Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Skive

Nygade 2
7800 Skive
97 51 04 66
skive@danbolig.dk

Jesper Langballe
Jesper Langballe
Ejendomsmægler, MDE

Skive vækster, og det skyldes kombinationen af smuk natur, fjord, udvalget af fritidsaktiviteter og gode folkeskoler. Vi har alle ingredienserne til det gode familieliv i trygge og rolig rammer. Vi har styr på udviklingen, og vi deler gerne vores viden over en kop kaffe.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7800-7884)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Skive
Kilde: danbolig.dk
52

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Skive

Godt lokalkendskab skaber resultater
Hos danbolig Skive bliver du altid mødt af en veluddannet, erfaren og engageret medarbejder, som har en bred viden om Skive og omegn, og om alle de mange muligheder og tiltag som byen og oplandet tilbyder både store og små. Som lokal ejendomsmægler kender vi markedet indefra, for vi er nemlig selv opvokset og bosiddende i lokalområdet. Derfor kender vi også skolerne, pasningsmulighederne, den gode slagterbutik og alt andet hjertet måtte begære. Vi har ligeledes et meget stort netværk – også af tidligere og kommende købere og sælgere.
 
Vi vil huskes for den ordentlige handel
Som ejendomsmægler hos danbolig Skive arbejder vi effektivt, målrettet og professionelt på at få glade og tilfredse kunder - hvad enten du er køber eller sælger. Vi består af et ungt og dynamisk team med masser af erfaring at trække på, og samtidig sørger vi hele tiden for at udvikle os og udtænke nye strategier og metoder. Vi formår at sætte os i både sælgers og købers sted og har stor forståelse for begge parters ønsker og behov. Dette gør os i stand til at matche både de mange forskellige kundetyper og ligeledes alle de forskellige boligtyper, der findes i området. Vi skaber gode og hurtige resultater, og det er vi meget stolte af at kunne levere, som din betroede ejendomsmægler.
 
Find din ejendomsmægler i Skive
danbolig Skive er beliggende i en flot og moderniseret byejendom på Nygade 2 tæt ved Posthustorvet i hjertet af Skive. Denne beliggenhed sikrer, at vores udstilling dagligt ses af rigtig mange forbipasserende, og at din bolig dermed er synlig for potentielle købere. Du er altid velkommen til at kigge ind, og få en snak om dine boligdrømme over en kop kaffe.
 
Går du i salgstanker?
Overvejer du at sælge din bolig, og ønsker du at få et professionelt, gennemtænkt og realistisk bud på, hvad din bolig kan handles for, så kontakt os endelig. Som ejendomsmægler står vi altid klar til at hjælpe dig - og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kingos Vej 20

  Professionel behandling og super service. Vil og har allerede anbefalet flere at kontakte DanBolig Skive

 • Solgt
  Solgt

  Odgaardsvej 20

  De var meget hurtige til at holde "Åbent Hus" og derefter til at vise huset frem, så der kom gang i salget. Fra start til slut har jeg været løbende opdateret. Tak for et godt samarbejde - Jeg vil til enhver tid anbefale danbolig Skive.

 • Solgt
  Solgt

  Rævebakken 11

  Når man skal sælge sit hus, så er det ikke en pludselig indskydelse, nej det er gennemtænkt og velovervejet. Men hvem skal så sælge huset? I vores tilfælde valgte vi " danbolig " Skive, fordi vi havde nogle bekendte som havde brugt Danbolig med stor succes. De var meget tilfredse, og havde fået solgt deres huse hurtigt. Vi kontaktede som sagt danbolig Skive, og fik kontakt med Andreas Sørensen. Han kom ud til os, så på huset, og kom med den pris som han mente det skulle sælges til, vi godkendte hans prisforslag. Da vi så sagde nu må du godt sætte vores hus til salg, så skete der i løbet af få dage en masse. Andreas styrede hele processen, og inden for en uge var huset salgsklar, lagt på facebook, med billeder, tekst, tilstandsraport. I løbet af 5 uger var huset solgt, til den aftalte pris. Andreas Sørensen har gennem hele perioden taget sig af fremvisninger, papirarbejde, og som sælger kan jeg kun føle mig meget godt behandlet. Med venlig hilsen En meget tilfreds hussælger

 • Solgt
  Solgt

  Fjordbjerg Ager 17

  Super kommunikation. Hurtige tilbagemeldningen og god respons. Ærlige og reelle og et højt serviceniveau. Får de største anbefalinger fra os.

 • Solgt
  Solgt

  Granvænget 9

  Vi har været yderst tilfreds med DanBolig!! De fik solgt vores hus på 4 dage!! Så flot

 • Solgt
  Solgt

  Granvænget 25

  Mæglerne fra Danbolig Skive er meget imødekommende og yderst professionelle. Selvom mægler er sælgers rådgiver, så har vi som købere følt os rigtig godt behandlet og har på intet tidspunkt været i tvivl om at mægleren også ville os det bedste.

Forretningsoplysninger

danbolig Skive
Nygade 2
7800 Skive
CVR: 35891714
Rasmussen & Langballe

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Topdanmark

esoft, Boligsiden A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Topdanmark

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.