Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig johs. Pedersen

Østvænget 18 A
7480 Vildbjerg
70 26 00 35
vildbjerg@danbolig.dk

Line Høst Brødbæk - på barsel
Line Høst Brødbæk - på barsel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Johs. Pedersen er vi et stærkt, lokalkendt hold, der står klar til at hjælpe dig igennem dit boligsalg. Vi er meget aktive på nettet, så find os på Facebook, hvis du kunne tænke dig at følge med i nyhederne fra det lokale boligmarked.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6920-7550)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 39%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig johs. Pedersen
Kilde: danbolig.dk
71

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig johs. Pedersen


Hos danbolig Johs. Pedersen tør vi godt prale af at være din lokalkendte ejendomsmægler i både Vildbjerg, Aulum, Videbæk, Ringkøbing og Søndervig. Vores erfarne og energiske team består nemlig af lokale fra alle egne af det store geografiske område.

Ligesom vi har været til stede i lokalområdet de seneste 20 år, er vi også i høj grad til stede på internettet, hvor du for eksempel kan følge med i vores nyheder på Facebook. Vi tilbyder en gratis salgsvurdering, så tøv ikke med at kontakte os, uanset hvilken bolig du står overfor at skulle sælge.

Stor viden om de små ting
Vores garvede mæglerteam kender alle kroge og hjørner af lokalområderne ned til mindste detalje, og flere af os er både født og opvokset her. Vi kender derfor til mange af ejendommenes historie, de hurtigste og sikreste veje til de nærmeste skoler, og alt hvad der rører sig lokalt i både forretningslivet og foreningslivet.

Den store viden om lokalsamfundet giver os en rigtig god indsigt i egnens boligmarked, så vi kan prissætte din bolig præcist fra starten og vejlede de potentielle købere bedst muligt.

Et stærkt sammentømret team
Vi er gamle i gårde, for butikken startede allerede i 1990’erne, og foruden de mange års erfaring, har den lange historie givet os den glæde, at vi har mange gengangere blandt vores kunder. Det tager vi til os som en ros for vores høje faglighed og den gode behandling, du som kunde får hos os.

På kontoret vil du møde en god, blandet flok af entusiastiske kollegaer med hver sit specialområde. Vi betragter os selv som et hold, eller måske endda næsten som en lille familie, og det betyder, at vi altid supplerer og støtter hinanden.

På den måde sikrer vi hele tiden kvaliteten i vores arbejde, ligesom der altid er en medarbejder, der kan hjælpe dig som kunde, fordi vi alle er inde i sagerne.

Mød os både på nettet og i lokalsamfundet
Vi markedsfører os bredt både lokalt og på nettet – en meget stor del af boligmarkedet findes allerede på internettet, og derfor mener vi, at det er naturligt hele tiden at udforske og udnytte de nye muligheder, som det giver os.

Online annoncering er en anden måde at være til stede på, end når vi møder en kunde i håndboldklubben, men effekten kan være den samme – nemlig at hjælpe boligdrømmene på vej, og sikre din bolig de bedst mulige forudsætninger for at møde sin næste ejer.

Vi bruger for eksempel vores online markedsføringsprogram danbolig clevr, som målretter annoncer for din bolig mod de potentielle købere. Vi er ligeledes meget flittige brugere af de sociale medier som f.eks. Facebook, og vi har mange købere, som henvender sig, fordi de har opdaget deres drømmebolig via netop Facebook.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dit boligsalg.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bredgade 71

  Vi har været meget tilfreds med Lillian Horsholt. Hun var god til at informere os på alle måder, og det har vi været glade for. Med venlig hilsen Aase og Jens Iversen, Sælger

 • Solgt
  Solgt

  Fjelstrupvej 7

  Vi er meget godt tilfreds! Mægleren er nem at tale med, er venlig og god til at vejlede os. Tak for handlen, vi skal varm anbefale danbolig Johs. Pedersen til andre, der skal sælge deres bolig. Venlig hilsen Vita og Børge Andersen, sælger

 • Solgt
  Solgt

  Skolegade 9

  "Yderst professionelle. Var der spørgsmål blev de besvaret. Var der noget mægler ikke var klar over blev det undersøgt og vi fik hurtig svar tilbage. Professionel og klart anbefalings værdi" køber af Skolegade 9, Aulum

 • Solgt
  Solgt

  Rosenvænget 18

  ”Det er utrolig dejligt at blive informeret så meget af Line som jeg blev. Man føler at man hele tiden selv er en del af salget og ikke kun med på sidelinjen.” - Brian Bitsch, sælger af Rosenvænget 18

 • Solgt
  Solgt

  Søndergade 22C

  Der var intet at sætte en finger på, alt gik rigtig fint. Var meget tilfreds med mæglerens tilgængelighed og forståelse. Meget positiv oplevelse.

 • Solgt
  Solgt

  Grønningen 22

  ”Vi har fået en fantastisk service af Lillian, har orienteret os med det samme - vi anbefaler hende og firmaet med glæde - har modtaget en fantastisk service, venlig, smilende - vi siger mange tak for hjælpen med hussalget” - Anna Magna, sælger af Grønningen 22

Forretningsoplysninger

danbolig johs. Pedersen
Østvænget 18 A
7480 Vildbjerg
CVR: 10037166

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg & diverse forsikringsselskaber

Diverse pantebrevsopkøbere

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg og diverse forsikringsselskaber

Diverse pantebrevsopkøbere

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig