0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Københavnsvej 28
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-koebenhavnsvej@danbolig.dk

Tommy Behrendt Sørensen
Tommy Behrendt Sørensen
Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

Nysgerrig på hvad der gemmer sig af skønne steder i dit nye nabolag?

Unikt for danbolig har vi lanceret Vores Nabolag, når du leder efter bolig, så kender du de lokales favoritsteder fra starten.
Udforsk dit lokalområde på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde - Københavnsvej
Kilde: danbolig.dk
43

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Gratis salgsvurdering
Bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Roskilde og bliv klogere på værdien af din bolig.
I butikken på Københavnsvej er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst dit lokalområde. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision, hvorfor vores kunder kan opnå et optimalt og hurtigt boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Vi dækker både 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4060 Kirke Såby, 4070 Kirke Hyllinge og 4330 Hvalsø, så er din bolig beliggende i en af disse områder, har vi ekspertisen til at stå for vurderingen.

Salg af bolig
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom. Hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, villa, rækkehus, sommerhus eller nedlagte landbrug, så har vi ekspertisen til at varetage boligsalget.
Foruden danbolig Roskilde Københavnsvej har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Herved er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge dit hus eller lejlighed.
Ydermere har vi sammen et ekstraordinært stort køberkartotek, hvor vi nemt kan matche køberønsker med de boliger vi får til salg samt muligheden for at foretage krydssalg.

Vi prioriterer at rådgive vores kunder igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af boligen er en realitet. Som sælger hos os, kan du være med til at tilrettelægge det endelig salgsforløb, da vi er fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Vi gennemgår tillige hele salgsprocessen, så du ikke er det mindste i tvivl om forløbet.

Under salget får du feedback efter hver eneste fremvisning samt muligheden for at følge dit boligsalg på danbolig.dk, hvor vi har samlet alle relevante nøgletal, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal besøg på boligpræsentationen og meget mere.

Køb af bolig
Kom godt gennem købet af din drømmebolig. Med danbolig Niels Hald som din køberrådgiver, er du i trygge hænder. Vi er certificerede med DE’s (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke. Det er din garanti for kompetent og ajourført rådgivning gennem købsprocessen. En køberrådgiver varetager udelukkende dine interesser over for sælger og sælgers rådgiver.
Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, kan vi også være behjælpelige med at finde dén bolig, der matcher dine behov og interesser.

Lige nu har vi 43 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 14
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Bøgevej 44

  ”Det er vigtigt, at man vælger den rigtige mægler fra starten af, til at sælge ens hus. Vi valgte den forkerte mægler og der var 2 fremvisninger på åbent hus i det halve år som boligen var kommet i kommision. Efter et halvt år valgte vi en ny mægler - danbolig Københavnsvej - og her kom der skred i sagen med over 30 fremvisninger og åbne huse og boligen blev solgt. ”

 • Solgt

  Nystedvej 14

  En mægler der holder hvad de lover "Vi havde en rigtig god oplevelse af Danbolig Roskilde Københavnsvej. Vi blev enige om prisen og fik solgt til prisen. Det er vi meget tilfredse med. De solgte vores hus på 14 dage. For os var det vigtigt at føle sig tryg fra start til slut. Det har vi gjort. De er alle meget hjælpsomme og holder hvad de lover. Tak til DanBolig Roskilde Købehavnsvej" - Mogens og Hanne

 • Solgt

  Vindingevej 33

  Vi anbefaler DanBolig Roskilde Københavnsvej "Med en stor udfordring foran os, valgte vi at sælge vores bolig gennem DanBolig Roskilde Københavnsvej... Vi havde fundet vores drømmehus og skulle have solgt før vi kunne købe. Efter diverse møder med forskellige mæglere i byen, valgte vi DanBolig Roskilde Københavnsvej, fordi deres koncept var det mest gennemarbejdet. Nicolai Karhof var meget venlig og yderst imødekommende, med en god plan for et hurtigt salg. Markedsføring og engagement var også klart overlegent. Med 2 grafikere siddende, som udarbejder alt deres markedsføringsmateriale kunne det ikke gå galt. De arbejder enormt og og vi kunne ringe på alle tider af døgnet. Nicolai var fantastisk engageret og var enomt god til at melde tilbageefter fremvisninger, bestilte salgsopstillinger og hvad der ellers var oppe og vende. Derudover var rådgivning og service helt i top. Vi kan og har allerede på det varmeste anbefalet DanBolig Roskilde Københavnsvej. De gør en forskel" Laura og Keld

 • Solgt

  Klostervang 14

  Stor ros og tak til danbolig Roskilde-Københavnsvej! Hele forløbet fra vi satte vores ejendom til salg til den blev solgt, har været meget professionelt. Vi har haft en god dialog kørende igennem hele salgsforløbet. Kenneth Elsborg har været meget ihærdig og det lykkedes ham at sælge vores bolig, så vi kan komme videre i livet.

 • Solgt

  Himmelevgårdsvej 1

  ”På trods af et svingende boligmarked har danbolig Roskilde Københavnsvej lokket mange interesserede købere til at se netop vores bolig. Vi er gennem hele salgsprocessen blevet mødt med venlighed, professionalisme, ansvarlighed og grundighed, så vi som sælger har kunnet føle os rigtig trygge. Det hele kulminerede selvfølgelig i at ejendommen blev solgt og vi kunne komme videre med vores nye drømmebolig.” Mange hilsner fra Louise og Martin, sælgere af Himmelevgårdsvej 1

 • Solgt

  Humlebakken 1

  ”Vi valgte danbolig- københavnsvej - dels fordi de er de mest kompetente på det marked og dels fordi vi havde stor tillid til at de kunne magte opgaven, som de efterfølgende har bevist at de kunne leve op til. De solgte vores hus til den højeste pris i Ågerup”

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde - Københavnsvej
Københavnsvej 28
4000 Roskilde
CVR: 27554946

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig