Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Sorø

Storgade 3
4180 Sorø
58 24 25 00
soroe@danbolig.dk

Camilla Hagenow
Camilla Hagenow
Ejendomsmægler MDE

Boligmarkedet i Sorø Kommune er i rivende udvikling, og mange fra Storkøbenhavn søger herud til den smukke natur og den historiske charme i Sorø. Med den nye hurtigbane mellem Ringsted og København bliver rejsetiden endnu kortere for pendleren.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4180-4296)
Kilde: Boligsiden
Villa: 74%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Sorø
Kilde: danbolig.dk
31

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Sorø

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er på forkant med markedet, og som ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Ernsø og Thiemke, som repræsenterer hele 5 samarbejdende butikker og som desuden også er Premium ejendomsmægler. Premium betyder maksimal eksponering på Boliga, som er mange køberes foretrukne platform i jagten på en kommende bolig. Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.
Vi har stor erfaring i salg af både villaer, byhuse, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidshuse, hobby landbrug og landbrug.

Når du vælger danbolig Sorø som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online markedsføring, og som noget helt særligt – sikrer vores dygtige bolig konsulenter fra Bolig Råd, at lige netop din bolig præsenterer sig bedst muligt, før den skal fotograferes. Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.
Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.
Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit boligsalg.

Lokalkendskab
Vores forretning dækker blandet andet 4180 Sorø, 4190 Munke Bjergby 4291 Ruds Vedby, 4293 Dianalund, 4295 Stenlille og 4296 Nyrup. Så bor du i et af disse dejlige områder, så er det os, du skal have fat i. Vi har nemlig ekspertisen til at assisterer dig i et optimalt salg eller køb – uanset om du har brug for en vurdering i Niløse, Fjenneslev, Skellebjerg, Tersløse, Lynge, Vedde, Broby og ikke mindst det smukke Frederiksberg - og det blot for at nævne nogle af de mange smukke områder, der er i og omkring Sorø.
Stort køberkartotek
Udover danbolig Sorø har vi også danbolig Ringsted, og tillige butikker i Taastrup, Hedehusene og Rødovre. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra hele hovedstadsområdet / andre områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg. Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Intelligent online markedsføring sælger din bolig hurtigere
Som kunde hos danbolig Ringsted får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Din egen side
Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kalundborgvej 59

  Danbolig var blandt forskellige mæglere da vi skulle sælge hus, Mie gav en helt fantastisk præsentation af danbolig, og hun var meget jordnær og til stede, derfor valgte vi at gå med dem. Et senere møde med Samantha understøttede blot at vores generelle opfattelse af danbolig Sorø som jo var rigtig god. En værdisættelse tilsvarende den vi havde tænkt selv, et rigtig godt forarbejde og et virkelig hurtigt salg på kun 13 dage har alt i alt gjort oplevelsen med at sælge bolig igennem danbolig rigtig god for os. Vi vil klart som sælger anbefale dem! Samarbejdet mellem Samantha og Mie var for os dybt imponerende, og de var rigtig gode til at sparre med hinanden så vi hele tiden var opdateret og kunne stille alverdens spørgsmål, og altid få et brugbart svar retur.

 • Solgt
  Solgt

  Sønderskovvej 6

  Alle har været utrolig søde, flinke, helt uformelle og - heldigvis!! - ikke som den klassiske stereotyp på en ejendomsmægler (supersælger).

 • Solgt
  Solgt

  Topshøjvej 9

  Tak for en god afslutning!

 • Solgt
  Solgt

  Kællerødvej 6

  Camilla har fra vores første møde optrådt professionelt og imødekommende. Ligemeget hvornår vi har kontaktet Camilla, har hun altid virket sød og behjælpelig. Højt informationsniveau har været kendetegnet for hele processen. Vi har været glade for at handle vores bolig igennem danbolig Sorø.

 • Solgt
  Solgt

  Kællerødvej 6

  Jeg solgte en villa med Danbolig Sorø som mægler. Det har generelt været en rigtig god oplevelse. Mæglere og de øvrige medarbejdere i afdelingen har været meget imødekommende og professionelle i deres betjening af mig som kunde, og deres faglige niveau kan der heller ikke sættes en finger på. Vedrørende Danbolig generelt så er det min opfattelse, at deres forskellige rutiner til udbredelse af kendskabet til nye ejendomme til salg internt i virksomheden samt de særlige markedsføringstiltag, som Danbolig tilbyder, har været med til at fremme salget og opnå en god pris. Det gælder om at være villig til at gå den ekstra meter, og her har Danbolig leveret.

 • Solgt
  Solgt

  Kalundborgvej 59

  Vi har været rigtig glade for at se et hus, hvor danbolig var mægleren. Der var styr på det hele, og de har været en super hjælp for os som førstegangskøbere. Hvis vi havde spørgsmål, kunne Mie enten svare med det samme - eller finde frem til svaret på få minutter. Det er mæglere der ved hvad de sælger, og som er utroligt fleksible ift. Tid for fremvisninger. Da vi ønskede en hurtig handel, blev alt klaret og var parat til underskrift på kun 3 dage. Yderst imponerende og søde mennesker!

Forretningsoplysninger

danbolig Sorø
Storgade 3
4180 Sorø
CVR: 31328241
DB Sorø A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Realkreditnettet, danbolig A/S, Heidemann, E-SOFT & BoligRåd

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Willies og ETU

Stabels, TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT & BoligRåd, Willies og ETU

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.