Ejendomsmægler Skive - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Skive

Nygade 2
7800 Skive
97 51 04 66
skive@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7800-7884)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Skive
Kilde: danbolig.dk
94

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Skive

Godt lokalkendskab skaber resultater
Hos danbolig Skive bliver du altid mødt af en veluddannet, erfaren og engageret medarbejder, som har en bred viden om Skive og omegn, og om alle de mange muligheder og tiltag som byen og oplandet tilbyder både store og små. Som lokal ejendomsmægler kender vi markedet indefra, for vi er nemlig selv opvokset og bosiddende i lokalområdet. Derfor kender vi også skolerne, pasningsmulighederne, den gode slagterbutik og alt andet hjertet måtte begære. Vi har ligeledes et meget stort netværk – også af tidligere og kommende købere og sælgere.
 
Vi vil huskes for den ordentlige handel
Som ejendomsmægler hos danbolig Skive arbejder vi effektivt, målrettet og professionelt på at få glade og tilfredse kunder - hvad enten du er køber eller sælger. Vi består af et ungt og dynamisk team med masser af erfaring at trække på, og samtidig sørger vi hele tiden for at udvikle os og udtænke nye strategier og metoder. Vi formår at sætte os i både sælgers og købers sted og har stor forståelse for begge parters ønsker og behov. Dette gør os i stand til at matche både de mange forskellige kundetyper og ligeledes alle de forskellige boligtyper, der findes i området. Vi skaber gode og hurtige resultater, og det er vi meget stolte af at kunne levere, som din betroede ejendomsmægler.
 
Find din ejendomsmægler i Skive
danbolig Skive er beliggende i en flot og moderniseret byejendom på Nygade 2 tæt ved Posthustorvet i hjertet af Skive. Denne beliggenhed sikrer, at vores udstilling dagligt ses af rigtig mange forbipasserende, og at din bolig dermed er synlig for potentielle købere. Du er altid velkommen til at kigge ind, og få en snak om dine boligdrømme over en kop kaffe.
 
Går du i salgstanker?
Overvejer du at sælge din bolig, og ønsker du at få et professionelt, gennemtænkt og realistisk bud på, hvad din bolig kan handles for, så kontakt os endelig. Som ejendomsmægler står vi altid klar til at hjælpe dig - og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kisumvej 31

  Helt fantastisk service, og stor forståelse for det ekstra behov for forklaring mm. for ældre mennesker. Danbolig Skive gjorde bare lige dét der ekstra - og stadig med et smil på læben.

 • Solgt
  Solgt

  Granvænget 25

  Mæglerne fra Danbolig Skive er meget imødekommende og yderst professionelle. Selvom mægler er sælgers rådgiver, så har vi som købere følt os rigtig godt behandlet og har på intet tidspunkt været i tvivl om at mægleren også ville os det bedste.

 • Solgt
  Solgt

  Stationsvej 37

  Rigtig gode. De var altid til rådighed, og var meget behjælpelige. Jeg har været MEGET tilfreds

 • Solgt
  Solgt

  Granvænget 9

  Vi har været yderst tilfreds med DanBolig!! De fik solgt vores hus på 4 dage!! Så flot

 • Solgt
  Solgt

  Ulstedvej 60

  Vi kunne ikke have været mere tilfredse. Den professionelle tilgang og ikke mindst den rolige måde at takle udfordringerne på skal de have stor ros for. Vi fik solgt vores sommerhus til stor tilfredshed. Mvh. Søren og Dorthe

 • Solgt
  Solgt

  Kærmindevej 9

  Danbolig Skive solgte vores hus på knap 2 uger. Lars, Jesper og Andreas gives hermed de største og varmeste anbefalinger. Under hele forløbet fik vi besked efter hver enkelt fremvisning, i forhold til potentielle købers oplevelse og tilbagemelding på huset. Vi oplevede en yderst professionel og behagelig kommunikation omkring hele salget, lige fra første indledende samtale, til et velment tillykke efter salget gik igennem. Med venlig hilsen Berit og Jacob

Forretningsoplysninger

danbolig Skive
Nygade 2
7800 Skive
CVR: 35891714
Rasmussen & Langballe

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg forsikring

esoft, Boligsiden A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.