0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Københavnsvej 28
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-koebenhavnsvej@danbolig.dk

Kenneth Elsborg
Kenneth Elsborg
Indehaver

Tak for nogle dejlige dage sammen med 69 fightere og for at være en del af Stafet for livet.
Over 1000 omgange blev det til for danbolig/Nordea og vi er glade for at kunne støtte så vigtigt et formål.
Vi glæder os til næste år.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 63%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde - Københavnsvej
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Gratis salgsvurdering
Bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Roskilde og bliv klogere på værdien af din bolig.
I butikken på Københavnsvej er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst dit lokalområde. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision, hvorfor vores kunder kan opnå et optimalt og hurtigt boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Vi dækker både 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4060 Kirke Såby, 4070 Kirke Hyllinge og 4330 Hvalsø, så er din bolig beliggende i en af disse områder, har vi ekspertisen til at stå for vurderingen.

Salg af bolig
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom. Hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, villa, rækkehus, sommerhus eller nedlagte landbrug, så har vi ekspertisen til at varetage boligsalget.
Foruden danbolig Roskilde Københavnsvej har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Herved er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge dit hus eller lejlighed.
Ydermere har vi sammen et ekstraordinært stort køberkartotek, hvor vi nemt kan matche køberønsker med de boliger vi får til salg samt muligheden for at foretage krydssalg.

Vi prioriterer at rådgive vores kunder igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af boligen er en realitet. Som sælger hos os, kan du være med til at tilrettelægge det endelig salgsforløb, da vi er fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Vi gennemgår tillige hele salgsprocessen, så du ikke er det mindst i tvivl om forløbet.

Under salget får du feedback efter hver eneste fremvisning samt muligheden for at følge dit boligsalg på danbolig.dk, hvor vi har samlet alle relevante nøgletal, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal besøg på boligpræsentationen og meget mere.

Køb af bolig
Kom godt gennem købet af din drømmebolig. Med danbolig Niels Hald som din køberrådgiver, er du i trygge hænder. Vi er certificerede med DE’s (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke. Det er din garanti for kompetent og ajourført rådgivning gennem købsprocessen. En køberrådgiver varetager udelukkende dine interesser over for sælger og sælgers rådgiver.
Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, kan vi også være behjælpelige med at finde dén bolig, der matcher dine behov og interesser.

Lige nu har vi 50 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 13
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • Nicolai Karhof
  Indehaver

  Nicolai Karhof

  Indehaver

  46 33 20 20

 • Kenneth Elsborg
  Indehaver

  Kenneth Elsborg

  Indehaver

  31 50 77 50

 • Anne Löchte
  Indehaver

  Anne Löchte

  Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

  53 57 78 29

 • Tommy Behrendt Sørensen
  Indehaver

  Tommy Behrendt Sørensen

  Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

  31 19 72 19

 • Peter Karlsen

  Peter Karlsen

  Salg og Vurdering

  61 61 21 50

 • Jan Rasmussen

  Jan Rasmussen

  Ejendomsmægler og Valuar, MDE.

  31 49 14 10

 • Nick Smidt Rasmussen

  Nick Smidt Rasmussen

  Salg og Vurdering

  61 22 44 34

 • medarbejder billede mangler

  Henrik Nielsen

  Ejendomsmægler, MDE.

  46 33 20 20

 • medarbejder billede mangler

  Stine Laursen

  Ejendomsmægler, MDE.

  60 81 64 13

 • Nina Sørensen

  Nina Sørensen

  Sagskoordinator

  46 33 20 20

 • Michella Vig

  Michella Vig

  Sagskoordinator

  46 33 20 20

 • Randi Christensen

  Randi Christensen

  Ejendomsmægler, MDE.

  46 33 20 20

 • Daniel Hoffmann-Fengler

  Daniel Hoffmann-Fengler

  Salg & vurdering

  46 33 20 20

 • Solgt

  Store Valbyvej 242A

  Troværdig ejendomsmægler "Jeg satte mit hus til salg hos DanBolig Københavnsvej for 1 måned siden. Efter det første åbne hus fortalte Nicolai, at der var en interesseret køber til mit lille hus. Jeg blev meget overrasket og glad. DanBolig har været meget troværdige og det har været rigtig vigtigt for mig. Nicolai har været meget tillidsfuld og holdt mig orienteret gennem hele forløbet. Det er første gang jeg har skulle sælge et hus, så derfor har det været vigtigt at jeg kunne stole på Nicolai gennem hele forløbet.Jeg kan selvfølgelig varmt anbefale DanBolig på københavnsvej - de er meget troværdige." Jutta Rasmussen

 • Solgt

  Gartnervang 12, 3. tv

  DanBolig Københavnsvej har styr på tingene! "Da jeg overvejede at skulle sælge min lejlighed, var det den reklame fra DanBolig Københavnsvej der dumpede ind i min postkasse, som fangende min opmærksomhed mest. Derfor blev det DanBolig Københavnsvej, jeg kontaktede. Jeg aftalte en dag med Peter Karlsen, hvor han kunne se lejligheden igennem og vurdere denne. Jeg må sige, at der har været styr på tingene lige fra start og salget gik hurtigt og gnidningløst igennem. Lejligheden var solgt på bare 45 dage til prisen - så tusind tak for et godt samarbejde! Jeg vil hermed varmt anbefale andre at henvende sig til DanBolig Københavnsvej, hvis I går i salgstanker, og selvfølgelig også dem der ønsker at købe en bolig." Mange hilsner, Jørgen Luplau Gliese DanBolig Københavnsvej har gjort vores drøm til virkelighed! "For nylig fandt vi vores drømmelejlighed i Roskilde. Vi har haft en positiv oplevelse med DanBolig Københavnsvej og ikke mindst vores ejendomsmægler Jess Høeg. Allerede ved første fremvisning var det imødekommenhed og professionalisme der mødte os. Vi ønskede at se lejligheden et par gange inden vi besluttede os, og der har de være meget fleksible og prioriteret vores behov. Vi har oplevet at være i gode og trygge hænder igennem hele forløbet. Derfor kan vi varmt anbefale DanBolig Københavnsvej - vi vil helt sikkert benytte os af dem igen." Camilla og Martin

 • Solgt

  Hedegade 42

  Seriøst koncept "Vi havde fået til opgave at varetage vores Farmors hussalg og det var derfor vigtigt for os, at vælge en ejendomsmægler, der kunne varetage hussalget på bedste vis. Efter at have haft forskellige ejendomsmæglere til at besigtige huset, var vi ikke i tvivl. DanBolig Københavnsvej havde det mest seriøse koncept og mæglerne Nicolai Karhof og Jess Høeg passede godt til vores mentalitet. Derudover matchede deres tilgang og strategi, til at sælge dette lille hus med stor affektionsværdi vores forventninger. Efter enorm markedsføring, stor ihærdighed, rekord mange åbent hus-arrangementer og fremvisninger kunne vi underskrive en købsaftale. Trods mange bemærkninger i tilstandsrapporten fik vi handlet huset til en tilfredsstillende pris, til de rette købere, som vil passe på huset fremover. Vi er sikre på, at processen forløb så tilfredsstillende, fordi de på Københavnsvej har den rette indsigt og stor indlevelse i at handle bolig. Vi kan på det varmeste anbefale DanBolig Københavnsvej - de solgte vores bolig til fuld tilfredshed." De bedste hilsner, Mikael & Winnie

 • Solgt

  Bausager 44

  Mine forældre på 90 og 93 år er ikke stærke mere og var nødt til at sælge Deres kæreste eje – parcelhuset i Gevninge. Derfor henvendte vi os til danbolig Roskilde Københavnsvej. Peter Karlsen tog sig god tid til, at forklare mine forældre om hvorledes salgsforløbet, prisansættelse og reglerne for salget af ejendommen ville være. I min familie har vi haft en god oplevelse ved salget af ejendommen, vi har følt at være med – hele tiden god orientering. Peter Karlsen har været en god sælger og har haft en forståelse for, at tage os med i de beslutninger der skulle tages. Huset blev solgt på første fremvisning d. 15. august og overtaget af de nye ejere d. 14. oktober. Vi kan kun anbefale andre, at sælge igennem danbolig Roskilde Københavnsvej. Bent Søegaard, (søn), Bausager 44, Gevninge

 • Solgt

  Skovdalen 16

  "Det var en meget stor beslutning for mig, at sælge min bolig – hvor vores familien har haft mange skønne år. Jeg havde et godt møde med Peter Karlsen / Danbolig som havde en stor forståelse for min situation. Jeg er løbende blevet orienteret om salget og alle medarbejder fra Danbolig har været meget imødekommende under hele salgsforløbet. Indenfor den aftalte periode – fik jeg solgt mit dejlige hus – til en fin pris. Jeg vil give den bedste anbefaling til Peter / Danbolig"

 • Solgt

  Østergade 46, st.

  ”Danbolig Roskilde Københavnsvej har "hele vejen" været super dygtige ved salget af vores bolig på Østergade. Den rigtige pris blev sat af Peter, Nina solgte boligen og papirarbejdet har forløbet på skinner. Alt er sket super professionelt, men samtidig med et smil på læben. Vi kan varmt anbefale hele "danbolig-holdet" på Københavnsvej!” En sommer hilsen fra Pia og Niels Erik, sælgere af Østergade 46, st.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig