Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Ry

Randersvej 11B
8680 Ry
46 98 07 90
ry@danbolig.dk

Charlotte B. Bugge
Charlotte B. Bugge
Salg & vurdering

Ry og omegn er et lokalområde i kraftig vækst. Det mærker vi blandt andet på en enorm interesse for vores nyudstykninger. En stor del af forklaringen herpå er en enestående natur samt en god infrastruktur, som giver hurtig adgang til større byer som Aarhus og Silkeborg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8670-8680)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Ry
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Ry

Velkommen hos danbolig Ry.

danbolig Ry kan sælge din bolig, så står du på tærsklen til at sælge din bolig, er det ikke uvæsentligt, hvem du vælger som din ejendomsmægler. Især hvis du vil sikre dig et effektivt salgsforløb og en optimal fortjeneste. Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering og hør, hvordan vi hjælper dig igennem en bolighandel.

Over 20 års ejendomsmægler erfaring, solidt lokalkendskab og sunde, jyske værdier er hos os hovedårsagerne til, at vi har lokalområdets korteste liggetider. Vi er et team af 20 engagerede, kompetente og aktive medarbejdere på tværs af fire lokale danbolig-mæglere i Østjyllands smørhul - alle med øje for at levere det bedst mulige resultat for dig!

Vi møder dig gerne i dit hjem til en uforpligtende snak om, hvordan vi opnår det hurtigste salg til den bedste pris.

Sammen med vores kollegaer i Skanderborg / Hørning, Galten / Harlev og Beder når vi bredt ud til potentielle købere. Det tætte indbyrdes samarbejde gør din bolig tilgængelig på et større marked, ligesom du kan drage fordel af hele teamets viden og erfaring med køb og salg af bolig.

Vi er stolte af vores lokalområde, som er særdeles kuperet og naturrigt med søer, skove og åbne landskaber tæt på Himmelbjerget. Og det gør ikke området mindre attraktivt, at der også er nem adgang til større byer som Aarhus og Silkeborg.

Hos danbolig Ry holder vi hvad vi lover, og vi tror på, at jyske dyder som at holde ord, at udvise handlekraft og at have en jordnær og realistisk tilgang til tingene er afgørende for udfaldet af en bolighandel.

Vi dækker en stor del af det sydlige Aarhus grundet det tætte samarbejde mellem vores butikker. Vi formidler samtlige ejendomstyper, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger og landejendomme. Sidstnævnte har vi stor erfaring med, og vi møder derfor gerne op iført gummistøvler.

Når du indgår i et samarbejde med os, værner vi om din tillid og tid. Det betyder, at vi imødekommer dine behov og tilpasser salgsforløbet til netop dig. Vi ved, at de fleste påbegynder boligjagten på nettet, og derfor er vi med, hvor det sker.

Vi tilbyder således en bred vifte af markedsføringstiltag såvel online som offline. Det indebærer blandt andet en professionel boligpræsentation på hjemmesiden, målrettet indsats til relevante købere via bannerreklamer på deres mest besøgte hjemmesider samt udstillingsmaterialer i vores fysiske butik midt i byen.

Vi holder til på Randersvej 11 B i hjertet af Ry, hvor du altid er velkommen til at besøge os til en snak.

Vi ser frem til at varetage din kommende bolighandel, og vi giver håndslag på et trygt og professionelt forløb!

Kontakt os allerede i dag på 46 98 07 90.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bakkelyparken 9A

  Vi vil altid varmt kunne anbefale Christina og Charlotte som ejendomsmæglere, der både har solgt vores ejendom og fundet en ny til os. De ydede meget mere, end vi kunne forvente. Sendte sms og ringede til os udenfor alm arbejdstid. Helt fantastisk. Og så er de søde, imødekommende og SÅ hjælpsomme. Stort 12 tal til dem :-)

 • Solgt
  Solgt

  Søkildevej 74

  Vi var/er meget tilfredse med det arbejde Charlotte og danbolig Ry udførte for os. Der blev sat en pris vi var tilfredse med og vores hus blev hurtigt solgt til en pris vi var tilfredse med. Vi vil absolut anbefale danbolig Ry.

 • Solgt
  Solgt

  Stejlehøjvej 1

  Super godt team - god svarrespons, fleksible og bare en god oplevelse for os at vælge jer.

 • Solgt
  Solgt

  Vessøvej 13A

  Vores mægler var meget behjælpelig. Også efter selve salget, hvor vi skulle finde en lejebolig.

 • Solgt
  Solgt

  Stejlehøjvej 9

  Det har været en fornøjelse at samarbejde med Nilas Kristensen og Christina Jeppesen. De er kompetente, hjælpsomme og altid hurtige til at svare på spørgsmål og løse eventuelle problemer.

 • Solgt
  Solgt

  Stejlehøjvej 9

  Som førstegangskøbere var det vigtigt for os at føle os trygge og i gode hænder, da vi ville være sikre på vi valgte rigtigt første gang. Uvidende om hele processen med fremvisning, bud og køb, samt underskrivelse af købsaftale vejledte Christina fra danbolig Ry os helt fremragende. Vi kunne spørge om det vi var i tvivl om, og hun var altid klar med et svar. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger om danbolig Ry, og Christina, hun er en virkelig imødekommende og dygtig mægler.

Forretningsoplysninger

danbolig Ry
Randersvej 11B
8680 Ry
CVR: 30236742
DB RY ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank

Esoft system, Boligsiden.dk, Ugebladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aura

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

ETU-forsikring, Willis, Frida

Uge-bladet, Ejendomsavisen & Lokalavisen

Aura

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.