Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig johs. Pedersen

Østvænget 18 A
7480 Vildbjerg
70 26 00 35
vildbjerg@danbolig.dk

Line Høst Brødbæk
Line Høst Brødbæk
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Johs. Pedersen er vi et stærkt, lokalkendt hold, der står klar til at hjælpe dig igennem dit boligsalg. Hos os vægter vi kundeservice og god rådgivning gennem hele processen højt. Ring for en uforpligtende vurdering allerede idag.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6920-7550)
Kilde: Boligsiden
Villa: 92%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig johs. Pedersen
Kilde: danbolig.dk
48

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig johs. Pedersen


Hos danbolig Johs. Pedersen tør vi godt prale af at være din lokalkendte ejendomsmægler i både Vildbjerg, Timring, Skibbild, Aulum, Hodsager, Feldborg, Haderup, Videbæk, Vorgod-Barde, Troldhede, Rimmerhus, Spjald, Grønbjerg, Ørnhøj og Sørvad. Vores erfarne og energiske team består nemlig af lokale fra alle egne af det store geografiske område.

Ligesom vi har været til stede i lokalområdet de seneste 20 år, er vi også i høj grad til stede på internettet, hvor du for eksempel kan følge med i vores nyheder på Facebook. Vi tilbyder en gratis salgsvurdering, så tøv ikke med at kontakte os, uanset om du har en villa, landejendom, landbrugsejendom, ejerlejlighed, helårsgrund eller et rækkehus du står overfor at skulle sælge.

Stor viden om de små ting
Vores garvede ejendomsmæglerteam kender alle kroge og hjørner af lokalområderne ned til mindste detalje, og flere af os er både født og opvokset her. Vi kender derfor til mange af ejendommenes historie, de hurtigste og sikreste veje til de nærmeste skoler, og alt hvad der rører sig lokalt i både forretningslivet og foreningslivet.

Den store viden om lokalsamfundet giver os en rigtig god indsigt i egnens boligmarked, så vi kan prissætte din bolig præcist fra starten og vejlede de potentielle købere bedst muligt.

Et stærkt sammentømret team
Vi er gamle i gårde, for butikken startede allerede i 1990’erne, og foruden de mange års erfaring, har den lange historie givet os den glæde, at vi har mange gengangere blandt vores kunder. Det tager vi til os som en ros for vores høje faglighed og den gode behandling, du som kunde får hos os.

På kontoret vil du møde en god, blandet flok af entusiastiske kollegaer med hver sit specialområde. Vi betragter os selv som et hold, eller måske endda næsten som en lille familie, og det betyder, at vi altid supplerer og støtter hinanden.

På den måde sikrer vi hele tiden kvaliteten i vores arbejde, ligesom der altid er en medarbejder, der kan hjælpe dig som kunde, fordi vi alle er inde i sagerne.

Mød os både på nettet og i lokalsamfundet
Vi markedsfører os bredt både lokalt og på nettet – en meget stor del af boligmarkedet findes allerede på internettet, og derfor mener vi, at det er naturligt hele tiden at udforske og udnytte de nye muligheder, som det giver os.

Online annoncering er en anden måde at være til stede på, end når vi møder en kunde i håndboldklubben, men effekten kan være den samme – nemlig at hjælpe boligdrømmene på vej, og sikre din bolig de bedst mulige forudsætninger for at møde sin næste ejer.

Vi bruger for eksempel vores online markedsføringsprogram danbolig clevr, som målretter annoncer for din bolig mod de potentielle købere. Vi er ligeledes meget flittige brugere af de sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram, og vi har mange købere, som henvender sig, fordi de har opdaget deres drømmebolig via netop de sociale medier.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dit boligsalg.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bredgade 71

  Vi har været rigtig glade for Lines viden, i forbindelse med salget af vores hus. Som førstegangs sælgere, har hun været en stor hjælp og har bare gjort det hele på den bedste måde. Vi kan klart anbefale Line og danbolig til andre. Vil også gerne rose den unge dame der altid tager telefonen når man ringer til jer med tusind spørgsmål.

 • Solgt
  Solgt

  Søndergade 15

  Jeg kan 100% anbefale Danbolig Johs. Pedersen. Meget seriøse i alt hvad de foretager sig. Altid til at få fat på, og Line skal have de største roser for samarbejdet.

 • Solgt
  Solgt

  Boghvedevej 4

  Vi er så tilfredse, kan kun anbefale danbolig i Vildbjerg. Line Høst Brødbæk har givet os den mest respektfulde service.

 • Solgt
  Solgt

  Holstebrovej 8

  Vi har været meget glade for Line i forbindelse med salg af vores hus Hun svarer altid, og er meget hjælpsom Der bliver også fulgt rigtig flot op på tingene fra kontoret

 • Solgt
  Solgt

  Merrildvej 19

  Vi har fået den fineste behandling , i har gjort så stort stykke arbejde for os , tillige med har i fundet de fineste købere for os , så vi kan kun være tilfredse med jer . vil anbefale jer til andre. Huset er solgt inden til salg skiltet nåede at komme op, flot.

 • Solgt
  Solgt

  Jasminalle 14

  Nemme at få fat på, ringede altid hurtigt tilbage. Rigtig gode til at opsøge købere som evt. kunne have interesse i vores hus. Gode til at komme med ideer/løsninger til interesserede. Udviste altid ro trods travlhed. Generelt ikke noget der kunne gøres bedre.

Forretningsoplysninger

danbolig johs. Pedersen
Østvænget 18 A
7480 Vildbjerg
CVR: 10037166
EJENDOMSMÆGLERANPARTSSELSKABET JOHS. PEDERSEN

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Topdanmark & diverse forsikringsselskaber

Diverse pantebrevsopkøbere

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Topdanmark og diverse forsikringsselskaber

Diverse pantebrevsopkøbere

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.