0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Københavnsvej 28
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-koebenhavnsvej@danbolig.dk

Kenneth Elsborg
Kenneth Elsborg
Indehaver

Tak for nogle dejlige dage sammen med 69 fightere og for at være en del af Stafet for livet.
Over 1000 omgange blev det til for danbolig/Nordea og vi er glade for at kunne støtte så vigtigt et formål.
Vi glæder os til næste år.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 61%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde - Københavnsvej
Kilde: danbolig.dk
48

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Gratis salgsvurdering
Bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Roskilde og bliv klogere på værdien af din bolig.
I butikken på Københavnsvej er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst dit lokalområde. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision, hvorfor vores kunder kan opnå et optimalt og hurtigt boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Vi dækker både 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4060 Kirke Såby, 4070 Kirke Hyllinge og 4330 Hvalsø, så er din bolig beliggende i en af disse områder, har vi ekspertisen til at stå for vurderingen.

Salg af bolig
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom. Hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, villa, rækkehus, sommerhus eller nedlagte landbrug, så har vi ekspertisen til at varetage boligsalget.
Foruden danbolig Roskilde Københavnsvej har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Herved er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge dit hus eller lejlighed.
Ydermere har vi sammen et ekstraordinært stort køberkartotek, hvor vi nemt kan matche køberønsker med de boliger vi får til salg samt muligheden for at foretage krydssalg.

Vi prioriterer at rådgive vores kunder igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af boligen er en realitet. Som sælger hos os, kan du være med til at tilrettelægge det endelig salgsforløb, da vi er fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Vi gennemgår tillige hele salgsprocessen, så du ikke er det mindst i tvivl om forløbet.

Under salget får du feedback efter hver eneste fremvisning samt muligheden for at følge dit boligsalg på danbolig.dk, hvor vi har samlet alle relevante nøgletal, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal besøg på boligpræsentationen og meget mere.

Køb af bolig
Kom godt gennem købet af din drømmebolig. Med danbolig Niels Hald som din køberrådgiver, er du i trygge hænder. Vi er certificerede med DE’s (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke. Det er din garanti for kompetent og ajourført rådgivning gennem købsprocessen. En køberrådgiver varetager udelukkende dine interesser over for sælger og sælgers rådgiver.
Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, kan vi også være behjælpelige med at finde dén bolig, der matcher dine behov og interesser.

Lige nu har vi 48 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 13
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Østergade 46, st.

  ”Danbolig Roskilde Københavnsvej har "hele vejen" været super dygtige ved salget af vores bolig på Østergade. Den rigtige pris blev sat af Peter, Nina solgte boligen og papirarbejdet har forløbet på skinner. Alt er sket super professionelt, men samtidig med et smil på læben. Vi kan varmt anbefale hele "danbolig-holdet" på Københavnsvej!” En sommer hilsen fra Pia og Niels Erik, sælgere af Østergade 46, st.

 • Solgt

  Himmelevgårdsvej 1

  ”På trods af et svingende boligmarked har danbolig Roskilde Københavnsvej lokket mange interesserede købere til at se netop vores bolig. Vi er gennem hele salgsprocessen blevet mødt med venlighed, professionalisme, ansvarlighed og grundighed, så vi som sælger har kunnet føle os rigtig trygge. Det hele kulminerede selvfølgelig i at ejendommen blev solgt og vi kunne komme videre med vores nye drømmebolig.” Mange hilsner fra Louise og Martin, sælgere af Himmelevgårdsvej 1

 • Solgt

  Roskildevænget 29, st. tv

  Da vi satte vores lejlighed til salg i Roskildevænget, var vi meget bevidste om den store konkurrence der var i området. Danbolig Københavnsvej har været meget dygtige til at eksponere lejligheden og I købers marked har de også vist, at de har is i maven. Det har beroliget os som sælgere og resultatet kom, da lejligheden blev solgt til prisen, blot 5 måneder efter vi indgik aftalen. Mvh. Pia & Lars, sælgere af Roskildevænget 29, st. tv.

 • Solgt

  Mørbjergparken 36

  Vi har grundet helbreddet, desværre set os nødsaget til at sælge vores dejlige hus gennem 40 år, men vi er takket være Nicolai Karhof kommet godt og trygt igennem både salg og køb af bolig. Rådgivningen undervejs i salgsforløbet har været perfekt og vi har altid kunne ringe til Nicolai, hvis vi blev i tvivl om noget. Samarbejdet har været en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale danbolig Københavnsvej. Mange hilsner Aase og Erik Ellehammer, sælger af Mørbjergparken 36, Vindinge, 4000 Roskilde

 • Solgt

  Asylgade 24

  I har ikke alene arbejdet professionelt med salget af mine to boliger, men også støttet personligt. Når man skal sælge bolig pga. skilsmisse, så er det vigtig med den form for støtte, som Danbolig på Københavnsvej har ydet. En stor tak til alle på kontoret!!!

 • Solgt

  Knudsvej 30

  ”Vi har været utroligt glade for at samarbejde med DanBolig Niels Hald med Nikolaj Karhof ”i front”. Hele forløbet har været håndteret med professionalisme, kombineret med at Nikolaj har kunnet forklare tingene i et hverdagssprog som er til at forstå, for ”læg-folk” som os, som bestemt ikke handler med huse til hverdag. Han har været klar og tydelig både i sin måde at forklare og skabe mening i tingene, og i sin rådgivning og vurderinger, når eksempelvis prisen har skullet tilpasses. Vi har en klar fornemmelse af at være blevet behandlet meget reelt. Nikolaj får top-karakter og en varm anbefaling med herfra!” Venligst KIRSTEN BROK, Knudsvej 30, Roskilde

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig