Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig johs. Pedersen

Østvænget 18 A
7480 Vildbjerg
70 26 00 35
vildbjerg@danbolig.dk

Line Høst Brødbæk
Line Høst Brødbæk
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Johs. Pedersen er vi et stærkt, lokalkendt hold, der står klar til at hjælpe dig igennem dit boligsalg. Vi er meget aktive på nettet, så find os på Facebook, hvis du kunne tænke dig at følge med i nyhederne fra det lokale boligmarked.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6920-7550)
Kilde: Boligsiden
Villa: 81%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig johs. Pedersen
Kilde: danbolig.dk
43

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig johs. Pedersen


Hos danbolig Johs. Pedersen tør vi godt prale af at være din lokalkendte ejendomsmægler i både Vildbjerg, Aulum, Videbæk og ikke mindst alle de små byer omkring. Vores erfarne og energiske team består nemlig af lokale fra alle egne af det store geografiske område.

Ligesom vi har været til stede i lokalområdet de seneste 20 år, er vi også i høj grad til stede på internettet, hvor du for eksempel kan følge med i vores nyheder på Facebook. Vi tilbyder en gratis salgsvurdering, så tøv ikke med at kontakte os, uanset hvilken bolig du står overfor at skulle sælge.

Stor viden om de små ting
Vores garvede mæglerteam kender alle kroge og hjørner af lokalområderne ned til mindste detalje, og flere af os er både født og opvokset her. Vi kender derfor til mange af ejendommenes historie, de hurtigste og sikreste veje til de nærmeste skoler, og alt hvad der rører sig lokalt i både forretningslivet og foreningslivet.

Den store viden om lokalsamfundet giver os en rigtig god indsigt i egnens boligmarked, så vi kan prissætte din bolig præcist fra starten og vejlede de potentielle købere bedst muligt.

Et stærkt sammentømret team
Vi er gamle i gårde, for butikken startede allerede i 1990’erne, og foruden de mange års erfaring, har den lange historie givet os den glæde, at vi har mange gengangere blandt vores kunder. Det tager vi til os som en ros for vores høje faglighed og den gode behandling, du som kunde får hos os.

På kontoret vil du møde en god, blandet flok af entusiastiske kollegaer med hver sit specialområde. Vi betragter os selv som et hold, eller måske endda næsten som en lille familie, og det betyder, at vi altid supplerer og støtter hinanden.

På den måde sikrer vi hele tiden kvaliteten i vores arbejde, ligesom der altid er en medarbejder, der kan hjælpe dig som kunde, fordi vi alle er inde i sagerne.

Mød os både på nettet og i lokalsamfundet
Vi markedsfører os bredt både lokalt og på nettet – en meget stor del af boligmarkedet findes allerede på internettet, og derfor mener vi, at det er naturligt hele tiden at udforske og udnytte de nye muligheder, som det giver os.

Online annoncering er en anden måde at være til stede på, end når vi møder en kunde i håndboldklubben, men effekten kan være den samme – nemlig at hjælpe boligdrømmene på vej, og sikre din bolig de bedst mulige forudsætninger for at møde sin næste ejer.

Vi bruger for eksempel vores online markedsføringsprogram danbolig clevr, som målretter annoncer for din bolig mod de potentielle købere. Vi er ligeledes meget flittige brugere af de sociale medier som f.eks. Facebook, og vi har mange købere, som henvender sig, fordi de har opdaget deres drømmebolig via netop Facebook.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dit boligsalg.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Gl Kongevej 59

  Vi var meget glade for samarbejdet med danbolig. De var meget professionelle og grundige med det hele, sørgede for et hurtigt salg (1uge!) og de var altid nemme at komme i kontakt med. ☺️

 • Solgt
  Solgt

  Jasminalle 14

  Nemme at få fat på, ringede altid hurtigt tilbage. Rigtig gode til at opsøge købere som evt. kunne have interesse i vores hus. Gode til at komme med ideer/løsninger til interesserede. Udviste altid ro trods travlhed. Generelt ikke noget der kunne gøres bedre.

 • Solgt
  Solgt

  Birkmosevej 44

  Vi har været helt igennem godt tilfreds hele vejen igennem. Tak for det.

 • Solgt
  Solgt

  Boghvedevej 4

  Vi er så tilfredse, kan kun anbefale danbolig i Vildbjerg. Line Høst Brødbæk har givet os den mest respektfulde service.

 • Solgt
  Solgt

  Knivsbækvej 14

  Lillian var altid venlig og hjælpsom, og god til at holde mig opdateret. Alt blev gjort som det skulle.

 • Solgt
  Solgt

  Trehøjevej 49

  Jeg har mødt nogle meget behagelige/troværdige medarbejdere og ejere - gode anbefalinger herfra.

Forretningsoplysninger

danbolig johs. Pedersen
Østvænget 18 A
7480 Vildbjerg
CVR: 10037166
EJENDOMSMÆGLERANPARTSSELSKABET JOHS. PEDERSEN

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Topdanmark & diverse forsikringsselskaber

Diverse pantebrevsopkøbere

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Topdanmark og diverse forsikringsselskaber

Diverse pantebrevsopkøbere

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.