0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Københavnsvej 28
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-koebenhavnsvej@danbolig.dk

Nicolai Karhof
Nicolai Karhof
Indehaver

I fredags holdt vi lysfest i gågaden sammen med Nordea og hvilken forrygende succes! Vi fik snakket med en masse mennesker, delt masser af slik ud og sidst, men ikke mindst havde vi 42 deltagende i vores Hammerslag-konkurrence. Tak for en god aften!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde - Københavnsvej
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Gratis salgsvurdering
Bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Roskilde og bliv klogere på værdien af din bolig.
I butikken på Københavnsvej er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst dit lokalområde. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision, hvorfor vores kunder kan opnå et optimalt og hurtigt boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Vi dækker både 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4060 Kirke Såby, 4070 Kirke Hyllinge og 4330 Hvalsø, så er din bolig beliggende i en af disse områder, har vi ekspertisen til at stå for vurderingen.

Salg af bolig
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom. Hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, villa, rækkehus, sommerhus eller nedlagte landbrug, så har vi ekspertisen til at varetage boligsalget.
Foruden danbolig Roskilde Københavnsvej har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Herved er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge dit hus eller lejlighed.
Ydermere har vi sammen et ekstraordinært stort køberkartotek, hvor vi nemt kan matche køberønsker med de boliger vi får til salg samt muligheden for at foretage krydssalg.

Vi prioriterer at rådgive vores kunder igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af boligen er en realitet. Som sælger hos os, kan du være med til at tilrettelægge det endelig salgsforløb, da vi er fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Vi gennemgår tillige hele salgsprocessen, så du ikke er det mindste i tvivl om forløbet.

Under salget får du feedback efter hver eneste fremvisning samt muligheden for at følge dit boligsalg på danbolig.dk, hvor vi har samlet alle relevante nøgletal, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal besøg på boligpræsentationen og meget mere.

Køb af bolig
Kom godt gennem købet af din drømmebolig. Med danbolig Niels Hald som din køberrådgiver, er du i trygge hænder. Vi er certificerede med DE’s (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke. Det er din garanti for kompetent og ajourført rådgivning gennem købsprocessen. En køberrådgiver varetager udelukkende dine interesser over for sælger og sælgers rådgiver.
Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, kan vi også være behjælpelige med at finde dén bolig, der matcher dine behov og interesser.

Lige nu har vi 30 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 13
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • Nicolai Karhof
  Indehaver

  Nicolai Karhof

  Indehaver

  46 33 20 20

 • Anne Löchte
  Indehaver

  Anne Löchte

  Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

  53 57 78 29

 • Tommy Behrendt Sørensen
  Indehaver

  Tommy Behrendt Sørensen

  Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

  31 19 72 19

 • Peter Karlsen

  Peter Karlsen

  Salg og Vurdering

  61 61 21 50

 • Jan Rasmussen

  Jan Rasmussen

  Ejendomsmægler og Valuar, MDE.

  31 49 14 10

 • Nick Smidt Rasmussen

  Nick Smidt Rasmussen

  Salg og Vurdering

  61 22 44 34

 • Henrik Nielsen

  Henrik Nielsen

  Ejendomsmægler, MDE.

  46 33 20 20

 • Stine Laursen

  Stine Laursen

  Ejendomsmægler, MDE.

  60 81 64 13

 • Nina Sørensen

  Nina Sørensen

  Sagskoordinator

  46 33 20 20

 • Michella Vig

  Michella Vig

  Sagskoordinator

  46 33 20 20

 • Randi Christensen

  Randi Christensen

  Ejendomsmægler, MDE.

  46 33 20 20

 • Daniel Hoffmann-Fengler

  Daniel Hoffmann-Fengler

  Salg & vurdering

  46 33 20 20

 • Solgt

  Dalengen 6

  Et forløb til UG med kryds og slange "I forbindelse med salget af vores hus, er der blevet taget utrolig godt imod os af hele teamet på Københavnsvej. Fra første dag, hvor vi sendte bud efter DanBolig på Københavnsvej og under hele det velorganiserede forløb - har vi fornemmet, at netop salget af vores hus har været DanBolig på Københavnsvejs mærkesag. Der har været action hele tiden - ping pong frem og tilbage - hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger - alt til UG med kryds og slange. Vi kan kun anbefale at bruge DanBolig på Københavnsvej, hvis I skal sælge hus." - Ellen Margrethe og Henning

 • Solgt

  Skovdalen 16

  "Det var en meget stor beslutning for mig, at sælge min bolig – hvor vores familien har haft mange skønne år. Jeg havde et godt møde med Peter Karlsen / Danbolig som havde en stor forståelse for min situation. Jeg er løbende blevet orienteret om salget og alle medarbejder fra Danbolig har været meget imødekommende under hele salgsforløbet. Indenfor den aftalte periode – fik jeg solgt mit dejlige hus – til en fin pris. Jeg vil give den bedste anbefaling til Peter / Danbolig"

 • Solgt

  Bygmarken 9

  Jeg vik solgt på kun 1½ uge "Jeg stod med en stor udfoordring da jeg mistede min mand, og for første gang stod alene og skulle sælge min bolig. Efter at have haft flere ejendomsmæglere til at besigte min ejendom, faldt valget naturligt på DanBOlig Roskilde Københavnsvej. Her var jeg mest tryg. I DanBolig er deres væremåde utrolig behagelig og jeg fik alle de informationer jeg havde behov for. De var gode til at ringe hver gang der var blevet fremvist og holde mig opdateret hele vejen igennem. Jeg følte fra start at DanBolig Roskilde Københavnsvej var utrolig fagligt kompetente. Jeg kan på det varmeste anbefale alle der skal sælge, at sælge igennem DanBolig Roskilde Københavnsvej, de gør en forskel" Jette   Professionel og troværdig behandling "Efter vi havde besluttet at skifte vores andelsbolig ud med en større bolig, gik den store boligjagt ind. Vi kontakte DanBolig Københavnsvej med henblik på fremvisning af en konkret bolig. Simone Dalsgaard foreslog, at vi også skulle se en anden bolig, hun mente kunne være noget for os. Den bolig Simone foreslog, viste sig at være lige det hus, som vi havde ledt efter. KOrt tid efter havde vi skrevet under på en købsaftale og boligen blev vores. Vi har hele vejen igennemforløbet fået en professionel og troværdig behandling. Vi kan nu glæde os til at overtage vores nye hus til foråret. Vi vil på det kraftigeste rose Simone for hendes tilgang til salget og kan kun anbefale DanBolig Roskilde Københavnsvej" Bjarne og Sanne - Køber

 • Solgt

  Gartnervang 39 3. MF

  "Salget af min ejerlejlighed blev varetaget 110% professionelt af DanBolig på Københavnsvej Det var Kim Nordahl Poulsen der vurderede min lejlighed og kun 14 dage senere havde han fundet køberebn og solgt min lejlighed - hans vurdering af salgsprisen viste sig derfor at være den helt rigtige, idet der var flere lignende boliger tilsalg på samme tid. Jeg har gennem helt forløbet følt mig meget tryg. Der har været en rigtig god dialog mellem DanBolig og mig og de har fra første dag været yderst professionelle og oprigtige med rådgivning og tilbagemeldninger, hurtigst muligt, hvilke har været særdeles tilfredsstillende for mig. Jeg har fået den vejledning og opbakning som jeg havde behov for under salget, og takker DanBolig for det gode samarbejde samt den service der er ydet under salget. Jeg kan varmt anbefale DanBolig på Københavnsvej til kommende sælgere og købere."  Alex Berg

 • Solgt

  Lynghøjen 15

  For 10 år siden købte jeg mit skønne rækkehus i Lynghøjen af danbolig / Peter Karlsen. Det var en god oplevelse. Tiden var kommet til, at jeg skulle sælge huset igen – og jeg var ikke i tvivl om, hvem som skulle stå for salget – danbolig selvfølgelig. På under 1 måned havde Peter Karlsen / danbolig solgt rækkehuset. Jeg er så tilfreds ! Den bedste anbefaling Peter og danbolig.

 • Solgt

  Hedegade 42

  Seriøst koncept "Vi havde fået til opgave at varetage vores Farmors hussalg og det var derfor vigtigt for os, at vælge en ejendomsmægler, der kunne varetage hussalget på bedste vis. Efter at have haft forskellige ejendomsmæglere til at besigtige huset, var vi ikke i tvivl. DanBolig Københavnsvej havde det mest seriøse koncept og mæglerne Nicolai Karhof og Jess Høeg passede godt til vores mentalitet. Derudover matchede deres tilgang og strategi, til at sælge dette lille hus med stor affektionsværdi vores forventninger. Efter enorm markedsføring, stor ihærdighed, rekord mange åbent hus-arrangementer og fremvisninger kunne vi underskrive en købsaftale. Trods mange bemærkninger i tilstandsrapporten fik vi handlet huset til en tilfredsstillende pris, til de rette købere, som vil passe på huset fremover. Vi er sikre på, at processen forløb så tilfredsstillende, fordi de på Københavnsvej har den rette indsigt og stor indlevelse i at handle bolig. Vi kan på det varmeste anbefale DanBolig Københavnsvej - de solgte vores bolig til fuld tilfredshed." De bedste hilsner, Mikael & Winnie

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde - Københavnsvej
Københavnsvej 28
4000 Roskilde
CVR: 27554946

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig