Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vejle

Dæmningen 72
7100 Vejle
75 72 44 44
vejle@danbolig.dk

Jakob Køhler
Jakob Køhler
Daglig leder/ Ejendomsmægler MDE

Der er i øjeblikket stor tilflytning til Vejle på grund af den udvikling som byen gennemgår. Det kan mærkes positivt på boligsalget. Vi sælger boligerne langt hurtigere end gennemsnittet for området ifølge boligsiden.dk, så der er ingen grund til at vælge nogen anden mægler.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6040-8723)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vejle
Kilde: danbolig.dk
97

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vejle

Vores salgstider ligger langt under gennemsnittet for vores område. Derfor kan du trygt bruge danbolig Vejle som din personlige ejendomsmægler. Hvis du tager kontakt til os, udarbejder vi et grundigt og uforpligtende tilbud til dig.

Vi har æren af at sælge boliger i et lokalområde, som vi både kender og elsker. Naturen er smuk, byen har vokseværk, og så ligger Vejle helt centralt i landet – det er kort sagt en fornøjelse at sælge boliger her, hvor alt går op i en højere enhed.

Alle boligtyper, alle områder – én mægler
Uanset om din bolig er en ejerlejlighed, et rækkehus, en villa, et boliglandbrug, en byggegrund eller en liebhaverejendom, ved vi, hvordan vi får den solgt. Vi kender de forskellige områder, og ved, hvad der adskiller Nørremarken og Uhrhøj fra Søndermarken, Mølholm og Vinding. Vi ved, hvem der søger bolig i Grejsdalen, Bredballe og Skibet. Og hvem der søger til oplandet i Hedensted, Daugaard, Løsning, Jelling, Bredsten eller Højen. Fordi vi kender vores område, kender vi køberne, og derfor er vi så gode til at sælge boliger.

Vores kontor ligger helt centralt i Vejle, og med branchens bedste fotografer i ryggen, sørger vi for, at din bolig bliver præsenteret på bedste vis både i butikkens vinduer og på nettet. Online markedsføring er en naturlig del af vores salgsstrategi, vi bruger blandt andet Facebook og det intelligente værktøj danbolig clevr, der sikrer, at din bolig er synlig dér, hvor køberne er.

Vi gør arbejdet ordentligt første gang
En hjørnesten i vores solide succes er vores teamwork i afdelingen. Vi lægger vægt på at være grundige og give dig et ærligt indblik i boligmarkedet og en realistisk salgsvurdering. Vi ved, at det er en tillidssag at sælge din bolig, og vi inddrager dig i processen via løbende opfølgningsmøder, så du altid kender næste skridt.

Ud over butikken i Vejle omfatter vores ejerskab også afdelinger i Børkop og Fredericia hvor synergieffekten særligt kommer dig til gode ved, at vi deler vores kundekartotek. Vi dækker tilsammen hele område fra den naturskønne kyststrækning langs Vejle Fjord til og med Lillebælt. Derudover dækker vi også områderne Hedensted, Daugård, Løsning, Egtved, Bredsten og Jelling, hvilket er en stor force, når vi skal finde den rigtige køber til din bolig.

Statistikken taler for sig selv, men derfor er vi alligevel stolte af de mange positive tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder. Hvis du vil føres sikkert gennem dit boligsalg, er det bare at tage kontakt til os.

Vi tilbyder tillige køberrådgivning, så kontakt Mona Sørensen på 40 22 27 73 eller mona.s@danbolig.dk for en uforpligtende snak om din kommende bolig.

Vi samarbejder også med danbolig Erhverv - Erhvervscenter Syd A/S - her får du en ansvarlig, faglig, kompetent og tilgængelig mægler. Har du en opgave, som relaterer dig til erhvervsejendomme eller -lejemål, så kontakt os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Nordbygårdvej 54

  Mit hus blev solgt på under 60 dage. Der var fra starten af en god aktivitet omkring huset, og mæglerne var rigtig gode til at holde mig orienteret undervejs. Vi indgik en betinget handel med en køber, og de valgte således også danbolig. Vi fi k begge solgt, og jeg endte også med at købe mit næste hjem gennem danbolig. Så det siger sig selv, at jeg varmt kan anbefale danbolig Vejle. De brænder for at skabe resultater.

 • Solgt
  Solgt

  Kærvejen 3

  Det tog kun danbolig Vejle to til tre måneder at sælge vores hjem. Vi havde en anden mægler på gennem et helt år, og der kom kun én fremvisning ud af det. Hos danbolig kom der fart i fremvisningerne, og vigtigst for mig – så følte jeg mig hjemme og tryg.

 • Solgt
  Solgt

  Prins Buris Vej 2

  Vi oplevede, at danbolig skabte et behageligt miljø, og at mægleren var helt nede på jorden. Vi fi k lov til at gå rundt og opleve hjemmet i fred og ro, men samtidig stod mægleren hele tiden klar til at svare beredvilligt på vores spørgsmål. Også de spørgsmål, der dukkede op uden for ”almindelig kontortid.” Det var en god oplevelse, og vi kan anbefale danbolig Vejle til andre.

 • Solgt
  Solgt

  Stjernevej 5, 1. TV.

  Jeg er meget imponeret over de færdigheder, som mæglerne hos danbolig har. Det, som jeg har oplevet, har været et forløb, hvor alt var i toppen af det, som jeg kunne forvente. Salget af lejligheden tog kun tre uger. Mæglerne vendte ALTID tilbage til mig. Det er sådan en ting, jeg synes, er vigtig. Samtidig lykkedes det mægleren at sælge lejligheden gennem billeder til en køber, der for daværende var bosat i udlandet. Det siger noget om den troværdighed, danbolig op

Forretningsoplysninger

danbolig Vejle
Dæmningen 72
7100 Vejle
CVR: 39669153
Stokkendal A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Dansk Boligforsikring

Boligavisen, Jyllands Posten, Esoft Systems

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk Boligforsikring

Boligavisen, Jyllands Posten

Esoft Systems

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.