0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Randers

Søndergade 3-5
8900 Randers C
86 44 02 04
randers@danbolig.dk

Martin Jacobsen
Martin Jacobsen
Indehaver - ejendomsmægler, MDE

”Sommeren er på vej, men boligmarkedet holder heldigvis ikke sommerferie. Vi oplever en stigning i tilflyttere fra Aarhus, Aalborg og også lokale der vender hjem fra København.”

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8830-9550)
Kilde: Boligsiden
Villa: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Randers
Kilde: danbolig.dk
125

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Randers

Velkommen hos danbolig Randers

danbolig Randers er et dynamisk team, bestående af 6 medarbejdere. Vi kender lokalområdet, og tilbyder dig en positiv og realistisk vurdering af din bolig. – Så sørg for at få en vurdering fra danbolig Randers.

Vi er specialister i salg af villaer, lejligheder, andelsboliger og grunde i Randers og omegn. Vi har køberne og giver dig et indblik i, hvor meget din bolig er værd og viser dig samtidig gerne, hvordan den kan fremstå så attraktiv som muligt for køberne.

Alle mæglerne på vort kontor ser din bolig ved opstart af salget, således at alle 6 medarbejdere kender til detaljerne, når vi står med en potentiel køber, hvilket gør salgsprocessen mere effektiv og dermed bedre og kortere for dig som sælger.

Nøglen til et effektivt boligsalg er markedsføring. Hos danbolig Randers får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig bliver præsenteret med flotte, fristende billeder. Her får du direkte adgang til at se aktiviteten på din bolig, via siden ”mit danbolig”, hvor du med dit unikke login hele tiden kan holde øje med forløbet af salgsprocessen. Et ekstra plus er at du via ”sælger siger” funktionen, har mulighed for at beskrive de ekstra gode ting ved netop din bolig, som køber derefter kan se når de besøger din bolig på nettet.

Et nyt markedsføringsværktøj, som kun benyttes af danbolig, er danbolig Clevr, som er en præcis, bredere og målrettet online markedsføring af din bolig. Clevr har visning af din bolig på 133 af de største danske hjemmesider samt Facebook og Instagram.

Vi går langt for vore kunder og prioriterer tilbagemeldinger efter hver fremvisning, meget højt. Effektiviteten kan ses via Boligsidens kundetilfredshed, hvor vores kundetilfredshed er 9,7 ud af 10 mulige stjerner.

Vi har Randers’ største showroom samt den måske bedste placering en mæglerforretning kan have, midt i byens centrum, lige overfor Randersbro, hvor mange mennesker passerer forbi hver dag. Derudover findes et udpluk af danboligs salgsemner også i Nordeas udstilling.

Vi samarbejder med Nordea og tilbyder finansiering gennem Nordea Kredit, men vi respekterer naturligvis kundernes ret til selv at vælge pengeinstitut.

Vi står parate alle ugens dage til at sikre dig det professionelle salg eller køb, så ring allerede i dag for en gratis salgsvurdering af din bolig.

Vi glæder os til at tale med dig.

Med venlig hilsen
danbolig Randers

*Kundetilfredshed, www.boligsiden.dk/findmægler

Her er vi

 • Solgt

  Jernbanegade 14, 1. TH.

  ”Jeg valgte at sætte min lejlighed til salg i danbolig, da de var meget ærlige omkring forventning til salgsperiode samt realistisk salgspris. Det var meget vigtigt for mig at vide, hvor jeg stod både i forhold til pris og periode, da jeg var på udkig efter hus, når lejligheden var solgt. Her kom danbolig med en super god tilbagemelding, og det blev til fulde indfriet ved salget, hvor både salgspris og periode levede op til det, som de forventede på vores første møde. Derudover havde jeg en rigtig god dialog med danbolig i salgsperioden, og de vendte hurtigt tilbage efter fremvisninger med ærlig og brugbar respons. Så jeg kan kun give danbolig min varmeste anbefaling til alle, som ønsker at sætte deres lejlighed eller hus til salg.”

 • Solgt

  Paderup Mosevej 56

  "Vi er meget glade for at vi valgte danbolig Randers til at sælge vores ejendom. De fandt nemlig den rette køber til vores bolig, da vi lægger stor vægt på at de fremtidige ejere af vores skønne bolig bliver ligeså glade som vi har været for den. Vi kan varmt anbefale danbolig Randers og deres engagerede og professionelle arbejde." Jens & Annemarie, Paderup Mosevej 56

 • Solgt

  Lille Voldgade 10, 1.

  "I forbindelse med køb af lejligheden i Lille Voldgade 10, kan jeg på det varmeste anbefale danbolig Randers. Jeg har fået en super god og professionel rådgivning og behandling, og er rigtig glad for samarbejdet med dem." - Camilla

 • Solgt

  Egholmsvej 17

  ”SUCCES – sådan vil jeg kort og godt beskrive vores samarbejde med danbolig Randers. Et ungt powerfyldt og professionelt TEAM, som arbejder seriøst med fremvisningerne, mæglingen mellem køber og sælger – OG ikke mindst, så skabtes der de resultater de lovede. De var det perfekte match for os! Vi ELSKER vores SOLGT skilt foran huset”

 • Solgt

  Venusvej 56

  danbolig i Randers var lige fra dag 1 virkelig positive og motiveret omkring vores hus og fik det solgt på kort tid. Fra vores første møde følte vi os helt trygge ved danbolig, og hele holdet har reageret hurtigt og professionelt som et samlet team omkring salget. Præsentation af boligen på både print og internettet var virkelig super flotte. Helt fantastisk forløb. Venlig hilsen Martin & Eva

 • Solgt

  Nålemagervej 48

  Vi kan varmt anbefale danbolig Randers! Vi har været meget tilfredse med danboligs kunde behandling. De har været hurtige til at besvare vores opkald og været meget behjælpelige. Det er vores første huskøb og vi har været glade og utrolig trygge ved at handle med dem. Vi kan varmt anbefale danbolig Randers! Mvh. Nethe og Jens-Ove

Forretningsoplysninger

danbolig Randers
Søndergade 3-5
8900 Randers C
CVR: 34731829

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Willis, Boligsiden, Boliga, E-soft, Randers Onsdag mf.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring

Randers Onsdag

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig