0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Københavnsvej 28
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-koebenhavnsvej@danbolig.dk

Tommy Behrendt Sørensen
Tommy Behrendt Sørensen
Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

Jeg vil gerne ønske alle et rigtig godt nytår! Jeg glæder mig til at se hvad 2018 bringer.
Derudover vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle vores sælgere og købere for et fantastisk år 2017.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde - Københavnsvej
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Gratis salgsvurdering
Bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Roskilde og bliv klogere på værdien af din bolig.
I butikken på Københavnsvej er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst dit lokalområde. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision, hvorfor vores kunder kan opnå et optimalt og hurtigt boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Vi dækker både 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4060 Kirke Såby, 4070 Kirke Hyllinge og 4330 Hvalsø, så er din bolig beliggende i en af disse områder, har vi ekspertisen til at stå for vurderingen.

Salg af bolig
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom. Hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, villa, rækkehus, sommerhus eller nedlagte landbrug, så har vi ekspertisen til at varetage boligsalget.
Foruden danbolig Roskilde Københavnsvej har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Herved er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge dit hus eller lejlighed.
Ydermere har vi sammen et ekstraordinært stort køberkartotek, hvor vi nemt kan matche køberønsker med de boliger vi får til salg samt muligheden for at foretage krydssalg.

Vi prioriterer at rådgive vores kunder igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af boligen er en realitet. Som sælger hos os, kan du være med til at tilrettelægge det endelig salgsforløb, da vi er fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Vi gennemgår tillige hele salgsprocessen, så du ikke er det mindste i tvivl om forløbet.

Under salget får du feedback efter hver eneste fremvisning samt muligheden for at følge dit boligsalg på danbolig.dk, hvor vi har samlet alle relevante nøgletal, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal besøg på boligpræsentationen og meget mere.

Køb af bolig
Kom godt gennem købet af din drømmebolig. Med danbolig Niels Hald som din køberrådgiver, er du i trygge hænder. Vi er certificerede med DE’s (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke. Det er din garanti for kompetent og ajourført rådgivning gennem købsprocessen. En køberrådgiver varetager udelukkende dine interesser over for sælger og sælgers rådgiver.
Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, kan vi også være behjælpelige med at finde dén bolig, der matcher dine behov og interesser.

Lige nu har vi 22 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 14
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Store Valbyvej 242A

  Troværdig ejendomsmægler "Jeg satte mit hus til salg hos DanBolig Københavnsvej for 1 måned siden. Efter det første åbne hus fortalte Nicolai, at der var en interesseret køber til mit lille hus. Jeg blev meget overrasket og glad. DanBolig har været meget troværdige og det har været rigtig vigtigt for mig. Nicolai har været meget tillidsfuld og holdt mig orienteret gennem hele forløbet. Det er første gang jeg har skulle sælge et hus, så derfor har det været vigtigt at jeg kunne stole på Nicolai gennem hele forløbet.Jeg kan selvfølgelig varmt anbefale DanBolig på københavnsvej - de er meget troværdige." Jutta Rasmussen

 • Solgt

  Tofthøjvej 4E

  Hurtig og effektiv ejendomsmægler "Efter 6 måneder hos en anden mægler, skulle jeg overveje, hvordan min bolig bedst kunne sælges. Jeg kontaktede flere forskellige mæglere, men blev hurtigt overbevist om, at DanBolig Roskilde Københavnsvej var det rigtige valg for mig. Under hele forløbet blev jeg godt og hurtigt informeret både mht. vejledning og opfølgning på fremvisninger. En meget imødekommende og professionel fotograf tog nogle gode billeder til hurtig markedsføring, og salget var en realitet på kun 4 uger. Jeg kan anbefale DanBolig Roskilde Københavnsvej til alle, der ønsker personlig og god vejledning samt en engageret og effektiv ejendomsmægler." Med venlig hilsen Dorte Hansen.

 • Solgt

  Bausager 44

  Mine forældre på 90 og 93 år er ikke stærke mere og var nødt til at sælge Deres kæreste eje – parcelhuset i Gevninge. Derfor henvendte vi os til danbolig Roskilde Københavnsvej. Peter Karlsen tog sig god tid til, at forklare mine forældre om hvorledes salgsforløbet, prisansættelse og reglerne for salget af ejendommen ville være. I min familie har vi haft en god oplevelse ved salget af ejendommen, vi har følt at være med – hele tiden god orientering. Peter Karlsen har været en god sælger og har haft en forståelse for, at tage os med i de beslutninger der skulle tages. Huset blev solgt på første fremvisning d. 15. august og overtaget af de nye ejere d. 14. oktober. Vi kan kun anbefale andre, at sælge igennem danbolig Roskilde Københavnsvej. Bent Søegaard, (søn), Bausager 44, Gevninge

 • Solgt

  Hedegade 42

  Seriøst koncept "Vi havde fået til opgave at varetage vores Farmors hussalg og det var derfor vigtigt for os, at vælge en ejendomsmægler, der kunne varetage hussalget på bedste vis. Efter at have haft forskellige ejendomsmæglere til at besigtige huset, var vi ikke i tvivl. DanBolig Københavnsvej havde det mest seriøse koncept og mæglerne Nicolai Karhof og Jess Høeg passede godt til vores mentalitet. Derudover matchede deres tilgang og strategi, til at sælge dette lille hus med stor affektionsværdi vores forventninger. Efter enorm markedsføring, stor ihærdighed, rekord mange åbent hus-arrangementer og fremvisninger kunne vi underskrive en købsaftale. Trods mange bemærkninger i tilstandsrapporten fik vi handlet huset til en tilfredsstillende pris, til de rette købere, som vil passe på huset fremover. Vi er sikre på, at processen forløb så tilfredsstillende, fordi de på Københavnsvej har den rette indsigt og stor indlevelse i at handle bolig. Vi kan på det varmeste anbefale DanBolig Københavnsvej - de solgte vores bolig til fuld tilfredshed." De bedste hilsner, Mikael & Winnie

 • Solgt

  Lindevej 44

  Solgt til prisen på 21 dage! "Vi besluttede os for at få en mindre bolig og kontaktede derfor nogle ejendomsmæglere med henblik på vurdering og salg af vores hus. Vurderingen af vores hus var ens hos de forskellige mæglere, men hos DanBolig Københavnsvej mødte vi en stille, men meget troværdig og tillidsfuld mæglerstil der tiltalte os, og derfor valgte vi DanBolig Københavnsvej.Netop troværdigheden i at fastsætte et realistisk niveau, og gennemføre et salg på bare 21 dage til den fastsatte pris, taler for en attraktiv ejendom, men også et professionelt team, der i alle henseender har holdt, hvad de lovede. Vi er glade for, at der igen kommer børn og liv i huset og ønsker den nye familie alt godt." Marianne & Keld

 • Solgt

  Rolandsvej 1A

  Vi har lige fået solgt vores afdødes mor hus i Hvedstrup af Danbolig / Roskilde. Det har været et svært forløb for os – at skulle sige farvel til vores barndomshjem. Det har været en god og positiv oplevelse – at få solgt huset via Peter Karlsen fra Danbolig. Han og Danbolig har igennem hele forløbet arbejdet seriøst og målrettet for at få løst opgaven. Alle aftaler i blevet overholdt – og vi har netop overdraget huset til de nye ejer. De bedste anbefalinger herfra. Sælger af Rolandsvej 1 A, Hvedstrup

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde - Københavnsvej
Københavnsvej 28
4000 Roskilde
CVR: 27554946

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.