Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Taastrup / Hedehusene

Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup
43 71 00 29
taastrup@danbolig.dk

Kenneth Rachlitz
Kenneth Rachlitz
DAGLIG LEDER HEDEHUSENE - Ejendomsmægler MDE HD FR

Hos danbolig Taastrup/Hedehusene er der fuld fart på salget. Kig forbi eller kontakt vores kontor på Taastrup Hovedgade til en uforpligtende snak om, hvad der rører sig på boligmarkedet her dit området.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2630-2640)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Taastrup / Hedehusene
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Taastrup / Hedehusene

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er på forkant med markedet, og som ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Ernsø og Thiemke, som repræsenterer hele 5 samarbejdende butikker og som desuden også er Premium ejendomsmægler. Premium betyder maksimal eksponering på Boliga, som er mange køberes foretrukne platform i jagten på en kommende bolig. Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.
Vi ved præcist, hvad køberne går efter, og vi har solid erfaring med salg af både villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder i Taastrup, Fløng, Reerslev, Sengeløse, Vridsløsemagle & Hedehusene – ja, hele Høje Taastrup og omegn.
Når du vælger danbolig Taastrup & Hedehusene som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online markedsføring, og som noget helt særligt – sikrer vores dygtige boligkonsulenter fra Bolig Råd, at lige netop din bolig præsenterer sig bedst muligt, før den skal fotograferes. Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.
Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.
Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit bolig salg.

Lokalkendskab
Vores forretning dækker hele Høje Taastrup Kommune. Så bor du i dette dejlige område, så er det os, du skal have fat i. Vi har nemlig ekspertisen til at assisterer dig i et optimalt salg eller køb – uanset om du har brug for en vurdering i Hedehusene, Fløng, Reerslev, Sengeløse, Vridsløsemagle eller selve Taastrup - og det blot for at nævne nogle af de mange smukke områder, der er i og omkring Høje Taastrup Kommune.

Stort køberkartotek
Udover danbolig Taastrup & Hedehusene har vi også danbolig Rødovre, og derudover har vi yderligere butikker i Ringsted og Sorø. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra flere områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg. Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Intelligent online markedsføring sælger din bolig hurtigere
Som kunde hos danbolig Taastrup & Hedehusene får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Din egen side
Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Sthensvej 7A, ST. TV.

  Jeg var alt i alt meget tilfreds med mægler/Danbolig.. Altid nem at komme i kontakt med, og gav altid feedback efter en fremvisning. Mindre prisjustering og ellers solgt hurtigt og smertefrit. Stor tak til jer !

 • Solgt
  Solgt

  Saksen D 4, 1. 2.

  Hurtigt salg. God og kompetent sagsbehandling. Levede helt op til forventningerne. Kan anbefales.

 • Solgt
  Solgt

  Kirkebakken 1B

  Grundig forventningsafstemning og god information gennem hele forløbet. Solgt indenfor den tid og til den pris, som var stillet i udsigt.

 • Solgt
  Solgt

  Jasminvej 1

  Teddy helped me in all aspects regarding house purchase. He is great salesman and wonderful man who listened to us and helped us finding our dream home. I would definitely recommend Danbolig to my friends.

 • Solgt
  Solgt

  Hedetoften 11, ST. TV.

  Godt samarbejde med god dialog i forbindelse med indgåelse af salgsaftale og efterfølgende klare og tydelige informationer om salgsprocessen og dens fremdrift.

 • Solgt
  Solgt

  Lindebo 21, 2. 130.

  Helt igennem fantastisk services og yderst hjælpsom med selv det mindste spørgsmål! Vil klart anbefale og bruge Danbolig i Taastrup

Forretningsoplysninger

danbolig Taastrup / Hedehusene
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup
CVR: 30541413
db Taastrup / Hedehusene A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis & ETU

danbolig A/S, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT & Bolig Råd

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Willis & ETU

TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT & Bolig Råd

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.