Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Himmerland - Støvring

Jernbanegade 18
9530 Støvring
98 37 88 88
stoevring@danbolig.dk

Peter Lange Jepsen
Peter Lange Jepsen
Indehaver & ejendomsmægler, MDE

På jagt efter en ejendomsmægler i Støvring? Uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9293-9575)
Kilde: Boligsiden
Villa: 86%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Himmerland - Støvring
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Himmerland - Støvring

Velkommen hos danbolig Støvring, din lokale ejendomsmægler i Støvring
Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Med udgangspunkt fra vores kontor i Støvring, dækker vi hele Rebild kommune og omegn. Så uanset om du er på jagt efter en ejendomsmægler til at sælge hus i Skørping, Suldrup, Øster Hornum, Arden, Terndrup, Bælum, Blenstrup eller Kongerslev, står vi klar til at yde den bedste service og sikre dig det optimale boligsalg.

Ud over villaer sælger vi landejendomme, andelsboliger, ejerlejligheder og liebhaverboliger, så uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Vi er et ungt og nytænkende ejendomsmæglerteam med høj faglighed og med stor fokus på troværdighed. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske, og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig, uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig, og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Professionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Din bolig bliver præsenteret på vores prisvindende hjemmeside danbolig.dk, med topprofessionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Kontakt os for uforpligtende salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Gammel Smedevej 8

  "Vi har været super tilfredse med at sælge gennem danbolig. Fra første dag har der været aktivitet i hussalget. Huset blev solgt hurtigere end vi havde forventet og til prisen! Undervejs i forløbet har vi følt os opdateret og haft tæt dialog i forbindelse med salget. Det har givet en tryghed og tiltro til at huset nok skulle blive solgt. Vi anbefaler danbolig Himmerland Støvring til andre der overvejer at sælge. Tusind tak for et godt og tæt samarbejde!"

 • Solgt
  Solgt

  Støvringvej 1

  "Tak for god behandling. Vi er glade for nu at komme videre. Danbolig har været realistisk med pris og salg, og troet på at kunne sælge vores hus fra første dag. Vi kan kun anbefale Danbolig Himmerland - Støvring for god behandling og flotte salgsmaterialer."

 • Solgt
  Solgt

  Rebildvej 22

  "Stor tak til danBolig i Støvring, Nicolai og Peter for et godt samarbejde. Vores hus blev solgt på 19 dage , alt var i orden og vi kan varmt anbefale danBolig til andre som går i salgstanker."

 • Solgt
  Solgt

  Stadion Alle 9, ST. TH.

  "Hold da op det gik stærkt😎🤗 Stor ros til Peter og Nicolai fra danbolig i Støvring. De formåede at sælge min lejlighed efter blot 2 dage på nettet. På 2. Fremvisning🏘️ De forstår virkelig at sælge boliger. Og vil klart anbefale dem, hvis jeg kender nogle som går med salgstanker.. Stor TAK til danbolig i Støvring 🤝🤝 og tak for godt samarbejde"

 • Solgt
  Solgt

  Bavnebakken 88

  "Jeg valgte danbolig Støvring til at sælge mit hus, da jeg fra start af mødte seriøsitet og ærlighed. Peter og Nicolai har været tilstede i hele forløbet og været villige til at hjælpe, hvis jeg har haft spørgsmål. Salget af mit hus er forløbet problemfrit og efter 3 måneder blev huset solgt til prisen. Jeg vil helt klart anbefale danbolig til andre, som ønsker at sælge"

 • Solgt
  Solgt

  Bavnebakken 86

  "Tryghed, venlighed og professionalisme er ord vi synes kendetegner det som vi oplevede i forbindelse med salget af vores hus og køb af andet hus gennem danbolig. Nicolai og Peter er nemme at snakke med, er hjælpsomme og professionelle. Vi har været meget tilfredse og kan kun anbefale danbolig til andre!"

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Støvring
Jernbanegade 18
9530 Støvring
CVR: 40237267
DB Himmerland – Støvring Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Nordjyske, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.