Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Værløse

Bymidten 75
3500 Værløse
44 47 60 60
vaerloese@danbolig.dk

Klaus Bundgaard Jensen
Klaus Bundgaard Jensen
Ejendomsmægler MDE og Indehaver

Værløse har vokseværk, og det skyldes kombinationen af natur, mange fritidstilbud og gode folkeskoler. Det handler om, at vi har alle ingredienserne til det gode familieliv i en tryg og rolig ramme. Vi har styr på udviklingen, og vi deler gerne vores viden over en kop kaffe.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3500-3500)
Kilde: Boligsiden
Villa: 60%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Værløse
Kilde: danbolig.dk
5

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Værløse

danbolig Værløse
Klaus Bundgaard – Tlf. 61 20 50 81

Velkommen hos danbolig Værløse - din lokale ejendomsmægler i og omkring Værløse
Vi hjælper med din bolighandel, uanset om det er lejlighed, villa eller andelsbolig.

Hvis du søger en ærlig og oprigtig ejendomsmægler med styr på tingene, er du kommet til det rigtige sted. Vi lægger vægt på at yde et højt serviceniveau, hvor vores fornemmeste opgave er at få solgt din bolig til den bedste pris. Der er en god grund til, at vi over de seneste 10 år er gået fra bare at være en mægler i byen til at være en af de markedsledende mæglere i Værløse*. Kontakt os, så kan vi sammenfatte et uforpligtende tilbud til dig.

Værløse er et oplagt område for børnefamilier, der flytter fra København og ud i et område nærmere naturen med gode skoler og masser af idrætstilbud. Vi sælger mange parcelhuse, villaer, rækkehuse og patriciervillaer, og dertil kommer selvfølgelig lejligheder, som vi også har en del af. Området, som vi både kender, arbejder og bor i ligger ved Furesø med Værløse, Kirke Værløse, Hareskovby og Jonstrup som de mest markante byer på egnen.

Vores kerneværdier
Vi har tre værdier, som vi arbejder efter: For det første har vi en høj moral og etik, som kommer til udtryk ved, at vi behandler folk ordentligt. Dernæst skal det være sjovt. Og så skal vi selvfølgelig tjene penge – særligt til vores kunder.

Vores butik ligger midt i Værløse, og vi er meget glade for, at der er mange, der kigger forbi til en snak og en kop kaffe. Vores kunder kan mærke, at vi er oprigtigt interesserede, og den interesse stopper ikke, når en handel er afsluttet. Man kan ikke lade som om, man er til stede, og det er vi overbeviste om, at vores kunder kan mærke og sætter pris på.

Selvom det drejer sig om en bolighandel, er det også en handel mennesker imellem, og vi lægger hele vejen i processen vægt på empati. At vores kunder kan føle, at de bliver behandlet ordentligt, og at de kan mærke, vi har styr på tingene fra A til Z, tror vi, er grundstenene i vores succes.

Et stærkt team, der samarbejder
Du får en kontaktperson hos os, som er den, du altid kan tage fat på, når der opstår tvivl om noget. Vi er tre mæglere, der arbejder tæt sammen for at sikre, at vi når målet: At få din bolig solgt til den rigtige pris - uanset om det er villa, rækkehus eller lejlighed. Hos os løfter vi kort sagt opgaven i fællesskab.

Vi benytter os af forskellige markedsføringskanaler, når din bolig skal sælges, og her er det særligt annoncer på nettet, vores hjemmeside og Facebook, som vi satser på. Vi bruger også danbolig clevr, der viser din annonce online, hvor køberne er.

Opskriften på succes er simpel, og det er den, vi efterlever. Vi behandler folk ordentligt, og vi holder, hvad vi lover. Lad os bevise, hvorfor det virker – lad os stå for dit boligsalg. Vi glæder os til at høre fra dig.

*https://www.boligsiden.dk/

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Hareskovhvilevej 8, st. 6.

  "danbolig kom med gode råd og vejledning inden vi satte boligen til salg og det virkede. Blev solgt på 8 dage til en pris over den udbudte pris. Så danbolig får mine varmeste anbefalinger."

 • Solgt
  Solgt

  Mosestedet 69

  ” Vi har købt et hus i Værløse. Købet blev formidlet af danbolig i Værløse. Vi har været meget tilfreds med den professionelle måde danbolig har behandlet sagen på. Der var i hele forløbet dialog mellem danbolig og os. Vi kan varmt anbefale danbolig i Værløse”

 • Solgt
  Solgt

  Skovhuskrogen 16

  “danbolig var utroligt informative. Der var rift om huset, men vi fik klar information om processen og mælger kontaktede os dagligt med statusopdateringer. Da vi havde problemer med en langsom bankrådgiver, formidlede danbolig kontakt til den lokale bank, og ligeledes blev vi anbefalet en uvildig advokat, da vi spurgte. Vi følte os i trygge hænder i hele købsprocessen. Takker være danbolig har vi idag vores drømmehus."

 • Solgt
  Solgt

  Tibberup Alle 54

  "Danbolig Vaerloese har gjort et forrygende godt job med at saelge huset som mine foraeldre efterlod os. Det har ikke altid vaeret helt nemt siden jeg bor i udlandet, men jeg har gennem hele forloebet foelt mig i professionelle dygtige haender. En stor tak till alle jer fra Danbolig Vaerloese som har hjulpet mig fra start til slut. Det har I klaret helt forrygende. Ingen toeven her med at anbefale Danbolig i Vaerloese. Med venlig hilsen Saelger af Tibberup Alle 54"

 • Solgt
  Solgt

  Ballerupvej 71

  "Vi har været rigtig glade for hele salgsforløbet, altid positiv stemning og god back up når der har været ferie mm. Vi har været helt rolige da vi havde skrevet under på salget, der var lavet god plan for afvikling og alt gik som planlagt. Alt i alt stor tilfredshed."

Forretningsoplysninger

danbolig Værløse
Bymidten 75
3500 Værløse
CVR: 30384873
Bundgaard og Jørgensen I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Realkreditaktieselskab

Nordea Bank A/S

Willis

Furesø Avis, Berlingske, e-soft a/s

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Realkreditaktieselskab

Willis

Furesø Avis, Berlingske

e-soft a/s

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.