Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vejen

Nørregade 32
6600 Vejen
75 36 36 77
vejen@danbolig.dk

Heidi Højrup
Heidi Højrup
Salgschef, Ejendomsmægler MDE

Selvom tallene fra Finans Danmark tyder på, at antallet af huse til salg i Vejen er begyndt at stige igen, ligger det stadig i den lave ende. Til sammenligning var udbuddet i aug. 4 procent lavere end sidste år, mens det er 30 procent under det historiske gennemsnit fra 2004

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6600-6752)
Kilde: Boligsiden
Villa: 90%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vejen
Kilde: danbolig.dk
41

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vejen

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Vejen
Overvejer du at sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler der har et dybdegående kendskab til lokalområdet og som kan give en realistisk vurdering af din bolig. Vi dækker hele Vejen Kommune, herunder Vejen, Askov, Andst, Læborg, Gesten, Bække, Brørup, Holsted, Skodborg, Jels, Rødding, Sdr. Hygum og Øster Lindet. Det giver dig det bedste salg – både hvad angår salgstid og fortjeneste.

Vi er altid klar til at give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig – samtidig gennemgår vi også hvordan vi vil markedsføre og præsentere netop din bolig. Det gør vi for at sikre dig det hurtigste salg og den bedste pris.

Det bedste fra to verdener
Kombinationen af en målrettet markedsføring og vores lokalkendte ejendomsmæglere giver dig de bedste chancer for et godt og effektivt boligsalg. Under hele salgsforløbet vil du være i tæt dialog med os, da vi lægger stor vægt på at kunne give dig en personlig og kompetent betjening. Vi arbejder struktureret med hver enkelt sag, og afholder statusmøde med alle vores sælgere hver 6. uge undervejs i forløbet.

Med forretning i centrum af Vejen, på en af byens mest besøgte gadehjørner, og gennem vores gode samarbejde med Nordea, at vi kan præsentere din bolig i Nordeas filialer både i Vejen og Rødding. På den måde opnår din bolig størst mulig eksponering.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Vejen
Hos os møder du et kompetent og dynamisk team, der sætter en ære i at holde et højt fagligt niveau og sikre dig en tryg handel lige fra første møde og til nøglerne overdrages. Vi sælger alle former for fast ejendom lige fra villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger til landejendomme.

Vi gør alt for at være den bedste lokale ejendomsmægler – en ejendomsmægler du vender tilbage til. Med en kundetilfredshed på 9,6 ud af 10* er vores sælgere og købere enige med os.

Skal du sælge eller købe bolig i Vejen kommune, så tøv ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe dig.

*boligsiden.dk/maegler medio juli 2021.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Mikkelborg Bygade 13

  Vedrørende salg af huset, kan jeg kun sige at jeg har været meget tilfreds med salget, fra start til slut.

 • Solgt
  Solgt

  Parkvej 5

  Har været yderst tilfreds med danbolig Vejen igennem forløbet - jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til butikken. Jeg har været glad for den positivitet og professionelle behandling, samt imødekommenhed de har vist fra start til handlens afslutning. Jeg kommer til at savne den daglige kontakt med butikkens personale.

 • Solgt
  Solgt

  Bøgealle 6

  Det var en hel fantastisk professionel oplevelse fra start til slut. Kristine vaklede ikke ved at sætte prisen høj og tvivlede ikke på at mange ville være interesseret fra starten og fremlagde en seriøs salgsplan allerede inden vi havde skrevet under på salgsaftalen. Hun fik os til være trygge i hendes hænder fra dag 1. Hun var også god i budforhandlingen, fordi hun troede på at prisen var sat perfekt. Det har været en sand fornøjelse at være kunde hos danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Brøndsvej 27

  Vi har tilfredse hele vejen igennem. Vi har været rigtig glade for samarbejdet og de oplysninger vi har fået.

 • Solgt
  Solgt

  Præstevænget 18

  Samarbejdet med Danbolig har været helt enestående, god vejledning og information under hele forløbet. Vi vil anbefale andre at bruge danbolig Vejen til en hurtig handel

 • Solgt
  Solgt

  Skodborg Engvej 16

  Kristine har haft stor kendskab, alle mine spørgsmål fik svar. Hun har vist os nogle muligheder til evt. ombygning, og givet tips til hvordan vi kan gøre huset mere perfekt. Hun har fortalt om lokalområde, dagpleje, vuggestue, butik samt ting vi kan finde i Vejen. Alt var hurtigt, grundigt og præcis. Kristine var hjælpsom, venlig og har haft stort kendskab til hvad hun laver. Jeg var tilfreds med alt. Men det bedste for os var at I arbejdede i weekenden og prinsen, da det var drømme boligen, vi så fredag. Vi kom og kiggede søndag hurtigst muligt. Den her hurtigtighed var den bedste, at vi ikke skulle vente uge til uge. Tak for et godt køb.

Forretningsoplysninger

danbolig Vejen
Nørregade 32
6600 Vejen
CVR: 27970052
Henning Larsen & Co. Vejen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk Boligforsikring, Willis Forsikring, Frida og ETU Forsikring

Ugeavisen Vejen, Brørup, Holsted

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.