Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Himmerland - Støvring

Jernbanegade 18
9530 Støvring
98 37 88 88
stoevring@danbolig.dk

Peter Lange Jepsen
Peter Lange Jepsen
Indehaver & ejendomsmægler, MDE

På jagt efter en ejendomsmægler i Støvring? Uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9293-9575)
Kilde: Boligsiden
Villa: 86%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Himmerland - Støvring
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Himmerland - Støvring

Velkommen hos danbolig Støvring, din lokale ejendomsmægler i Støvring
Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Med udgangspunkt fra vores kontor i Støvring, dækker vi hele Rebild kommune og omegn. Så uanset om du er på jagt efter en ejendomsmægler til at sælge hus i Skørping, Suldrup, Øster Hornum, Arden, Terndrup, Bælum, Blenstrup eller Kongerslev, står vi klar til at yde den bedste service og sikre dig det optimale boligsalg.

Ud over villaer sælger vi landejendomme, andelsboliger, ejerlejligheder og liebhaverboliger, så uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Vi er et ungt og nytænkende ejendomsmæglerteam med høj faglighed og med stor fokus på troværdighed. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske, og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig, uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig, og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Professionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Din bolig bliver præsenteret på vores prisvindende hjemmeside danbolig.dk, med topprofessionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Kontakt os for uforpligtende salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bavnebakken 88

  "Jeg valgte danbolig Støvring til at sælge mit hus, da jeg fra start af mødte seriøsitet og ærlighed. Peter og Nicolai har været tilstede i hele forløbet og været villige til at hjælpe, hvis jeg har haft spørgsmål. Salget af mit hus er forløbet problemfrit og efter 3 måneder blev huset solgt til prisen. Jeg vil helt klart anbefale danbolig til andre, som ønsker at sælge"

 • Solgt
  Solgt

  Odderen 25

  "Vi havde brug for et relativt hurtigt salg til den rette pris. Peter ramte den lige på kornet og 4 mdr senere blev vores hus solgt til prisen. Professionelt hele vejen igennem, fornuftigt salær og en grundig og gennemgribende markedsføring har været en selvfølge for Peter og Nicolai. Vi har været i løbende kontakt med dem hele vejen igennem og vi har fået indtryk af, at eventuelle nyheder i sagen blev videreformidlet uden unødig forsinkelse. Endelig skal nævnes en helt gnidningsfri og åben proces i forhold til alt det juridiske. Kæmpe anbefaling fra en tilfreds sælger!"

 • Solgt
  Solgt

  Mågevej 12

  "𝘝𝘪 𝘩𝘢𝘳 𝘯𝘦𝘵𝘰𝘱 𝘴𝘰𝘭𝘨𝘵 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘩𝘶𝘴 𝘷𝘦𝘥 𝘩𝘫æ𝘭𝘱 𝘧𝘳𝘢 𝘋𝘢𝘯𝘣𝘰𝘭𝘪𝘨 𝘚𝘵ø𝘷𝘳𝘪𝘯𝘨. 𝘝𝘪 𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘭𝘧𝘳𝘦𝘥𝘴𝘦 𝘰𝘨 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘨𝘭𝘢𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘵 𝘷𝘪 𝘷𝘢𝘭𝘨𝘵𝘦 𝘋𝘢𝘯𝘣𝘰𝘭𝘪𝘨 𝘚𝘵ø𝘷𝘳𝘪𝘯𝘨. 𝘚𝘦𝘭𝘷𝘦 𝘴𝘢𝘭𝘨𝘦𝘵 𝘨𝘪𝘬 𝘩𝘶𝘳𝘵𝘪𝘨𝘵 𝘰𝘨 𝘰𝘨𝘴𝘢̊ 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘩𝘶𝘳𝘵𝘪𝘨𝘦𝘳𝘦 𝘦𝘯𝘥 𝘷𝘪 𝘩𝘢𝘷𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘨𝘯𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘥. 𝘚𝘦𝘭𝘷𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘵𝘰𝘱 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘦𝘭𝘵. 𝘔𝘢𝘯 𝘧𝘢̊𝘳 𝘷𝘪𝘳𝘬𝘦𝘭𝘪𝘨 𝘧ø𝘭𝘦𝘭𝘴𝘦𝘯 𝘢𝘧 𝘢𝘵 𝘷æ𝘳𝘦 𝘪 𝘨𝘰𝘥𝘦 𝘩æ𝘯𝘥𝘦𝘳. 𝘝𝘪 𝘩𝘢𝘳 𝘩𝘢𝘧𝘵 𝘧𝘰𝘳𝘯ø𝘫𝘦𝘭𝘴𝘦𝘯 𝘢𝘧 𝘢𝘵 𝘴𝘢𝘮𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘥𝘦𝘮 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘰𝘨 𝘷𝘪 𝘩𝘢𝘳 𝘧ø𝘭𝘵 𝘰𝘴 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘵𝘳𝘺𝘬𝘬𝘦 𝘰𝘨 𝘢𝘭𝘥𝘳𝘪𝘨 𝘷æ𝘳𝘦𝘵 𝘦𝘵 𝘴𝘦𝘬𝘶𝘯𝘥 𝘪 𝘵𝘷𝘪𝘷𝘭 𝘰𝘮 𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘷𝘢𝘭𝘨 𝘢𝘧 𝘥𝘦𝘮 𝘷𝘢𝘳 𝘳𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨𝘵. 𝘋𝘢𝘯𝘣𝘰𝘭𝘪𝘨 𝘚𝘵ø𝘷𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘴𝘵ø𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘢𝘯𝘣𝘦𝘧𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘰𝘨 𝘷𝘪 𝘴𝘪𝘨𝘦𝘳 𝘵𝘶𝘴𝘪𝘯𝘥 𝘵𝘢𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘦𝘵 𝘳𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨𝘵 𝘨𝘰𝘥𝘵 𝘴𝘢𝘮𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘫𝘦𝘳"

 • Solgt
  Solgt

  Støvringvej 36

  "Vi har været super glade for at vi valgte Peter og Danbolig til salg af vores ejendom. Grunden til at vi valgte danbolig Støvring til at sælge vores hus, var at lige fra start af mødte vi seriøsitet og ærlighed. De har sørget for at vi som sælgere har følt os trykke og tilfredse igennem hele forløbet. Salg af hus kan være en hård omgang, men Peter har sørget for at vi fik det bedste ud af oplevelsen. Vi vil varmt anbefale Danbolig til salg af hus! De var på lige fra start, super professionelle, fulgte løbende op hele vejen igennem, hvilket førte til et hurtigt salg (kun 10 dage!) Og så til prisen

 • Solgt
  Solgt

  Kløvermarken 52D

  "𝘛𝘢𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘦𝘵 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳 𝘨𝘰𝘥𝘵 𝘴𝘢𝘮𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦! 𝘐 𝘦𝘳 𝘷𝘪𝘳𝘬𝘦𝘭𝘪𝘨 𝘦𝘵 𝘴𝘵æ𝘳𝘬 𝘵𝘦𝘢𝘮, 𝘴𝘰𝘮 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘭𝘦𝘳𝘦 𝘩𝘪𝘯𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳 𝘨𝘰𝘥𝘵. 𝘋𝘦𝘯 𝘳𝘰𝘴 𝘴𝘬𝘢𝘭 𝘪 𝘷𝘪𝘳𝘬𝘦𝘭𝘪𝘨 𝘩𝘢𝘷𝘦. 𝘍𝘳𝘢 𝘥𝘦𝘵 𝘧ø𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘮ø𝘥𝘦 𝘷𝘪 𝘩𝘢𝘷𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘫𝘦𝘳, 𝘷𝘢𝘳 𝘷𝘪 𝘪𝘬𝘬𝘦 𝘪 𝘵𝘷𝘪𝘷𝘭 𝘰𝘮 𝘥𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘳 𝘫𝘦𝘳 𝘥𝘦𝘳 𝘴𝘬𝘶𝘭𝘭𝘦 𝘴æ𝘭𝘨𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘩𝘶𝘴. 𝘝𝘪 𝘴𝘵𝘰𝘥 𝘵𝘪𝘭𝘣𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘦𝘯 𝘧ø𝘭𝘦𝘭𝘴𝘦 𝘢𝘧, 𝘢𝘵 𝘪 𝘷𝘪𝘳𝘬𝘦𝘭𝘪𝘨 𝘷𝘪𝘭𝘭𝘦 𝘺𝘥𝘦 𝘦𝘯 𝘨𝘰𝘥 𝘪𝘯𝘥𝘴𝘢𝘵𝘴 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘵 𝘧𝘢̊ 𝘩𝘶𝘴𝘦𝘵 𝘴𝘰𝘭𝘨𝘵. 𝘖𝘨 𝘧𝘶𝘭𝘥𝘴𝘵æ𝘯𝘥𝘪𝘨 𝘬𝘰𝘳𝘳𝘦𝘬𝘵, 𝘴𝘢̊ 𝘩𝘢𝘷𝘥𝘦 𝘪 𝘴𝘰𝘭𝘨𝘵 𝘩𝘶𝘴𝘦𝘵 𝘱𝘢̊ 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘮𝘢̊𝘯𝘦𝘥, 𝘰𝘨 𝘴𝘢̊ 𝘰𝘷𝘦𝘯 𝘪 𝘬ø𝘣𝘦𝘵 𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘧𝘴𝘭𝘢𝘨 𝘱𝘢̊ 𝘶𝘥𝘣𝘶𝘥𝘴𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦𝘯. 𝘚𝘢̊ 𝘴𝘵æ𝘳𝘬𝘵 ?? 𝘛𝘢𝘬𝘯𝘦𝘮𝘮𝘦𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥 𝘦𝘳 𝘦𝘵 𝘧𝘢𝘵𝘵𝘪𝘨𝘵 𝘰𝘳𝘥 𝘪 𝘥𝘦𝘯𝘯𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘮𝘦𝘯𝘩æ𝘯𝘨. 𝘔𝘦𝘯 𝘵𝘢𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘫𝘦𝘳, 𝘰𝘨 𝘫𝘦𝘳𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦!"

 • Solgt
  Solgt

  Gammel Smedevej 8

  "Vi har været super tilfredse med at sælge gennem danbolig. Fra første dag har der været aktivitet i hussalget. Huset blev solgt hurtigere end vi havde forventet og til prisen! Undervejs i forløbet har vi følt os opdateret og haft tæt dialog i forbindelse med salget. Det har givet en tryghed og tiltro til at huset nok skulle blive solgt. Vi anbefaler danbolig Himmerland Støvring til andre der overvejer at sælge. Tusind tak for et godt og tæt samarbejde!"

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Støvring
Jernbanegade 18
9530 Støvring
CVR: 40237267
DB Himmerland – Støvring Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Nordjyske, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.