0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vejle

Dæmningen 64 og 72
7100 Vejle
75 72 44 44
vejle@danbolig.dk

Gert Stokkendal
Gert Stokkendal
Indehaver. Ejendomsmægler MDE

Der er i øjeblikket stor tilflytning til Vejle på grund af den udvikling som byen gennemgår. Det kan mærkes positivt på boligsalget. Vi sælger boligerne langt hurtigere end gennemsnittet for området ifølge boligsiden.dk, så der er ingen grund til at vælge nogen anden mægler.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7100-8723)
Kilde: Boligsiden
Villa: 47%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vejle
Kilde: danbolig.dk
217

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vejle

Vores salgstider ligger langt under gennemsnittet for vores område. Derfor kan du trygt bruge danbolig Vejle som din personlige ejendomsmægler. Hvis du tager kontakt til os, udarbejder vi et grundigt og uforpligtende tilbud til dig.

Vi har æren af at sælge boliger i et lokalområde, som vi både kender og elsker. Naturen er smuk, byen har vokseværk, og så ligger Vejle helt centralt i landet – det er kort sagt en fornøjelse at sælge boliger her, hvor alt går op i en højere enhed.

Alle boligtyper, alle områder – én mægler
Uanset om din bolig er en ejerlejlighed, et rækkehus, en villa, et boliglandbrug, en byggegrund eller en liebhaverejendom, ved vi, hvordan vi får den solgt. Vi kender de forskellige områder, og ved, hvad der adskiller Nørremarken og Uhrhøj fra Søndermarken, Mølholm og Vinding. Vi ved, hvem der søger bolig i Grejsdalen, Bredballe og Skibet. Og hvem der søger til oplandet i Hedensted, Daugaard, Løsning, Jelling, Bredsten eller Højen. Fordi vi kender vores område, kender vi køberne, og derfor er vi så gode til at sælge boliger.

Vores kontor ligger helt centralt i Vejle, og med branchens bedste fotografer i ryggen, sørger vi for, at din bolig bliver præsenteret på bedste vis både i butikkens vinduer og på nettet. Online markedsføring er en naturlig del af vores salgsstrategi, vi bruger blandt andet Facebook og det intelligente værktøj danbolig clevr, der sikrer, at din bolig er synlig dér, hvor køberne er.

Vi gør arbejdet ordentligt første gang
En hjørnesten i vores solide succes er vores teamwork i afdelingen. Vi lægger vægt på at være grundige og give dig et ærligt indblik i boligmarkedet og en realistisk salgsvurdering. Vi ved, at det er en tillidssag at sælge din bolig, og vi inddrager dig i processen via løbende opfølgningsmøder, så du altid kender næste skridt.

Ud over butikken i Vejle omfatter vores ejerskab også afdelinger i Børkop, Fredericia og Middelfart, hvor synergieffekten særligt kommer dig til gode ved, at vi deler vores kundekartotek. Vi dækker tilsammen hele område fra den naturskønne kyststrækning langs Vejle Fjord i vest over Lillebælt til Middelfart på Fyn-siden mod øst, og det er en stor force, når vi skal finde den rigtige køber til din bolig.

Statistikken taler for sig selv, men derfor er vi alligevel stolte af de mange positive tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder. Hvis du vil føres sikkert gennem dit boligsalg, er det bare at tage kontakt til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lige nu har vi 217 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 4
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Nørreskov Huse 64

  Vi synes, at Nørreskov Huse er et dejligt nybygger kvarter - der er altid en god atmosfære og folk hjælper gladeligt hinanden med stort og småt. Desuden ligger området op af en fantastisk natur, så hvis man som os er til MTB eller lange gåture, så er det et fabelagtigt område! Vi er også meget glade for de mange muligheder, som vi har fået for at præge et helt nyt hus og have fra start. Lene og Frederik

 • Solgt

  Skovkrogen 5

  Anders Bak: Seriøs og troværdig. Løbende orientering om udvikling i salget, samt "alt det med småt"

 • Solgt

  Udsigten 11

  danbolig har til fulde opfyldt mine forventninger til salget af mit hus på Udsigten. Jeg valgte danbolig, fordi jeg kunne se at de havde solgt andre ejendomme i området med rimelige liggetider. At det så hurtigt lykkes at sælge huset har danbolig haft stor fortjeneste af, ved at formidle kontakten til de rigtige købere. Vi er begge glade for at salget er gået så hurtigt. - Sælger af Udsigten, Hedensted

 • Solgt

  Nørreskov Huse 76

  Da vi stod og skulle til at købe hus, gjorde vi os mange overvejelser om bl.a. belligenhed, naboskab, og om hvorvidt det skulle være et hus af nyere eller ældre dato. Valget faldt på Nørreskov Huse, idet det opfyldte alle vores kriterier: Beliggenheden er ideel da kvarteret ligger tæt på naturskønne omgivelser, indkøb, skole, pasningsordninger samt Vejle centrum. Naboskabet er helt i top og består hovedsageligt af yngre par og børnefamilier, som alle hver især er med til at gøre Nørreskov Huse til et hyggeligt og trygt sted at bo. Men væsentligt var det også, at vi for en overkommelig sum, kunne erhverve os et helt nyt og vedligeholdelsesfrit typehus, hvor det var muligt at sætte sit eget personlige præg på inventar og materialevalg. Alt i alt er vi rigtige glade for det valg vi traf, og ser frem til at byde nye naboer velkommen. Henriette Frederiksen og Jacob Hattesen Nielsen

 • Solgt

  Saturnvej 13

  Vi har solgt vores hus hurtigere end vi nogensinde turde drømme om. Det kan vi takke danbolig Vejle for, som har gjort et super stykke arbejde. Lige fra starten har vi haft en god dialog med samtlige af de ansatte. Mæglerne har været tilgængelige når som helst vi havde behov for det. Vi har fået kompetent og god rådgivning, samt brugbare og ærlige tilbagemeldinger, hvorfor vi følte os trygge gennem hele forløbet. Vi vil til enhver tid anbefale danbolig Vejle. Sofie og Jess - sælger af Saturnvej, Hedensted

 • Solgt

  Nørreskov Huse 20

  “Da vi vi startede med at kigge på hus og fandt det oppe på Nørreskov Huse, var vi lidt betænkelig med at have motorvejen så tæt på. Men vi hører den stort set ikke. Vi har egentlig kun haft fordele ved at kunne komme så hurtigt på motorvejen. Beliggenheden i forhold til byen er helt genial, det tager kun en halv time på gåben ned i byen og man har fl ere valgmuligheder tæt på når det kommer til indkøb af dagligvarer. Derudover er det et rigtig lækkert kvarter, hvor vi lige har fået lavet legepladsen færdig. Der er dejligt liv på vejen, med legende børn og fl inke naboer. Vi hjælper hinanden meget og der bliver arrangeret små arrangementer såsom fælles havedag, som er med til at øge fællesskabet. Huset i sig selv er en drøm for os at bo i, og der er jo stort set intet der skal vedligeholdes de første år. Bliver man træt af, at gå inde i sit dejlige hus, så har vi skoven et stenkast herfra, som der kan gåes mange gode ture i. Vi er ihvertfald rigtig glad for at bo på Nørreskov Huse.” Camilla og Mario

Forretningsoplysninger

danbolig Vejle
Dæmningen 64 og 72
7100 Vejle
CVR: 39669153

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring

Boligavisen, Jyllands Posten, Esoft Systems

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring

Boligavisen, Jyllands Posten

Esoft Systems

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig