Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Silkeborg

Borgergade 57
8600 Silkeborg
86 82 94 11
silkeborg@danbolig.dk

Simon Freund Jensen
Simon Freund Jensen
Indehaver & Projektchef - Ejendomsmægler, MDE

Silkeborg er i rivende udvikling, og vi er med, hvor det sker. Vi har med stolthed etableret et samarbejde med Aberdeen Standard Investment, hvor vi stolt kan udbyde de 86 ejerlejligheder, som Papirtårnet kommer til at rumme.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8600-8654)
Kilde: Boligsiden
Villa: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Silkeborg
Kilde: danbolig.dk
132

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Silkeborg

Velkommen hos danbolig Silkeborg - din lokale ejendomsmægler i Jyllands hjerte

Hos danbolig Silkeborg har vi en klar ambition om at forblive den førende lokale ejendomsmægler. Vi er ikke førende, fordi vi er de største, men fordi vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Silkeborg og omegn.

Vi dækker hele Silkeborg Kommune, herunder Kjellerup, Ans, Fårvang, Gjern, Sorring, Sejs-Svejbæk, Laven, Virklund, Them og Bryrup, og vi er førende på salg af samtlige boligtyper. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, sommerhuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

Silkeborgegnens bedste mæglerhold
På Borgergade midt i Silkeborg møder du områdets største og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

I øjeblikket har vi lokalområdets største markedsandel. Vi bestræber os altid på, at opnå de bedste resultater og dermed ligge i top på alle parametre.

Som en del af vores dedikerede team har vi også en projektafdeling, som hjælper vores professionelle kunder med projektsalg.

Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Vores butik er placeret på én af Silkeborgs travleste veje, og gennem vores gode samarbejde med Nordea kan vi også udstille din bolig hos dem i gågaden. Samtidig har vi et solidt samarbejde med danbolig i Aarhus og Herning, hvorfra mange søger bolig i Silkeborg.

Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Solvejen 7

  Jeg er OVENUD tilfreds og imponeret over professionelalismen, menneskeligheden og mæglers brænden for at sælge min bolig. Meget behageligt menneske som yder udover hvad jeg på nogen måde har forventet. Han fortjener mine ALLERBEDSTE anbefalinger!! Effektivitet, seriøsitet, menneskelighed og dygtighed på sit felt. Jeg har anbefalet danbolig Silkeborg, Morten og Simon (mæglerne) til to andre som påtænker at sælge deres boliger. Fra skala 0 - 10 fortjener de begge 11.

 • Solgt
  Solgt

  Højmarksvænget 5

  Alt var i den fineste orden, hele vejen igennem!

 • Solgt
  Solgt

  Gøteborgvej 20

  Vi fik en yderst professionel behandling af Simon. Han er kompetent, lydhør, professionel, dygtig og meget tiltalende. Vi kan kun give vores aller bedste anbefalinger til danbolig Silkeborg, og vil med sikkerhed benytte dem igen. PS Vores bolig blev solgt på 1 uge, til prisen!

 • Solgt
  Solgt

  Marienlystvej 33

  Mæglerne var meget engagerede og professionelle i deres tilgang til fremvisninger og opfølgning på de potentielle købere.

 • Solgt
  Solgt

  Ewaldsvej 22B

  Skide god hjemmeside. og spændende at følge med i hvor mange besøgende man har på boligen etc.

 • Solgt
  Solgt

  Adler Lunds Gade 3

  Vi er meget tilfredse. Meget imødekommende adfærd.

Forretningsoplysninger

danbolig Silkeborg
Borgergade 57
8600 Silkeborg
CVR: 36049162
db Silkeborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

FRIDA, Willis/Dansk Boligforsikring, ETU

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.