Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vejen

Nørregade 32
6600 Vejen
75 36 36 77
vejen@danbolig.dk

Heidi Højrup
Heidi Højrup
Salgschef, Ejendomsmægler MDE

Overvejer du at sælge din bolig?
Hos os tror vi så meget på at vi kan sælger din bolig, at der ingen gebyr er til os - hverken ved opstart eller hvis formidlingsaftalen udløber.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6600-6752)
Kilde: Boligsiden
Villa: 89%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vejen
Kilde: danbolig.dk
37

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vejen

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Vejen
Overvejer du at sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler der har et dybdegående kendskab til lokalområdet og som kan give en realistisk vurdering af din bolig. Vi dækker hele Vejen Kommune, herunder Vejen, Askov, Andst, Læborg, Gesten, Bække, Brørup, Holsted, Skodborg, Jels, Rødding, Sdr. Hygum og Øster Lindet. Det giver dig det bedste salg – både hvad angår salgstid og fortjeneste.

Vi er altid klar til at give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig – samtidig gennemgår vi også hvordan vi vil markedsføre og præsentere netop din bolig. Det gør vi for at sikre dig det hurtigste salg og den bedste pris.

Det bedste fra to verdener
Kombinationen af en målrettet markedsføring og vores lokalkendte ejendomsmæglere giver dig de bedste chancer for et godt og effektivt boligsalg. Under hele salgsforløbet vil du være i tæt dialog med os, da vi lægger stor vægt på at kunne give dig en personlig og kompetent betjening. Vi arbejder struktureret med hver enkelt sag, og afholder statusmøde med alle vores sælgere hver 6. uge undervejs i forløbet.

Med forretning i centrum af Vejen, på en af byens mest besøgte gadehjørner, og gennem vores gode samarbejde med Nordea, at vi kan præsentere din bolig i Nordeas filialer både i Vejen og Rødding. På den måde opnår din bolig størst mulig eksponering.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Vejen
Hos os møder du et kompetent og dynamisk team, der sætter en ære i at holde et højt fagligt niveau og sikre dig en tryg handel lige fra første møde og til nøglerne overdrages. Vi sælger alle former for fast ejendom lige fra villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger til landejendomme.

Vi gør alt for at være den bedste lokale ejendomsmægler – en ejendomsmægler du vender tilbage til. Med en kundetilfredshed på 9,8 ud af 10* er vores sælgere og købere enige med os.

Skal du sælge eller købe bolig i Vejen kommune, så tøv ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe dig.

*boligsiden.dk/maegler ultimo marts 2021.

Lige nu har vi 37 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

Hvor meget er din bolig er steget?
Få svar på Vurderingsweekend

Tilmeld dig

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Knudevejen 7

  Kan varmt anbefale danbolig i Vejen. De har lige solgt vores hus og vi er fuldt ud tilfredse med deres kompetencer og kommunikation. Vi stod i en særlig situation grundet arbejde i hjemmet og det var der fuld forståelse for. Ligesom de formåede kun at få seriøse købere ud og kigge.

 • Solgt
  Solgt

  Fuglesangsalle 5

  Vi fik huset solgt hos Danbolig! Vi har været yderst tilfreds med hele processen - en meget sympatisk mægler der havde styr på tingene, og altid var klar på at svare på spørgsmål og rådgive i forhold til eventuelle tvivlsspørgsmål. Vi ville til hver en tid vælge Danbolig igen!

 • Solgt
  Solgt

  Nørregade 71B

  Det var en fornøjelse at samarbejde med jer hos Danbolig, en utrolig positiv og engageret ejendomsmægler, som vi varmt vil anbefale andre at benytte.

 • Solgt
  Solgt

  Rødding Birkevej 8

  God rådgivning i hele forløbet vedrørende salg af min bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Langbjergvej 8

  Vores mægler (begge to), var altid klar såfremt man havde spørgsmål, orienterede os hele tiden omkring salget af vores bolig, var meget forstående omkring netop vores hus, da vi også der havde en virksomhed der skulle tages hensyn til, vi kunne ikke have haft en bedre mægler. Vi havde stor tillid til vores mægler ved Danbolig, det betyder vist en del når man skal sælge sin bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Parkvej 5

  Har været yderst tilfreds med danbolig Vejen igennem forløbet - jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til butikken. Jeg har været glad for den positivitet og professionelle behandling, samt imødekommenhed de har vist fra start til handlens afslutning. Jeg kommer til at savne den daglige kontakt med butikkens personale.

Forretningsoplysninger

danbolig Vejen
Nørregade 32
6600 Vejen
CVR: 27970052
Henning Larsen & Co. Vejen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk Boligforsikring, Willis Forsikring, Frida og ETU Forsikring

Ugeavisen Vejen, Brørup, Holsted

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.