Ejendomsmægler Tårnby / Dragør - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tårnby / Dragør

Kongelundsvej 326
2770 Kastrup
38 42 23 20
taarnby@danbolig.dk

Aleksander Korsholm
Aleksander Korsholm
Daglig Leder

Tårnby er landets største tilbageflytter kommune og det er ikke tilfældigt, her har man skønne haver, gode skoler og masser af fritidsaktiviteter. Endvidere er Dragør en af de kommuner i landet der trækker højest salgspriser, her har man vand, havn og charme i den gamle by.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2791)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 56%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tårnby / Dragør
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tårnby / Dragør

danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle ejendomsmæglere på Amager med 626 salg i alt*

Gratis salgsvurdering
I butikken på Kongelundsvej har vi sammensat et team af kvalificerede medarbejdere, der har mange års erfaring med at vurdere både ejerlejligheder, villalejligheder, haveforeningshuse, rækkehuse, villaer og projektboliger m.v.

Alle medarbejdere i butikken er selv bosiddende på Amager, hvorfor de har et stort lokalkendskab. Det giver mæglerteamet et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere ejendommene med stor præcision og du kan derfor trygt regne med at få en realistisk salgspris første gang. Så overvejer du en vurdering af dit hus eller lejlighed, så har vi ekspertisen.

Salg af bolig
Foruden vores fire velplacerede butikker på Amager (Kongelundsvej, Øresundsvej, Islands Brygge og Sundbyvester Plads) har vi yderligere otte boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Det giver dig ekstra fordele, når du sætter din bolig til salg hos os, da vi altid har flere medarbejdere tilknyttet handlen. På den måde sikres du et optimalt boligsalg, da flere mæglere på tværs af vores butikker samarbejder om at sælge din bolig.

Hos danbolig Tårnby/Dragør måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Det betyder, at vi hver dag har ekstra fokus på vores kunders ønsker og behov. Vi prioriterer at rådgive vores kunder gennem hele salgsprocessen samt orientere dig om hele salgets forløb. Herudover kan du med funktionen ”Mit slag” på danbolig.dk se alle relevante data vedrørende dit salg, når det passer dig. Du kan derfor let og overskueligt følge med i fx antallet af hentede salgsopstillinger, antal boligvisninger, antal boliger til salg i Danmark som kan fremsøges på hjemmesiden og meget mere. Hos os har du altid det fulde overblik over dit boligsalg.

Køb af bolig
At købe ny bolig er, foruden at være en stor økonomisk beslutning, ofte forbundet med en vis usikkerhed hos forbrugeren. Ved at vælge danbolig som din køberrådgiver, tilvælges fagligt ajourførte rådgivere til at skabe tryghed og overblik samt en sparringspartner i hele købsprocessen.

Ved at oprette en profil på ”Min danbolig” har du tillige mulighed for altid at være et skridt foran i boligjagten. Her kan du bl.a. følge udviklingen på dine favoritboliger, hvis prisen eksempelvis ændres eller der afholdes åbent hus. Du kan også oprette søgeprofiler og derved få først besked når ejendomme, der matcher dine ønsker, dukker op.

Er du klar til at finde dit næste hjem, så kan du altid se det nyeste udbud af alt fra muremestervillaer, funkisvillaer, typehuse og ideelle anparter til skuffesager samt 1- og 2 værelse ejerlejligheder i bl.a. Pilegårdskvarteret, det gamle Kastrup, Søvang, St. Magleby og Nordstranden, for bare at nævne nogle få områder, på vores Facebook side (danbolig Niels Hald).

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler, med adresse i området 2300 + 2770 + 2791, pr. 03/07-17 inkl. projektsalg.

Lige nu har vi 32 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 8
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

  • Solgt
    Solgt

    Højgården 2, ST. 116.

Forretningsoplysninger

danbolig Tårnby / Dragør
Kongelundsvej 326
2770 Kastrup
CVR: 28884850
EJENDOMSMÆGLER NIELS HALD AMAGER A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg forsikring

e-soft systems A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring og ETU Forsikring A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.