Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Himmerland - Støvring

Jernbanegade 18
9530 Støvring
98 37 88 88
stoevring@danbolig.dk

Peter Lange Jepsen
Peter Lange Jepsen
Indehaver & ejendomsmægler, MDE

På jagt efter en ejendomsmægler i Støvring? Uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9293-9575)
Kilde: Boligsiden
Villa: 81%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Himmerland - Støvring
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Himmerland - Støvring

Velkommen hos danbolig Støvring, din lokale ejendomsmægler i Støvring
Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Med udgangspunkt fra vores kontor i Støvring, dækker vi hele Rebild kommune og omegn. Så uanset om du er på jagt efter en ejendomsmægler til at sælge hus i Skørping, Suldrup, Øster Hornum, Arden, Terndrup, Bælum, Blenstrup eller Kongerslev, står vi klar til at yde den bedste service og sikre dig det optimale boligsalg.

Ud over villaer sælger vi landejendomme, andelsboliger, ejerlejligheder og liebhaverboliger, så uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Vi er et ungt og nytænkende ejendomsmæglerteam med høj faglighed og med stor fokus på troværdighed. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske, og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig, uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig, og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Professionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Din bolig bliver præsenteret på vores prisvindende hjemmeside danbolig.dk, med topprofessionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Kontakt os for uforpligtende salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Støvringvej 36

  "Vi har været super glade for at vi valgte Peter og Danbolig til salg af vores ejendom. Grunden til at vi valgte danbolig Støvring til at sælge vores hus, var at lige fra start af mødte vi seriøsitet og ærlighed. De har sørget for at vi som sælgere har følt os trykke og tilfredse igennem hele forløbet. Salg af hus kan være en hård omgang, men Peter har sørget for at vi fik det bedste ud af oplevelsen. Vi vil varmt anbefale Danbolig til salg af hus! De var på lige fra start, super professionelle, fulgte løbende op hele vejen igennem, hvilket førte til et hurtigt salg (kun 10 dage!) Og så til prisen

 • Solgt
  Solgt

  Møllebakken 16

  "Efter mange mægler forsøg, hvor det desværre ikke var lykkes os at sælge vores hus i Støvring, mødte jeg Peter fra danBolig Himmerland. Nu efter ca 3 måneder, kan vi med stolthed sige, at vores hus er solgt. En anbefaling vi med sikkerhed kan gi’ videre, hvis I står og skal vælge mægler til salg af Jeres bolig"

 • Solgt
  Solgt

  Mågevej 12

  "𝘝𝘪 𝘩𝘢𝘳 𝘯𝘦𝘵𝘰𝘱 𝘴𝘰𝘭𝘨𝘵 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘩𝘶𝘴 𝘷𝘦𝘥 𝘩𝘫æ𝘭𝘱 𝘧𝘳𝘢 𝘋𝘢𝘯𝘣𝘰𝘭𝘪𝘨 𝘚𝘵ø𝘷𝘳𝘪𝘯𝘨. 𝘝𝘪 𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘭𝘧𝘳𝘦𝘥𝘴𝘦 𝘰𝘨 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘨𝘭𝘢𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘵 𝘷𝘪 𝘷𝘢𝘭𝘨𝘵𝘦 𝘋𝘢𝘯𝘣𝘰𝘭𝘪𝘨 𝘚𝘵ø𝘷𝘳𝘪𝘯𝘨. 𝘚𝘦𝘭𝘷𝘦 𝘴𝘢𝘭𝘨𝘦𝘵 𝘨𝘪𝘬 𝘩𝘶𝘳𝘵𝘪𝘨𝘵 𝘰𝘨 𝘰𝘨𝘴𝘢̊ 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘩𝘶𝘳𝘵𝘪𝘨𝘦𝘳𝘦 𝘦𝘯𝘥 𝘷𝘪 𝘩𝘢𝘷𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘨𝘯𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘥. 𝘚𝘦𝘭𝘷𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘵𝘰𝘱 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘦𝘭𝘵. 𝘔𝘢𝘯 𝘧𝘢̊𝘳 𝘷𝘪𝘳𝘬𝘦𝘭𝘪𝘨 𝘧ø𝘭𝘦𝘭𝘴𝘦𝘯 𝘢𝘧 𝘢𝘵 𝘷æ𝘳𝘦 𝘪 𝘨𝘰𝘥𝘦 𝘩æ𝘯𝘥𝘦𝘳. 𝘝𝘪 𝘩𝘢𝘳 𝘩𝘢𝘧𝘵 𝘧𝘰𝘳𝘯ø𝘫𝘦𝘭𝘴𝘦𝘯 𝘢𝘧 𝘢𝘵 𝘴𝘢𝘮𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘥𝘦𝘮 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘰𝘨 𝘷𝘪 𝘩𝘢𝘳 𝘧ø𝘭𝘵 𝘰𝘴 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘵𝘳𝘺𝘬𝘬𝘦 𝘰𝘨 𝘢𝘭𝘥𝘳𝘪𝘨 𝘷æ𝘳𝘦𝘵 𝘦𝘵 𝘴𝘦𝘬𝘶𝘯𝘥 𝘪 𝘵𝘷𝘪𝘷𝘭 𝘰𝘮 𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘷𝘢𝘭𝘨 𝘢𝘧 𝘥𝘦𝘮 𝘷𝘢𝘳 𝘳𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨𝘵. 𝘋𝘢𝘯𝘣𝘰𝘭𝘪𝘨 𝘚𝘵ø𝘷𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘴𝘵ø𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘢𝘯𝘣𝘦𝘧𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘰𝘨 𝘷𝘪 𝘴𝘪𝘨𝘦𝘳 𝘵𝘶𝘴𝘪𝘯𝘥 𝘵𝘢𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘦𝘵 𝘳𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨𝘵 𝘨𝘰𝘥𝘵 𝘴𝘢𝘮𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘫𝘦𝘳"

 • Solgt
  Solgt

  Hulvejen 167

  "Jeg har netop solgt min ejendom gennem Danbolig Støvring - på kun fire uger. Mægler var aktiv og “på” fra dag 1 og fulgte løbende op hele vejen igennem, hvilket førte til et hurtigt salg i det forventede prisniveau. Deres store lokalkendskab, professionalisme, imødekommenhed og gode service gør Danbolig Støvring til det oplagte valg, hvis man ønsker at sælge sin bolig i Støvring og omegn. Kan klart anbefales! Tusind tak for samarbejdet og den gode behandling til Peter, Nicolai og pigerne på kontoret 🙂"

 • Solgt
  Solgt

  Stadion Alle 9, st. th.

  "Hold da op det gik stærkt😎🤗 Stor ros til Peter og Nicolai fra danbolig i Støvring. De formåede at sælge min lejlighed efter blot 2 dage på nettet. På 2. Fremvisning🏘️ De forstår virkelig at sælge boliger. Og vil klart anbefale dem, hvis jeg kender nogle som går med salgstanker.. Stor TAK til danbolig i Støvring 🤝🤝 og tak for godt samarbejde"

 • Solgt
  Solgt

  Gammel Smedevej 8

  "Vi har været super tilfredse med at sælge gennem danbolig. Fra første dag har der været aktivitet i hussalget. Huset blev solgt hurtigere end vi havde forventet og til prisen! Undervejs i forløbet har vi følt os opdateret og haft tæt dialog i forbindelse med salget. Det har givet en tryghed og tiltro til at huset nok skulle blive solgt. Vi anbefaler danbolig Himmerland Støvring til andre der overvejer at sælge. Tusind tak for et godt og tæt samarbejde!"

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Støvring
Jernbanegade 18
9530 Støvring
CVR: 40237267
DB Himmerland – Støvring Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Nordjyske, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.