Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vejen

Nørregade 32
6600 Vejen
75 36 36 77
vejen@danbolig.dk

Rasmus Winther Petersen
Rasmus Winther Petersen
Ejendomsmægler MDE

FÅ FAIR SALÆR HOS DANBOLIG VEJEN - vi sænker vores salær, såfremt du sælger din bolig med et afslag.
Det synes vi er helt fair!

Kontakt os for at høre mere.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6600-6752)
Kilde: Boligsiden
Villa: 86%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vejen
Kilde: danbolig.dk
42

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vejen

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Vejen
Overvejer du at sælge din bolig, bør du vælge en mægler der har et dybdegående kendskab til lokalområdet og som kan give en realistisk vurdering af din bolig. Det giver dig det bedste salg – både hvad angår salgstid og fortjeneste.

Vi er altid klar til at give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig – samtidig gennemgår vi også hvordan vi vil markedsføre og præsentere netop din bolig. Det gør vi for at sikre dig det hurtigste salg og den bedste pris.

Det bedste fra to verdener
Kombinationen af en målrettet markedsføring og vores lokalkendte ejendomsmæglere giver dig de bedste chancer for et godt og effektivt boligsalg. Under hele salgsforløbet vil du være i tæt dialog med os, da vi lægger stor vægt på at kunne give dig en personlig og kompetent betjening. Vi arbejder struktureret med hver enkelt sag, og afholder statusmøde med alle vores sælgere hver 6. uge undervejs i forløbet. Samtidig kan vi tilbyde dig markedets mest intelligente online-annoncering, danbolig Clevr, der sørger for, at de rigtige købere ser din ejendom og dermed en langt mere effektiv salgsproces.

Med forretning i centrum af Vejen, på en af byens mest besøgte gadehjørner, vil din bolig blive set af flere hundrede mennesker hver dag, når den hænger i vores vinduer. Desuden sikrer vores samarbejde med Nordea, at vi også kan præsentere din bolig i Nordeas filialer både i Vejen og Rødding. På den måde opnår din bolig størst mulig eksponering.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Vejen
Hos os møder du fem kompetente og veluddannede medarbejdere, der sætter en ære i at holde et højt fagligt niveau og sikre dig en tryg handel lige fra første møde og til nøglerne overdrages. Vi sælger alle former for fast ejendom - og vi kan også sælge din bolig.

Vi gør alt for at være den bedste lokale ejendomsmægler – en mægler du vender tilbage til. Med en kundetilfredshed på 9,5 ud af 10* er vores sælgere og købere enige med os.

Skal du sælge eller købe bolig i Vejen kommune, så tøv ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe dig.

*boligsiden.dk/maegler primo september 2018.

Lige nu har vi 42 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

Giv din bolig mere skærmtid
- med 30 dages gratis annoncering

Hent din værdikupon

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Skodborg Engvej 16

  Kristine har haft stor kendskab, alle mine spørgsmål fik svar. Hun har vist os nogle muligheder til evt. ombygning, og givet tips til hvordan vi kan gøre huset mere perfekt. Hun har fortalt om lokalområde, dagpleje, vuggestue, butik samt ting vi kan finde i Vejen. Alt var hurtigt, grundigt og præcis. Kristine var hjælpsom, venlig og har haft stort kendskab til hvad hun laver. Jeg var tilfreds med alt. Men det bedste for os var at I arbejdede i weekenden og prinsen, da det var drømme boligen, vi så fredag. Vi kom og kiggede søndag hurtigst muligt. Den her hurtigtighed var den bedste, at vi ikke skulle vente uge til uge. Tak for et godt køb.

 • Solgt
  Solgt

  Rødding Birkevej 8

  God rådgivning i hele forløbet vedrørende salg af min bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Søndergade 70

  Vi er meget tilfredse med Danbolig og vores ejendomsmægler Søren. Der er en god dialog med ham, hvor vi bliver lyttet til, og han kommer med gode forslag, der kan fremme salget af vores hus. Der er altid en god stemning, når vi snakker med ham, både til møder og gennem telefonen. Søren er god til at forklare, hvordan hele forløbet kommer til at gå, og god til at give papirarbejdet mening. Desuden er det fedt, at han straks rådfører sig med sine kollegaer, hvis der er tvivl om noget. Søren viser stor interesse i gøre, hvad han kan for at gøre os tilfredse som kunder. Vi er meget tilfredse :)

 • Solgt
  Solgt

  Sommerlyst 3

  Har været meget tilfreds med Søren Fredsteds salg. Også Kristina har været så sød og venlig når hun har været her til fremvisning. Altid følt sig velkommen når man kom i huset, mødt med smil og goddag og velkommen. I alt en dejlig oplevelse.

 • Solgt
  Solgt

  Fuglesangsalle 5

  Vi fik huset solgt hos Danbolig! Vi har været yderst tilfreds med hele processen - en meget sympatisk mægler der havde styr på tingene, og altid var klar på at svare på spørgsmål og rådgive i forhold til eventuelle tvivlsspørgsmål. Vi ville til hver en tid vælge Danbolig igen!

 • Solgt
  Solgt

  Poppelvej 13

  Det var en rigtig fin oplevelse. Huset blev solgt på 3 uger, hvor begge parter nåede til enighed. Der har været fin kommunikation i mellem Danbolig og os, dette vel og mærket også i deres fritid. God støtte hele vejen.

Forretningsoplysninger

danbolig Vejen
Nørregade 32
6600 Vejen
CVR: 27970052
Henning Larsen & Co. Vejen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk Boligforsikring, Willis Forsikring, Frida og ETU Forsikring

Ugeavisen Vejen, Brørup, Holsted

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.