0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Københavnsvej 28
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-koebenhavnsvej@danbolig.dk

Tommy Behrendt Sørensen
Tommy Behrendt Sørensen
Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

Nysgerrig på hvad der gemmer sig af skønne steder i dit nye nabolag?

Unikt for danbolig har vi lanceret Vores Nabolag, når du leder efter bolig, så kender du de lokales favoritsteder fra starten.
Udforsk dit lokalområde på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde - Københavnsvej
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Gratis salgsvurdering
Bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Roskilde og bliv klogere på værdien af din bolig.
I butikken på Københavnsvej er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst dit lokalområde. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision, hvorfor vores kunder kan opnå et optimalt og hurtigt boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Vi dækker både 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4060 Kirke Såby, 4070 Kirke Hyllinge og 4330 Hvalsø, så er din bolig beliggende i en af disse områder, har vi ekspertisen til at stå for vurderingen.

Salg af bolig
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom. Hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, villa, rækkehus, sommerhus eller nedlagte landbrug, så har vi ekspertisen til at varetage boligsalget.
Foruden danbolig Roskilde Københavnsvej har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Herved er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge dit hus eller lejlighed.
Ydermere har vi sammen et ekstraordinært stort køberkartotek, hvor vi nemt kan matche køberønsker med de boliger vi får til salg samt muligheden for at foretage krydssalg.

Vi prioriterer at rådgive vores kunder igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af boligen er en realitet. Som sælger hos os, kan du være med til at tilrettelægge det endelig salgsforløb, da vi er fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Vi gennemgår tillige hele salgsprocessen, så du ikke er det mindste i tvivl om forløbet.

Under salget får du feedback efter hver eneste fremvisning samt muligheden for at følge dit boligsalg på danbolig.dk, hvor vi har samlet alle relevante nøgletal, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal besøg på boligpræsentationen og meget mere.

Køb af bolig
Kom godt gennem købet af din drømmebolig. Med danbolig Niels Hald som din køberrådgiver, er du i trygge hænder. Vi er certificerede med DE’s (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke. Det er din garanti for kompetent og ajourført rådgivning gennem købsprocessen. En køberrådgiver varetager udelukkende dine interesser over for sælger og sælgers rådgiver.
Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, kan vi også være behjælpelige med at finde dén bolig, der matcher dine behov og interesser.

Lige nu har vi 30 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 14
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Bygmarken 9

  danbolig p� k�benhavnsvej er super gode de er im�dekommendene og smilene

 • Solgt

  Klostervang 14

  Stor ros og tak til danbolig Roskilde-Københavnsvej! Hele forløbet fra vi satte vores ejendom til salg til den blev solgt, har været meget professionelt. Vi har haft en god dialog kørende igennem hele salgsforløbet. Kenneth Elsborg har været meget ihærdig og det lykkedes ham at sælge vores bolig, så vi kan komme videre i livet.

 • Solgt

  Oldvejsparken 70

  ”Det gik så stærkt alt sammen, så jeg næsten ikke kunne følge med – så jeg er meget tilfreds med at alt flaskede sig”

 • Solgt

  Fjortenskæppevej 12

  DanBolig Roskilde Københavnsvej llevede op til alle mine forventninger "Da jeg skulle sælge mit hus i Roskilde tog jeg indledningsvis kontakt til 3 forskellige ejendomsmæglere i Roskilde. Inden jeg tog møder med de pågældende mæglere overvejede jeg, hvad der var vigtigt for mig hos en ejendomsmægler. 1. At personen der kommer ud er sympatiak.Hvis han giver et positivt og tillidsvækkende indtryk overfor mig som sælger, er der en vis sandsynlighed for, at dette også vil være indtrykket hos en evt. kommende køber. 2. At mægleren giver et realistisk bud og forklaring på prisen på huset. Jeg øsnker ikke at få stukket blår i øjenene med en jubelpris, som alligevel skal sættes ned efter 2 måneder, men jeg vil omvendt heller ikke sælge til så lav en pris, at jeg efterfølgende ender med at føle at jeg har solgt for billigt. 3. Der er ikke noget der er mere trættendei en travl hverdag, hvis man skal følge op på andres arbejde. Når man betaler nogen for at gøre et stykke arbejde, er det rimeligt at forvente at aftaler og tidspunkter for tilbagemeldninger bliver overholdt. 4. Selvfølgelig en rimelig pris på mæglersalæret. Ud fra de 4 ønsker til en ejendomsmægler synes jeg at DanBolig gjorde det klart bedst. Jeg synes at DanBolig har levet op til disse 4 ting ik hele forløbet. Min ejendomsmægler René har været super god til hele tiden at melde tilbage hver gangder har væreten fremvisning på huset og vi har løbende holldt opdateringsmøder om strategien for salg af huset. Under hele forløbet har den administrative del af DanBolig holdt styr på, at indhente diverse papirer og holdt mig opdateret løbende. Det er virkelig rart, at der bliver kommunikeret løbende, så man ikke er i tvivl om at der er styr på sagerne, både hvad det administrative angår, såvel som opfølgning overfor interesserede købere. Jeg er 100% sikker på at jeg vil tage DanBolig med i en budrunde, hvis jeg en anden gang skal sælge bolig og vil også gerne anbefale DsnBolig i Roskillde til både venner og familie og vide, at de er i trygge og ikke mindst ærlige hænder. Max 

 • Solgt

  Mørbjergparken 36

  Vi har grundet helbreddet, desværre set os nødsaget til at sælge vores dejlige hus gennem 40 år, men vi er takket være Nicolai Karhof kommet godt og trygt igennem både salg og køb af bolig. Rådgivningen undervejs i salgsforløbet har været perfekt og vi har altid kunne ringe til Nicolai, hvis vi blev i tvivl om noget. Samarbejdet har været en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale danbolig Københavnsvej. Mange hilsner Aase og Erik Ellehammer, sælger af Mørbjergparken 36, Vindinge, 4000 Roskilde

 • Solgt

  Asylgade 24

  I har ikke alene arbejdet professionelt med salget af mine to boliger, men også støttet personligt. Når man skal sælge bolig pga. skilsmisse, så er det vigtig med den form for støtte, som Danbolig på Københavnsvej har ydet. En stor tak til alle på kontoret!!!

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde - Københavnsvej
Københavnsvej 28
4000 Roskilde
CVR: 27554946

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.