Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Svogerslev-Lejre

Brønsager 1
4000 Roskilde
46 33 20 20
svogerslev-lejre@danbolig.dk

Anne Löchte
Anne Löchte
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE.

Nysgerrig på hvad der gemmer sig af skønne steder i dit nye nabolag?

Unikt for danbolig har vi lanceret Vores Nabolag, når du leder efter bolig, så kender du de lokales favoritsteder fra starten.
Udforsk dit lokalområde på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Svogerslev-Lejre
Kilde: danbolig.dk
31

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Svogerslev-Lejre

Gratis salgsvurdering

Det er gratis og uforpligtende at bestille en salgsvurdering af din bolig hos danbolig Svogerslev-Lejre. Sammen med vores professionelle vurdering af din boligs værdi, får du samtidig seriøs rådgivning om hvordan du opnår et godt boligsalg. Vi har et indgående kendskab til lokalområdet og ved præcis hvad potentielle købere til netop din type bolig vægter højest.

Salg af bolig

Når butikken i Brønsager står for salget af din bolig, har vi altid flere medarbejdere fra vores tre butikker i Roskilde (danbolig Roskilde C, danbolig Roskilde Københavnsvej og danbolig Svogerslev-Lejre), tilkoblet handlen fra start. På den måde sikres du et dedikeret team, der samarbejder om at sælge din bolig til den bedste pris i markedet.

Foruden vores tre velplacerede butikker i Roskilde, har vi yderligere ti butikker i København samt to projektsalgs- og erhvervsafdelinger, alle under samme ejer Niels Hald. Det giver dig ekstra fordele, når du sætter din bolig til salg hos os, da vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, som vi får til salg.

Vi tænker digitalt, og ved at jo flere potentielle købere din bolig vises til, jo bedre chancer er der for at du opnår et effektivt salg. Med bl.a. danbolig clevr kan vi sikre at netop din bolig når ud til de mennesker, der har en reel interesse i din bolig. Uanset om du ønsker at sælge dit rækkehus, villa eller sommerhus m.v., så kan vi tilbyde unik og effektiv markedsføring.

Med ”Min danbolig” får du som sælger hos os, tilmed adgang til alle relevante nøgletal på alle online platforme, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal bud, antal delinger på de sociale medier og meget mere. Hos os har du altid det fulde overblik over dit boligsalg – nemt og bekvemt.

danbolig Niels Hald, er ind over ca. 1200 handler om året, hvorfor vi har ekspertisen til at sælge din bolig uanset om den er beliggende i Roskilde, Hvalsø, Kirke Såby, Kirke Hyllinge eller Lejre.

Køb af bolig
Uanset om drømmeboligen er beliggende i fx Gevninge, Ejby, Lindeborg, Kirke Sonnerup, Osager, Osted, Englerup eller Lyndby, så kan du med danbolig Matchmaker få besked når boliger der matcher dine ønsker udbydes.

Har du allerede fundet dit næste hjem, så kan vi være behjælpelige med køberrådgivning. At købe bolig er, foruden en stor økonomisk beslutning også tit behæftet med en vis form for usikkerhed hos forbrugeren. Ved at vælge danbolig, som din rådgiver i denne proces, tilvælges fagligt dygtige rådgivere til at skabe overblik og ikke mindst tryghed. Vi har DE’s tryghedsmærke (Dansk Ejendomsmægler forening), hvilket er din garanti for sikkerhed samt forsikringsdækning.

Lige nu har vi 31 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 12
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Svogerslev-Lejre
Brønsager 1
4000 Roskilde
CVR: 38472860

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

E-soft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse, herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.