop til dig. Du bestemmer, hvordan, hvornår og hvor ofte du vil kontaktes.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Når du sælger din bolig hos os, sætter du til salg ved et dygtigt team af mæglere, som er specialiseret i salg af både villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, lystejendomme og grunde i hele Randers og omegn. Når du sælger hos os, vil alle mæglere og sags koordinatorer kende detaljerne om din bolig – det betyder, at vi alle kan henvise til din bolig, når vi kommer i kontakt med potentielle købere – og det gør salgsperioden kortere.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Randers
Når du sælger gennem os, holder vi dig opdateret gennem hele salgsforløbet, og rådgiver dig om den bedste markedsføringsstrategi, ikke kun før men også undervejs.

Vi gør altid vores ypperste for at være den bedste lokale ejendomsmægler. En ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Og det ses af vores sælgeres anmeldelser: 100 % er nemlig så tilfredse at de vil anbefale os til andre.

Lige nu har vi 101 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bellmansvej 5

  SUPER TILFREDS - SOLGT PÅ 10 DAGE! Efter 10 dage blev boligen på Bellmansvej 5 solgt. Fra start til slut er vi blevet mødt af søde og professionelle medarbejdere. Til køb og salg af bolig kan vi varmt anbefale danbolig Randers.

 • Solgt
  Solgt

  Bøsbrovej 100

  JEG ER SUPER TILFREDS! Der er kommet løbende og fyldestgørende tilbagemeldinger, og jeg har gennem hele forløbet fået en venlig og professionel behandling af hele teamet. Tak til danbolig Randers for at have solgt vores hus på Bøsbrovej 100.

 • Solgt
  Solgt

  Flintebjerg Alle 7, 2. TV.

  Jeg har igennem danbolig Randers fået solgt min lejlighed på kort tid. Det har fra dag et været et helt fantastisk team jeg har mødt. Lige fra første møde til det endelige salg har der været styr på tingene, både fra mæglerne som har givet hurtige tilbagemeldningen på mine fremvisninger, og løbende fuldt op på tingene, og samtidig har pigerne på kontoret været super imødekommende, og fået det hele til at køre på skinner. Jeg vil til enhver tid vælge danbolig Randers igen, da de er et super professionelt team, og man får hvad de lover. “

 • Solgt
  Solgt

  Langåvej 19A

  Vi kan helt klart anbefale danbolig Randers til salg af boliger i Væth og Langå. Vores hus blev solgt på KUN 14 dage og i hele forløbet har danbolig teamet været meget behjælpelige. VI KUNNE IKKE VÆRE MERE TILFREDSE!

 • Solgt
  Solgt

  Venusvej 56

  danbolig i Randers var lige fra dag 1 virkelig positive og motiveret omkring vores hus og fik det solgt på kort tid. Fra vores første møde følte vi os helt trygge ved danbolig, og hele holdet har reageret hurtigt og professionelt som et samlet team omkring salget. Præsentation af boligen på både print og internettet var virkelig super flotte. Helt fantastisk forløb.

 • Solgt
  Solgt

  Svinget 46

  Super god og behagelig service. Jeg fik solgt mit sommerhus indenfor kort og overskuelig tid. Hele teamet har gennem salgsforløbet kommet med gode og skarpe tilbagemeldinger. JEG ER GODT TILFREDS!

Forretningsoplysninger

danbolig Randers
Søndergade 3-5
8900 Randers C
CVR: 34731829
DB RANDERS I ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Willis, Boligsiden, Boliga, E-soft, Randers Onsdag mf.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Randers Onsdag

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.